Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

oy tatlım menopoz değildir ya olurmu hiç allah korusun inşallah bu hafta olucaz ikimizde pozitif düşünelim inşallah canım benim dert etme sen

anladım canım tamam o zaman

bende aynı durumdayım bugün doktora gideceğim bakalım onun verdiği listeye uyarım bend eolmazsa detoks bende yaparım

Son düzenleme:

hm tamam canım o zaman öyle yaparsın

montimi yapıyorsun kolay gelsin o zaman neden havuç yasak kikalorisi düşük aslında :44:

canim sagol,ama monti kalori diyeti degil,kalori kisitlamasi yok,gl endeksle ilgili,gl endeksi yüksek yiyecekleri tüketmiyoruz havucunda gl endeksi yüksek :)

canim sagol,ama monti kalori diyeti degil,kalori kisitlamasi yok,gl endeksle ilgili,gl endeksi yüksek yiyecekleri tüketmiyoruz havucunda gl endeksi yüksek :)

ben hala çözemedim zaten kıt oldum çıktım monti kıtıyım ben

tamam hayatım inşallah işe yarar diyet bol şans

Son düzenleme:

monti kıtı ahhaha aynen ben de öyleyim.. anlamıyorum bi keyifle iki dilim şey yieceğim onu düşünüp tartamam öyle... monti bana ters..

sagol canim,evet basta biraz karisik geliyo ama alisinca anliyo insan :) tabi bide yapinca :)

hm haklısın tabi uygulayınca daha iyi anlaşıır

bende 15 tatilden sonra yapmayı düşünüyorum montiyi hem daha rahat olucam o zaman

cuma günü güzel sonuçlar bekliyorum senden canım hep destek tam destek

monti kıtı ahhaha aynen ben de öyleyim.. anlamıyorum bi keyifle iki dilim şey yieceğim onu düşünüp tartamam öyle... monti bana ters..

ehe ikizim işte ya

aynen bende hesap kitap biraz kasıyo ya ama 15 tatilden sonra uygulamak sitiyorum bende bakalım

şimdilik normal takılayım da detoks yapabilirim hafta ortası bende

bir de dermaroller almıştım kendime, şöyle 65 ve altı olsam onu uygulamaya başlıcam:) bakım zamanı başlıcakk:))

bir de dermaroller almıştım kendime, şöyle 65 ve altı olsam onu uygulamaya başlıcam:) bakım zamanı başlıcakk:))

ah ondan bende almak istiyordum ama işte kilo fazlam olunca hiç kendime bakasım gelmiyo:97:

oy olursun taltım bir aya kadar uygulamaya başlarsın inşallah

biraz versek gerisi gelecek o zaman yeni kıyafetler yeni bir fizik tabi ve yeni bir yüz inşallah hepimiz başarıcaz bunu

evet canım insan şişkoyken haketmediğini düşünüyor ya da yakışmıyor iyice salıyor kendini.. dermarollu kullnmaya başlıyım faydasını görürsem sana da söylerim...

kızz o yarın bu gün çikolatayı yapıyorum yaaa

ay doğruı:)) inş. yarın artıların gider tartıda ...

24.01.2011 P.TESİ bugünkü menüm:

Sabah: İki adet portakal, bir bardak light süt
Öğle: Bir kase arpa şehriye çorbası, yeşil salata, küçük bir kase cacık ve 4 ader mercimek köftesi
Ara: Bir yeşil elma
Akşam: Pazı yemeği

Gazam mübarek olsun

öyle tatlım haklısın

tamam canım inşallah görürsün faydasını çok teşekkürler çok naziksin

afiyet olsun canim gayet güzel olmus,ya banada resim yollasana :78: bende merak ediyorum bide tabi ne kadar sürede aldin bu sonucu

güzel güzelll...
mercimek köftesinide az yemişsin en sevdiğim salatagildir bi basladım mı durduramam kendimi

afiyet olsun tatlım harika görünüyor mercimek köftesine bayılırımm

selam arkadaşlar
hafta sonu süper bir araştırma yaptım. çok beğendiğim 2 yazıyı burda paylaştım ama uzun olduğu için kimsenin okuduğunu sanmıyorum. çünkü hiç yorum yapan olmadı. aslında içerisinde o kadar faydalı bilgiler vardıki harkese hitap eden ve yol gösteren. kısaca kararımı verdim yıllarca zayıf olan hatta bunun için doktora bile gidip vitamin hapları alan biraz kilo alsam hayava uçan benin nasıl bu hala geldiğini düşündüm. stres ve sıkıntıdan doymak bilmediğim için şimdi bu haldeydim. her şeyi abarttım doyduktan sonrada yedim yedim yedimmmm. daha önce yaşam için yiyen ben yemek için yaşar hala geldim ve 3 yılda 15 kilo aldım. nasıl aldığımı bildiğimden aynı şekilde vermeye çalışacağım. hemen değil tabi sağlıklı bir şekilde. bedenimi dinleyeceğim açıktığı zaman, doyduğum kadar yiyeceğim fazlasını değil. hayatımda hiç bir yiyeceğe yasak koymayacağım çünkü onların suçu yok ben fazla yediğimden kilo yaptılar. şimdide az yiyeceğim yani hayatımdan diyet, rejim, kalori bunların hepsini çıkarıyorum ve beynimi doyunca yememeye planlıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…