Ayy bende dayanamayıp giriyorum sonra içim sıkılıyo...Cocugunuyuturken bdv de takıldım biraz ne konular var ya içim darlandı buraua geldim:)
Ben ne pişirsem acaba ya yapsam da acıkmadan öğlen yesem akşam yemem heralde eşimde gobeklendi akşam yemeyelim diyo hiç yapmasam çocuklar var yapsam kızım çok ama çok az yiyo öyle işteAfiyet olsun hanımlar,
Bende semizotu yemeği yapıyorum bol sarımsak koydum yer inşallah cocuklar :)
Ben kaldıramadım bacağımı yaKuzum ben dun 80 yaptigimi bildirmistim gormemissin sanirim B bilinmeyenkullanici seninle ikinciligi paylasmis oluyorum yani
Onceden yaptigim bi hareketti.alisinca yapiliyor.once iki sonra 5 sonra 10 hareketi yapamiyorum diye o hareketi birakmamak lazim canimBen kaldıramadım bacağımı ya(((
Ya ben de öylr yapıyordum tost makinesi gibi olmuyorMikrodalgada yapıyorum ben tostu
Kuzum ben 50 tane yaptım yanlış yazmışım senin hatırladım 80 dediğini ama onu bir bildirim gibi düşünmedim nedenseKuzum ben dun 80 yaptigimi bildirmistim gormemissin sanirim B bilinmeyenkullanici seninle ikinciligi paylasmis oluyorum yani
olmaz kızım neden olsun sporuna bak sen laf edenler de oturup popo büyütenler olurAy ben bu aralar pek spor yapamıyorum misafir de var gerçi onlar üste yapsam mı spor ayıp olurum mu onlara
O zamann kaptani ucunculukten attikYa ben de öylr yapıyordum tost makinesi gibi olmuyor
Kuzum ben 50 tane yaptım yanlış yazmışım senin hatırladım 80 dediğini ama onu bir bildirim gibi düşünmedim nedense
ne bileyim ya bilemedim bakalım yarın ne çıkıcaz bu hafta pek umutlu değilim bünye şaştı birazolmaz kızım neden olsun sporuna bak sen laf edenler de oturup popo büyütenler olur
aynenn güncellicem de şu an azcık işim var bitince halletcemO zamann kaptani ucunculukten attik
olsun doğru yolu buldun ya bir hafta da şaşıversinne bileyim ya bilemedim bakalım yarın ne çıkıcaz bu hafta pek umutlu değilim bünye şaştı biraz
Kiz yok atma dunku dereceleri tekraraynenn güncellicem de şu an azcık işim var bitince halletcem
gece yeni hareket gelecek bu arada takipte kal
Benim sucum ne be deliyaww senin canın herşeyi çekiyorrr bi çekmesin bee dövcem seni zaten karabuğdayımı unutmuşum evde sadece tavuk yicem
Slm millet nasılsınız zayıflama maceranız nasıl gidiyor?
Pislikler kuyumu kaziyorlarKiz yok atma dunku dereceleri tekrarya da at kaptani atalim derecelikten
Estagfrllah kaptanimPislikler kuyumu kaziyorlar
Belli belliEstagfrllah kaptanimbiz oyle seyler seyapmayiz
kaptan hak etmiyidi zaten günlerdir katılmadı hiçbirineKiz yok atma dunku dereceleri tekrarya da at kaptani atalim derecelikten
Pislikkkkaptan hak etmiyidi zaten günlerdir katılmadı hiçbirine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?