- 4 Eylül 2017
- 579
- 2.130
- 28
- 45
Hee ben bugun biraz erkenciyim kahvalti fotomu ekleyecekken sarji bitti telefonunherkese afiyet olsun kahvaltılar kahveler
Hee ben bugun biraz erkenciyim kahvalti fotomu ekleyecekken sarji bitti telefonunbende acilmasini bekleyemeden yedim
hee ya acıktımmm vallahi birde yumurta soguyunca sevmiyorum ben sıcakken yemek istedim telefonun açılmasını beklerken sgur diye yedim hemen.telefon biraz kontakta benimOkdr cokmu aciktin kiz
Gecmiş oldun canım.neyi var.bizimkide diş cıkaracak sanırım geceleri huzursuzGünaydın kızlar
Ben gene ateş nöbetindeydim
Dandinicim burdaki kuzular hep küçük galiba beslenme derdi çok fena kız :)
İnsan ne yapacağını şaşırıyor
ne kadarlık canım bebeginGecmiş oldun canım.neyi var.bizimkide diş cıkaracak sanırım geceleri huzursuz
Fotoğraf filsn atıyorum ama pek anlaşılmasım diye uğraşıyorumGörünce çok şaşıracak :)
Spor yok mu perşembeleri?arkadaşlar bugün oldukça hafif beslenelim ve hafif egzersizler yapalım(yürüyüş vs.) gibi.
Ayy okul gunlerim aklıma geldi nerdeyse 10 sene olmuş ya bitireli...yaşlanıyorum galibaAfiyet olsun canım bende de 2 gündür aynı telaşlar var malum :)
Bizde yeni çıkardık canım bir alttan bir ustten patlamış ağzı yara olmuş yavrumun hiç durmuyoGecmiş oldun canım.neyi var.bizimkide diş cıkaracak sanırım geceleri huzursuz
Whatsapptan birine whatsapp uzerinden foto cekip attin mi burayada yukleniyor,boyutsal bir sorun.Sabahtan beri kendi çektiğim fotoğrafları kesip biçsem de yükleyemiyorum ama internetten bulduklarımı kolay yükledim. Acaba telefondan mı programdan mı anlamadım. Çok uğraştım ya
Neyse, sürahiye taze zencefil ve dilimli limon koydum, su doldurdum, onu içicem bugün. Fotoğrafını yükleyemedim
Spor yok mu perşembeleri?
Ohhh afiyetler olsunnn canım çektiişEki Görüntüle 2044550 Günaydın herkese menüm.az bişey helvada yiyecem.süt yapsın
Ooo kahvaltılar edilmiş de Kahveler içiliyor
Patates miiiiiiiiiii artık yemeyelim arkadaşlar şu patatesi. Bizi amacımuzdan uzağa taşıyorGunaydn kizlar aksam yine giremedm dunku menumu yazaym
Sabah yarm domates yarm salata az peynr 3 zeytn 1cav ekm cay
Oglen ton balikli salata
Aksam firinda patates kofte 3yk bulgr pilavi
1.5lt su
Yarm saat yuruyus
25er bacagi arkaya acma
20 squat
40kere dunki hareket alt bacak kaldirma
Ben de yaşlandım ama okul bitmediAyy okul gunlerim aklıma geldi nerdeyse 10 sene olmuş ya bitireli...yaşlanıyorum galiba
Bizde yeni çıkardık canım bir alttan bir ustten patlamış ağzı yara olmuş yavrumun hiç durmuyo
Sağol canım ateş öksürük burun tıkalı tam da okul açılacakGecmiş oldun canım.neyi var.bizimkide diş cıkaracak sanırım geceleri huzursuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?