yarım kilodan kurtulmuşsun Deryacım hemde yattığın yerden:) tebrik ederim bende az sonra tartılıp bildircem
Üzülme canım son kilolarsa zor gidiyor bide çok az yiyordun vücudun kendini korumaya almış olabilir.hafta sonu biraz çoğaltıp ordan düşürmeye denersen belki bi ivme kazanır.Adetime daha 9 gün var. Ödemi bilemem. Ama olmaması gerek yani bol bol su iciyorum. Çok uzüldüm ya
Evet canim ondan sordum ,bildigim bisey yok sadece tvde gormustum o yuzden yasayan kisi olarak sana sormak istedim
Gunaydin kizlar,ilk bildirim benden gelsin
Gecen hafta : 73.6
Bu hafta: 72.6
Fark: 1 ( %1.36)
Eki Görüntüle 2200917
Ben sana yazdım özelden niye cevap vermedin kızKızlar geçen hafta 49.7
Bu hafta 49.5
Fark 200 gr
Yediklerim az mıydı gerçekten... Ay ne yicem ben yaaaaÜzülme canım son kilolarsa zor gidiyor bide çok az yiyordun vücudun kendini korumaya almış olabilir.hafta sonu biraz çoğaltıp ordan düşürmeye denersen belki bi ivme kazanır.
HoşgeldiiiiinArkadaşlar merhaba,kaptanlarım iznim bitti,kilom 73.7,şarjım dolsun resim atıcam @tuzsuz_ruh K klbk33
Maşallah, tebrikler...Kızlar geçen hafta 49.7
Bu hafta 49.5
Fark 200 gr
çok iyisin bence :)48.5 ile gruptayım. Ama geçen hafta 49.7 oldum. Regl ve kaçamaklarla. Ama 45 idim, hedef geri 45 olmak.
Boyum 1.60
Hoşbuldum canımHoşgeldiiiiin
Ohooo ben zımba gibi oldum. Kendimi baya iyi hissediyorum. Bugün de doktor kontrolüm var. Bakalım belim, benim hissettiğim kadar iyi miymiş :)Hoşbuldum canım
Şarjım dolsun dalıcam takıma,elektrik kesintisi vardı şarjım boş
Nasılsın iyileştin mi biraz daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?