günaydın kızlar maalesef 75 üzgünüm toparlayamıyorum bi türlü
gruba heyecan aksiyon gerilim katıyım dedim eheheh:) şükür verdim bu hafta:)
günaydın kızlar maalesef 75 üzgünüm toparlayamıyorum bi türlü
kızlar yaa dün sabah 200 daha - deydim aslında ama bu sabah bu kadar olduolsun yine de mutluyum, az olsun benim olsun
hypatiacım kocamaaaann tebrik ederimşeytanın bacağını kırdın sonunda
kızlar bu arada listede hasretim'in hesaplaması yanlıştı, düzelttim. siz de bir bakın isterseniz
kızlar yaa dün sabah 200 daha - deydim aslında ama bu sabah bu kadar olduolsun yine de mutluyum, az olsun benim olsun
hypatiacım kocamaaaann tebrik ederimşeytanın bacağını kırdın sonunda
Bundan sonra hep vericeksin kırdın artık zinciri
kızlar yaa dün sabah 200 daha - deydim aslında ama bu sabah bu kadar olduOlsun yine de mutluyum, az olsun benim olsun
Hypatiacım kocamaaaann tebrik ederimşeytanın bacağını kırdın sonunda
Kızlar bu arada listede hasretim'in hesaplaması yanlıştı, düzelttim. Siz de bir bakın isterseniz
canım az olsun düzenli olsun hep kg vermek olsun inş:) evet gerçekten kırdım bi daha görürsem o şeytanı kafa göz dalıcam zaten eheh:) teşekkürler hep birlitke veririz inş. bundan sonra:)
ay inş. hep birliktemetabolizmamı korkutmam işe yaradı madem iilikten güzellikten anlamıyooo :)
gizemcim süpersin...
Boşver benimde öyle oldu haftaya daha güzel gidicek inş
süper gidiyoruz hepimiz kızlaraynen dediğiniz gibi gitsin de ister 100 gitsin ister 50, acelem de yok zaten. ben kalıcı olarak kurtulmak istiyorum bu kilolarımdan. düğün de eylül yada ekim olucak gibi gözüküyo zaten, o zamana kadar ohooo 5 diil 15 veririm ben
tek korkum kilomu koruyamamak, çünkü resmen sibel can gibiyim o konuda. ben de her kilo alıp, zayıfladığımı toplasam şimdiye kadar 40-45 kilo vermişimdir
düğüne kadra inccik olucaksın tatlım cıtır cok güzel bi gelin olarak evlendiricez seni
ama bi şartla çiçeğini bana fırlat
süper gidiyoruz hepimiz kızlaraynen dediğiniz gibi gitsin de ister 100 gitsin ister 50, acelem de yok zaten. ben kalıcı olarak kurtulmak istiyorum bu kilolarımdan. düğün de eylül yada ekim olucak gibi gözüküyo zaten, o zamana kadar ohooo 5 diil 15 veririm ben
tek korkum kilomu koruyamamak, çünkü resmen sibel can gibiyim o konuda. ben de her kilo alıp, zayıfladığımı toplasam şimdiye kadar 40-45 kilo vermişimdir
düğüne kadra inccik olucaksın tatlım cıtır cok güzel bi gelin olarak evlendiricez seni
ama bi şartla çiçeğini bana fırlat
ayy işallah canım yaa ağzından bal damlıyo :123: damat tarafı pek beğenmiycek beni " o ne öle incecik" diye çünkü kayserililer bööle tombul kete gibi kız seviyolar ama hiiiç umrumda diil
çiçeğimi de fırlatırım, tek tek hepinizin adını da ayakkabımın altına yazarım zevcancım sen iste yeter
ayy işallah canım yaa ağzından bal damlıyo :123: damat tarafı pek beğenmiycek beni " o ne öle incecik" diye çünkü kayserililer bööle tombul kete gibi kız seviyolar ama hiiiç umrumda diil
çiçeğimi de fırlatırım, tek tek hepinizin adını da ayakkabımın altına yazarım zevcancım sen iste yeter
hayırrrr o çiçek benim hakkım!
zevcan bak bugün bu ekmegi yapicam,tabiki bugday unuyla dua ette tutsun bende kurtulayim ekek sorunundan :)
Google-Ergebnis für http://1.bp.blogspot.com/_UQuA0SMcmxo/SU_tS8RsKUI/AAAAAAAAACY/lcLTWmzY8UY/s400/P1000881.JPG
yasom üzerine yumurta sürme suyla ıslat azıcık yoğurt sür bide sekere dikkat
valla cok güzele benziyor adıda güzel olucaktır ben seviyorum t.b. unundan yapılma seyleri ..
poğca ve gözleme denedim süperlerdi
4. TAKIM 190. Etap
İrem&Özge (68.2/68.3/-0.1/%-0.15)
meyvenull ( 61.4/60.9/0.5/%0.81)
cemrehayal( 84.3/85/-0.7/%-0.83) GERİ DÖNMEK ÜZERE AYRILDI
pamukcuk ( 74.5/75/-0.5/%-0.67)
Kuyabiye( 57.4/56.7/0.7/%1.21)
PrensesPeri( 78.5/)
cyd86( 70.3/)
hasretim34( 69.4/69.7/-0.3/ -%0.43)
hypatia( 70.4/68.7/1.7/%2.41)
Anna_maria( 70.6/70.0/0.6/%0.85)
karcicegi71(69.8/70.2/0.4/%-0.57 )YENİ ÜYE
pembepanter1 (60.5/ )160. ETAPTA AYRILMISTI TEKRAR ARAMIZDA
4. TAKIM TOPLAM KİLO ( )
seker koymiycam zaten canim,üzerinede az zaytinyagi ve yogurt düsündüm bakalim ins becerebilirm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?