Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

haklısın canım benimde düzgün birşeyim kalmadı hiç bu sene yeni bir şeyde almadım zayıflayınca neler alacağım neler

inşallah küçük bedenlerle dolaşırız tüm yaz ve tabii bundan sonra hep böyle olur inşallah

şey sohbetinize sormadan katılıyorum ama bu erkekler gerçekten çok fenalar benim sevgilim yurt dışında ve 14 şubatta gelceğini söylemişti ama nisanda gelecekmiş kaç aydır özlem çekiyorum burda ya ama o gelene kadar 60 olacağım kesin kararlıyım

ayy onlar zayıflayınca küçülürr ben napimm kalca 99 göğüs 84 baksana orantısızlığaa
bide benim biri diğerinden küçük oransız o nasıl hallolcak hiç bilmiyorum...

küçülme olmadı ama spordan herhalde dikleşti seksi bomba gibi bir şey oldum ben bile şaşırıyorum yüzmede bi kadın gördü yaşlı bi teyze laf attı çok güzel diye hemen iki sivilce çıktı memişlerimde hala da geçmedi nazar diyorum geçer inş.

büyültmek için jel kullansana ufak gözükene eşitlenince bırakırsın bence. eşit olsunlar en azından..

ayrıl gitsin boşver canım yaa ne beklicen ... erkek milleti hiç bişeye deymez bunların evini bekleyen canlılardan farkı yok ...

yok yok fazla alırmıyım pantalon zaten almıcam tayt alıcam bide tunik alıcam üzerine bacaklarım eskisine göre birazdaha ii durumda .. artık giymeye baslasam ii olucak..

ben de bi siyah dar kot aldım ama onun dışında tayt kullanıyorum şu aralar:) ben bile giyiyorum sen de giy bence sende daha fıstık gibi durur...

jel işe yararmı kii :26: dısardan belli olmuyor ama ben farkı biliyorum görüyorum hissediyorum

ben de bi siyah dar kot aldım ama onun dışında tayt kullanıyorum şu aralar:) ben bile giyiyorum sen de giy bence sende daha fıstık gibi durur...

evet yarın alayım cok hevesim vardı tayt giymekte ama işte bu zamna kadar giyemedim hafta sonu alayımm benimde bi taytım olsun ..

oofff ooofff bi tane kotum var yıkayıp yıkayıp onu giyiyorum alsam şimdi son aldığım gibi bollasıcak o kadar para veriyorum eskitemiyorum :26:

aynen ben de bir de popomdan düşmeye başlamıştı artık genç kıza yakışmıyor .indirimde zaten her yer diye gittim aldım bi siyah kot ii ki de almışım:) eskileri de attım, onlara geri dönmek istemiyorum artık :)) allahın izniyle...

sen a.verişi nisanda yapacaksın o halde:) incecik olunca.. umarım sözünde ciddidir nisanda gelir.. sonra hazirana yaza ve eylüle yılbaşına kalmaz umarım... benim kandırıldığım gibi kandırılmazsın...

ahah bende görmedim valla

benimde göğsüm büyük ikizim benim

önceden üzülürdüm ama şimdi seviniyorum zayıfladıkça sporlabirlikte göğüslerimiz de dikleşti mi tamamdır ikizim:)) brad pitt'i bile elde ederiz ama o artık evli ve yaşlı:))

57 olmadan kot almıcam kendime o konuda kararlıyımm o da ancak yaz bası olur heralde

evet yarın alayım cok hevesim vardı tayt giymekte ama işte bu zamna kadar giyemedim hafta sonu alayımm benimde bi taytım olsun ..
al canım almadığın kabahat... beş on tl pazarda bile satılıyor.. çizmelerle tuniklerle babetlerle hem yakışıyo hem de hazırlanması pratik.. ya da kalın kilotlu opak çorapları da kullanabilirsin.

jel işe yararmı kii :26: dısardan belli olmuyor ama ben farkı biliyorum görüyorum hissediyorum

jeller işe yarıyor üni.de oda arkadaşım kullanırdı onda bariz fark vardı geçti ama sen de yoksa kendi kendine telaş yapıyorsan bence büyütme.. kendi kendine ise tabi. değilse jeli tavsiye ederim işe yarıyor.

ayrıl gitsin boşver canım yaa ne beklicen ... erkek milleti hiç bişeye deymez bunların evini bekleyen canlılardan farkı yok ...

ah canım akıl vermesi kolay da:) ayrıl git olmuyor işte... terk edeni bile bekliyorum ben... ama giden kıymetli değerli oluyor malesef(

biz daha yeniyiz ama 1 sene oldu işte ne biliyim çok düşündüm ama çok seviyorum ya kahretsin işte:97:

bir de kardeşi çok hasta onun için yurtdışında keyfi değil yani tedavi için yoksa gösteririm ben ona yurtdışını

ama doğru diyosun değmiyorlar gerçekten

oy canım benim çok üzüldüm tatlım ya değmiyorlar işte hiç bir şeye bende şubat diye heveslendiydim

inşallah gelir yoksa valla bende giderim ingiltereye

dikleşir dimi kız benim kafama çok takılmıştı böyle sarkık duruyodu filan çok korkuyodum spor bu işe yarıyosa süper

ehe brad pitt bizden geçti artık ikizim Ed westwick filan olabilir hani şu gossipgirldeki çocuk var ya yakışıklı bişi aman hepsini ortaya dökeriz biz yaa fıstık olcaz fıstık

oy bilmem mi o da süper... evet sporla dikleşiyor sakın dert etme. yürürken ellerini yumruk yap öne arkaya çevir mesela. o da işe yarıyo ya da kollar kırıp aç kapa.. ağırlık iter gibi.

oy bilmem mi o da süper... evet sporla dikleşiyor sakın dert etme. yürürken ellerini yumruk yap öne arkaya çevir mesela. o da işe yarıyo ya da kollar kırıp aç kapa.. ağırlık iter gibi.

evet yaw bu yeni nesil oyuncular çok fena

ay ne güzel bir haber bu tatlım deneyeceğim mutlaka çok teşekkürler

ayy çok sağol içime su serptin. ben de hep duydum bi zararı olmaz diyen profesyonel sporcuları fln ama yine de diyetisyenin sen söylemesen ben önericektim demesi çok daha güven verici geldi bana

ben ancak o zaman fırsat bulabildiğim için genelde 8-9 arası yapıyorum canım. 6:30 gibi akşam yemeğimi yediğimden anca sindirmiş oluyorum

bu arada haftaya cumaki hedefimi 56 olarak belirlemekle birlikte bugünkü menümü de yazıp yavaş yavaş çıkıyorum

sabah: 2 dilim t.t. ekmek, 1 dilim light beyaz peynir, maydonoz, şekersiz çay
öğle: kaşarlı domatesli tost (maalesef kepek ekmeği bitmiş normal ekmekle yedim), 1 bardak light sütlü kahve
ara: 1 bardak light sütlü kahve
akşam: z.yağlı pırasa, 1 kase yoğurt
ara: 1 portakal

öğlen beyaz ekmek yemek zorunda kaldığım için akşam ekmek yemiycem, işallah teliafi edebilirim bununla. o kadar uzun zaman oldu ki beyaz ekmek yemeyeli acayip suçluluk hissettim çünkü ben diyet yapmadığım zamanlarda bile tam tahıllı ekmek yediğim için bi garip geldi

afiyet olsun canım çok güzel bir menü bence

olsun tatlım öğlen yemişsin beyaz ekmeği bişi olmaz devamlı yemiyosun sonuçta

ama haklısın garip geliyor insana alıştıktan sonra

inşallah haftaya 56 olursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…