menüyü yazayım
sabah:1 yumurta peynir
ara:türk kahvesi
öğle:tavuk çorba
akşam:ıspanak yoğurt meyve
Evet canım.
Biz nisan,mayıs gibi nişan.Eylül ekim gibide düğün düşünüyoruz.
selanm bayanlar . şmdilik menümü yazıp gitmrm lazım ama geri gelceeeeeeem:)
sabah yarım simit süt domates peynir
ara portakal
öğlen kabak yemeği
ara yoğurt
akşam 3 köfte salat. seviyiorum hepinizi baş baaaş
yine acmamı yedin senn
bu ikinci kacamağın umutma 3. de diskalifiyee..
ceza ceza ceza tüm takımlara itiraf ediyorsun açma yiyen iradesiz bi şişko olduğunu...
lethemim canım beyaz leblebi kutu süt falan bulundur okulda dolabında acma yiceğine meyve leblebi ve süt yiyebilirdin bu gün..
yazayım cnm ama 6da kahvaltı yapıp 4 gibi geldim eve.. öğle yemeği yeme imkanım yok o saate kadar meyve falan yersem kendimi biliyorum tansiyonum düşüyor. sürekli çocuklara ders anlaatma koşturmaca içindeyim okulda. neyse kural kuraldır tabi ama şu pazartesi yüzünden diskalifiye olcam sanırım..
geçmiş olsun tatlım.. görmemişim mesajını sen ii olda kiloları verirsin...yazmistim canim görmedin galiba,bogazlarim felaket bugün doktora gittim antibiyotik verdi cumadan beride kacamakli gidiyor,kalkip bisey yapamiyodum esim ne getirise onu yedim..bugünde kayinpeder hastalanmis aradi sabah oraya gittim onu doktora götürdüm doktor hastahaneye yolladi ordan hastahaneye gittik sonra kendim gittim doktora derken anca geldim eve pestilim cikti su bogazlarim iylesene kadar kacamaklarim devam edebilir
hasretim geçmiş olsun. umarım en kısa zamanda iyileşirsin
kızlar bugünkü menüm:
sabah: kepek ekmeğine domatesli kaşarlı tost
öğle: 1 simit, 1 ayran
akşam: ızgara tavuk göğüs, salata
hiç ara yok kızlar. bu diyet baya eski olduğu için sadece 3 öğün veriyo. aralarda havuç, salatalık, çay, kahve serbest. ben de çok acıkırsam sade kahve içiyorum bastırıyo
inşallah bu cuma 50leri görürüm artık
kızlar 2010'un son hedefini koydum kendim için. 31.12.2010'da 58 kilo olmayı hedefliyorum. bakalım ulaşabilecek miyim
bu arada biraz önce 45 dk yürüdüm, 5 dk da koştum
menün güzel canımm
nilaycım hayırlı olsun cnm, kardeşine de tekrar geçmiş olsun..
yazayım cnm ama 6da kahvaltı yapıp 4 gibi geldim eve.. öğle yemeği yeme imkanım yok o saate kadar meyve falan yersem kendimi biliyorum tansiyonum düşüyor. sürekli çocuklara ders anlaatma koşturmaca içindeyim okulda. neyse kural kuraldır tabi ama şu pazartesi yüzünden diskalifiye olcam sanırım..
bu günkü menüm
sabah kızarmıs ekmek domates maydonoz peynir
öğlen salata yoğurt tavuk
aksam tavuk salata yoğurt..
günaydın hepinize malum mensim yaklaşıyo ve benim tatlı krizim tutuyor dün akşam puding yaptım en azından sütlü tatlı diye 3 kaşık aldım tabi tatlı kaşığı biraz dizginlemiş oldum
sabah 40 dkka bisiklet sürdüm ama terlemiyorum artık vücudum su tutuyor ondanmı bide şiş hissediyorum kendimi ama yılmak yok...
bugün tavuklu bi gün demek ama güzel ..........
Goncacım afiyet olsun kuzum. NEfsini köreltmek için iyi olmuş. Bende şişim malum dönem yakın çünkü. Bu hafta az vermiş olacağım ama haftaya şişler içince baya bi gidecek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?