canım ben iksiri yaparken direk tarcınlı karanfilli yeşil cay kullanıyorum..e iksiri yapmadinmi sen :) yok canim ya dedimya 3 4 belkide 5 tane vardi icinde fiyatida 2 euro filandi heralde tam hatirlayamadim simdi ama alirken pahali gelmisti
canim bende süt yaparken ikiye bölyüorum ama ne bileyim sanki bidaha kullanilirmis gibi gelioy bana bi deniycem bakalim nasil olcak
filizim canım hemsom sinirlerini bozmuslar.. prosedür malesefki öyleordaki dr yazmadan olmuyor keske önceden nuayene olup tahlil için gün alsaydın nys tatlım olan olmus önümüze bakalım zayıflıyorsun vee bu seferki deneme basarıyı oluyormenümüde yazim. rahatladım valla size yazınca
sabah kepek ekmeğine tost ve süt
ara: doktor afı tafrası:),
öğle: yumurta haşladım yanına brokoli salatası
ara: mandalina portakal
akşam : bezelye yemeği,yoğurt
ara yeşil çay
sağolun kızlar. ben de çok zorda kalırsam zararlı bişey yemektense içerim diye düşünüp aldım açıkçası. çok sağlıklı olmadıkları kesin tabii o kadar katkı maddesiyle ama napalım
bu arada bugünkü menüm:
sabah: 2 dilim tahıllı ekmek, yağsız beyaz peynir
öğle: peynirli salata, 1 dilim tam tahıllı ekmek
ara: 2-3 çubuk kraker, şekersiz çay
akşam: yoğurtlu haşlanmış brokoli, 5 tane zeytinyağlı yaprak sarma (1 dilim ekmeğe eşdeğer)
ara: meyve
dün eve çok geç geldiğim için spor yapamamıştım. bugün ya 45 dk yürüyüş yada 3 mil leslie. hangisini yaptığımı yarın yazarım artık
hepinize günaydınn...
gelelim bana dün iş yerinden cıktım merkeze gittim personel müdürüyle görüştüm ...
kadın beni cok sevdi yanından ayrılırken öprü falan ama sevmek yetmiyor tabikide..
şuan için iptal ihdas düşünmüyoruz PDC fazlasıda calıstıra biliyoruz dedi ben ykıldım tabi sonra merkez lab. calısırmısın dedi sazan gibi olur dedim yeterki merkez olsun yeterki bulunduğum yerden kurtulayım .. cuma günü arıcam kendisini cep numarasını verdi...cuma günü arıcam sonucu cok merak ediyorum..
hayırlısı olsun hakkımda..
bu günkü yiceklerim..
sabah fındık t.b. ekmek peynir zeytin..
öğlen tonlu salata yoğurt
aksam salata yoğurt
ara meyve
hayırlısı olsun canım üzülme inanki heryer aynı sorun çıkıyor o yüzden hayırlısını istemek en iyisi
Günaydınnnnn
Zevcanım çok sevindim canım çok.
Bende bu sabah yine dün sabahla aynıyım.
Dün neler yedim.
Sabah
Çeri domates, peynir, zeytin, buğday ekmek
Öğlen
Kıymalı kapuska, salata, yoğurt
Ara
1 elma
Akşam
Burger Kinge gittik arkadaşla ve ben tavuklu salata yedim. Bir de ayran.
Günaydın kızlar nasılsınız bakalım,bizde kızımla zayıflamaya karar verdik.Takımada inş.doğumdan sonra hızlı bir geri dönüş yapıcam sizler nasılsınız nasıl gidiyor
bekleriz canım hızlı hızlı da kilolar verirsin inş..
kız sen doğurcan gelcen ben hala zayıflayamadım iimi
çiçeğim nolcak benim sonum
Hakket kız gittim gelicem 9 ay oldu hemen hemen hala burdasın sen ,en iyisi ben geliyimde seni şu 5günde 5kg diyetinden aldığım gibi alıp geliyim seni gene buralara düzene sokıyım
Özgem falan nasıl gittimi kglar
Evet canım ya nerde bu takım kimsecikler yok ben bıraktığımda buralar böyle değildi
haktetten benim hizaya sokulmam lazım söyle çiçeği burnunda bi anne eli deymesi lazım bana :86:
özgede hala burda ama bence o en fazla 2 aya kadar mezun olur gibi gelio tabi amacını dahada asagılara cekmezse
atcam diyorum bunların hepsini balkondan asağıda gülüyorlar bana..
haziranda yazmaya yetişemiyorduk şimdi baksana kendi kendime konusr oldum :90:
ii ki geldin kusummm
motivasyonumuz iide işte baksana durum ortada sen gelde bizde ikimiz kaynatalım canımm...Hadi bakalım inş.hedefine ulaşır kısa zamanda evet sana bir anne eli değmesi lazım kesin
Gerçekten ya ne zaman gelsem sadece seni buluyorum burda kimsecikler kalmamış takım toz duman olmuş
günaydin kizlar..
dünki menüm
sabah-ögle
2 tost
ara
mango
aksam
taze fasulye,yogurt,1 dilim ekmek
ara
2 cennet hurmasi,yarim nar,cerez( fazla kacti)
malesef dün sabahki kilomda degilim aksam yemegi yemedigim icin öyle cikmis demekki neyse moral bozmak yok herseye ragmen eksideyim..
zevcan tebrik ederim canim
motivasyonumuz iide işte baksana durum ortada sen gelde bizde ikimiz kaynatalım canımm...
yasom gelmişşş
canım iki öğün tost fazla geldi gözüme aralardada meyveye cok yüklenmişsin bence bu sabah ondan rakam değişti ama yarına toparlarsın..üzülmee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?