Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

sen kilo almamıssındır canım masallahın var için rahat olsunn cumaya - de cıkıcaksınn

günaydın yasomm
ohh ohh platesede baslamıssın gitsin kara yağlarr
bende kavitasyonu arastırdımda cok pahalı :26:
nasıl ericek benim bu üst bacakkk

günaydın yasomm
ohh ohh platesede baslamıssın gitsin kara yağlarr
bende kavitasyonu arastırdımda cok pahalı :26:
nasıl ericek benim bu üst bacakkk

sporla ericek canımm ne lpg ne kavi ne radyofrekans... hiçbiri sadece spor...

sen değil de yağların yanıyodur inş.
ebru da aşmış desene... artık millet de sporu öğrendi die hızlandırmıştır belki..ah çalışınca her şeyi kaçırıyo insan

sporla ericek canımm ne lpg ne kavi ne radyofrekans... hiçbiri sadece spor...

oofff offff üst bacak inceltici hareketler buldum ama ben cok üzeniyorum bu hareketleri yapmayaa leslie yapmak daha kolay gelio bana nedensee inşallah dediğin gibi sporla erir şu bacaklarım cok kötü duruyorlar çünlü incecik belimin altında kalın kalın..

sagol canim,kavitasyonu boecver,ben kkda yorumlari okudum cogu memnun kalmamis vede zararliymis

ins canim ins,valla bende bilmiyodum ebrunun bu yeni halini eskiden cok SIKIYOdu beni benimde hic canim istemiyodu,ama artik yaparim..

minnoss tamam ozamn canim bu hafta yarisdayiz senle :)
baska bisey daha yazcaktim sanki ama unuttum

ayy işallah canım ya :26: tartılamamak da gerilmeme sebep oldu sanırım birazcık amaaan nese aldıysam da canım saolsun napalım

benim de bacaklarımı sıkılaştırmam lazım mutlaka ya. spor da yapıyorum ama yetmiyo sanırım
ben de biraz daha kilo verdikten sonra masaja başlamayı düşünüyorum, önceden yaptırmıştım ve çok fark etmişti ama gel gör ki o da çok pahalı :44:

benim bacaklarım da kalındı, alt üst kalındı ve şimdi incecik çizme aldım kendime:)) onu giydim haftasonu gören ablam senin bacak inceldiyse herkesin incelir dedi tü tü maş barakallah :d

sporla incelecek. badem portakal bilmem ne yağı karıştırıp sürdüm amerikadan krem getirttim vichy kullandım ama sadece spor fayda etti..

canım yaa resmini eklesen cok merak ettim görmeden inceleceğine inananmıyorum çünkü...

ben yemeğe gidiyorum kızlarr kendime peynirli salata yapayım

ayy peynirli salatan akşama şimdi çorba yoğurt ve salata yemeliydin.

minnoss tamam ozamn canim bu hafta yarisdayiz senle :)
:

ben minnoş ve hasretimle yarıştayım ve sizi geçiceeemmmmmm hıh :)

evet ben de 65 olunca haftada 3 günden masaja gideceğim 10-15 seans. sporla sıkılaştım ama bi yere kadar, sarkmam falan hiç yok. artık masaja ihtiyacım var..

menümüde yazyim

sabah
7.45 2 kuru kayisi,bir bardak su
8.30 cicek ekmek( tam bugday),yagsiz krem peynir,zeytin,salatalik
9.30-10 plates :)
11.00 yesil cay
13.30 tavuklu salata,yogurt
16.30 meyve ( evde kalmamis alicam bugün,o ypzden bilmiyom ne yiycem )
18.30 kiymali karnibahar,yogurt
ara yesil cay

görelim bakalim kim kazanicakmis

bu yeni bir diyet mi zevcancım afiyet olsun şimdiden

hypatiacım bende hasta olamadım hala ama yarın olcam galiba sende durumlar aynı mı canım

bu ne diyeti tatlım bunu mu uyguluyorsun bugün:44:

selam canım bu haftasonları hep böyle valla kaçamksız geçmiyo ya

inşallah işe yarar diyet canım bol şans

merhaba canım ow ne güzel güne güzel başlamak harika bir şey

afiyet olsun tatlım güzel görünüyor

oy pilatesi hayatta yapamıyorum yaw valla bravo canım

kolay gelsin çok çok incecik gircen yaza bu gidişle

Allahim innnsssssssssss

görelim bakalim kim kazanicakmis

görelim tabiki de ben kazanacağımmm

canım yaa resmini eklesen cok merak ettim görmeden inceleceğine inananmıyorum çünkü...

resmi sana özel göndermeye çalışırım buraya ekleyemem bacaklarımı canım kusura bakma olur mu? sana atarım
pilates mi yoksa fitnesstaki bacak hareketleri mi fayda etti bilmiyorum ama inceldim maş. maş.

simdi hatirladim ne yazacagimi haha

zevcaaaaannnn 5g 5k diyetini unutttttt sakin sakin diyorum :)

canım aynen sana katılıyorum. açlık orucu tutsun bunu yapmasın. o kadar berbat bir şey(

gayet güzel. o çiçek ekmeklerde gözüm varrr :) armut alabilirsin bence. armut ye, bağırsaklar çalışsın :)

ay canim yolliyim sana hemn bi cicek :) valla bakicam canim marmelat yapmak icin,portakal,mandalina hurma alicam vede tabiki vazgecilmezim elma,büyük ihtimal elma yerim :) bagirsaklarda suan bi problem yok cok sükür

Son düzenleme:
Allahim innnsssssssssss

bu azimle olursun tabi tatlım inan kendine yeterki

meyve yoksa kuru meyve ya da havuç filan yiyebilirsin canım

afiyet olsun gayet güzel bence

hypatiacım bende hasta olamadım hala ama yarın olcam galiba sende durumlar aynı mı canım

bu ne diyeti tatlım bunu mu uyguluyorsun bugün:44:

canım ben de olmadım bu gidişle de olamıcam menapoza girdim galiba( normalde düzenli olurdum dengemi mi bozdum diye korkuyorum artık inş. çabucak oluruz cnm...

bu diyeti uygulamıyorum bunu diyetisyenim vermişti ben de meyve'ye örnek olsun diye verdim yapmak isterse... ben şimdilik menümü yazmadım ne yapacağımı bilmiyorum.. ama öğle yemeğine çıktıktan sonra yazarım... çarşambaya kadar kg vermezsem iki günlük detoks yapıcam:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…