Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Ya kızlar bişi dicem ben bu akşam 1 tane ufak sosyete mantısı yiyebilir miym :26: ödül istiyorum artııkın 1 ayı geçti diyetim

canım bence bu kadar güzel vermişken yapma derim ben. hani sabah yada öğlen yiyecek olsan yine sorun diil ama akşam yediğini yakman zor olur. yada yiyceksen de üstüne mutlaka spor yap

canım bence bu kadar güzel vermişken yapma derim ben. hani sabah yada öğlen yiyecek olsan yine sorun diil ama akşam yediğini yakman zor olur. yada yiyceksen de üstüne mutlaka spor yap

Akşam 19:30' da yiyorum yemeğimi.. 1saat bisiklet sürerim yemekten sonra.. valla canım çok pis çekiyo yaa yemem lazımm

yok yicem fatmacım dün aksam pişirirken nasıl canım iştedi içini acıp yicem yine yicem kız biyerim şişer ben onu yemezsem

ahaha o da doğru ya insanın içine işlemeye görsün

zevcancım napytın yedinmi kız aklım sende kaldı merak ettim

ah taltım üzüldüm umarım ciddi bir şey değildir

ve moralin hemen düzelir üzme kendini tatlım

ah terbiyesiz işte boşver onu sen ya

marankiye bende seslenmek istiyorum hani hani? hiç bir değişiklik yok işte

68.7 olmuşum ben de... beş haftadır kg veremiyordum takılmıştım onca diyet ve kiloya rağmen ii geldi bu:)

bak bak sabahtan beri konuşuyoz hiç çaktırmıyoda

bu süper haber hypatiacım çoks evindim tebrikler bravo valla :81::81::81::81::81:

Kızlar .. ne yalan söyleyeyim kendimle

gurur duyuyorum.. 68.3' üm

bizde seninle gurur duyuyoruz ceydacım bomba gibi bir şey ya kutlanması gereken birşey bu sabrın ödülü işte :81::81::81:

çok sevindim senin adına süpersin

afiyet olsun canım çok güzel bir menü süper gidiyorsun

hm şu makarna ve tatlı biraz kafamı karıştırdı ama spor yapmışsın o yüzden zararı olamz diye düşünüyorum:44:

sauna bence çok gereksiz sadece su kaybediyorsun spor ve egzersiz şart canım

annemde kullanmıştı hiç bir faydası yok maalesef

afiyet olsun canım güzel görünüyor inşallah haftaya daha çok verirsin

bugünki menümüde yazayim

08.00 3 kuru kayisi,bir bardak su

09.00 1 yumurta,bir bardak süt,bir yesil biber

13:30 izgara kanat,yesil biber ve salatalik

16:30
1 elma,2 mandalina

18.00 kiymali karnibahar,yogurt

afiyet olsun canım çok güzel bence

hepiniz faydası olacağını zararsız olduğunu söylüyorsunuz..
bnim hala ön yargılarım var ama herkes aynı düşünürken benimki sadece şüphe oluyor deneyin ozamn kızlar inş fardasını görürsünüz..

bugünkü menüm

bugün diyet miyet yoktu normal bir gündü

Sabah:
Küçük bir parça ıspanaklı börek (30 gr kadar)
pekmez,domates,peynir,şekersiz çay
ara:1 elma
Öğle:1 simit 1 ayran
ara:dereotu ve domates
Akşam:mantarlı,biberli domatesli tavuk sote yağsız ve yoğurt
ara: belki bir elma yerim

1 saat yürüyüş, 3 lt su, yeşilçay

afiyet olsun canim ama sabah börek ögle simit yemissin birni yemeseydin bari :)

al benden de o kadar ((((( soğan suyu iç diyor annem ama o kadarını midem kaldıramaz :))

afiyet olsunn bence kötü olmamıs börek zaten küçük ve kahvaltıda.. eee simitte nadir olarak coğu diyette olabiliyor..

ben kendim antibiyotiğe başlayacağım için kullanmıcam malesef... sadece sormak için aradım, hani aklımızda soru işareti olmasın diye..

bir de çikolata yerine baklava yiyip su içsem olur mu diye sordum. seni döverim dedi

arkadaşlar sporu akşam hangi saat aralığında ve kaç saat yapıyorsunuz?

eşim zayıf biri olduğu için bazan bana takılır senin makyaj malzemelerini satsak ikinci el, spor aletlerinide satsak sıfır araba alırız der. haklıda. kocaman odayı spor salonuna çevirdim kapısını bile açmıyorum kullanmadanda zayıflatmıyorlarmış onu öğrendim 2 yılda:)))))

annem de aynısını der:))) o kadar alet aldım zayıflatmadı ablamlar hemen cvbı yapıştırır kullanmadan zayıflatmıyormuş onlar anne diye

inş. bundan sonra kullanacak hatta eskiteceksin bile:)

ben yavastan kacayim kizlar,gidip oglumu alayim,alinacak bi kac bisey var onlari alayim,sonra geleyim esimin kiymali böregini yapayim,sonra esim gelsin ve ben spora vinlayayim tabi bi aksilik cikmassa ins,

hepinize iyi haftasonlari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…