ahahay hay allah yaw
Ayy yeme o zaman tatlım ya dokunur midene sonra çok zararlı başka bir şey ye bari canım
canlarım ben gidiyorum derse geç kalmiyim
1-2 gibi yine burdayım inş menümüde o zaman yazacağım zevcancım
Görüşürüz öpüldünüz
saolun kızlar. Işallah haftaya daha iyi olur.
Zevcan cemre yi bu hafta normal yazıyoruz canım. Bu hafta bildirim yaptı. Haftaya geri dönmek üzere ayrıldı yazacağız. Bu hafta yazarsak toplama dahil etmememiz gerekir.
günaydin kizlar,kilo icin üzgünüm
pembepanter geri döndüğünden zaten liste çosucak bu hafta yasom haftaya toparlanırız artık...
sen iste hypatia cım
bak canım elmayı rendeliyorsuntarcınla pişiriyorsun sonra kup un içine elmadan biraz koyuyorsun üzerine süzme yoğurttan ekliyorsun onun üzerine yine elma ve yine süzme yoğurt en üzete artık fındık fıstık ceviz badem ne arzu edersem koyuyorsun.. Ben sekersiz yapıyoum ama sen 2 cay kasığı şeker atabilirsin elmasına
bugün sabah tartıda güzel bir sonuç çıkmadı bu şekilde listeye girmek istemezdim ama bu haftalık böyle olacak 70.200 kilom bunu nedeni 3 gündür wc ye çıkamamakta olabilir hafta sonu mangal partisi akşamları kısır ve hamur işleride olabilir.
menümü öğleden sonra yazacağım
aynen babam inekmisin sen diyor
üzülme canım bende aynıyım bu hafta vermişim azcık haftayada daha çok veririz bozma moralini canım ya boşver
kiilonu söyle bakim senn...
Almıs olsaydın zaten ceza geliyordu :86:
aslinda üzlmüyorum canim tek düsündügüm ins monti güvenimi bosa cikarmaz :)
canımmmm sağol tarif için bunu denicem miss gibi gözüküyoo:)
nihahaha:) ceza falan yok banadiyetisyenim yanağımdan öptü tebrik etti:) gerçi bana acımış da olabilir, sevgilimin dönüşüne kg vermek istiyorum diye gitmiştim kendisine şimdi sevgilim döndü ve beni terk etti dedim:) ondan sanırım..
21.01.2011 CUMA bugünkü menüm bu da:
Kahvaltı: bir simit, kaşar peynir, çeri domates, 3 zeytin ve esmer şekerli ıhlamur(aslında iştahsızım ama hastayım diye ziyafet vereyim dedim kendime, kendimi seviyorum bilsin vücudum diye)
Öğle: çorba, salata, sebze yemeği, yoğurt
Akşam: salata ve tavuk butu.
Yani bu hafta hem listede hem toplamda. Ama ayrıldığı belirtiliyor öyle mi.
Yasom sende mi monti ye başladın canım. Çok sevindim hayırlı olsun.
umarım beğenirsin...
afiyet olsun tatlımm..
o eski sevgilinide sil artık beyninden resetler hafızanı.. bak bende dün aksam kavga ettim sevgilimle görüşmüyoruz konusmuyorum dün aksam üzüntüden spor yapamadım ne oldu 200 gr aldımm .. sabah kendime cok kızdım bir daha ona üzülüpde dporu bırakmıcamm asla..
Yani bu hafta hem listede hem toplamda. Ama ayrıldığı belirtiliyor öyle mi.
Yasom sende mi monti ye başladın canım. Çok sevindim hayırlı olsun.
68.7 olmuşum ben de... beş haftadır kg veremiyordum takılmıştım onca diyet ve kiloya rağmen ii geldi bu:)
68.7 olmuşum ben de... beş haftadır kg veremiyordum takılmıştım onca diyet ve kiloya rağmen ii geldi bu:)
CADI NE GÜZEL KİLO VERMİŞSİN NE BEKLETİON SABAHTAN BERİ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?