Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

evet kizlar,ekmegi firina attim,oglumu uyuttum yesil cayimi aldim geldim..

ceydaaaaa tebrikler canim,menülerine diycek yok zuaten,hakkettin sen,

karcicegi üzülem sende bu hafta alisma haftan olsun,haftaya daha iyisini yaparsin ins..

zevcan nisa gelmedi gelicekmi bilmiyorum,karar senin canim ben bisey diyemem artik,yani kilosunuda bilmiyorum zaten

sığsa keske yazalım kuşumda sığmıyor ki
ama ceyda kabul ederse seni mutlu etmek adına o da seni yazabilir 2. Si hypatia die...

elbette yazarım güzelim ne demek..

sağol canım

süper annesin muhteşemsin allah güç kuvvet versin ne güzel yetişiyosunn:)

yasom 15 dk daha bekleyelim gelemzse haftaya ekleriz bende yemeğe cıkmadan listeyi onaya sunayım...

Kızlar .. ne yalan söyleyeyim kendimle gurur duyuyorum.. 68.3' üm

ceydacım ben de seninle gurur duydum valla önünde saygıyla eğiliyorum, ben hayatımda hiç beceremedim 1 haftada 2 kilo vermeyi

kocaman kocaman tebrikler aynen böle devam, çıtır olcan valla çıtır

ben bu hafta birinci olamadıysam bi daha hiiiç olamam sanırım...

ceyda bana bnu yapmıcaktınnnnn :))

olursun hypatiacım olursun, sen hiç merak etme. daha çoooook kilolar vericez hepberaber ayrıca da 1.7 mükemmel bi başarı

yasemincim iyi ki söledin yeşil çay içtiğini ben yine unutmuştum koşarak gidip yeşil çayımı alıp geliyorum

Estğ canımm.. bir daha bu başarıyı gösterebilir miyim emin değilim çünkü gıda zehirlenemsinden dolayı günlerce prinç lapası yedim yani bir nevi detoks günleri oldu. Onun etkisi var muhakkak canım ama olsun en azından moral olarak bana getirisi oldu.

süper annesin muhteşemsin allah güç kuvvet versin ne güzel yetişiyosunn:)

ay canim simardim valla,ama benim öyle yetisemiyorum diye bi tempom yok cok sükür,aksama kadar popo büyütüyom evde,iste cocukalr hasta oldumu doktordu oydu buydu oluyo biraz yoksa normalde cok mesgul degilim :)

4. TAKIM 190. Etap

İrem&Özge (68.2/68.3/-0.1/%-0.15)
meyvenull ( 61.4/60.9/0.5/%0.81)
cemrehayal( 84.3/85/-0.7/%-0.83) GERİ DÖNMEK ÜZERE AYRILDI
pamukcuk ( 74.5/75/-0.5/%-0.67)
Kuyabiye( 57.4/56.7/0.7/%1.21)
PrensesPeri( 78.5/78.3/0.2/%0.25)
cyd86( 70.3/68.3/2/%2.84)
hasretim34( 69.4/69.7/-0.3/ -%0.43)
hypatia( 70.4/68.7/1.7/%2.41)
Anna_maria( 70.6/70.0/0.6/%0.85)
karcicegi71(69.8/70.2/0.4/%-0.57 )YENİ ÜYE

4. TAKIM TOPLAM KİLO (774.8/ 771.1/3.7/%0.48)

KIZLAR PEMBEPANTER GELMEDİ HENÜZ LİSTEYİ HAZIRLADIM GELİRSE ONUDA EKLERİZ BU HALİYLE SİZDE Bİ KONTROL EDERMİSİNİZ..

slm kızlar.. ben 1. takım üyesiyim...
meyvenull kaptanımız yok biliyosun... yardıma ihtiyacım var...
şimdi geçen hafta listemizde merispek vardı...geri dönmek üzere ayrıldı diye yazıyodu...bu hafta kaptan onu çıkardı yeni üye aldı...
şimdi takımın toplam etap başlangıç kilosunu yazarken geçen haftaki takımın toplam kilosunu mu alacağım... yoksa merispekin kilosunu çıkarıp yeni üyemizin başlangıç kilosunu mu yazacağım...:26:

Son düzenleyen: Moderatör:

evet bende üzüldüm daha güzel bir kiloyla listeye girmek istemiştim olmadı sağlık olsun eve gidince ilk işim spor odama gidip bütün spor aletlerinin tozunu almak olacak akşamları asla sevmesemde yarım saat spora başlayacağım sonra bunu bir saate çıkaracağım ben sadece ceydayı değil hepinizi tebrik ediyorum haftaya bende dahil en az kilo veren 500 gr verecek ona göre anlaştıkmı arkadaşlar

toplamda hata yok canim

selaaam pembepanter1 65.o kızlar

beni tebrik etme canim ben artidayim bende hic sevmiyorum sporu ama ne yapalim elimiz mahkum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…