- 5 Şubat 2017
- 19.657
- 59.324
- 598
Hosgeldin DenizimArkadaşlar merhaba,kaptanlarım iznim bitti,kilom 73.7,şarjım dolsun resim atıcam @tuzsuz_ruh K klbk33
Pazara gittin miEvet canım liste bende sen merak etme hallederim bugun
Cok guzel canim hele ki bu kilona. Tebriklergeçen hafta 53.5
bu hafta 52.7 ama tartı fotoğrafımı yükleyemiyorum pazarteside ben 52,7ydim aynı :)
fark - 0,800 gr
pazrtesinden sonra niye değişmedi şaşırdım açıkcası
Tebrikler canimKizlar sadece 200gr gitmis ama yinede mutluyum eksi diye, bebegim çok huysuz ve hep agliyor, geceleri de hic uyumuyor, cok yorgunum ve bunalimdayim, hep yemek istiyorum
Gecen hafta 68.2
Bu hafta 68
Fark 200gr
Yuzde %0.294
Afiyet olsn canim.Eki Görüntüle 2200978 Sütlü kahve sevenlere gelsin :)
Ahh ben de bir 64u gorsem diye bekliyorum..Regl haftasıydı . 200gr artı çıktım. Bir kurtulamadım 64ten ya
evet pazara gittim kuran kursuna da gidiyorum ya markete gittim ohooooo çok iş yaptım sabahtırPazara gittin mi
Listeyi sana bırakıyorum
Hoşbuldum deryacım,hayırdır hastamısın,yattığın yerden demiş kızlarHosgeldin Denizim
Arkadaşlar merhaba,kaptanlarım iznim bitti,kilom 73.7,şarjım dolsun resim atıcam @tuzsuz_ruh K klbk33
Kaptanım elini öpiiimevet pazara gittim kuran kursuna da gidiyorum ya markete gittim ohooooo çok iş yaptım sabahtır
gittiğin kiloya dönmemişsin haftaya gireceksin takima güzel bi eksi getir banaKaptanım elini öpiiim
Ben de dün yaptım aynı koşuşturmayı,kelebek sana havale etti ama valla bak izinde çok akkıllı kız oldum,akşam da sıcacık ekmek vardı dayandım,yemicemdedim eşime
Hoşgördüm semucumWelcome back bebem
Waaw 62 yi gordun. Tebrikler canimEki Görüntüle 2200986 geçen hafta 63,1 bu hafta 62,9 0,2
Tamam kaptan gidiim o zaman bi tarçın elma yapiim:)gittiğin kiloya dönmemişsin haftaya gireceksin takima güzel bi eksi getir bana
Aman canim ya yeni is degirtirdim ya. 10 gun gidebildim. Ayagimda enfeksiyon oldu. Simdi de raporluyum. Haftada 2 3 burda birozel klinige gidip care ariyoruzHoşbuldum deryacım,hayırdır hastamısın,yattığın yerden demiş kızlar
Canim teşekkür ederim, ama az gitti bu hafta fazla veremedim anlamadım eksilmez oldu,Waaw 62 yi gordun. Tebrikler canim
Geçen hafta 56,0
Bugün 55,6
Fark 0,40
Yüzde 0,71
Aaaaa ciddi misin? Ben indirmedim telefonumda var. Peki şuan hangi programı kullanıyosun. Bak ya, çok üzüldüm şimdi. Var mı bildiğin, sağlıklı bi adımsayar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?