bu azimle olursun tabi tatlım inan kendine yeterki
meyve yoksa kuru meyve ya da havuç filan yiyebilirsin canım
afiyet olsun gayet güzel bence
canım ben de olmadım bu gidişle de olamıcam menapoza girdim galiba( normalde düzenli olurdum dengemi mi bozdum diye korkuyorum artık inş. çabucak oluruz cnm...
bu diyeti uygulamıyorum bunu diyetisyenim vermişti ben de meyve'ye örnek olsun diye verdim yapmak isterse... ben şimdilik menümü yazmadım ne yapacağımı bilmiyorum.. ama öğle yemeğine çıktıktan sonra yazarım... çarşambaya kadar kg vermezsem iki günlük detoks yapıcam:)
yok canim oglumu almaya giderken alicam ama .yinede önerin icn sagol bu arada havuc cisss montide :)
hm tamam canım o zaman öyle yaparsın
montimi yapıyorsun kolay gelsin o zaman neden havuç yasak kikalorisi düşük aslında :44:
canim sagol,ama monti kalori diyeti degil,kalori kisitlamasi yok,gl endeksle ilgili,gl endeksi yüksek yiyecekleri tüketmiyoruz havucunda gl endeksi yüksek :)
ben hala çözemedim zaten kıt oldum çıktım monti kıtıyım ben
tamam hayatım inşallah işe yarar diyet bol şans
oy tatlım menopoz değildir ya olurmu hiç allah korusun inşallah bu hafta olucaz ikimizde pozitif düşünelim inşallah canım benim dert etme sen
anladım canım tamam o zaman
bende aynı durumdayım bugün doktora gideceğim bakalım onun verdiği listeye uyarım bend eolmazsa detoks bende yaparım
sagol canim,evet basta biraz karisik geliyo ama alisinca anliyo insan :) tabi bide yapinca :)
monti kıtı ahhaha aynen ben de öyleyim.. anlamıyorum bi keyifle iki dilim şey yieceğim onu düşünüp tartamam öyle... monti bana ters..
bir de dermaroller almıştım kendime, şöyle 65 ve altı olsam onu uygulamaya başlıcam:) bakım zamanı başlıcakk:))
ayy peynirli salatan akşama şimdi çorba yoğurt ve salata yemeliydin.
..
ah ondan bende almak istiyordum ama işte kilo fazlam olunca hiç kendime bakasım gelmiyo:97:
oy olursun taltım bir aya kadar uygulamaya başlarsın inşallah
biraz versek gerisi gelecek o zaman yeni kıyafetler yeni bir fizik tabi ve yeni bir yüz inşallah hepimiz başarıcaz bunu
kızz o yarın bu gün çikolatayı yapıyorum yaaa
evet canım insan şişkoyken haketmediğini düşünüyor ya da yakışmıyor iyice salıyor kendini.. dermarollu kullnmaya başlıyım faydasını görürsem sana da söylerim...
ay doğruı:)) inş. yarın artıların gider tartıda ...
ay doğruı:)) inş. yarın artıların gider tartıda ...
afiyet olsun canim gayet güzel olmus,ya banada resim yollasana :78: bende merak ediyorum bide tabi ne kadar sürede aldin bu sonucu24.01.2011 P.TESİ bugünkü menüm:
Sabah: İki adet portakal, bir bardak light süt
Öğle: Bir kase arpa şehriye çorbası, yeşil salata, küçük bir kase cacık ve 4 ader mercimek köftesi
Ara: Bir yeşil elma
Akşam: Pazı yemeği
Gazam mübarek olsun
24.01.2011 P.TESİ bugünkü menüm:
Öğle: Bir kase arpa şehriye çorbası, yeşil salata, küçük bir kase cacık ve 4 ader mercimek köftesi
Gazam mübarek olsun
24.01.2011 P.TESİ bugünkü menüm:
Gazam mübarek olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?