Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

kizlar listemize bakabilirmisiniz?

öğlen menüsü olmamıss... Dolma+ makarna+tatlı
canım lcarnitin bi tür aminoasit vücutta bulunuyor zaten ama dışardan takviye alıcam zaten spor yapmadan alınmaz maksat yağları yakmak ender saraç bile öneriyor spora takviye amaçlı

ayy bilmiyorum goncam yaa ben olsam almam onun yerine metabolismanı hızlandırıcak bitki çayı yada meyve yesen daha güvenilir olur gibi geliyo..

afiyet olsun reyhancımm.. Dene bakalım haftaya şu maden suyu olayını işe yarıcakmı cık merak ediyorum ..
kizlar listemize bakabilirmisiniz?

baktım baktım

hypatia canım 68 i görmüşsün tebrik ederimm :):):) çok sevindim snn adına demekki vücudun vermeye başladı :) inş böyle devam eder :):)

evet canım daim olur inşş:)) çok sağolasın...

evet o çayy bende kabızlık yaptı demek ki herkeste işe yaramıyor canım çikolata diyeti düzenli yapılan diyet değil aman abartma onu da söyliyiö.. yarar derken zarar olmasın...

PrensesPeri'cimmm

bim'den bir koli bardak ya da şaşal su al... koy işyerine... en güzeli böyle. ben öyle yaptım.

ayyy ben bu mesajı atlamısım ..
Bendede kabızlık yaptı hemde asırı derecede kanamam bile oldu düşünün halimi
Sauna eşortmanı içinde bişi diyemicem hiç yakınımda alan olmadı..

PrensesPeri'cimmm

bim'den bir koli bardak ya da şaşal su al... koy işyerine... en güzeli böyle. ben öyle yaptım.

bende iş yerine sebil aldım memur arkadaşlarım benim için müdüre hanım kilo veremedi ama ona su taşımaktan odacı bayağı zayıfladı diyorlarmış siz düşünün artık ne kadar su içtiğimi

evet o çayy bende kabızlık yaptı demek ki herkeste işe yaramıyor canım çikolata diyeti düzenli yapılan diyet değil aman abartma onu da söyliyiö.. yarar derken zarar olmasın...

yok canım 1 gün yapacagım onu..çarşamba düşünüyorum

PrensesPeri'cimmm

keşke öle bir imkan olsa benim masam ortada gelen geçen burda hiç boş kalmıyor bide millet umursamıyor.öle bişi oldumu alıp gidiveriyor.getirdiğime taşıdıgıma degmez

ben kullanıyorum canım l-carnitin, baya da faydasını gördüm açıkçası. zaten onu aldıktan sonra kardiyo ağırlıklı spor yapmazsan hiçbi işe yaramıyo. benim bütün sporcu arkadaşlarım kullanıyo, ben de başlarda çok tereddüt etmiştim ama şimdilik pişman diilim. ama işallah ilerde de bi zararını görmem

ayyy ben bu mesajı atlamısım ..
Bendede kabızlık yaptı hemde asırı derecede kanamam bile oldu düşünün halimi
Sauna eşortmanı içinde bişi diyemicem hiç yakınımda alan olmadı..

o zaman hiç kullanmayım zaten bende kabızlık var kendimi patlamaya hazır bomba gibi hissediyorum wc de oturduğum kadar tv karşısında oturmuyorum:)))

zararı olacağını sanmıyorum en azından hem spora teşvik hemde daha fazla yağ yakarım sen hangi marka kullanıyorsun canım bide kaç mg ben solgarın 500mg almayı düşünüyorum

bugünki menümüde yazayim

08.00 3 kuru kayisi,bir bardak su

09.00 1 yumurta,bir bardak süt,bir yesil biber

13:30 izgara kanat,yesil biber ve salatalik

16:30
1 elma,2 mandalina

18.00 kiymali karnibahar,yogurt

bugünki menümüde yazayim

08.00 3 kuru kayisi,bir bardak su

09.00 1 yumurta,bir bardak süt,bir yesil biber

13:30 izgara kanat,yesil biber ve salatalik

16:30
1 elma,2 mandalina

18.00 kiymali karnibahar,yogurt

afiyet olsun canım ..
ayy yasom sen kus kadar yemişsinnn ben bunlarla az kalırdımm öğlen yine bir sürü yedimm allahtan montide sınırlama yok doyana kadar yiyorsun

afiyet olsun canım ..
ayy yasom sen kus kadar yemişsinnn ben bunlarla az kalırdımm öğlen yine bir sürü yedimm allahtan montide sınırlama yok doyana kadar yiyorsun

yok kiz ne kusu,sabah 2 yumusrta kirdim 1 tanesi zor yedim ( yok ya ben ekmeksiz yumurta yiyemiyorum) bi dahada yapmam,ance menemen yaparsam yerim

öglede kanat 7 taneydi ama nedense hepsini bitiremedim 5 tanecik yedim,aksama allah kerim ama kesin karnibahari fazla yerim cünkü ben bu tür yemeklerle ekmeksiz doymuyorum

Ya kızlar bişi dicem ben bu akşam 1 tane ufak sosyete mantısı yiyebilir miym :26: ödül istiyorum artııkın 1 ayı geçti diyetim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…