2 haftada 3-4 kg verebilirsin. ama spor ve diyet şart.
ekmek yemedim diyorsun da mazeret değil ki. senin zaten ekmek hakkın yok:) yani bizim de yok:) zayıfladıktan sonra öyle yeriz anlaştık :))[/QUOT
seninle eşleşelimmi benim rakibim olurmusun
seve seve canım fark etmez zaten her gün buraya yazıyoruz:)
Ya kızlar bişi dicem ben bu akşam 1 tane ufak sosyete mantısı yiyebilir miym :26: ödül istiyorum artııkın 1 ayı geçti diyetim
aslında önemli olan miktar olarak az yemekten ziyade kalorisi düşük şeyler yemek. mesela yediğin 1 tatlı yerine koskoca bir tabak sebze yemeği yiyebilirsin. bence en büyük problem iş yerinde yiyor olman. evden yemek götürme şansın fln yok mu?ben çoğu zaman ya bir kaba salata yapıp yanına da bir küçük kutu light ton balığı alıp geliyorum yada kepek ekmeğine peynirli, ton balıklı sandviç fln yapıyorum mesela. sonuçta dışarda yediğin yemeklerin yağı, tuzu herşeyi çok oluyo maalesef
evden yemek getirme şansım yok. yemekhanede yiyoruz. önceden eve gidiyordum ama yetiştiremiyordum. ayaküstü atıştırmalar oluyordu. yemekhaneyi gittiğim diyetisyenim önerdi. porsiyonu büyük olur ne çıkarsa sen yarısını ye dedi. bir tabak çorba bir kase yoğurt yada sebze yemeği atışmaktan iyidir dedi. makarna pilav çıkarsa 2 kaşık yada 3 kaşık ye dedi. o tip yerlerde kalori hs yapılarak yemek çıkar dedi. bende ondan sonra yemekhanede yemeğe başladım pilav makarna tatlı çıkarsa almıyorum yemeğin sularını yemiyorum ekmek yemiyorum ama bugün o kadar güzeldiki makarna ve tulumba tatlısı kendime hakim olamadım. 4 tane tulumbanın 1 tanesini nerdeyse yuttum. bir tabak makarnadanda 2 kaşık aldım. pişmanmıyım. bilmiyorum tartıya çıkınca belli olacak:))))))
canım bence bu kadar güzel vermişken yapma derim ben. hani sabah yada öğlen yiyecek olsan yine sorun diil ama akşam yediğini yakman zor olur. yada yiyceksen de üstüne mutlaka spor yap
Ya kızlar bişi dicem ben bu akşam 1 tane ufak sosyete mantısı yiyebilir miym :26: ödül istiyorum artııkın 1 ayı geçti diyetim
seve seve canım fark etmez zaten her gün buraya yazıyoruz:)
tşk ederim sevindim. bu eşleşmede aynı zamanda koçlukta olacak değilmi birbirimizi sıkı takibe alacağız. yol gösteren olacağız değilmi?
bencede yeme derim ben .. canın cok istiyorsa kahvaltıda küçük bi parca börek ye ama aksam hamurişi asla asla diyorum
tşk ederim sevindim. bu eşleşmede aynı zamanda koçlukta olacak değilmi birbirimizi sıkı takibe alacağız. yol gösteren olacağız değilmi?
evet canım elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım ama inan bu takımdaki herkes birbirine çook yardımcı oluyor tek ben değilim hepsi senin yanında yani:) hadi bakalım bismillah :)
Akşam 19:30' da yiyorum yemeğimi.. 1saat bisiklet sürerim yemekten sonra.. valla canım çok pis çekiyo yaa yemem lazımm
canım madem canın çoook çekiyor o halde ödül olarak yiyebilirsin, ama akşam yeme bari yarın öğle ye mesela... ya da akşam yediysen mutlaka spor yap ve soda iç üstüne bence... emeklerimize yazık olmasın:)
lcarnitin e gelince diyetisyenimi aradım. sen düzenli spor yapıyorsun alabilirsin spor yapmadan 20-30 dk önce likit-sıvı olarak al. daha çabuk tesir eder dedi. sakıncası yok sporun düzenli olduğu için dedi. bir iki hafta sonra ben tavsiye edecektim zaten dedi. bu zayıflama ilacı değilmiş. faydası olurmuş. bu şekilde söyldi arkadaşlar:))
yok yicem fatmacım dün aksam pişirirken nasıl canım iştedi içini acıp yicem yine yicem kız biyerim şişer ben onu yemezsem
yok cnm kg açısından moralim yerinde de başka mevzulardan bozuk.. işyerinde bi bayan da bana öyle dediama samimiyetimiz yok sadece gıcıklığınaa mööö diyesim geldi:)) inek oldum cidden.. bi faydasını da göremedim maranki!!!!!! :) duysun beni:)
21.01.2011 CUMA bugünkü menüm bu da:
Kahvaltı: bir simit, kaşar peynir, çeri domates, 3 zeytin ve esmer şekerli ıhlamur(aslında iştahsızım ama hastayım diye ziyafet vereyim dedim kendime, kendimi seviyorum bilsin vücudum diye)
Öğle: çorba, salata, sebze yemeği, yoğurt
Akşam: salata ve tavuk butu.
68.7 olmuşum ben de... beş haftadır kg veremiyordum takılmıştım onca diyet ve kiloya rağmen ii geldi bu:)
Kızlar .. ne yalan söyleyeyim kendimle
gurur duyuyorum.. 68.3' üm
21.01.2011 - perşembe
sabah
1 dilim uno lıght ekmek
1 dilim beyaz peynir
domates + salatalık + roka
1 bardak portakal suyu
ara öğün
yarım bardak lıght süt
öğlen
2 dilim kepek ekmeğine yapılmış yağsız, kaşarlı tost
1 bardak ayran
ara öğün
1 porsiyon meyve
akşam
yoğurtlu haşlanmış brokoli
1 kase çorba
2 dilim uno lıght ekmek
21 ocak 2011 cuma
menümü yazıyorum
sabah
2 yemek kaşığı kıymalı yumurta bir ince dilim ekmek bir bardak şekersiz çay
ara
2 adet kuru kayısı, bir bardak yeşil çay, bir fincan türk kahvesi
öğlen
1 adet birber dolması, bir kase yoğurt, 2 kaşık makarna, 1 adet tulumba tatlısı
ara
bir portakal
akşam
çorba ,salata
3 lt su ve 1 tane maden suyu
yarım saat koşu bandında yürüme (öğlen yemekten sonrada yarım saat yürüdüm)
yorumlarınızı bekliyorum birde sauna eşortmanı hakkında ne diyorsunuz kullanayımmı görüşleriniz ne?
geçmişi okuyacagım diye gözlerim pörtledi
bu hafta 200 gr gitti ama haftaya maden suyu ve çikolata diyeti yapacagım daha güzel sonuçlar bekliyorum
dün yediklerim;
sabah 1 kase kflakes
ara yok
öğlen fırında tavuklu kabak yarık
ara 1 portakal
akşam 1 tabak ıspanak yemeği
ara yok uyuyordum
suyu arttırmam lazım off içimiyorum buranın suyunu arıtma.evdende ancak 0,5 getirebiliyorum
bugünki menümüde yazayim
08.00 3 kuru kayisi,bir bardak su
09.00 1 yumurta,bir bardak süt,bir yesil biber
13:30 izgara kanat,yesil biber ve salatalik
16:30
1 elma,2 mandalina
18.00 kiymali karnibahar,yogurt
lcarnitin e gelince diyetisyenimi aradım. sen düzenli spor yapıyorsun alabilirsin spor yapmadan 20-30 dk önce likit-sıvı olarak al. daha çabuk tesir eder dedi. sakıncası yok sporun düzenli olduğu için dedi. bir iki hafta sonra ben tavsiye edecektim zaten dedi. bu zayıflama ilacı değilmiş. faydası olurmuş. bu şekilde söyldi arkadaşlar:))
bugünkü menüm
bugün diyet miyet yoktu normal bir gündü
Sabah:
Küçük bir parça ıspanaklı börek (30 gr kadar)
pekmez,domates,peynir,şekersiz çay
ara:1 elma
Öğle:1 simit 1 ayran
ara:dereotu ve domates
Akşam:mantarlı,biberli domatesli tavuk sote yağsız ve yoğurt
ara: belki bir elma yerim
1 saat yürüyüş, 3 lt su, yeşilçay
bugünkü menüm
Sabah:
bugünkü menüm
Sabah:
hepiniz faydası olacağını zararsız olduğunu söylüyorsunuz..
bnim hala ön yargılarım var ama herkes aynı düşünürken benimki sadece şüphe oluyor deneyin ozamn kızlar inş fardasını görürsünüz..
arkadaşlar sporu akşam hangi saat aralığında ve kaç saat yapıyorsunuz?
eşim zayıf biri olduğu için bazan bana takılır senin makyaj malzemelerini satsak ikinci el, spor aletlerinide satsak sıfır araba alırız der. haklıda. kocaman odayı spor salonuna çevirdim kapısını bile açmıyorum kullanmadanda zayıflatmıyorlarmış onu öğrendim 2 yılda:)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?