Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

devlet normalde 3 senelik evlilikler ve 3 aşılamadan sonra karşılıyo bi kısmını . ama ne kadarını bilmiyorum. spermiyogramdan ve kadının muayenesinden sonra karar veriliyo. 2 protokol var uzun ve kısa. kısada direk öncesinde ilaç kullanmadan adetinle beraber ilaçlar başlanıyo ve hemen hemen 23 gün sonra transfer yapılıyo. uzun protokolde adetinden 1 ay öncesinde hazırlayıcı ilaçlarla başlayıp adetinin 2. günüde ilaçlar arttırılıyo ve 23 gün sonra transfer. acayip çileli ve zor bi dönem her ikiside. ama bizim dondurulmuş embriyolarımız olduğundan bu seferki az ilaçlı ve kısa sürcek canım

yok canim kök hücre ve ilik dün faceye gelen bi iletiden sonra karar verdim burda bi yere kayit oldum simdi ordan mektup gelmesini bekliyorum
cok güzel canım hayırlı olsun..

anladım canım benim kuzeninde olmuyor ama henüz 2 senelik evliler tedavi ile olmazsa onlarda düşünüyor ama 1 kere düşük yaptı o durumda devlet karsılarmı bilmiyoruz..
allah isteyen herkese nasip etsin..

Yasom harikasın canım. Tebrikler bu davranışından dolayı.

Kızlar size hiç bahsetmemiştim. Face de bi grup kurdum Çocukça İşler isteyen üye olabilir. Çocuk eğitimi ile iligili bilgiler vs vs bir süre şey var.

merhaba hanımlarrr

ZEVCANcım hakkında hayırlsı olsun cnm, menün de süperr :)

ÖZGE burger.de salata ha:) walla takdire şayansın:)

bugünkü menüm
sabah:1 dilim ekmek peynir 2 zeytin
ara:türk kahvesi
öğle:karnıbahar yemeği
akşam: ızgara köfte
meyve

bu sabah kalktım egzersizimi yaptım akşamda bisiklet sürerim artık

harikasın canım. bi de ben başlasam spora.

bugünkü menüm(2.12.10)
sabah 2 dilim ekmekle peynir zeytin
ara 2 diyet bisküvi
öğlen ton balıklı salata
ara 1 elma
akşam az makarna, yoğurt

ben bu sabah 49.4 çıktımm.sadece 100 gr gitmiş. bu sabah açmaları mahvediyo beni offff. yılbaşına kadar mezun olayım artık ben yaaa

tartılıcam zevcancım ama sabahları net olmayabiliyo. daha dorusu elekttrik. eğer olursa sabahkini yazarım. olmazsa bunu geçersiniz.

Zevcan Çocukca İşler yazınca başka bişiy çıkmıyor zaten canım.

Yasom ben seni yurtdışında biliyordum yoksa yanlış mı biliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…