yürüyüşe ben de bayılıyorum ama sabahları pek yapmak mümkün olmuyo..
meyvem muhteşem önerilerim var sana ama o beş günde 5 kdan uzak durman şartıyla... o resmen berbat bir şey( onu bi hafta yapıyosun iki hafta düzelemiyosun sonra..
çikolata diyetini sadece bi sabahy yap. benim 2 gündeyi de sık sık yapma, metabolizmanı bozarsın onu sadece ayda bi kez adet dönemlerinde yapabilirsin, bunu yazmıştım.
bir gün çikolata diyetini dene, o da bugün işte. yarın ve çarşamba da meyve detoksu yap olur mu? zaten artıda çıkmazsın bu durumda...
canım cuma günü izmite geliyorum koltuk altıma lazer yaptırıcam şimdi epilazeri arıcam ordan fiyat alıcam acıbademde ne kadardı koltuk altı seansı..[/COLOR]
benim yaptıralı 15 gün oldu.hiç dokunmadım tek tük kaldı.çıkan dökülüyor süper bişi
canımm sade meyve beni bayıltır hemde 2 gün.. öğlen ve aksam salata ve1 dilim ekmek yesem olmazmı...
sade meyve değil canım. iki gün uygula beğenirsen cumaya kadar falan devam edersin. ben beğenip faydasını göreceğien ve cumaya kadar devam da edeceğine inanıyorum. şu şekilde:
sabah: bir bardak süt, kk peynir ve bir dilim tam buğday ekmeği
ara: bi meyve
öğle: yeşil salata, yoğurt, çorba
ara: bi meyve
akşam: peynir rendelenmiş bol salata ya da yoğurtlu meyve(kendiniz yapacaksınız, hazır olanlardan değil. 2 porsiyon meyve kullanabilirsin, muz yok)
reyhancım özelden attığım link acılmıyor burdan ac..
iimmiş bedendim canım..
ben cumaya kadar uygularım bunu sabah çikolata yemeseymişimde keske buna baslasaymısım..
nys bu günkü menümü yazayım.. bak bakalım olmusmu.
sabah çikolata süt su
öğlen yeşil salata az peynir 1 dilim t.b. ekmeği
aksam balık yeşil salata..
5 mil leslie ..
gayet güzel bir menü canım türlüyü hafif değiştirmek istersen üstüne sıcak taze domates sosu ve baharat falan dök istersen.
muhteşem olmuş artık seni 69'lu rakamlarda görmek istiyoruz...
işte işte işteeee görmek istediğim goncaa
canım cuma günü izmite geliyorum koltuk altıma lazer yaptırıcam şimdi epilazeri arıcam ordan fiyat alıcam acıbademde ne kadardı koltuk altı seansı..
canım önce bi 70 olayımda şimdilik aşağısını sonra düşünürüm
epilazerde 60tlydi yanlış hatırlamıyorsam acıbademde 35 tl sağlıkçıyım dersen %10 indirim yapıyorlar
canım epilazer 50 dedi acıbademi arasam fiyat söylermi ...
canım epilazer 50 dedi acıbademi arasam fiyat söylermi ...
söyler tabi neden söylemesin.ona göre bütçemi hazırlayacağım de
günaydın ablammm
hoşgeldin nasılsınnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?