7.TAKIM 190.ETAP
zalimi (62/62/0.0/%0.0)
tutku2012(61/61/0/%0)
cemre2010(60.6/60.6/0/0%)
ceyce(81,3/80,5/0,8/%0,98)
saferan(134/133.6/0.4/%0.30)
azerikizi(63.8/63.5/0.3/0.47%)
kirmizigül06(104.8/104.8/0/0%)
kumsal(56.8/56.8/0/%0 )
zeynep_07(68.6/68.6/0/0%)
arifeebe(99/99/0/%0)
lunaazul(82.9/82.8/0.1/%0.12)
doga3(94/94/0/%0)
7.TAKIM TOPLAM KILO( 968.8/967.2/1.6/0.17%)
kizlar listemizi onaylayabilirmisiniz, cok gec kaldik:18:
21 ocak 2011 cuma
menümü yazıyorum
sabah
2 yemek kaşığı kıymalı yumurta bir ince dilim ekmek bir bardak şekersiz çay
ara
2 adet kuru kayısı, bir bardak yeşil çay, bir fincan türk kahvesi
öğlen
1 adet birber dolması, bir kase yoğurt, 2 kaşık makarna, 1 adet tulumba tatlısı
ara
bir portakal
akşam
çorba ,salata
3 lt su ve 1 tane maden suyu
yarım saat koşu bandında yürüme (öğlen yemekten sonrada yarım saat yürüdüm)
yorumlarınızı bekliyorum birde sauna eşortmanı hakkında ne diyorsunuz kullanayımmı görüşleriniz ne?
canım lcarnitin bi tür aminoasit vücutta bulunuyor zaten ama dışardan takviye alıcam zaten spor yapmadan alınmaz maksat yağları yakmak ender saraç bile öneriyor spora takviye amaçlı
geçmişi okuyacagım diye gözlerim pörtledi
bu hafta 200 gr gitti ama haftaya maden suyu ve çikolata diyeti yapacagım daha güzel sonuçlar bekliyorum
dün yediklerim;
sabah 1 kase kflakes
ara yok
öğlen fırında tavuklu kabak yarık
ara 1 portakal
akşam 1 tabak ıspanak yemeği
ara yok uyuyordum
suyu arttırmam lazım off içimiyorum buranın suyunu arıtma.evdende ancak 0,5 getirebiliyorum
kizlar listemize bakabilirmisiniz?
hypatia canım 68 i görmüşsün tebrik ederimm :):):) çok sevindim snn adına demekki vücudun vermeye başladı :) inş böyle devam eder :):)
senide yazarız balım sen üzülme yeterki
bu çay bendede kabızlık yaptı
bu hafta 200 gr gitti ama haftaya maden suyu ve çikolata diyeti yapacagım daha güzel sonuçlar bekliyorum
dün yediklerim;
sabah 1 kase kflakes
ara yok
öğlen fırında tavuklu kabak yarık
ara 1 portakal
akşam 1 tabak ıspanak yemeği
ara yok uyuyordum
suyu arttırmam lazım off içimiyorum buranın suyunu arıtma.evdende ancak 0,5 getirebiliyorum
ben takım arkadaşlarımın hepsini gayretinden dolayı ceydayı ise başarısından dolayı ayrıca tebrik ettim canımmm
5i bir yerde diye bir içecek vardı hatırlıyormusunuz
funda yaprağı
mate yaprağı
biberiye
yeşilçay
kekikten oluşan onu aldım günde 2 bardak ondan içeceğim metebolizmayı çalıştırıp yağ yakımında yardımcı oluyormuş
birde sauna eşortmanını sizlere sormak istiyorum diyetisyen tavsiye etmiyor su kaybı çok oluyormuş ama süper terletiyorsiz bu konuda ne diyorsunuz
PrensesPeri'cimmm
bim'den bir koli bardak ya da şaşal su al... koy işyerine... en güzeli böyle. ben öyle yaptım.
evet o çayy bende kabızlık yaptı demek ki herkeste işe yaramıyor canım çikolata diyeti düzenli yapılan diyet değil aman abartma onu da söyliyiö.. yarar derken zarar olmasın...
PrensesPeri'cimmm
bim'den bir koli bardak ya da şaşal su al... koy işyerine... en güzeli böyle. ben öyle yaptım.
bilmiyorum canım ya mens yeni bitti spor yapamıyorum ondan hergün düzenli bisiklet sürüyodum bi ara ayrıca seni tanıdığım ve takımda olduğun için bende çok mutluyum işler yoğun pek giremiyorum ama haftaya iyi olmam gerek
motive et beni zevcan şevkim kırıldı gerçekten en azında 1kg versem düzelicem bakalım spora başlamam lazım l-carnitine alayım diyorum spordan önce onu aldığım için mecbur yapmam lazım sporu belki motive eder yağlarıda yakıyor ya sporla
bende iş yerine sebil aldım memur arkadaşlarım benim için müdüre hanım kilo veremedi ama ona su taşımaktan odacı bayağı zayıfladı diyorlarmış siz düşünün artık ne kadar su içtiğimi
ayyy ben bu mesajı atlamısım ..
Bendede kabızlık yaptı hemde asırı derecede kanamam bile oldu düşünün halimi
Sauna eşortmanı içinde bişi diyemicem hiç yakınımda alan olmadı..
öğlen menüsü olmamıss... Dolma+ makarna+tatlı
ama ekmek hiç yemedim tabağımında 1/4 ü yedim sadece yoğurdu tam yedim
hatta arkadaşlarım sen şimdi yemekmi yedin dedi ama siz olmamış diyorsanız akşam daha dikkat ederim acemilik işte :))))))
eşim 2 haftalığına il dışına geçiçi görevli olarak gidiyor o geldiğinde beni zayıflamış görmesini istiyorum yani yardıma ihtiyarcım var
ben kullanıyorum canım l-carnitin, baya da faydasını gördüm açıkçası. zaten onu aldıktan sonra kardiyo ağırlıklı spor yapmazsan hiçbi işe yaramıyo. benim bütün sporcu arkadaşlarım kullanıyo, ben de başlarda çok tereddüt etmiştim ama şimdilik pişman diilim. ama işallah ilerde de bi zararını görmem
hatta arkadaşlarım sen şimdi yemekmi yedin dedi ama siz olmamış diyorsanız akşam daha dikkat ederim acemilik işte :))))))
eşim 2 haftalığına il dışına geçiçi görevli olarak gidiyor o geldiğinde beni zayıflamış görmesini istiyorum yani yardıma ihtiyarcım var
2 haftada 3-4 kg verebilirsin. ama spor ve diyet şart.
ekmek yemedim diyorsun da mazeret değil ki. senin zaten ekmek hakkın yok:) yani bizim de yok:) zayıfladıktan sonra öyle yeriz anlaştık :))
2 haftada 3-4 kg verebilirsin. ama spor ve diyet şart.
ekmek yemedim diyorsun da mazeret değil ki. senin zaten ekmek hakkın yok:) yani bizim de yok:) zayıfladıktan sonra öyle yeriz anlaştık :))[/QUOT
seninle eşleşelimmi benim rakibim olurmusun
bugünki menümüde yazayim
08.00 3 kuru kayisi,bir bardak su
09.00 1 yumurta,bir bardak süt,bir yesil biber
13:30 izgara kanat,yesil biber ve salatalik
16:30
1 elma,2 mandalina
18.00 kiymali karnibahar,yogurt
afiyet olsun canım ..
ayy yasom sen kus kadar yemişsinnn ben bunlarla az kalırdımm öğlen yine bir sürü yedimmallahtan montide sınırlama yok doyana kadar yiyorsun
aslında önemli olan miktar olarak az yemekten ziyade kalorisi düşük şeyler yemek. mesela yediğin 1 tatlı yerine koskoca bir tabak sebze yemeği yiyebilirsin. bence en büyük problem iş yerinde yiyor olman. evden yemek götürme şansın fln yok mu?ben çoğu zaman ya bir kaba salata yapıp yanına da bir küçük kutu light ton balığı alıp geliyorum yada kepek ekmeğine peynirli, ton balıklı sandviç fln yapıyorum mesela. sonuçta dışarda yediğin yemeklerin yağı, tuzu herşeyi çok oluyo maalesef
zararı olacağını sanmıyorum en azından hem spora teşvik hemde daha fazla yağ yakarım sen hangi marka kullanıyorsun canım bide kaç mg ben solgarın 500mg almayı düşünüyorum
ben gnc aldım burdan bi arkadaşın önerisiyle, 1000mg ve sıvı olanından ama hangisi iyidir dersen başkasını hiç kullanmadığımdan bişey diyemem :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?