yapcak bisey yok canim,kural böyle ama üzülme haftaya yükseltirsin
inşallah canım . ben şimdilik çıkıyorum işler beni bekler. akşama buralardayım.
sagol canim benim,yok bu ekmekler serbest monti diyetinde ama tabikide sabah kahvaltisinda sadece :) sen ne yaütin bakim tarifleri denedinmi..
ben sana sporlai yollayabilmismiydim hatirlamiyom,aklima geldi eger yoksa sende diyorumki ben bu gelisimde flash bellege atayim onlari gelince veririm sana
terifler süper bikaç tanesini rutin yapıyorum becerikli arkadaşın da faydaları bunlar olsa gerekseviyorum seni . he evet yok bende valla çok iyi olr gelrken getirsen
akşama görüşürüz kızlar hepinize başarılR
aferin sana hihiih tamam ozaman canim getirim hatta flash bellegi bosver ben onlari direk cd yaparim sana :)
Canım ya çoooook saol. Iyiki varsın.
hemen veriyorum
asagi dere mahallesi,cingene sokak no 50 ,bakirköy/ istanbul
canım valla herkese kg versin diye dua ediyorum ama ilk seni söylüyorum senin sayende gruptayım beni bilgilendirdiğin için..
neden böyle oluyor, belki özel dönemindir. inş. geçicekmoral bozmak yok.
Bundan sonra hep vericeksin kırdın artık zinciri
goncam yaa kendine gelmen lazımm ..
Düşün kocişinin bir sonraki gelisine kadar 6-7 kilo daha vermek istemezmisin..
Hadi toparlan artık cok güzel bi süpriz yap ona..
bilmiyorum canım ya mens yeni bitti spor yapamıyorum ondan hergün düzenli bisiklet sürüyodum bi ara ayrıca seni tanıdığım ve takımda olduğun için bende çok mutluyum işler yoğun pek giremiyorum ama haftaya iyi olmam gerek
motive et beni zevcan şevkim kırıldı gerçekten en azında 1kg versem düzelicem bakalım spora başlamam lazım l-carnitine alayım diyorum spordan önce onu aldığım için mecbur yapmam lazım sporu belki motive eder yağlarıda yakıyor ya sporla
motive et beni zevcan şevkim kırıldı gerçekten en azında 1kg versem düzelicem bakalım spora başlamam lazım l-carnitine alayım diyorum spordan önce onu aldığım için mecbur yapmam lazım sporu belki motive eder yağlarıda yakıyor ya sporla
canım l-carnitine al, spor yap, su iç... Mutlaka faydasını göreceksin sakın sıkma canını :)
ben ne diyorum sen ne diyorsun zararlı bunlarrrrrrrrrHangi diyetisyen git al diyor ..
zevcancım eline sağlık canım listeyi koymuşsun.
Kilo verenleri tebrik ederim kızlar. Veremeyenler de üzülmesin. Haftaya kısmet diyelim.
ben ne diyorum sen ne diyorsun zararlı bunlarrrrrrrrrHangi diyetisyen git al diyor ..
selam bayanlar:))
galiba size son kez yazıyorum, yarından itibaren aranızda olmıcam. herşey için çok teşekkür ederim,sayenizde 3 ayda 16 kilo verdim ,motivasyon konusunda bana çok şey kattınız. hakkınızı helal edin, eğer olduysa kalbinizi kırdıysam çok özür dilerim. dualarınızı bekliyorum
sizi seviyorum:)))
zevcan gider ayak bunu yapmak istemezdim ama 85 kiloyuuuuuuuuum, bu ilaçlar ne kadar diyet yaparsan yap şişiriyo beniii. muhtemelen sabah giremem şimdiden bildiriiiim dedim,
senide seviyorum hemşoom bana boool boool dua et lütfen ihtiyacım olucak:) öptüm tatlılar hepinizi
nerde bu takımın gerisi ..
ceyda gelsin sorcma zaten ona dün sitedeymişti takıma girmemiş
bu günde hala kilo bildirimi yok ..
reyhanda hiç böyle yapmazdı noldu acaba ..
Kızlar .. ne yalan söyleyeyim kendimle gurur duyuyorum.. 68.3' üm
bnm nickimin de yarısı yazılsın bari o kadar emek verdim ahahha:)))))
bi de regl dönemimi atlatsam(
ben takım arkadaşlarımın hepsini gayretinden dolayı ceydayı ise başarısından dolayı ayrıca tebrik ettim canımmm
5i bir yerde diye bir içecek vardı hatırlıyormusunuz
Funda Yaprağı
Mate Yaprağı
Biberiye
Yeşilçay
Kekikten oluşan onu aldım günde 2 bardak ondan içeceğim metebolizmayı çalıştırıp yağ yakımında yardımcı oluyormuş
birde sauna eşortmanını sizlere sormak istiyorum diyetisyen tavsiye etmiyor su kaybı çok oluyormuş ama süper terletiyorsiz bu konuda ne diyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?