Günaydın canım..
Menü hakkında hiç yorum yapamayacağım doğal olarak çünkü net değil..Ama şunu söyleyebilirm ki senin 6 öğün diyetine ihtiyacın var. Ben de 6 öğün diyeti uyguluyorum canım ama hem dengeli besleniyorum hem de aç kalmıyorum açıkçası. Yavaş ve sağlıklı kilo vermek benim hedefim.
Günaydın tatlım.. sorularımı cevapladıın için çoooook teşekkür ederim
Menü de gayet güzel. afiyet bal şeker olsun
Günaydın fıstıkk
makarna salatasında mayonez yok di mi bacımmafiyet olsun
karbonhidratlar çok olmuş bebemm.. ama hastaymışsın bir an önce iyileşş çok daha süper hatta megasüper menüler bekliyoruz.. öpüldün
Kızlarr bu sabah tartıda 68.5' i gördüğüm gündürrr
18.01.2011 - SALI
SABAH (09:30)
1 DİLİM BEYAZ EKMEK (LIGHT EKMEĞİM BİTMİŞŞ)
BAHARAT EKLENMİŞ, 2 YEMEK KAŞIĞI LOR PEYNİRİ
3 ADET CHERRY DOMATES
1 ADET SALATALIK
ARA (10:30)
YARIM BARDAK TARÇINLI LIGHT SÜT
ÖĞLEN ( 13:30 )
1 KASE ÇORBA
1 PORSİYON PORTAKALLI KEREVİZ
YARIM KASE YOĞURT
1 DİLİM EKMEK
ARA (16:00)
1 PORSİYON MEYVE
AKŞAM (19.30)
1 DİLİM UNO LIGHT EKMEK (GÜN İÇİNDE DIŞARI ÇIKIP EKMEĞİMİ ALACAĞIM)
1 ADET KARNIYARIK (YAĞDA KIZARTMADAN, KÖZLEYEREK YAPIYORUM)
SALATA
1 KASE YOĞURT
SPOR: SABAH 40 DK. FITNESS + 30 DK. BİSİKLET
SU: 2.5 LT İNŞ.
YEŞİL ÇAY: YENİ BİR YEŞİL ÇAY ALDIM LİMONLUYMUŞ İNŞ BU KEZ TADINI BEĞENİRİM 1 FİNCAN İLE BAŞLAYACAĞIM HADİ HAYIRLISI
altı öğün diyeti dediğin ara öğünlerde var onumu kasdediyorsun
ceydacım bu harika bi haber
menünde her zamnki gibi olmuss sekercimcumaya inş daha güzel bir sonucun olacak :87:
evet canım.. benim menüme bakabilirsin canım ben diyetisyen kontrolünde yapıyorum
sağol bitanemm çok mutluyumm..inş.. hepimiz için güzel olur umarımm
ayy ceydaa cooookkk sevındımmmınsallah cumaya bırazcık daha gıder ayy bu hafta takımn bırıncısı sen olucaksın belkıde ayy cok sevındım yaa bende bırıncı olsam keskemm gecen hafta bırıncı oldum oyle sevındım oyle mutlu oldumkıı
darısı basımıza kızlar ceyda bu hafta üzerine düşeni yapmıs hadi bizde sıra hepimiz cok güzel kilo vericez bu haftainanıyorum inanın..
kızlar 1 litre suyum bitti 1 litrede öğleden sonra içicem 1 litreyide aksam spor yapmadan yaparken yaptıktan sonra bitiririm
şimdi yemeğe cıkıyorumm
yemeğimi yedim geldi nerde bu takımın cıtırları :87::87:
yemeğimi yedim geldi nerde bu takımın cıtırları :87::87:[/QUOT
bende yemeğimi yeyip geldim öğle yemeğinde kırmızı mercimek çorbası, kıymalı pırasa, sütlaç ve elma vardı
yani pek güzel değidi ben sadece çorbamı ve sütlacın yarısını yedim ara öğünde elma yiyeceğim için onuda yemedim akşam menümde belli oldu kısır ve börek ben börek yemeyeceğim kısır alacağım öyle anlaştık arkadaşla o şartla gelirim dedim şimdide 1.5 litre su içtim
ehımm ehımmbırı cıtır mı dedıı ay bırı benı cagırmıss geldım cıtır zevcann burdayımm cok suslu pakıze olmaya karar verdım artık zayıflayınca guzellenıyor ınsan kendınede bakası gelıyorr haydı kızlarr kooopp kooopp bu hafat kılo verırsem gelıp bayraklarımı sallıycam burdadaa kılo verme bayraklarıı :92::92::92:
ayy ben ne cok konustum bıraz da ıs yapayım barımm
minnosum canım benim fıstıkların fıstığı face e dalmısımm bu hafta kilo verirsek burda kutlama yapalım sekercimmçosalım çosturalım kopalım hep beraber oooohhhhhhh
bende yemeğimi yeyip geldim öğle yemeğinde kırmızı mercimek çorbası, kıymalı pırasa, sütlaç ve elma vardı
yani pek güzel değidi ben sadece çorbamı ve sütlacın yarısını yedim ara öğünde elma yiyeceğim için onuda yemedim akşam menümde belli oldu kısır ve börek ben börek yemeyeceğim kısır alacağım öyle anlaştık arkadaşla o şartla gelirim dedim şimdide 1.5 litre su içtim
yıhuhuhuuuucosalım costuralımmm ay aksam okadar spor yaptım yıne artıdan assagı ınememısım ama bugun wcye bır haçlı seferı duzenledımm ıcımden bır ses yarın sen 66 kılosun mınnos dıyor ayy ınsaallah ınsallah dıyorum ıcımdekı sese cevaben bu cuma kopalımm meyvem kooppp koopp buarada ebru sallının 2. dvdsını bıyerlerden bulmus aslan kocam kaplan kocam ayy aksam kooop koopp pılatess yaptımmm bu aksamda yapmalıyımmm yarın sabah 66 daa oyle bır bagırıcamkı burdan tee cankırıya ses gelır herhalde :84::84::84:
bugünkü menüm
sabah:2 dilim çavdar ekmeği peynir
ara:1 avuç kuru üzüm
öğle:çorba ve salata
ara:mandalina
akşam:lahana sarması 4 tane fazlamı olur acaba kızlar
bugünkü menüm
bugünkü menüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?