Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

canımm sade meyve beni bayıltır hemde 2 gün.. öğlen ve aksam salata ve1 dilim ekmek yesem olmazmı...

canımm sade meyve beni bayıltır hemde 2 gün.. öğlen ve aksam salata ve1 dilim ekmek yesem olmazmı...

sade meyve değil canım. iki gün uygula beğenirsen cumaya kadar falan devam edersin. ben beğenip faydasını göreceğien ve cumaya kadar devam da edeceğine inanıyorum. şu şekilde:

sabah: bir bardak süt, kk peynir ve bir dilim tam buğday ekmeği
ara: bi meyve
öğle: yeşil salata, yoğurt, çorba
ara: bi meyve
akşam: peynir rendelenmiş bol salata ya da yoğurtlu meyve(kendiniz yapacaksınız, hazır olanlardan değil. 2 porsiyon meyve kullanabilirsin, muz yok)

iimmiş bedendim canım..
ben cumaya kadar uygularım bunu sabah çikolata yemeseymişimde keske buna baslasaymısım..

nys bu günkü menümü yazayım.. bak bakalım olmusmu.

sabah çikolata süt su

öğlen yeşil salata az peynir 1 dilim t.b. ekmeği

aksam balık yeşil salata..

5 mil leslie ..

gayet süper olmuş cnm tebrikler... cumaya artıda değil ekside olacaksın :))

gayet güzel bir menü canım türlüyü hafif değiştirmek istersen üstüne sıcak taze domates sosu ve baharat falan dök istersen.

muhteşem olmuş artık seni 69'lu rakamlarda görmek istiyoruz...

canım önce bi 70 olayımda şimdilik aşağısını sonra düşünürüm

epilazerde 60tlydi yanlış hatırlamıyorsam acıbademde 35 tl sağlıkçıyım dersen %10 indirim yapıyorlar

Günaydın kızlar. Benim de haftasonu düzensiz oldu galiba bu sefer. Hiç eve gitmedim halamlarda kaldım. Öyle olunca da düzenim bozuldu tabi Ama kilo aldım mı almadım mı onu bilmiyorum. Artık yarın sabah tartılıp görücez

günaydiiiiinnnnnnnnnnnnnn

kizlaaarrr cayir cayir yaniyorum ebruyla plates yaptim,anaamm ne olmus öyle önceden anca konsur yavas yavas yaptirirdi hareketleri,simdi hareketler hizlanmis gevezeligide bitmis,sevdim bu halini ama bi aksilik olmadigi sürece artik her sabah yapicam ins..

simdi gecmise bakip geliyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…