teşekkür ederim canikom..çok sporaktifimmcumadan bu yana tam 300 dk spor yapmışım daa:86:
Günaydın kızlar. Benim de haftasonu düzensiz oldu galiba bu sefer. Hiç eve gitmedim halamlarda kaldım. Öyle olunca da düzenim bozuldu tabiAma kilo aldım mı almadım mı onu bilmiyorum. Artık yarın sabah tartılıp görücez
günaydiiiiinnnnnnnnnnnnnn
kizlaaarrr cayir cayir yaniyorumebruyla plates yaptim,anaamm ne olmus öyle önceden anca konsur yavas yavas yaptirirdi hareketleri,simdi hareketler hizlanmis gevezeligide bitmis,sevdim bu halini ama bi aksilik olmadigi sürece artik her sabah yapicam ins..
simdi gecmise bakip geliyorum :)
günaydın yasomm
ohh ohh platesede baslamıssın gitsin kara yağlarr
bende kavitasyonu arastırdımda cok pahalı :26:
nasıl ericek benim bu üst bacakkk
kizlaaarrr cayir cayir yaniyorumebruyla plates yaptim,anaamm ne olmus öyle önceden anca konsur yavas yavas yaptirirdi hareketleri,simdi hareketler hizlanmis gevezeligide bitmis,sevdim bu halini ama bi aksilik olmadigi sürece artik her sabah yapicam ins..
sporla ericek canımm ne lpg ne kavi ne radyofrekans... hiçbiri sadece spor...
sagol canim,kavitasyonu boecver,ben kkda yorumlari okudum cogu memnun kalmamis vede zararliymissen kilo almamıssındır canım masallahın variçin rahat olsunn cumaya - de cıkıcaksınn
günaydın yasomm
sporla ericek canımm ne lpg ne kavi ne radyofrekans... hiçbiri sadece spor...
sen değil de yağların yanıyodur inş.
ebru da aşmış desene... artık millet de sporu öğrendi die hızlandırmıştır belki..ah çalışınca her şeyi kaçırıyo insan
sen kilo almamıssındır canım masallahın variçin rahat olsunn cumaya - de cıkıcaksınn
günaydın yasomm
oofff offff üst bacak inceltici hareketler buldum ama ben cok üzeniyorum bu hareketleri yapmayaa leslie yapmak daha kolay gelio bana nedenseeinşallah dediğin gibi sporla erir şu bacaklarım cok kötü duruyorlar çünlü incecik belimin altında kalın kalın..
benim bacaklarım da kalındı, alt üst kalındı ve şimdi incecik çizme aldım kendime:)) onu giydim haftasonu gören ablam senin bacak inceldiyse herkesin incelir dedi tü tü maş barakallah :d
sporla incelecek. badem portakal bilmem ne yağı karıştırıp sürdüm amerikadan krem getirttim vichy kullandım ama sadece spor fayda etti..
canım yaa resmini eklesen cok merak ettim görmeden inceleceğine inananmıyorum çünkü...
ben yemeğe gidiyorum kızlarr kendime peynirli salata yapayım
minnoss tamam ozamn canim bu hafta yarisdayiz senle :)
:
ayy işallah canım ya :26: tartılamamak da gerilmeme sebep oldu sanırım birazcık amaaan nese aldıysam da canım saolsun napalım
benim de bacaklarımı sıkılaştırmam lazım mutlaka ya. spor da yapıyorum ama yetmiyo sanırım
ben de biraz daha kilo verdikten sonra masaja başlamayı düşünüyorum, önceden yaptırmıştım ve çok fark etmişti ama gel gör ki o da çok pahalı :44:
ayy peynirli salatan akşama şimdi çorba yoğurt ve salata yemeliydin.
ben minnoş ve hasretimle yarıştayım ve sizi geçiceeemmmmmm hıh :)
evet ben de 65 olunca haftada 3 günden masaja gideceğim 10-15 seans. sporla sıkılaştım ama bi yere kadar, sarkmam falan hiç yok. artık masaja ihtiyacım var..
iimmiş bedendim canım..
ben cumaya kadar uygularım bunu sabah çikolata yemeseymişimde keske buna baslasaymısım..
nys bu günkü menümü yazayım.. bak bakalım olmusmu.
sabah çikolata süt su
öğlen yeşil salata az peynir 1 dilim t.b. ekmeği
aksam balık yeşil salata..
5 mil leslie ..
sade meyve değil canım. iki gün uygula beğenirsen cumaya kadar falan devam edersin. ben beğenip faydasını göreceğien ve cumaya kadar devam da edeceğine inanıyorum. şu şekilde:
sabah: bir bardak süt, kk peynir ve bir dilim tam buğday ekmeği
ara: bi meyve
öğle: yeşil salata, yoğurt, çorba
ara: bi meyve
akşam: peynir rendelenmiş bol salata ya da yoğurtlu meyve(kendiniz yapacaksınız, hazır olanlardan değil. 2 porsiyon meyve kullanabilirsin, muz yok)
selam kızlar.nasılsınız?
bu pazarları öldürecek beni.düzensizdi dün kaçamak yok.cumartesi günü eşimin dayısıgilde yemekteydik.fazlada abartmadım ama 800 gr artıdayım bugun.ondan mı wc ye çıkamadım ondan mı bilmiyorum.bu ileri gerilerden çok skıldım.az bişi yesem hemen alıyorum off offf
bugun maden suyu diyetine başlyorum cumaya kadar bakalım ne kadar vereceğim.
günaydın kızlar güne süper başladım sabah 40dkka bisiklet
kahvaltı:1dilim ekmek peynir şekersiz çay
ara:kahve
öğle:mercimek yemeği
ara:mandalina
akşam:dünden kalan türlü var yoğurtla yerim iki gündür türlü yiyorum ama neyse
bu yeni bir diyet mi zevcancım afiyet olsun şimdiden
hypatiacım bende hasta olamadım hala ama yarın olcam galiba sende durumlar aynı mı canım
bu ne diyeti tatlım bunu mu uyguluyorsun bugün:44:
selam canım bu haftasonları hep böyle valla kaçamksız geçmiyo ya
inşallah işe yarar diyet canım bol şans
merhaba canım ow ne güzel güne güzel başlamak harika bir şey
afiyet olsun tatlım güzel görünüyor
oy pilatesi hayatta yapamıyorum yaw valla bravo canım
kolay gelsin çok çok incecik gircen yaza bu gidişle
görelim bakalim kim kazanicakmis
canım yaa resmini eklesen cok merak ettim görmeden inceleceğine inananmıyorum çünkü...
simdi hatirladim ne yazacagimi haha
zevcaaaaannnn 5g 5k diyetini unutttttt sakin sakin diyorum :)
menümüde yazyim
sabah
7.45 2 kuru kayisi,bir bardak su
8.30 cicek ekmek( tam bugday),yagsiz krem peynir,zeytin,salatalik
9.30-10 plates :)
11.00 yesil cay
13.30 tavuklu salata,yogurt
16.30 meyve ( evde kalmamis alicam bugün,o ypzden bilmiyom ne yiycem )
18.30 kiymali karnibahar,yogurt
ara yesil cay
görelim tabiki de ben kazanacağımmm
resmi sana özel göndermeye çalışırım buraya ekleyemem bacaklarımı canımkusura bakma olur mu? sana atarım
pilates mi yoksa fitnesstaki bacak hareketleri mi fayda etti bilmiyorum ama inceldim maş. maş.
canım aynen sana katılıyorum. açlık orucu tutsun bunu yapmasın. o kadar berbat bir şey(
gayet güzel. o çiçek ekmeklerde gözüm varrr :) armut alabilirsin bence. armut ye, bağırsaklar çalışsın :)
Allahim innnsssssssssss
menümüde yazyim
sabah
7.45 2 kuru kayisi,bir bardak su
8.30 cicek ekmek( tam bugday),yagsiz krem peynir,zeytin,salatalik
9.30-10 plates :)
11.00 yesil cay
13.30 tavuklu salata,yogurt
16.30 meyve ( evde kalmamis alicam bugün,o ypzden bilmiyom ne yiycem )
18.30 kiymali karnibahar,yogurt
ara yesil cay
hypatiacım bende hasta olamadım hala ama yarın olcam galiba sende durumlar aynı mı canım
bu ne diyeti tatlım bunu mu uyguluyorsun bugün:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?