yasemin ama ben burdayıııımmm
beni tebrik etme canim ben artidayimbende hic sevmiyorum sporu ama ne yapalim elimiz mahkum :)
ben takım arkadaşlarımın hepsini gayretinden dolayı ceydayı ise başarısından dolayı ayrıca tebrik ettim canımmm
5i bir yerde diye bir içecek vardı hatırlıyormusunuz
Funda Yaprağı
Mate Yaprağı
Biberiye
Yeşilçay
Kekikten oluşan onu aldım günde 2 bardak ondan içeceğim metebolizmayı çalıştırıp yağ yakımında yardımcı oluyormuş
birde sauna eşortmanını sizlere sormak istiyorum diyetisyen tavsiye etmiyor su kaybı çok oluyormuş ama süper terletiyorsiz bu konuda ne diyorsunuz
ben takım arkadaşlarımın hepsini gayretinden dolayı ceydayı ise başarısından dolayı ayrıca tebrik ettim canımmm
5i bir yerde diye bir içecek vardı hatırlıyormusunuz
Funda Yaprağı
Mate Yaprağı
Biberiye
Yeşilçay
Kekikten oluşan onu aldım günde 2 bardak ondan içeceğim metebolizmayı çalıştırıp yağ yakımında yardımcı oluyormuş
birde sauna eşortmanını sizlere sormak istiyorum diyetisyen tavsiye etmiyor su kaybı çok oluyormuş ama süper terletiyorsiz bu konuda ne diyorsunuz
sonradan gördüm canim.beni gecememisisn yine( kilo almada)
çok güzel ama tabiyki senin için değil
oy oy oyyyy adres ver hemen oraya uçuyorummm :)
ben yemeğe cıkıyorum kızlar öğleden sonra görüşürüz listeyi onay için kardes takıma koydum...
saygıyla eğiliyorum karşında. bakalım geri sayımda da seni geçemeyecekmiyim ya ama kilon kaldığım kaldığım etaptan hesaplandı grubun puanını düşürdüm ben şimdi napsak:18:
yok canim valla tabiki benim icin,tam bugday unundan yapilmis icinde hic bir katki maddesi hatta seker bile bulunmayan ev yapimi cicek ekmek
becerikli arkadaşım o kadar güzel görünüyor kı sanki yenmemesi gerek gibi:) agiyet olsun öyleyse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?