- 26 Mayıs 2014
- 9.845
- 20.001
- 248
Öğrenci misinnnnTamam cok tesekkur ederimben ozmaan formu tekrar doldurup paylaşıyorum zaten ayin 18 de derslerim basliyo evime gidecem orda tartim var Allahin izniyle tarti problemim olmayacak
Tesekuur ederim hos buldum:) evet universite 3.sinifimKorkacak bir şey yok rahat ol kilo verirsen hiçbir sıkıntı olmaz :) hoşgeldin tekrardan
Öğrenci misinnnnTamam cok tesekkur ederimben ozmaan formu tekrar doldurup paylaşıyorum zaten ayin 18 de derslerim basliyo evime gidecem orda tartim var Allahin izniyle tarti problemim olmayacak
Aaa nerde ne okuyorsun ben de öğrenciyimmTesekuur ederim hos buldum:) evet universite 3.sinifim
Özel egitim canim zihin engelliler ogretmenligi 3.sınifim senAaa nerde ne okuyorsun ben de öğrenciyimm
Tesekkür ederim canım cevap için.hamurişi ve tatlıları bırakmak baya zor olacak.ama mecvurum.hiçbir kıyafetim olmuyor ve mutsuz hissediyorum.dogum nedeniyle ücretsz izindeyim.işe dönmeden tüm fazlalıkları veririm umarımEvet canım emziriyorum Allah nasip ederse bu hafta yavaş yavaş başlayacağım ek gıdaya verirsin canım emzirirken diyet yapmak daha sağlıklı zaten sebze meyve et yumurta yiyin diyorlar doktorlar tam diyetlik oluyor suyunu cogalt bı rezene çayı iç canım ekstra akşama meyve yeme bol bol sebze et tuket yumurta ye azalma yaşamadım ben tabi ki burada diyet yapan arkadaşlar a göre bı tık fazla yiyorum
Ben de makine mühendisliği 6. Senem sınıfım yoo artıkÖzel egitim canim zihin engelliler ogretmenligi 3.sınifim sen
Verirsin canım ilk iki hafta çok kıymetli kaçamak sakın yapma ucundan tadından deme ondan sonra zaten yapmıyorsun gidenleri gördükçe mutlu oluyorsun kiyamiyorsun kendineTesekkür ederim canım cevap için.hamurişi ve tatlıları bırakmak baya zor olacak.ama mecvurum.hiçbir kıyafetim olmuyor ve mutsuz hissediyorum.dogum nedeniyle ücretsz izindeyim.işe dönmeden tüm fazlalıkları veririm umarım
75 dedm ama daha fazlasi tabikii :)Kilomuz yakinmis.canm seninle daha cok rekabet icindeym suan bilesin:))) haftaya hedefn 75mii
Hoşbulduk tesekkürler:)Tebrikler kızlar.
Nöbet çıkışı uyudum uyandım kahvaltı yaptım yeni.
Hoşgeldin aramıza canım.
Maşallah ne güzel alışkanlık. Menun gayet iyi tatlıda sütlaç en hafif tatlılardan.
Ne yapıyorsun kız iyi kilo vermişsin Tebrikler
Tebrikler kızlar.
Nöbet çıkışı uyudum uyandım kahvaltı yaptım yeni.
Hoşgeldin aramıza canım.
Maşallah ne güzel alışkanlık. Menun gayet iyi tatlıda sütlaç en hafif tatlılardan.
Listeler paylaşıldı mi kaptanim ne durumdayız75 dedm ama daha fazlasi tabikii :)
Allah kolaylik versin :) hangi okulda okuyorsun zor muBen de makine mühendisliği 6. Senem sınıfım yoo artık
Gazideyim canım ömür törpüsü ömrüm geçip gidiyorAllah kolaylik versin :) hangi okulda okuyorsun zor mu
İsim | Pazartesi | Salı | Çarşamba | Perşembe | Cuma | Cumartesi | Pazar |
White1989 | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | - | - |
mutsuzmutlu | - | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | - | - | - |
missagor | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | - | - | - |
naneli_sekerim | - | ❤❤ | - | - | - | - | - |
hira1994 | - | - | ❤❤ | ❤- | - | - | - |
Colorayzn | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | - | - | - |
gogo2405 | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | - | - | - |
isimsiz965 | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | - | - |
Mydestinyy | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | ❤- | - | - | - |
Besaraz | - | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | - | - | - |
thesquatgirl | ❤❤ | ❤❤ | ❤- | - | - | - | - |
bilinmeyenkullanici | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | - | - |
smykmy | ❤❤ | - | - | - | - | - | - |
dandini2017 | - | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | - | - | - |
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?