Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

ben yavastan kacayim kizlar,gidip oglumu alayim,alinacak bi kac bisey var onlari alayim,sonra geleyim esimin kiymali böregini yapayim,sonra esim gelsin ve ben spora vinlayayim tabi bi aksilik cikmassa ins,

hepinize iyi haftasonlari

hadi canım işlerin rast gitsin inş.:) iyi sporlar şimdiden:)

kızlar yanlızda 13. takım kaldı paylasım yapmayan şu anda iki tane 1. iki tane 2. var ceyda 2 gibi görünüyor...

ay inş. bizim takımdan birinci çıkarrr... :)

bu imkansız canım.. eski üyemiz geri geldiğinden biz sonuncu olucaz ...
zaten ben yanlıs yere bakmısım ceyda bireyselde 3. oluyor verilen kiloya değil % oaranına bakıyoruz yeni aklıma geldi..

amanın((( haftaya birinci olacağız o halde çünkü bu hafta kg alanlar haftayaa kolayca kglerinden kurtulacak ve 4. takım birinci olacak hıh...

amanın((( haftaya birinci olacağız o halde çünkü bu hafta kg alanlar haftayaa kolayca kglerinden kurtulacak ve 4. takım birinci olacak hıh...

bunu bende cok istiyorum hafta sonu lütfen yemeyin sporunuzu aksatmayın uzun zamndır derece alamadık ii bi sonucumuz olsunnn

ama kızlar cok kacamak yapıyorsunuz bu bi gercek

yedim fatma yedim tabi dısını oldukca ayırarak yedim

eheh afiyet olsun canım ne diyim en azından aklın kalmamış oldu nasıldı tadı acaba diye düşünmezsin

afiyet olsun canim ama sabah börek ögle simit yemissin birni yemeseydin bari :)

ay haklısın tatlım ama işte öğlen öyle kötü oldum ki o an en faydalı yiyecek o vardı yanımda yazdan beri de simit yüzü görmemiştim öyle özlemişim ki

al benden de o kadar ((((( soğan suyu iç diyor annem ama o kadarını midem kaldıramaz :))

oy kıyamam tatlım ya

soğan suyu mu ay hayatta içmem ben onu ya yok artık

afiyet olsunn bence kötü olmamıs börek zaten küçük ve kahvaltıda.. eee simitte nadir olarak coğu diyette olabiliyor..

teşekkürler zevcancım evet zaten yazdan beri simit yüzü görmemiştim iyi oldu ama yarından itibaren daha sıkı bir program uygulayacağım haftaya 68 hedefliyorum inşallah

oy kıyamam tatlım ya

soğan suyu mu ay hayatta içmem ben onu ya yok artık
[/COLOR]

aynen canım ben de içemem ama nereye kadar böyle gidecek bilmiyorumm( menapozlu hatunlar gibi oldum (

bunu bende cok istiyorum hafta sonu lütfen yemeyin sporunuzu aksatmayın uzun zamndır derece alamadık ii bi sonucumuz olsunnn

ama kızlar cok kacamak yapıyorsunuz bu bi gercek

haklısın canım şu andan itibaren güzelce başlayalım artık... hadi bismillah ben 700 gram vereceğim iş. haftaya..
hepimiz vermiş olarak güzel sonuçlarla gelelim

yetri kadar spor su ve düzenli beslenme ile yapabilirizzz :)

hadi kızlar haftaya cumaya kadar herkesin hedefleri olsun ben 1 kilo vermeyi hedefliyorum haftaya cuma 59.9 olucam

ben de 700 gram diyorum. hıh. inş. cuma günü 68 hattaaaaa 67,9 olucam. kalpten ölebilirim tabi o zaman:)
inşallah:))
acilen kg vermek istiyorum artık... ablamın nişanına elbise bilem almadımm daha, almam lazım...

hypatia bende sevgilimle kavga ettim yaaa yarın gidicem kendime kıyafet alıcam gelme dicem diyetime sporuma bakıcam onunla barısmadan 5 li rakam görmem gerek..
tabi platese yüklenicem popomun sıkılasması için ..

evet ya bu yaşta menopoza girmişiz gibi neyse inşallah bu hafta olursak rahatlarız canım

hadi kızlar haftaya cumaya kadar herkesin hedefleri olsun ben 1 kilo vermeyi hedefliyorum haftaya cuma 59.9 olucam

çok haklısın tatlım süper inşallah olursun canım

bende haftaya cuma 68 hedefliyorum

ben de 700 gram diyorum. hıh. inş. cuma günü 68 hattaaaaa 67,9 olucam. kalpten ölebilirim tabi o zaman:)
inşallah:))
acilen kg vermek istiyorum artık... ablamın nişanına elbise bilem almadımm daha, almam lazım...

olursun tatlım olursun inşallah

hypatia bende sevgilimle kavga ettim yaaa yarın gidicem kendime kıyafet alıcam gelme dicem diyetime sporuma bakıcam onunla barısmadan 5 li rakam görmem gerek..
tabi platese yüklenicem popomun sıkılasması için ..

ah bu sevgililer ah bu erkekler.. ona sinirimden diyetim mahvoldu( spora gidemedim bir haftadır

canım popo için tezgaha vs. tutun. sonra arkaya doğru bacağını kaldır. iki bacak için 25 25 yap. popocuğun sıkılaşır. ender saraç da bu hareketi yapmıştı videosu vardır nette basit gerçi aama bak istersen...

ben de geçen haftasonu full alışveriş yaptım dolabımı yeniledim ama çook da abartmamak lazım, çünkü zayıflayacağız:) o zmn yeni cicilerimizi alırız.

ben alışverişimi o askerden döner de gelir diye yapmıştımç dönmüş haber bile vermemiş. umut öyle kötü ki bu sabah bu gece yarın sabah yarın akşam diye kandırıyor insanı. dendiği gibi hakikaten de işkenceyi uzatıyor sadece...

zor gelio tatlım bu hareketler bana yaa göğüs büyütmek için bi masaj tekniği öğrendim onu bile yapmaya üşeniyorum

yok yok fazla alırmıyım pantalon zaten almıcam tayt alıcam bide tunik alıcam üzerine bacaklarım eskisine göre birazdaha ii durumda .. artık giymeye baslasam ii olucak..

bende almıyorum ısrarla veremiyorum da kaldım böle iki arada bir derede

abartmadan bir iki tane cici şeyler alabilirsin bence... ve bana bol gelen şeyleri yeni eski ayırmadan, daha kg alırsam vs. diye düşünmeden iki battal boy çöp poşetine koydum hoop hepsini belediyeyi arayarak gönderdim. ihtiyavı olanın sırtında paralansın en azından inş. ii günlerde giysin dolabımda duracağına..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…