geldim geldim ben geldim
hoşgeldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin
bu arada sabah tartida gördügüm rakam beni cooooooooooooookkk mutlu etti ins cumaya kadar degismez hatta biraz daha iner
bu arada sabah tartida gördügüm rakam beni cooooooooooooookkk mutlu etti ins cumaya kadar degismez hatta biraz daha iner
harikayım, foruma geldim tam süper oldum:) yogun bir çalışma gününden sonra gerçekten çok gzl oluyo
sen nasılsın canımın içi. ya sen harika besleniyosun ben bu senn diyetini yapsam nasıl olur acaba müsadenle:)
senin günün nasıl geçti
Wuuuuu sevgili takım kaptanım üzerimde yogun baskınızı hissettim
ay yasemin alemsin he
genel olarak iyiydi günüm kuaföre falan gittim biraz alısveriş yaptım vınn aldım :))
tayt alıcaktım satıcı kadın fiyatı fazla söyledi die almadım beni kazıklıcaktı gıcık sey sonra gittim indirimden 2 kazak aldım
genel olarak iyiydi günüm kuaföre falan gittim biraz alısveriş yaptım vınn aldım :))
tayt alıcaktım satıcı kadın fiyatı fazla söyledi die almadım beni kazıklıcaktı gıcık sey sonra gittim indirimden 2 kazak aldım
yeseydin zaten önce bana sonra diyetimize ihanet etmiş olurdun :93:iyikide böregi tükürmüsüm hahhaa
Wuuuuu sevgili takım kaptanım üzerimde yogun baskınızı hissettim
canim zevcan yarimdci,kaptanimiz özge ama isleri yogun oldugundan pek gözükemiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?