Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

menüyü yazayım
sabah:1 yumurta peynir
ara:türk kahvesi
öğle:tavuk çorba
akşam:ıspanak yoğurt meyve

menün güzel canımm

Evet canım.
Biz nisan,mayıs gibi nişan.Eylül ekim gibide düğün düşünüyoruz.

nilaycım hayırlı olsun cnm, kardeşine de tekrar geçmiş olsun..

yazayım cnm ama 6da kahvaltı yapıp 4 gibi geldim eve.. öğle yemeği yeme imkanım yok o saate kadar meyve falan yersem kendimi biliyorum tansiyonum düşüyor. sürekli çocuklara ders anlaatma koşturmaca içindeyim okulda. neyse kural kuraldır tabi ama şu pazartesi yüzünden diskalifiye olcam sanırım..

canım haklısın akşama kadar meyveyle durman zor olur ama en azından evden kepek ekmeğine sandviç fln yapıp götürmeyi deneyebilirsin bence. öğlen gibi sandviçini yersin, sonra da bir meyve. hem açmadan da daha tok tutar bence

kızlar 2010'un son hedefini koydum kendim için. 31.12.2010'da 58 kilo olmayı hedefliyorum. bakalım ulaşabilecek miyim

bu arada biraz önce 45 dk yürüdüm, 5 dk da koştum

geçmiş olsun tatlım.. görmemişim mesajını sen ii olda kiloları verirsin...
gizemcim afiyet olsun bence güzel bu menü acıkmadığın sürece araya gerek yok die düşünüyorum..

Günaydın kızlar.

Yasom geçmiş olsun iyileş de önemli değil yediklerin. Sağlığına dikkat et canım.

canım evden bişiler götür dolabında süt leblebi bulundur ama acma yeme.. bak bi kaba sata malzemeni koy doğrayıp surup sisesinede sos koy okulda karıstır yee tek pazartesi değilmi bu idare et bu sekilde ama ac ma bi daha yeme ...

Zevcanım çok iyi yapmışsın. Ben yada sen farketmez kurallar var ve uygulanmak zorunda.

Lethem açma çok yağlı be canım pek alıştırma kenidni.

günaydın hepinize malum mensim yaklaşıyo ve benim tatlı krizim tutuyor dün akşam puding yaptım en azından sütlü tatlı diye 3 kaşık aldım tabi tatlı kaşığı biraz dizginlemiş oldum
sabah 40 dkka bisiklet sürdüm ama terlemiyorum artık vücudum su tutuyor ondanmı bide şiş hissediyorum kendimi ama yılmak yok...

Son düzenleme:

goncam 3 kasığı bence ayda 1 kez görmezden gelebiliriz ama tekrarı olmazsın canın cok tatlı cektiğinde yoğurtla tarcını karıstır içine kuru meyve parcacıkları koy harika oluyor..

Goncacım afiyet olsun kuzum. NEfsini köreltmek için iyi olmuş. Bende şişim malum dönem yakın çünkü. Bu hafta az vermiş olacağım ama haftaya şişler içince baya bi gidecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…