Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

günaydın kızlar maalesef 75 üzgünüm toparlayamıyorum bi türlü

canım valla herkese kg versin diye dua ediyorum ama ilk seni söylüyorum senin sayende gruptayım beni bilgilendirdiğin için..

neden böyle oluyor, belki özel dönemindir. inş. geçicek moral bozmak yok.

gruba heyecan aksiyon gerilim katıyım dedim eheheh:) şükür verdim bu hafta:)

Bundan sonra hep vericeksin kırdın artık zinciri
günaydın kızlar maalesef 75 üzgünüm toparlayamıyorum bi türlü

goncam yaa kendine gelmen lazımm ..
Düşün kocişinin bir sonraki gelisine kadar 6-7 kilo daha vermek istemezmisin..
Hadi toparlan artık cok güzel bi süpriz yap ona..

4. TAKIM 190. Etap

İrem&Özge (68.2/68.3/-0.1/%-0.15)
meyvenull ( 61.4/60.9/0.5/%0.81)
cemrehayal( 84.3/85/-0.7/%-0.83) GERİ DÖNMEK ÜZERE AYRILDI
pamukcuk ( 74.5/75/-0.5/%-0.67)
Kuyabiye( 57.4/56.7/0.7/%1.21)
PrensesPeri( 78.5/)
cyd86( 70.3/)
hasretim34( 69.4/69.7/-0.3/ -%0.43)
hypatia( 70.4/68.7/1.7/%2.41)
Anna_maria( 70.6/70.0/0.6/%0.85)
karcicegi71(69.8/70.2/0.4/%-0.57 )YENİ ÜYE
pembepanter1 (60.5/ )160. ETAPTA AYRILMISTI TEKRAR ARAMIZDA

4. TAKIM TOPLAM KİLO ( )

kızlar yaa dün sabah 200 daha - deydim aslında ama bu sabah bu kadar oldu olsun yine de mutluyum, az olsun benim olsun

hypatiacım kocamaaaann tebrik ederim şeytanın bacağını kırdın sonunda

kızlar bu arada listede hasretim'in hesaplaması yanlıştı, düzelttim. siz de bir bakın isterseniz

sagol canim ben farki 400 gr hesaplamistim haha sabah sabah bu kadar oluyo demkki,ayrica tebrik ederim

kızlar yaa dün sabah 200 daha - deydim aslında ama bu sabah bu kadar oldu olsun yine de mutluyum, az olsun benim olsun

hypatiacım kocamaaaann tebrik ederim şeytanın bacağını kırdın sonunda

canım az olsun düzenli olsun hep kg vermek olsun inş:) evet gerçekten kırdım bi daha görürsem o şeytanı kafa göz dalıcam zaten eheh:) teşekkürler hep birlitke veririz inş. bundan sonra:)

Bundan sonra hep vericeksin kırdın artık zinciri

ay inş. hep birlikte metabolizmamı korkutmam işe yaradı madem iilikten güzellikten anlamıyooo :)

gizemcim süpersin...
Boşver benimde öyle oldu haftaya daha güzel gidicek inş

gizemcim süpersin...
Boşver benimde öyle oldu haftaya daha güzel gidicek inş

süper gidiyoruz hepimiz kızlar aynen dediğiniz gibi gitsin de ister 100 gitsin ister 50, acelem de yok zaten. ben kalıcı olarak kurtulmak istiyorum bu kilolarımdan. düğün de eylül yada ekim olucak gibi gözüküyo zaten, o zamana kadar ohooo 5 diil 15 veririm ben

tek korkum kilomu koruyamamak, çünkü resmen sibel can gibiyim o konuda. ben de her kilo alıp, zayıfladığımı toplasam şimdiye kadar 40-45 kilo vermişimdir

düğüne kadra inccik olucaksın tatlım cıtır cok güzel bi gelin olarak evlendiricez seni
ama bi şartla çiçeğini bana fırlat

nerde bu takımın gerisi ..
ceyda gelsin sorcma zaten ona dün sitedeymişti takıma girmemiş
bu günde hala kilo bildirimi yok ..
reyhanda hiç böyle yapmazdı noldu acaba ..

düğüne kadra inccik olucaksın tatlım cıtır cok güzel bi gelin olarak evlendiricez seni

ayy işallah canım yaa ağzından bal damlıyo :123: damat tarafı pek beğenmiycek beni " o ne öle incecik" diye çünkü kayserililer bööle tombul kete gibi kız seviyolar ama hiiiç umrumda diil

çiçeğimi de fırlatırım, tek tek hepinizin adını da ayakkabımın altına yazarım zevcancım sen iste yeter

canım kilonu korumak için spor ve bitki çaylarıyla devam edersin bir de bir iki kg aldın mı hemen detoks yaparsın. sağlıklı beslenerek devam edersin hayata. çok yediğini ertesi günü de detoks yaparsın..

hayırrrr o çiçek benim hakkım!

oyy tatlım benim benim adımı şöyle en silincek yere yaz
oğlan tarafıda beğenmezse beğenmesin sen onlara hamilelik fotolarını hediye edersin bi ömür onlara bakarlar dururlar sende cıtır cıtır yasar gidersin..

yok canım beğenmeyenin bahanesi o... ben de tombiştim ne o öyle şişko dediler kayserililer:)) gerçi ben çocuğu reddetmiştim ondan sonra bu laf geldi:))

seni beğenmeyen olmıcak inş. peri gibi olacaksınız olacağız olmalıyız:)

ben de ablamın nişanına ne giysem karar veremiyorum( bi ay sonra... şık bi elbise istiyorum ama bulamıyorum

seker koymiycam zaten canim,üzerinede az zaytinyagi ve yogurt düsündüm bakalim ins becerebilirm

merhaba arkadaşlar 190 etaba 70.200 kilo ile giriş yaptım herkese hayırlı olsun.
bir hafta dikkat etmemem neticesinde ve adam ne olacak tadına bakıyım demem sonucunda +400 ile aranıza katıldım.
bir kaç sorum olacak
-takım yöneticisi kim
-takım arasında da eşleşme yapılıyormu takip açısından
-benim seminerde olduğum zamanlarda nasıl olacak

seker koymiycam zaten canim,üzerinede az zaytinyagi ve yogurt düsündüm bakalim ins becerebilirm

kuru maya için seker gerekli die biliyorum yaş maya kullanıcaksan onun içinde var zaten az miktarda şeker.. ama aldığımız ekmeklerde de var o oran .. sen yap güzelce ekmeğini yasom şimdiden afiyet olsun offff miss miisss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…