Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

terifler süper bikaç tanesini rutin yapıyorum becerikli arkadaşın da faydaları bunlar olsa gerek seviyorum seni . he evet yok bende valla çok iyi olr gelrken getirsen

akşama görüşürüz kızlar hepinize başarılR

aferin sana hihiih tamam ozaman canim getirim hatta flash bellegi bosver ben onlari direk cd yaparim sana :)

Son düzenleme:
canım valla herkese kg versin diye dua ediyorum ama ilk seni söylüyorum senin sayende gruptayım beni bilgilendirdiğin için..

neden böyle oluyor, belki özel dönemindir. inş. geçicek moral bozmak yok.

bilmiyorum canım ya mens yeni bitti spor yapamıyorum ondan hergün düzenli bisiklet sürüyodum bi ara ayrıca seni tanıdığım ve takımda olduğun için bende çok mutluyum işler yoğun pek giremiyorum ama haftaya iyi olmam gerek

motive et beni zevcan şevkim kırıldı gerçekten en azında 1kg versem düzelicem bakalım spora başlamam lazım l-carnitine alayım diyorum spordan önce onu aldığım için mecbur yapmam lazım sporu belki motive eder yağlarıda yakıyor ya sporla

canım l-carnitine al, spor yap, su iç... mutlaka faydasını göreceksin sakın sıkma canını :)

goncacım boşver öyle ürünleri falan en masumunun bile bir sürü yan etkisi var..
Hadi sporuna basla yarın sabah hem yarın cumartesi havada güzel olur izmitte al cocukları git seka parka hem sen yürümüş olursun sonra mc donalds sa gidin cocuklara menü sana salata ayran ohhh bol bol gezin aksamda yorgunluktan erkenden uyuyun .. Pazarda evde oyalanırsın kacamak yapmadan zaten ev işi temizlik spor yapmıs kadar olursun ..
Hafta içide spordan kacıs yok .. Cocuklarının cok güzel çıtır anneleri olmalı onlar bunu hakediyor...
Sonucda herşey önce kendin için ama kocanın yanında daha güzel durmak varken irice kalmak mı istiyorsun..
Yarın spora basla o ilginç ilacıda boşver adını bile ilk duyuyorum

7.TAKIM 190.ETAP

zalimi (62/62/0.0/%0.0)
tutku2012(61/61/0/%0)
cemre2010(60.6/60.6/0/0%)
ceyce(81,3/80,5/0,8/%0,98)
saferan(134/133.6/0.4/%0.30)
azerikizi(63.8/63.5/0.3/0.47%)
kirmizigül06(104.8/104.8/0/0%)
kumsal(56.8/56.8/0/%0 )
zeynep_07(68.6/68.6/0/0%)
arifeebe(99/99/0/%0)
lunaazul(82.9/82.8/0.1/%0.12)
doga3(94/94/0/%0)

7.TAKIM TOPLAM KILO( 968.8/967.2/1.6/0.17%)

kizlar listemizi onaylayabilirmisiniz, cok gec kaldik:18:

Zevcancım eline sağlık canım listeyi koymuşsun.

Kilo verenleri tebrik ederim kızlar. Veremeyenler de üzülmesin. Haftaya kısmet diyelim.

21 ocak 2011 cuma
menümü yazıyorum
sabah
2 yemek kaşığı kıymalı yumurta bir ince dilim ekmek bir bardak şekersiz çay
ara
2 adet kuru kayısı, bir bardak yeşil çay, bir fincan türk kahvesi
öğlen
1 adet birber dolması, bir kase yoğurt, 2 kaşık makarna, 1 adet tulumba tatlısı
ara
bir portakal
akşam
çorba ,salata
3 lt su ve 1 tane maden suyu
yarım saat koşu bandında yürüme (öğlen yemekten sonrada yarım saat yürüdüm)
yorumlarınızı bekliyorum birde sauna eşortmanı hakkında ne diyorsunuz kullanayımmı görüşleriniz ne?

ben ne diyorum sen ne diyorsun zararlı bunlarrrrrrrrr Hangi diyetisyen git al diyor ..

canım lcarnitin bi tür aminoasit vücutta bulunuyor zaten ama dışardan takviye alıcam zaten spor yapmadan alınmaz maksat yağları yakmak ender saraç bile öneriyor spora takviye amaçlı

hypatia canım 68 i görmüşsün tebrik ederimm :):):) çok sevindim snn adına demekki vücudun vermeye başladı :) inş böyle devam eder :):)

geçmişi okuyacagım diye gözlerim pörtledi

helal olsun canım ne demek.tüm dualarımız seninle.hayırlısıyla git gel inşallah.Allah gönlüne göre versin

nerde bu takımın gerisi ..
ceyda gelsin sorcma zaten ona dün sitedeymişti takıma girmemiş
bu günde hala kilo bildirimi yok ..
reyhanda hiç böyle yapmazdı noldu acaba ..

sabah geldi kilomu yazıcam yazamadan kapatmak zorunda kaldım.bilgisayara dokunamadım bile yogunluktan nasıl bir sabahtı o öle

Kızlar .. ne yalan söyleyeyim kendimle gurur duyuyorum.. 68.3' üm

tabiki gurur duyulacak birşey süper kaybın olmus tebrikler

bnm nickimin de yarısı yazılsın bari o kadar emek verdim ahahha:)))))

bi de regl dönemimi atlatsam(

senide yazarız balım sen üzülme yeterki

bu çay bendede kabızlık yaptı

evet kizlar firindan yeni cikmis monti cicek ekmeklerim

çok güzel görüyor eline koluna sağlık..ohh afiyet olsun

bu hafta 200 gr gitti ama haftaya maden suyu ve çikolata diyeti yapacagım daha güzel sonuçlar bekliyorum

dün yediklerim;
sabah 1 kase kflakes
ara yok
öğlen fırında tavuklu kabak yarık
ara 1 portakal
akşam 1 tabak ıspanak yemeği
ara yok uyuyordum

suyu arttırmam lazım off içimiyorum buranın suyunu arıtma.evdende ancak 0,5 getirebiliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…