yasom ne donor ü kan bağısı için mi..
canım afiyet olsun menün güzel...
inş olur tatlım merkez lab. işi cok istiyorum inan her gün birbirinden cekilmez olmaya basladı..
filizim sana tüp bebek olayını sorucaktım devlet karsılıyormu bunu nasıl yapılacağına karar veriliyor kac ay sonra yada hangi testlerden sonra..
cok güzel canım hayırlı olsun..yok canim kök hücre ve ilik dün faceye gelen bi iletiden sonra karar verdim burda bi yere kayit oldum simdi ordan mektup gelmesini bekliyorum
devlet normalde 3 senelik evlilikler ve 3 aşılamadan sonra karşılıyo bi kısmını . ama ne kadarını bilmiyorum. spermiyogramdan ve kadının muayenesinden sonra karar veriliyo. 2 protokol var uzun ve kısa. kısada direk öncesinde ilaç kullanmadan adetinle beraber ilaçlar başlanıyo ve hemen hemen 23 gün sonra transfer yapılıyo. uzun protokolde adetinden 1 ay öncesinde hazırlayıcı ilaçlarla başlayıp adetinin 2. günüde ilaçlar arttırılıyo ve 23 gün sonra transfer. acayip çileli ve zor bi dönem her ikiside. ama bizim dondurulmuş embriyolarımız olduğundan bu seferki az ilaçlı ve kısa sürcek canım
Yasom harikasın canım. Tebrikler bu davranışından dolayı.
Kızlar size hiç bahsetmemiştim. Face de bi grup kurdum Çocukça İşler isteyen üye olabilir. Çocuk eğitimi ile iligili bilgiler vs vs bir süre şey var.
hepinize günaydınn...
gelelim bana dün iş yerinden cıktım merkeze gittim personel müdürüyle görüştüm ...
kadın beni cok sevdi yanından ayrılırken öprü falan ama sevmek yetmiyor tabikide..
şuan için iptal ihdas düşünmüyoruz PDC fazlasıda calıstıra biliyoruz dedi ben ykıldım tabi sonra merkez lab. calısırmısın dedi sazan gibi olur dedim yeterki merkez olsun yeterki bulunduğum yerden kurtulayım .. cuma günü arıcam kendisini cep numarasını verdi...cuma günü arıcam sonucu cok merak ediyorum..
hayırlısı olsun hakkımda..
bu günkü yiceklerim..
sabah fındık t.b. ekmek peynir zeytin..
öğlen tonlu salata yoğurt
aksam salata yoğurt
ara meyve
Günaydınnnnn
Zevcanım çok sevindim canım çok.
Bende bu sabah yine dün sabahla aynıyım.
Dün neler yedim.
Sabah
Çeri domates, peynir, zeytin, buğday ekmek
Öğlen
Kıymalı kapuska, salata, yoğurt
Ara
1 elma
Akşam
Burger Kinge gittik arkadaşla ve ben tavuklu salata yedim. Bir de ayran.
bugünkü menüm
sabah:1 dilim ekmek peynir 2 zeytin
ara:türk kahvesi
öğle:karnıbahar yemeği
akşam: ızgara köfte
meyve
bu sabah kalktım egzersizimi yaptım akşamda bisiklet sürerim artık
ben bulamadım(
cocukca isler yaz canim arama butonuna ilk cikan özge :)
seninde mi facen vardi hic söylemiyosunuz he :)
tartılıcam zevcancım ama sabahları net olmayabiliyo. daha dorusu elekttrik. eğer olursa sabahkini yazarım. olmazsa bunu geçersiniz.
benimde fece im var.. :)
eklim sizi
ama özge kim emin olamiyorum...
hadi bana özelden adınızı yazın size davet göndereyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?