- 26 Mayıs 2014
- 9.845
- 20.001
- 248
İsim | Pazartesi | Salı | Çarşamba | Perşembe | Cuma | Cumartesi | Pazar |
tristris | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | - | - | - | - |
mutsuzmutlu | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | - | - | - | - |
syns | ❤- | ❤❤ | - | - | - | - | - |
hira1994 | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | - | - | - | - |
Colorayzn | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | - | - | - | - |
gogo2405 | 150JJ❤ | ❤❤ | - | - | - | - | - |
isimsiz965 | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | - | - | - | - |
Mydestinyy | ❤- | ❤- | ❤❤ | - | - | - | - |
Besaraz | ❤- | ❤❤ | ❤❤ | - | - | - | - |
thesquatgirl | ❤❤ | - | - | - | - | - | - |
bilinmeyenkullanici | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | - | - | - | - |
smykmy | ❤❤ | ❤❤ | - | - | - | - | - |
dandini2017 | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | - | - | - | - |
oburella | ❤❤ | ❤❤ | - | - | - | - | - |
Geçmiş olsun kuzuyaSağol canım ateş öksürük burun tıkalı tam da okul açılacak
Sizede geçmiş olsun dis çıkarma dönemleri çok zor bilirim çabucak çıksın inşallah
Sagol canim inşallah eylül geldi hastalıklar başladıGeçmiş olsun kuzuya
Oy kuzu kıyamam üstü cok kasımıyor bizimki eli sürekli altta sabah baktım bişey yok ama ne bulsa agzına götürüyorAyy okul gunlerim aklıma geldi nerdeyse 10 sene olmuş ya bitireli...yaşlanıyorum galiba
Bizde yeni çıkardık canım bir alttan bir ustten patlamış ağzı yara olmuş yavrumun hiç durmuyo
4"aylıktan beri bekliyorduk canım 9 olduk yeni çıktı dedgin gibi herşey azındaydı salyası akıyorsu falanOy kuzu kıyamam üstü cok kasımıyor bizimki eli sürekli altta sabah baktım bişey yok ama ne bulsa agzına götürüyor
Eki Görüntüle 2044598
Zorlada olsa yedim kızımda sonunda uyudu dağlar gibi ütü beni bekliyo hanımlar hemen fırsat bu fırsat diyip başlamam lazım
Benimde canim tost cekti vallaImmmm afiyet olsunnn
yaww senin canın herşeyi çekiyorrr bi çekmesin bee dövcem seni zaten karabuğdayımı unutmuşum evde sadece tavuk yicemBenimde canim tost cekti valla
Benim tost makine bozuk yaaa yoksa yapar yerdim üstüne de salça ohhhBenimde canim tost cekti valla
Herkes bana karabuğday yeme diyprdu neler oluyor böylryaww senin canın herşeyi çekiyorrr bi çekmesin bee dövcem seni zaten karabuğdayımı unutmuşum evde sadece tavuk yicem
Merhaba canım hoşgeldin iyi gidiyor senin koruma nasıl gidiyorSlm millet nasılsınız zayıflama maceranız nasıl gidiyor?
dukannella gittttiii :)Benim tost makine bozuk yaaa yoksa yapar yerdim üstüne de salça ohhh
Herkes bana karabuğday yeme diyprdu neler oluyor böylr
Aynen bitti sonunda yarinda misafirim gelecek ama kısır yapmicam en iyisi hic yapmamak yoksa duramiyo insanTarçının da kalorisi var mıymış
Evde sevdiğim bir şey varsa ben de bitene kadar dadanıyorumKısırın bitmesi iyi olmuş, güzel ama sonuçta bulgurun fazlası da kalori...
Spinning bacak kası yapıyordur çok değil mi? Yaradı mı bacaklara?
Yarın litrelik su şişesi alıcam o zaman.
İnsülin direnci ve hipotiroit var bendeTiroid yeni çıktı, ondan da kilolarım uçtu gitti sanırım...Tartı kırmızı ışık verdi resmen
Gerçi sadece buna bağlamayalım. İştahım da coşkun bir deniz gibiydi
Hala canım simit, açma vs istiyor. Demin çay içmeye çıktık arkadaşlarımla, çayın yanında yiyecek gözleme, tatlı vs arandım menüde...Yemedim ama kendimi frenlemesem yerdim
Mikrodalgada yapıyorum ben tostuBenim tost makine bozuk yaaa yoksa yapar yerdim üstüne de salça ohhh
Herkes bana karabuğday yeme diyprdu neler oluyor böylr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?