eeee evde kokunca kim olsa yer
dediğin gibi kalori hesabına baslasan sanırım ii olucak
umarım basarırım canım yaa..
sende zayıflıcaksın sağlıklı gidiyorsun..
benim tek sorunum annemlere gidince işte orda ipler kopuyo
hiç uçuk bir şey değil. başarılamayacak bir şey değil canım aslında yaa...
neen yapamayalım ki? olur inş..
düşününce öyle ama benim kilo verme gecmişime göz atınca imkansız görünüyor işte 1 senede 9 lilo verince 10 kiloyu vermek 1 sene sürer :97:
çok haklısın seni çok iyi anlıyorum şu an annem ve babam yanımdalar ben işten çıktığımda ne seviyorsam onu yapıyor anneciğim yememek için o kadar zorlanıyorumki kırmak incitmekte istemiyorum o yüzden tabağımı küçülttüm çerez tabağında yemek yiyorum hepsinin tadına bakıyorum ama asla fazla yemiyorum annemede beni seviyorsan ısrar etme diyorum zaten o yüzden menülerim karışıyor süprizli bir hal alıyor
canım sağlam olan midemi deldirmeye hiiiç niyetim yok benim:) çikolata diyetini bnm diyetisyenim önerdi, bir zararı yok ve bir kerelik anlayacağın ama diğerini hiiç gözüm tutmadı. mideye zarar vere vere zayıflamak istemiyorum ben ı ıh..
canım kızma ama ben pek inanmıyorum böle şeylere. hiç bi zaman da inanmadım, yok özel bişey yapmadım kendiliğinden gitti diyenler, sadece ekmeği kestim ayda 10 kilo verdim diyenler. kilo vermek o kadar kolay mıbiz burda ne kadar uğraşıyoruz da haftada 1 kiloyu zar zor veriyoruz. bu hesapla o bayanın nerdeyse haftada 1.5-2 kilo vermiş olması gerekiyo. bu iş öyle maden suyu içmekle fln olucak iş diil bence. boşu boşuna midenize zarar vermeyin derim ben günde 2 tane maden suyu içerek
Ama bak bu hafta ne güzel kg verdin gördün mü? başlardaki vücut direncimiz kırıldı artık kgleri çoook daha kolay vericez. ben 60 oldum yeter diyeceğim bir bakcağım 58 55:)
incecik olacağızzz:) artık xl ve l bedenleri almadığımızdan onlar raflarda kalacak:)) Yupiii:))
canım kızarmıyım olurmu hiçbu bayan diyetle birlikte günde 2 şişe maden suyu içmiş.ilerleyen dönemde arttırmıs ama benim arttırmak gibi bir niyetim yok.çünkü günde 2 şişeyi öneriyor doktorlar üzerine çıkamam.birde midem sağlamdır.sodayıda severim sık içerim o yüzden denemek istiyorum
tabi haklısın zaten plateste yapıyorum lokum gibi olucamm
sacımıda sarı yapıcam ozamn
düşününce öyle ama benim kilo verme gecmişime göz atınca imkansız görünüyor işte 1 senede 9 lilo verince 10 kiloyu vermek 1 sene sürer :97:
ben de şubat 15'te 65
mart sonu 60
ve mayıs sonu da 55 olmak istiyorum.
öte yandan ablamın nişanı düğünü var kg alıp vermek de dikilecek elbiseyi zorlaştırıyor ama ne olursa olsn zayıflamak istiyorum artık inş.
çikolata diyetini hergün uygulamıyormuyduk?sadece 1 gün mü yapılacak kafam karıştı şimdi :44:
uzaktan seni görenler.. wuuhhuuu şu gelen barbie' ye bakın dicekelr o zmann
tabi haklısın zaten plateste yapıyorum lokum gibi olucamm
sacımıda sarı yapıcam ozamn
çok haklısın seni çok iyi anlıyorum şu an annem ve babam yanımdalar ben işten çıktığımda ne seviyorsam onu yapıyor anneciğim yememek için o kadar zorlanıyorumki kırmak incitmekte istemiyorum o yüzden tabağımı küçülttüm çerez tabağında yemek yiyorum hepsinin tadına bakıyorum ama asla fazla yemiyorum annemede beni seviyorsan ısrar etme diyorum zaten o yüzden menülerim karışıyor süprizli bir hal alıyor
canım senin artık izmite gidince yeme işini çözmen gerekiyo bence. sanırım zihnin şartlanmış artık, normalde diyet yapıp annenlere gidince tatil ilan etmeye. aslında sağlıklı beslenmenin en güzel tarafı bu sanırım. sürekli devam eden bişey olduğu için kaçamaklar olsa da abartılmıyo. (yani bende öyle oluyo) 5li rakamları gördükten sonra sağlıklı bi diyeti normal yeme düzenin haline getirebilirsin bunu önlemek için
Kızlar ben kaçtım.. temizlik beni bekler..
ah ahh benim annem de aynı. öyle şeyler döktürüyor ki.. yememek elde değil. birini yemesem önümde on tane daha var ve hergün her gün aynı... mutfakla bozmuş kafayı diyeceğim ama her konuda böyle. köle gibi evde çalışıyoö yle huzura eriyo...
harika sofra hazırlar kahvaltıya her şeyi yapar sofrada tepsilerde yer olmaz sonra bi de kendi yaptıklarının yanına başka hamur açar börek yapar... o derece(
ben napıım( bu kg.da olmam bile mucize o zaman :)
dün evde mado dan tatlılar lahmacunlar mercimek köftesi ...say say bitmez(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?