Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Kızlarr bu sabah tartıda 68.5' i gördüğüm gündürrr

18.01.2011 - SALI

SABAH (09:30)

1 DİLİM BEYAZ EKMEK (LIGHT EKMEĞİM BİTMİŞŞ )
BAHARAT EKLENMİŞ, 2 YEMEK KAŞIĞI LOR PEYNİRİ
3 ADET CHERRY DOMATES
1 ADET SALATALIK

ARA (10:30)

YARIM BARDAK TARÇINLI LIGHT SÜT

ÖĞLEN ( 13:30 )

1 KASE ÇORBA
1 PORSİYON PORTAKALLI KEREVİZ
YARIM KASE YOĞURT
1 DİLİM EKMEK

ARA (16:00)

1 PORSİYON MEYVE

AKŞAM (19.30)

1 DİLİM UNO LIGHT EKMEK (GÜN İÇİNDE DIŞARI ÇIKIP EKMEĞİMİ ALACAĞIM )
1 ADET KARNIYARIK (YAĞDA KIZARTMADAN, KÖZLEYEREK YAPIYORUM)
SALATA
1 KASE YOĞURT

SPOR: SABAH 40 DK. FITNESS + 30 DK. BİSİKLET
SU: 2.5 LT İNŞ.
YEŞİL ÇAY: YENİ BİR YEŞİL ÇAY ALDIM LİMONLUYMUŞ İNŞ BU KEZ TADINI BEĞENİRİM 1 FİNCAN İLE BAŞLAYACAĞIM HADİ HAYIRLISI

altı öğün diyeti dediğin ara öğünlerde var onumu kasdediyorsun

ceydacım bu harika bi haber
menünde her zamnki gibi olmuss sekercim cumaya inş daha güzel bir sonucun olacak :87:

altı öğün diyeti dediğin ara öğünlerde var onumu kasdediyorsun

evet canım.. benim menüme bakabilirsin canım ben diyetisyen kontrolünde yapıyorum

ceydacım bu harika bi haber
menünde her zamnki gibi olmuss sekercim cumaya inş daha güzel bir sonucun olacak :87:

sağol bitanemm çok mutluyumm.. inş.. hepimiz için güzel olur umarımm

evet canım.. benim menüme bakabilirsin canım ben diyetisyen kontrolünde yapıyorum

sağol bitanemm çok mutluyumm.. inş.. hepimiz için güzel olur umarımm

ayy ceydaa cooookkk sevındımmm ınsallah cumaya bırazcık daha gıder ayy bu hafta takımn bırıncısı sen olucaksın belkıde ayy cok sevındım yaa bende bırıncı olsam keskemm gecen hafta bırıncı oldum oyle sevındım oyle mutlu oldumkıı

darısı basımıza kızlar ceyda bu hafta üzerine düşeni yapmıs hadi bizde sıra hepimiz cok güzel kilo vericez bu hafta inanıyorum inanın..

kızlar 1 litre suyum bitti 1 litrede öğleden sonra içicem 1 litreyide aksam spor yapmadan yaparken yaptıktan sonra bitiririm
şimdi yemeğe cıkıyorumm

sağol minnoşumm darısı başınıza kuşum..

darısı basımıza kızlar ceyda bu hafta üzerine düşeni yapmıs hadi bizde sıra hepimiz cok güzel kilo vericez bu hafta inanıyorum inanın..

haydin kızlar hop hop bir iki bir iki
kızlar 1 litre suyum bitti 1 litrede öğleden sonra içicem 1 litreyide aksam spor yapmadan yaparken yaptıktan sonra bitiririm
şimdi yemeğe cıkıyorumm

afiyet olsunnn

yemeğimi yedim geldi nerde bu takımın cıtırları :87::87:

ehımm ehımm bırı cıtır mı dedıı ay bırı benı cagırmıss geldım cıtır zevcann burdayımm cok suslu pakıze olmaya karar verdım artık zayıflayınca guzellenıyor ınsan kendınede bakası gelıyorr haydı kızlarr kooopp kooopp bu hafat kılo verırsem gelıp bayraklarımı sallıycam burdadaa kılo verme bayraklarıı:92::92::92:
ayy ben ne cok konustum bıraz da ıs yapayım barımm

minnosum canım benim fıstıkların fıstığı face e dalmısımm bu hafta kilo verirsek burda kutlama yapalım sekercimm çosalım çosturalım kopalım hep beraber oooohhhhhhh

minnosum canım benim fıstıkların fıstığı face e dalmısımm bu hafta kilo verirsek burda kutlama yapalım sekercimm çosalım çosturalım kopalım hep beraber oooohhhhhhh

yıhuhuhuuuu cosalım costuralımmm ay aksam okadar spor yaptım yıne artıdan assagı ınememısım ama bugun wcye bır haçlı seferı duzenledımm ıcımden bır ses yarın sen 66 kılosun mınnos dıyor ayy ınsaallah ınsallah dıyorum ıcımdekı sese cevaben bu cuma kopalımm meyvem kooppp koopp buarada ebru sallının 2. dvdsını bıyerlerden bulmus aslan kocam kaplan kocam ayy aksam kooop koopp pılatess yaptımmm bu aksamda yapmalıyımmm yarın sabah 66 daa oyle bır bagırıcamkı burdan tee cankırıya ses gelır herhalde :84::84::84:

afiyet olsun karciceği ..
aslında sen kalori hesabı yaparak zayıflıyorsun farkında olmasanda yediklerini sınırlamak ve azltmak bu bencee..
sütlacdan ortalama 150 kalori almıssındır..
1 kase mercimek corbasıda 250 kalori falan ediyor ..

yediklerini bu sekilde hesaplarsak sanırım daha doğru olucak.. çünkü normalde diyette sütlaş kısır falan yasak ama böyle hesaplarsak hem herseyden yemiş hemde diyet yapmıs olursun.günlük 1200 kaloriyi gecmeden beslen derim ben kilotakibi die bi site var ordan bunu takip edebilirsin...

oooyyy minnosum yarın sabah senin cığlığınla gözlerimi acıcam
hadi bakalım cumaya az kaldı hersey cuma günü için tek hedefimiz önümüzdeki cuma yupppiiiiii
minnosum bende yarın sabaha kadar 400 gr vermeyi hedefliyorum

Son düzenleme:
bugünkü menüm
sabah:2 dilim çavdar ekmeği peynir
ara:1 avuç kuru üzüm
öğle:çorba ve salata
ara:mandalina
akşam:lahana sarması 4 tane fazlamı olur acaba kızlar

bugünkü menüm

afiyet olsun canım..
lahana sarmasının boyutuna göre kendin ayarla artık çünkü kimisi minik yapıyor kimisi kocaman..
ama ben olsam lahana sarmasıyla asla doymam tencereyi yiyecek kadar cok seviyorum

bugünkü menüm

aşırı byük değilse 3-4 tane ideal. yarım pors. sayılır :) yaklaşık 150 kalori falan :)

Son düzenleme:
bugünkü menüm

aşırı byük değilse 3-4 tane ideal. yarım pors. sayılır :) yaklaşık 150 kalori falan :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…