Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

canım minnosum günaydın sevgi pıtırcığım

üzme kendini her zamn kilo vericez herzamn zayıflıcaz die bişi yok diğmi
bence cumaya kesin vericeksin o fazlalıkları ve - de olucaksın yanlız yeşil cayı arttır sekercim..
Bak ben nerdeyse 1 aydır yeşil cay içmiyordum dün 2 fincan içim ve 900 gr vermişim bu günde içicem sende iç canım benim..

menü gayet güzel afiyet bal şeker olsun...

Günaydınnnnnnn :)

hypatia üzülme canım herşeyde vardır bir hayır.

Zevcanım merakla bekliyorum canım Cumayı. Ahh bende 66 görsem Cumaya süper olacak valla. :)

inş. 66'yı göreceksin canım.. ve üzülüyorum işte elimde değil(

yeşil çay benimm dişlerimi boyuyo arkadaşlar ya resmen bembeyaz dişli hypatia nin dişleri koyu sarı oluyoo hemen fırçalasam da aynen öyle kalıyoo geçmiyor..

yeşil çay benimm dişlerimi boyuyo arkadaşlar ya resmen bembeyaz dişli hypatia nin dişleri koyu sarı oluyoo hemen fırçalasam da aynen öyle kalıyoo geçmiyor..

malesef bendede aynı sey oldu yaa :84:
Hatta lekeler bile olustu arka taraflarında aftaya dişciye gidicem :18:

benım hıc umudum yok meyvem yaa ne zaman gıdıcek bu pıs seyler benım vucudumdan azcık yemek yıyorum azcık yaa bıtek dun aksam yururyus yapmadgıma pısman oldum yapsaydım kesın gıdıcektı bu kara yaglar bılıyorum hooofff ben 66 yı gormek ıstıyorum yaa neolursunuzz ya :
hergun 1 tane yesıl cay ıcıyorum ıkı tane ıceyım en ıyısı

Son düzenleme:
Minnoşkom belli olmaz o hiç. Bak sen Cumaya kadar tartılma tamam mı. Tartıldığımız zaman beyin kilo vermeye odaklanmıyor. Hep bi endişe yaşıyoruz çünkü.

Kırçiçeğim günaydın canım.

Hypatia zamanla geçecektir hayatım kimse vazgeçilmez değil bu hayatta. Analar bile yavrularının hasretine dayanıyor düşün. Rabbim öyle bir güç vermiş bizlere.

tartılmıyımmı hoooff ya daha cok kılo alırsam hepte artıya fırlarsam tartılmadıgım ıcın ama yok aslında dogru soyluyorsun tartılmayınca korkuyor ınsan yıyemıyor zatenn evet ben cuma gunu tartılayım bıdaha sagol özgem

malesef bendede aynı sey oldu yaa :84:
Hatta lekeler bile olustu arka taraflarında aftaya dişciye gidicem :18:

ben bunu yeşil çay içen güzellik uzmanına demiştim peeling için gittiğim bir yerde. kadın benimle alay etti, o zaman uzak doğulular yeşil dişli olurmuş, ben diş fırçalamanın tekniğini bilmiyormuşum da bir sürü şey...

ama demek ki kimi insanda yapıyor. ben ilk defa benden başka birinde bu şikayeti gördüm ama sevindimm uydurmuyormuşum yani..

ben de dişçiye gittim ama temizletmeyle geçmez beyazlatırsan geçer dedi ona da gerek yok dedi. bnm dişlerim gerçek anlamda inci gibiydi yeşil çaydan önce. herkes beyazlattın mı derdi. o kadar kahve çaya rağmen leke yoktu ama yeşil çay turuncu yaptı dişlerimi

inş. güzel sonuçlar olacak hadi bakalımm:)

günaydın karciceği ben cok iimm bu sabah sen nasılsın..

tşk ederim canım bende iyiyim her zamanki gibi masama oturdum sabah çayımı içerken hal hatır ediyim dedim daha işime başlamadan
dün gideceğim davete gidemedim bu gün gideceğim o yüzden dünkü menüm değişti akşam sadece kısır yiyeceğim diyordum gitmediğim için musakka ve cacık yedim bir dilim ekmekle ha birde kestane yedim ama saymadım kaç tane yediğimi kalorisi fazlamı bilmiyorum
ama bakıyorumda sizin menülere çok planlı proğramlı benim alıştırma dönemi olduğu için galiba sizin menülere pek benzemiyor

canım böyle çok karışık oluyor. gün bittikten sonra yaz sen yediklerini. bugünün menüsünü yazsan da uyamıyorsun ona. ayrıca
sabah:.....
ara:
öğle:
akşam:

şeklinde yazarsan daha anlaşılır olur bence.

hadi bakalım gitsin yağlar gelsin küçük beden kıyafetler:))

tamam daha iyi olur
acemilik işte:)))

Hypatia zamanla geçecektir hayatım kimse vazgeçilmez değil bu hayatta. Analar bile yavrularının hasretine dayanıyor düşün. Rabbim öyle bir güç vermiş bizlere.

biliyorum canım biliyorum da işte kabullenemiyorum.. emeğim diyorum sevgim diyorum zamanım diyorum.. bir sürü şey diyorum...

19.01.2011 Çarşamba - bugünkü menüm:

Kahvaltı: Domates, avuç içi kadar yağsız beyaz peynir ve iki bardak ıhlamur
Öğle: Bol maydanozlu, dereotlu yeşil salata
Akşam: İki yumurtalı yağsız omlet ve bol mantar.

Spor: Bugün yapmayacağım. (Dün de yapamadım )
Su: 3 lt.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…