- 12 Temmuz 2017
- 16.383
- 67.254
- 518
Şu belim biraz daha duzelsin eski spora geri dönüş yapacağım şimdiden söyleyeyim kuzu önümüzde ki hafta oğlum krese başlıyor aktif olmasam da menü spor yazarım ondan sonraki hafta buralardayımGazideyim canım ömür törpüsü ömrüm geçip gidiyor
Biliyoerm zor bende kendi okulumu orda okumak isterdim ama:) gazi ozel egitimin onculerinden dirGazideyim canım ömür törpüsü ömrüm geçip gidiyor
Evet kilo bildirimi yaptim 55.9 ciktim ac karnina
Meyve cok sevmeyen biriyim ya hele kahvaltida hic yiyemem aslinda ben maydonoz suyuna baslicam aslinda baya iyi geliyo bana o tatli istegimeSabah ki tatlı ihtiyacını meyve ile kapatsan ne güzel olur demi ama
Ben dün içtim ise de yaradı mide ayaklandı ama iğrenç geliyor bana ama bugün gece yine yapacağım odemim cokkkMeyve cok sevmeyen biriyim ya hele kahvaltida hic yiyemem aslinda ben maydonoz suyuna baslicam aslinda baya iyi geliyo bana o tatli istegime
Maşallah çok güzel vermişsin gerçekten nazar değmesin.Hedefe 6.9 kaldı ne çabuk oldu ne güzel oldu ne mutlu etti beni bı gelse 50 sonra bakarız belki 40 düşünürüm
Diyet başlama tarihi:26/06/2017
Başlangıç kilo:78.5
Şu an:60.9
Giden kilo:17.6
Kalan:6.9
Merhaba. Ben Şaheste. Başarılar dilerim. Benim de 10 kilo vermem gerekiyor.Kızlar kabul ettiğiniz için teşekkür ederim.
4. TAKIM KATILIM FORMU
Kullanıcı Adı :tristris
İsim (İsteğe Bağlı ):
Mesleğiniz:mühendis
Yaşınız :29
Medeni Durumunuz :evli
Çocuk Sayısı ve yaşları:1çocuk 6aylık
Yaşadığınız şehir:Ankara
Boyunuz :1.65
Kilonuz:70.8
Hedef kilonuz :58
Kilo alma hikayeniz :hamilelik
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ?doğum öncesi kiloma dönmek istiyorum
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ?hayır
Ben de kayınvalideler geleceği zaman (eper haber verirlerse tabi genellikle haber vermeden geliyorlar) ne yemek yapacağımı şaşırıyorum...Benim kaynanamlar yemeğe geliyor Bilecikteydiler yoldalar
Kuru pilav et kavurma yapıcam
Tatlı da yapsammi çok mu az bunlar
Ben yememde laf yapmasinlar
Maşallah ne güzel şimdiden okuması. Ağaç yaşken eğilir demişler ya.Yapayım dimi :)
Bide Salata cacık tamam
Daha oğlanı kütüphaneye goturucem
Çok okuyor ablaları kitap yetistiremiyoruz
Aslında evde diyet şekeri varsa kendine de bir kase yapabilirsin sütlaç. Hem canın çok çekmez. Hem de herkese diyetteyim demek zorunda kalmazsın. Ben bayılıyorum artık açıklama yapmaktan. Özellikle kv sürekli kilo aldın verdin muhabbetinde...Fırın sütlaç yapıyorum kayınpederim çok sever
Yememem lazim
Merhaba. Geçmiş olsun. Ben de yeni katıldım, salı sabahı.Selam herkese uzun bi ara vermek durumund kaldim buraya yazmistim 1 haftadir hastaydim ishal ateş mide bulantısı hepsiyle ugrastigim bi hafta gecirdim.Sukur Alalha simdilik gecti gibi umarim tekrarlamaz bugün midem iyi gibi guzel bi kahvalti yaptim.kizlar bugun olculme gunu ama tartilmak icin eczaneye gidecek halim yok henuz.mezura ile gobegimi olctum ama 4 cm incelmisim bilmiyorum bisey ifade edermi kilo verdigim anlamina gelir mi ?inslalah en yakin tarihte tamamen kendime gelip tartilicam bugunden itibaren de diyete devam menumu aksam paylaşirim Inslalah
Çok güzel bir bölüm, tebrik ederim. Herkes okuyamaz. Sabır da gerekli sevgi de. Tebrikler.Özel egitim canim zihin engelliler ogretmenligi 3.sınifim sen
Spor çok iyi hergünkü gibi tabi :) Brnim gibi çayı çok içenlerdensin :)3.5 lt su
110 dakika yürüyüş+koşu
250 dambıl ile kol sırt göğüs
170+50 saniye plank
82 saniye wall sit
20 dip triceps
20 arm circles
20 chest press pulse
16 plank tap
50 ip atlama
Sabah
2 yumurta 30 gr lor 30 gr sütle omlet
14 gr çok tahıllı ekmek
35 gr peynir
Salata
1 mürdüm eriği
4 bardak çay
Ara
11 gr ceviz
2 gr kuru üzüm
5 gr bitter
170 ml sütle Nescafe
Öğle
160 gr üzüm
1 mürdüm eriği
Akşam
130 gr karabuğday ile kısır
Maden suyu
Ara
Double Türk kahvesi Veya çay içeceğim
Güzel menü bence. Bebeğinizi de Allah bağışlasın bu arada :)Menü
Spor öncesi
1 adet küp şeker büyüklüğünde helva
1 bardak su
Kahvaltı 11
2 adet yumurta
2 dilim ekmek
Çocuk ağladı ağzıma ne attım bilmiyorum bunlar dışında galiba az domates ve salatalık
Ara 1 türk kahvesi
4 adet ceviz büyüklüğünde taze incir köyden gelmiş komsuma
Akşam
4 adet küçük köfte ceviz kadardı
Bir dilim ekmek
Bı bardak ayran
2 litre su daha çok içerim
Spor
20 dk koşu
20 dk tempolu yürüyüş
20 dk normal yürüyüş
Güzel menü.Sabah
2dilim ekmek
Kk peynir
3 yeşil zeytin
Öğle
2 kasik pilav
1 tabak fasulye
Aksam
3 ceviz
Su 2lt 2 bardak yeşilçay
Egzersiz 5 km yürüyüş
10 sqaut
Butt kicks 30 tane
Crunch 20 tane
20 jumping
Her cuma tartılman gerekecegi için bir tane tartı edinmek iyi olur. Listeye girdiğinde her cuma kilo bildirmek durumundasin yoksa takım kötü etkilenir canı.Selam herkese uzun bi ara vermek durumund kaldim buraya yazmistim 1 haftadir hastaydim ishal ateş mide bulantısı hepsiyle ugrastigim bi hafta gecirdim.Sukur Alalha simdilik gecti gibi umarim tekrarlamaz bugün midem iyi gibi guzel bi kahvalti yaptim.kizlar bugun olculme gunu ama tartilmak icin eczaneye gidecek halim yok henuz.mezura ile gobegimi olctum ama 4 cm incelmisim bilmiyorum bisey ifade edermi kilo verdigim anlamina gelir mi ?inslalah en yakin tarihte tamamen kendime gelip tartilicam bugunden itibaren de diyete devam menumu aksam paylaşirim Inslalah
Sende yapacaksın spor bı başla bağımlılık yapar emin olMaşallah çok güzel vermişsin gerçekten nazar değmesin.
Merhaba. Ben Şaheste. Başarılar dilerim. Benim de 10 kilo vermem gerekiyor.
Ben de kayınvalideler geleceği zaman (eper haber verirlerse tabi genellikle haber vermeden geliyorlar) ne yemek yapacağımı şaşırıyorum...
Maşallah ne güzel şimdiden okuması. Ağaç yaşken eğilir demişler ya.
Aslında evde diyet şekeri varsa kendine de bir kase yapabilirsin sütlaç. Hem canın çok çekmez. Hem de herkese diyetteyim demek zorunda kalmazsın. Ben bayılıyorum artık açıklama yapmaktan. Özellikle kv sürekli kilo aldın verdin muhabbetinde...
Merhaba. Geçmiş olsun. Ben de yeni katıldım, salı sabahı.
Çok güzel bir bölüm, tebrik ederim. Herkes okuyamaz. Sabır da gerekli sevgi de. Tebrikler.
Özel eğitim kurumda da çalışıyor musunuz bir yandan?
Spor çok iyi hergünkü gibi tabi :) Brnim gibi çayı çok içenlerdensin :)
Güzel menü bence. Bebeğinizi de Allah bağışlasın bu arada :)
Güzel menü.
Kızlar çok güzel spor yapıyorsunuz. Gıpta ediyorum.
Maşallah çok güzel vermişsin gerçekten nazar değmesin.
Ben de kayınvalideler geleceği zaman (eper haber verirlerse tabi genellikle haber vermeden geliyorlar) ne yemek yapacağımı şaşırıyorum...
Aslında evde diyet şekeri varsa kendine de bir kase yapabilirsin sütlaç. Hem canın çok çekmez. Hem de herkese diyetteyim demek zorunda kalmazsın. Ben bayılıyorum artık açıklama yapmaktan. Özellikle kv sürekli kilo aldın verdin muhabbetinde...
Çok güzel bir bölüm, tebrik ederim. Herkes okuyamaz. Sabır da gerekli sevgi de. Tebrikler.
Güzel menü.
Amannn öncü möncü ben bir an önce gitmek istiyorum hayatındaki her şeye engel şu anBiliyoerm zor bende kendi okulumu orda okumak isterdim ama:) gazi ozel egitimin onculerinden dir
Kusura bakma canım kafam dağınıkEvet kilo bildirimi yaptim 55.9 ciktim ac karnina
Çaysız olmaz başka içecek bir şeu kalmıyor o da olmasa :) spor zamanla artacaktır merak etme bölgesel çalışmanı tavsiye ederimMaşallah çok güzel vermişsin gerçekten nazar değmesin.
Güzel menü.
Sen de ben gibi gözlemeci aman diyim bak ceza gelir yeme diyim bugün uyarıyorum yenisin diye kalp koyuyorum ama :)4.gün menüm
Kahvaltı~1 domates,
2 biber,
1 salatalık,
tel peyniri,
1 kk beyaz peynir,
2 dilim ekmek,
şekersiz çay,
4 yeşil zeytin
Ara~1 bardak soğuk süt,
1 adet muz
Öğlen~1/4 gözleme,
Izgara tavuklu iceberg yağsız salata
Akşam~1 kase yoğurt
7 bardak su
50 tane jumper jack, 30 dakika yürüyüş
Akşamı biraz geçiştirdim dğn abartınca.
İsim | Pazartesi | Salı | Çarşamba | Perşembe | Cuma | Cumartesi | Pazar |
White1989 | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | - | - |
mutsuzmutlu | - | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | - | - | - |
missagor | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | - | - | - |
naneli_sekerim | - | ❤❤ | - | - | - | - | - |
hira1994 | - | - | ❤❤ | ❤- | - | - | - |
Colorayzn | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | - | - | - |
gogo2405 | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | - | - | - |
isimsiz965 | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | - | - |
Mydestinyy | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | ❤- | - | - | - |
Besaraz | - | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | - | - | - |
thesquatgirl | ❤❤ | ❤❤ | ❤- | - | - | - | - |
bilinmeyenkullanici | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | - | - |
smykmy | ❤❤ | - | - | - | - | - | - |
dandini2017 | - | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | - | - |
Bence de bir de açık ara öndeyiz en kaçamaksız takım 4. TakımmmKızlar sanırım bu hafta birinci olma ihtimalimiz var çünkü paylaşmayan 4 grup var ama şuan en yüksek ortalama bize ait :)
YenildikkkkkkkkkkKızlar sanırım bu hafta birinci olma ihtimalimiz var çünkü paylaşmayan 4 grup var ama şuan en yüksek ortalama bize ait :)
Dışarı çıktım, arkadaşın kızı gözleme istedi ama yemeyince çeyreğini ben yedim, ziyan olmasın dedim. Ama kendime ziyan etmiş oldum tabi haklısınAmannn öncü möncü ben bir an önce gitmek istiyorum hayatındaki her şeye engel şu an
Kusura bakma canım kafam dağınık
Çaysız olmaz başka içecek bir şeu kalmıyor o da olmasa :) spor zamanla artacaktır merak etme bölgesel çalışmanı tavsiye ederim
Sen de ben gibi gözlemeci aman diyim bak ceza gelir yeme diyim bugün uyarıyorum yenisin diye kalp koyuyorum ama :)
Ben de senin gibiydim ilk hafta buzdolabı bozuldu yufkalar ziyan olmasın diye yedim hep ceza aldımDışarı çıktım, arkadaşın kızı gözleme istedi ama yemeyince çeyreğini ben yedim, ziyan olmasın dedim. Ama kendime ziyan etmiş oldum tabi haklısın
Ceza alınca sporu mu artırıyoruz?
Yenildikkkkkkkkkk
Bence de bir de açık ara öndeyiz en kaçamaksız takım 4. Takımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?