tatlım yaa bu kadar karamsar olma er yada gec olucak..üzülme lütfen nerde kaldı minnos plates merkezinin motivasyon azmi..
benım hıc umudum yok meyvem yaa ne zaman gıdıcek bu pıs seyler benım vucudumdan azcık yemek yıyorum azcık yaa bıtek dun aksam yururyus yapmadgıma pısman oldum yapsaydım kesın gıdıcektı bu kara yaglar bılıyorum hooofff ben 66 yı gormek ıstıyorum yaa neolursunuzz ya :
hergun 1 tane yesıl cay ıcıyorum ıkı tane ıceyım en ıyısı
ben bunu yeşil çay içen güzellik uzmanına demiştim peeling için gittiğim bir yerde. kadın benimle alay etti, o zaman uzak doğulular yeşil dişli olurmuş, ben diş fırçalamanın tekniğini bilmiyormuşum da bir sürü şey...
ama demek ki kimi insanda yapıyor. ben ilk defa benden başka birinde bu şikayeti gördüm ama sevindimm uydurmuyormuşum yani..
ben de dişçiye gittim ama temizletmeyle geçmez beyazlatırsan geçer dedi ona da gerek yok dedi. bnm dişlerim gerçek anlamda inci gibiydi yeşil çaydan önce. herkes beyazlattın mı derdi. o kadar kahve çaya rağmen leke yoktu ama yeşil çay turuncu yaptı dişlerimi
karciceği sende alısıcaksın bizim gibi menülerini yazmaya cumaya az kaldı dikkat et beslenmene kilo vererek gir listeye..tşk ederim canım bende iyiyim her zamanki gibi masama oturdum sabah çayımı içerken hal hatır ediyim dedim daha işime başlamadan
dün gideceğim davete gidemedim bu gün gideceğim o yüzden dünkü menüm değişti akşam sadece kısır yiyeceğim diyordum gitmediğim için musakka ve cacık yedim bir dilim ekmekle ha birde kestane yedim ama saymadım kaç tane yediğimi kalorisi fazlamı bilmiyorum
ama bakıyorumda sizin menülere çok planlı proğramlı benim alıştırma dönemi olduğu için galiba sizin menülere pek benzemiyor
19.01.2011 Çarşamba - bugünkü menüm:
Kahvaltı: Domates, avuç içi kadar yağsız beyaz peynir ve iki bardak ıhlamur
Öğle: Bol maydanozlu, dereotlu yeşil salata
Akşam: İki yumurtalı yağsız omlet ve bol mantar.
Spor: Bugün yapmayacağım. (Dün de yapamadım)
Su: 3 lt.
benim içtiğim yeşil cay tarcınlı muhtemelen tarcından oluyor lekeler ama baska türlüsünüde sevmiyorum .. temizlettiricem beyazlattırıcam bama yine olucak biliyorum..
afiyet olsun canım biraz spora ara vermen ii olmus bencede yapma bi kac gün..
selam bayanlar
dün uğrayamadım ,canımın derdine düştüm. cuma gidiyoruz artık kısmetse ankaraya,kısmetse başlıyoruz
sabah süt çikolata su
ara ayran
öğle bi kase kuru fasulye
ara uyku:)
akşam balık ve brokoli
cuma cok güzel bi sonucum olucak kızlarr
bu günkü menümü yazayım
sabah 2 dilim t.b. ekmek 2 dilim peynir 1 bardak ayran biraz badem
öğlen menemen yoğurt
aksam yuğurtlu tavuk salata
3 litre su 2 fincan yeşil çay 5 mil leslie plates kalca
evet yorulmuştum bir güzel dinleneceğim. keşke iş yeri tatil olsa da ben de hoppp yeşilköy pazarına gidebilseydim bugün eheh:)
Günaydın kızlar..
ayy canım, hayırlı haberlerini bekliyoruzkolaylıklar dilerim
ooo kiloları vermişiz, yeşil çayımızı almışız, keyfimiz motivasyonumuz pek bi yerinde
Günaydın kızlar..
ayy canım, hayırlı haberlerini bekliyoruzkolaylıklar dilerim
ooo kiloları vermişiz, yeşil çayımızı almışız, keyfimiz motivasyonumuz pek bi yerinde
haftasonu gezersin tatlım sende .. koskoca 2 gün ohhh gez dur ben öyle yapcam
günaydın tatlımm..
evet kilocuklarım birazcık gitti nasıl mutlu oldum anlatamma sana inş dua et de cuma gününe bi bukadar daha gitsin
evet kilocuklarım birazcık gitti nasıl mutlu oldum anlatamma sana inş dua et de cuma gününe bi bukadar daha gitsin[/COLOR]
kuyabıyemm sen ne guzel kılo vermıssın yaa
hergun senı takıp edıyorum kendımce napıyım ne edıyım dıye ama yok ya ben 57 ye ınebılecek kadar sabırlı degılım herhalde baksana arpa adımlarla gıdıyorum bır gun yıyınce hemen gerı gelıyor kılolar ama bır gun yemeyınce gıtmıyorlar ıste cok kızgınımm kendımeee cokkk:84::84::84:
ben kendı derdıme dusup senın kılo verısını okumamısım bılemm meyvem cok ozur dılerım tatlımm afferım sana ben sana demıstım wc operasyonundan sonra hersey duzelecek kesın gıdıcek o kılolar demıstımmgozun aydın bıtanem cuma gunu 5 lerde gormek ıstıyorum sneı ona gore gardını al tamam mıs sekercımm benım
emeklerime yazıklar olsun(((
daha bilgisayarımda şafak tablom duruyoooooo
hep bunca zaman yanlış şafağı saymışım yanlış şafak beklemişim.
dün gelmiş öğrendim bir şekilde.
bbana hep yalan söylemiş yazıklar olsunnnnnnnnn......
ciğerime ateş düştü resmen........
hepimize dua edicem canım sen merak etme. hadi artık 5lere inme zamanı geldi
bende coookk dıyetler yaptım kuyabıyemm ınan ömrum dıyetle gectı saglıklı dıyet yapmak gercekten cok onemlı onu anladım ılk zamanlar yaptıgım sok dıyetler yuzunden boyle kaplumbaga gıbı ılerlıyorum bılıyorum ama artık sok dıyet falan yapmıycam gercekten saglıklı beslenıcemm belkı senın dedıgın gıbı cok uzun surecek ama sonundakı mutluluga degecek bılıyorum sagol canım benımmhepimize dua edicem canım sen merak etme. hadi artık 5lere inme zamanı geldi
minnoşum hiiiç öyle deme. ben de başladığımda imkansız gibi geliyodu, ki ben daha önce çoook diyetler yaptımdaha önce de sölemiştim annem beni ilk diyetisyene götürdüğünde ilkokul 4. sınıftaydım
ben de çok zor kilo veren biriyim ama umudumu hiç kaybetmiyorum. bugün değilse yarın gidicek nasılsa diyorum. çizelgemde gördüğün 13 kiloyu Eylül 2009'dan beri verdim, yani koca 1.5 yılımı aldı. ama sonuçtan o kadar mutluyum kibi de sağlıklı diyet yapmak çok önemli minnoşum, yoksa 5 günde verip hooop 1 gün yiyince geri alıyosun. son olarak da spor, spor, spor diyorum çünkü spora başladıktan sonra resmen hayatım değişti kilo konusunda
afferın meyvemm dıyet sporu aksatma sakın bak ben sana ne dedım pılatesle super olucaksın hem sıkılasıcaksın hem daha pozıtıf olucaksın demıstım ben sana canım benımmcanım benimm evet verdim cok mutluyum bu yüzden wc+spor+monti süper geldi banacumaya kadar 800 gr daha vermem lazım :97: 5 li bi rakam görebilmek için basarabilrmiyim ki ne dersin minnosum..
cok uğrasıcam bunun için ne diyeti bozucam ne sporu aksatıcam artık kurtulmak istiyorum üzerimdeki fazlalıklardan
sende sıkma canını gecen hafta yeterince verdin bu hafta vücudu dinleniyor .. sabırlı ol tatlım bu hafta olmazsa haftaya vericeksin..
emeklerime yazıklar olsun(((
daha bilgisayarımda şafak tablom duruyoooooo
hep bunca zaman yanlış şafağı saymışım yanlış şafak beklemişim.
dün gelmiş öğrendim bir şekilde.
bbana hep yalan söylemiş yazıklar olsunnnnnnnnn......
ciğerime ateş düştü resmen........
inş kurabiyem inş 5 li bi rakam görmeyi nasıl istiyorum bilemezsin
hypatıam senı okadar ıyı anlıyorumkı sankı dunya basına yıkılmıs gıbı demı hayatındakı butun hayallaerınde o oldugu ıcın sımdı bosluktaymıs gıbı nasıl tek basına hayal kurulur dıye dusunuyorsun bılıyorum uzuluyorsun hıc tesellı etmıycem senı cunku uzulmen gerekıyor bu donemde aglayıp uzulup ıcınden atman gerekıyor baska turlu ıcındde kalıyor bu yara ve her dakka bır bakısla bır sozle yenıden kanıyor . oyuzden ne kadar ıstıyorsan agla uzul ıcını dok konus anlat bagır cagır herseyı yap ama yeterkı ıcıne atma canım benım hayatımızın bellı donemlerını malesef boyle atlatmak zorunda kalıyoruz. ama sonra kendımıze gelıyoruz cok sukur saglıgımız yerınde evımız yuvamız var sakat kor sagır degılız anamız babamıs ısımız gucumuz meslegımız var deyıp sukredıyoruz ve hayata daha buyuk bır ozguvenle devam edıyoruz . etmelıyız cunku hayat devam edıyor sen uzulup aglarken dısarda zaman akıp gıdıyor bı bakyorsun 40ına gelmıssın yanlızsın nıyee uzulup aglarken kaybettıgın zaman ıcın yanlızsın. oyuzden tatlım belkı uzun oldu kırdıysam cok ozur dılerım ama malesef hayata devam etmek zorundayız
bende 5 li rakamlarda olmayı çok istiyorum çok değil 3 yıl öncesine kadar 5li rakamlardaydım ama şimdi çok uzak gibi görülüyor bana bu kilolarda olmak
afferın meyvemm dıyet sporu aksatma sakın bak ben sana ne dedım pılatesle super olucaksın hem sıkılasıcaksın hem daha pozıtıf olucaksın demıstım ben sana canım benımmınsallah 5 lı rakam gorursun meyvemm
minnosum benim basım cok ağrıyor plates yaparken sonrasında lesliede cok zorlanıyorum bas ağrısı beni mahvediyor zararlımıdır sence bu durum.. korkuyorum acıkcası.
pılatesten sonra ara ver tatlım oyle hemen pesıne ben de yuruyemıyorum hatta ben pılates yapıyorum bı kac saat sonra yada 1 saat sonra dınlendıkten sonra yuruyus yapıyorum cunku basım donuyor pılateste cok fazla oksıjen gıdıyor beynıme galıba sende oyle dene bakalım yıne agırıcakmı yada ıstersen bı doktora sor tatlım
günaydın kızlar
bugünkü menüm
sabah:1 dilim ekmek peynir
ara:türk kahvesi
öğleırasa yoğurt
ara:mandalina
akşam:fasulye pilav
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?