Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

menüyü yazayım
sabah:1 yumurta peynir
ara:türk kahvesi
öğle:tavuk çorba
akşam:ıspanak yoğurt meyve

Canım çok iyi menün.

Bu pazarda sözüm var:)
Buğün öğleden sonra elbise bakıcaz.
Çarşambada yüzüklerimizi alıcaz hayırlsıyla inşallah.

Ay çok sevindim kız. HAdi hayırlısı oldun nasıl olacak derken oluyor bak. bişeye ihtiyacın olursa söle tamam mı. Söz mendili, yüzük yastığı yada tepsisi yapılacaksa hemen halledelim.

Aminn canımmm inşallah.Allahım herşeyi gönlüne göre versin...

Evet ablacım kardeşim şimdi ii allaha şükür.Ama askerliği ertelendi.
Morali ona bozuk.Bende diyorum her şerde bir hayr vardır.

Bozmasın moralini hiç. kendini kötü de hissetmesin. Nasıl olsa yapacak er yada geç.

Evet canım.
Biz nisan,mayıs gibi nişan.Eylül ekim gibide düğün düşünüyoruz.

Kardeşim de aynen o aylarda olacak. Ve benim nisana kadar mutlak zayıflamam lazım.

sağol canım kaldı 2 haftam en azından 70 olmam lazım

Hadi işallah.

ben geldim canıımm, sen cuma günü bahsettiğin bayanla görüştün mü merkez lab için? 1. lik kutlamaları arasında unutmuşum sormayı

ben geldim canıımm, sen cuma günü bahsettiğin bayanla görüştün mü merkez lab için? 1. lik kutlamaları arasında unutmuşum sormayı

canım cuma öğeden sonra izinliymisti görüşemedim bu sabah aradım il sağlık müdürü yokmus o yüzden carsamba tekrar ara dedi bakalım ocaktan sonra merkese kesin geciyorum demelerine göre ama ocağa kadar hastaneye gecici görev ayarlamaya uğrasıyorum inş hallolurda cabucak burdan kurtulurum...

aa canım ocak kesinse hiç takma kafana zaten.aralık 6 olmuş bile, bu ayı bitti say sen artık

tatlım kesin dediği söyle diğer işin ocakda tamam gecici görev meselesinide müdür beyle konusamadık kendisi yok carsamba tekrar görüselik arada dedi
yinede ben iptal ihdas kağıdını imzalamadan rahatlayamam... hala uğrasıyorum birilerini araya sokuyorum.. biliyorum yaptığım hoş birsey değil ama bakanlık bulunduğum heri kapatmıs ki bende burda calısmak istemiyorum yanıma gelip gelip oturduğun yerden para kazanıyorsun calıstığın yok diyorlar ya nasıl snirleniyorum bi bilsen.. sanki kendileri cok calısıyor hasta varda ben calısmıyormusm gibi konusmalarını kaldıramıyorum düşünsene ilk atanmısım sevincli sekilde geliyorum niye geldinki sen buraya burda sana ihtiyac yok diyorlar .. allah beni burdan kurtarmadan inanamıcam işin olacağına dediğim gibi ne zamn imzayı atarım ozamn rahatlarım..

Zevcancım sen hiç üzme kendini. Böyle insanlar hayatın her aşamasın da var canım. Heryerde var.
Hakkında hayırlısı neyse o olsun.

selanm bayanlar . şmdilik menümü yazıp gitmrm lazım ama geri gelceeeeeeem:)
sabah yarım simit süt domates peynir
ara portakal
öğlen kabak yemeği
ara yoğurt
akşam 3 köfte salat. seviyiorum hepinizi baş baaaş

kızlarr okuldan yeni geldim doru dürüst bişi yiyemedim ve çok yoruldum. menümü yazıp kaçıyorum, dönünce geçmişi de okuyacam.

sabah 1 dilim ekmekle peynir zeytin
ara bikaç yulaflı bisküvi
öğlen yarım açma, bikaç çubuk kraker (okulda kalmaktan nefret ediyorum
akşam (şimdi) 4 köfte yoğurt bi dilim kepek ekmeği

inş soradan acıkmam da acıkırsam meyve falan yerim..

yine acmamı yedin senn
bu ikinci kacamağın umutma 3. de diskalifiyee..
ceza ceza ceza tüm takımlara itiraf ediyorsun açma yiyen iradesiz bi şişko olduğunu...
lethemim canım beyaz leblebi kutu süt falan bulundur okulda dolabında acma yiceğine meyve leblebi ve süt yiyebilirdin bu gün..

Son düzenleme:
yasom gelmedi bu gün umarım hasta değildir..

yazmistim canim görmedin galiba,bogazlarim felaket bugün doktora gittim antibiyotik verdi cumadan beride kacamakli gidiyor,kalkip bisey yapamiyodum esim ne getirise onu yedim..bugünde kayinpeder hastalanmis aradi sabah oraya gittim onu doktora götürdüm doktor hastahaneye yolladi ordan hastahaneye gittik sonra kendim gittim doktora derken anca geldim eve pestilim cikti su bogazlarim iylesene kadar kacamaklarim devam edebilir

hasretim geçmiş olsun. umarım en kısa zamanda iyileşirsin

kızlar bugünkü menüm:

sabah: kepek ekmeğine domatesli kaşarlı tost
öğle: 1 simit, 1 ayran
akşam: ızgara tavuk göğüs, salata

hiç ara yok kızlar. bu diyet baya eski olduğu için sadece 3 öğün veriyo. aralarda havuç, salatalık, çay, kahve serbest. ben de çok acıkırsam sade kahve içiyorum bastırıyo

inşallah bu cuma 50leri görürüm artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…