Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Gazideyim canım ömür törpüsü ömrüm geçip gidiyor
Şu belim biraz daha duzelsin eski spora geri dönüş yapacağım şimdiden söyleyeyim kuzu önümüzde ki hafta oğlum krese başlıyor aktif olmasam da menü spor yazarım ondan sonraki hafta buralardayım

Hedefe 6.9 kaldı ne çabuk oldu ne güzel oldu ne mutlu etti beni bı gelse 50 sonra bakarız belki 40 düşünürüm
Diyet başlama tarihi:26/06/2017
Başlangıç kilo:78.5
Şu an:60.9
Giden kilo:17.6
Kalan:6.9
Maşallah çok güzel vermişsin gerçekten nazar değmesin.
Merhaba. Ben Şaheste. Başarılar dilerim. Benim de 10 kilo vermem gerekiyor.
Benim kaynanamlar yemeğe geliyor Bilecikteydiler yoldalar
Kuru pilav et kavurma yapıcam
Tatlı da yapsammi çok mu az bunlar
Ben yememde laf yapmasinlar
Ben de kayınvalideler geleceği zaman (eper haber verirlerse tabi genellikle haber vermeden geliyorlar) ne yemek yapacağımı şaşırıyorum...
Yapayım dimi :)
Bide Salata cacık tamam
Daha oğlanı kütüphaneye goturucem
Çok okuyor ablaları kitap yetistiremiyoruz
Maşallah ne güzel şimdiden okuması. Ağaç yaşken eğilir demişler ya.
Fırın sütlaç yapıyorum kayınpederim çok sever
Yememem lazim
Aslında evde diyet şekeri varsa kendine de bir kase yapabilirsin sütlaç. Hem canın çok çekmez. Hem de herkese diyetteyim demek zorunda kalmazsın. Ben bayılıyorum artık açıklama yapmaktan. Özellikle kv sürekli kilo aldın verdin muhabbetinde...
Merhaba. Geçmiş olsun. Ben de yeni katıldım, salı sabahı.
Özel egitim canim zihin engelliler ogretmenligi 3.sınifim sen
Çok güzel bir bölüm, tebrik ederim. Herkes okuyamaz. Sabır da gerekli sevgi de. Tebrikler.
Özel eğitim kurumda da çalışıyor musunuz bir yandan?
Spor çok iyi hergünkü gibi tabi :) Brnim gibi çayı çok içenlerdensin :)
Güzel menü bence. Bebeğinizi de Allah bağışlasın bu arada :)
Sabah
2dilim ekmek
Kk peynir
3 yeşil zeytin

Öğle
2 kasik pilav
1 tabak fasulye

Aksam
3 ceviz

Su 2lt 2 bardak yeşilçay
Egzersiz 5 km yürüyüş
10 sqaut
Butt kicks 30 tane
Crunch 20 tane
20 jumping
Güzel menü.
Kızlar çok güzel spor yapıyorsunuz. Gıpta ediyorum.

4.gün menüm
Kahvaltı~1 domates,
2 biber,
1 salatalık,
tel peyniri,
1 kk beyaz peynir,
2 dilim ekmek,
şekersiz çay,
4 yeşil zeytin
Ara~1 bardak soğuk süt,
1 adet muz
Öğlen~1/4 gözleme,
Izgara tavuklu iceberg yağsız salata
Akşam~1 kase yoğurt
7 bardak su
50 tane jumper jack, 30 dakika yürüyüş
Akşamı biraz geçiştirdim dğn abartınca.

Her cuma tartılman gerekecegi için bir tane tartı edinmek iyi olur. Listeye girdiğinde her cuma kilo bildirmek durumundasin yoksa takım kötü etkilenir canı.

Sende yapacaksın spor bı başla bağımlılık yapar emin ol

sağol canım zor deil inan benim bu yaptıklarım kolay hareketler sende rahatlıkla yapabilirsin

Biliyoerm zor bende kendi okulumu orda okumak isterdim ama:) gazi ozel egitimin onculerinden dir
Amannn öncü möncü ben bir an önce gitmek istiyorum hayatındaki her şeye engel şu an
Evet kilo bildirimi yaptim 55.9 ciktim ac karnina
Kusura bakma canım kafam dağınık
Çaysız olmaz başka içecek bir şeu kalmıyor o da olmasa :) spor zamanla artacaktır merak etme bölgesel çalışmanı tavsiye ederim
Sen de ben gibi gözlemeci aman diyim bak ceza gelir yeme diyim bugün uyarıyorum yenisin diye kalp koyuyorum ama :)

TUM CITIRLARIN DIKKATINE
  • Canlarim uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.
İsimPazartesi Salı ÇarşambaPerşembeCumaCumartesiPazar
White1989❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤--
mutsuzmutlu-❤❤❤❤❤❤---
missagor❤❤❤❤❤❤❤❤---
naneli_sekerim-❤❤-----
hira1994--❤❤❤----
Colorayzn❤❤❤❤❤❤❤❤---
gogo2405❤❤❤❤❤❤❤❤---
isimsiz965❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤--
Mydestinyy❤❤❤❤❤❤❤----
Besaraz-❤❤❤❤❤❤---
thesquatgirl❤❤❤❤❤-----
bilinmeyenkullanici❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤--
smykmy ❤❤------
dandini2017-❤❤❤❤❤❤❤❤--

[TR] [/TR]
[TR][TR][TR][/tr][/TR][/tr]

Dışarı çıktım, arkadaşın kızı gözleme istedi ama yemeyince çeyreğini ben yedim, ziyan olmasın dedim. Ama kendime ziyan etmiş oldum tabi haklısın
Ceza alınca sporu mu artırıyoruz?

Dışarı çıktım, arkadaşın kızı gözleme istedi ama yemeyince çeyreğini ben yedim, ziyan olmasın dedim. Ama kendime ziyan etmiş oldum tabi haklısın
Ceza alınca sporu mu artırıyoruz?
Ben de senin gibiydim ilk hafta buzdolabı bozuldu yufkalar ziyan olmasın diye yedim hep ceza aldım cezalar tablonun üstünde kısaltması verilenlerden kaçamağın büyüklüğüne göre veriyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…