Yani canım herşeyden ye tabi ama miktar önemli hepsini aynı gün yeme bol sebze meyve iyi fikir yeni hafta yeni umutlar demek hepimiz için:)Dünkü menünde sabah kahvaltı güzel hatta dikkat ettim senin kahvaltılar hep bu tarz bana çok uyuyor.Ama sanki akşam çok az sadece çorba salata çok az değilmi kuzum çünkü aralarında da çok az şey var.Bu arada ben bir ara maydanoz kürü yapmıştım anam nasıl eritiyor adamı bide yemene dikkat edersen müthiş birşey.Bana burası yemem gerekenleri hatırlatıyor ha şu keten tohumu ve maydanozu listeme ekledim yarından sonra alacam
Evet biliyormusun aslında tatlıyla aramda hiç iyi değildi doğum beni bozdu valla.Yarın pazar var hep sebze alıcam ve salatalık malzeme alıcam gör sen beni haftaya ama aşureyi gerçekten yarım kase yiyorum.
Afiyet olsun menün güzelmiş.
Bana mı öyle geldi öğlen biraz fazlamı(ay bunu derke de "kızım sen önce kendi menüne bak "diyesim geliyor kendime
Waw menüye gel heleama sabah sanki az ama saat 1 deki hindi günü kurtarmış sanki hele sebze suyunu okuyunca ben Annem bir zamanlar yapıp içerdi zayıflamk için .Hangi sebzeler var içinde,hatta annem lahana yapardı..Sebze suyuyla tam bir diyet menüsü sanki
Evet canım kaynatarak yapıyorum zaten ama içine azda olsa ekliyorum ama bu hafta şekersiz yapacam içine içerken 1 tatlı kaşığı dut pekmezi koyucam
Çok geçmiş olsun acil şifalar canım
Hacamat baş ağrısı içinmi Allah kolaylık versin kaptanım, çok uğraştım ben o hacamat için 40 tane kadar sülük kullanmıştım.Kan yapan şeyler yemen gerekiyor.Yapıldığı zaman 2-3 gün limon tarzı kan sulandırıcı alınmıyordu sanırsam.Türlü tam türlü olmuş valla :)Besleyici
Menün güzel ama akşam yok mu az ya geberirsin tabi,bide öncesinde yürümüşsün bol yakmışsındır yağları
Sanada ve diğer kızlarda hayırlı cumalar,dualarımız kabul olsun dirhem dirhem yağlarımız gitsin
Valla kaptanım ne der bilmem ama pankek fazla sanki meyve mi yoğurt mu yoksa sütmü olsaydı onun yerine bilemedim(sanırsınki ben hiç yemiyorum öyle şeyler)
ay ne güldüm sana
Şimdi yazmaya girmiştim 1 dk ile kaçırmışım Teşekkürler kaptancım
@tuzsuz_ruh listeyi eklemişsin aramaya çıkıyordum nerde diye saol
rica ederim kuzummmmm bir dahaki sefere sen yaparsın artık bu defa benden söz dinlediğin ve güzel menülerin içinSen kaptişlerin en tatlısısın teşekkür ederim, bize balık tutmayı öğret diyecektim nasıl yapıldığını yazmışsın bile Teşekkür ederiz açıklaman için
Öyle inanılmaz yaratıklar bende varis için yapmıştım kasığıma kuyruk sokumuma ve bacaklarıma koymuştum 5-6şar tane her seferinde.2-3 yıl sürdü benim geçmesi benim cildim çok beyaz belki ondandır aman dedğin gibi geçmezse geçmesinler bende öyle diyerek başlamıştım sülüğe.yüzdeki sülükler küçük olanlardan olduğu için hemen geçiyor ama kasıklarımdakiler geçmedi daha zaten bi ben bi kocam görüyor sorun yok aman geçmese de olur gülüm ben kıvranıyordum adet olduğumda bin şükür sebep olan Rabbime inanılmaz faydasını gördüm
Doğru söylüyorsun canım önemli olan kalıcı olarak kurtulmak şu kilolardan teşekkür ederimher hafta aynı gidecek diye bir kural yokki önce bunu sokalım kafaya lütfen yavaş ve kalıcı kılo vermek değilmi amacımız
inşallah bende haftaya daha çok yeşillik sokmayı düşünüyorum.Özellikle salatalar yapacam niyetim o inşallah sapmayız yolumuzdanYani canım herşeyden ye tabi ama miktar önemli hepsini aynı gün yeme bol sebze meyve iyi fikir yeni hafta yeni umutlar demek hepimiz için:)
peki ne durumda varislerin önce hacamat yapmadınız mı o zaman daha kolay geçiyor aslında çok sükür küçücük bir hayvanın o kadar büyük yeri varki tedavide hayran kalmamak şükretmemek imkansızÖyle inanılmaz yaratıklar bende varis için yapmıştım kasığıma kuyruk sokumuma ve bacaklarıma koymuştum 5-6şar tane her seferinde.2-3 yıl sürdü benim geçmesi benim cildim çok beyaz belki ondandır aman dedğin gibi geçmezse geçmesinler bende öyle diyerek başlamıştım sülüğe.
bol yeşillik hatta avokado al humus yap nohut avokado tahin limon sarımsak yag hepsini çekiyorsun sahane oluyor hemde tok tutucu ve içindekiler süt yapıcı özellikle roka ve tere taze soğan müthiş süt yaparinşallah bende haftaya daha çok yeşillik sokmayı düşünüyorum.Özellikle salatalar yapacam niyetim o inşallah sapmayız yolumuzdan
2 öğün yemek beni çok mutlu ediyor.tamam da akşam niye yok onu anlamadım ben sabah süper öğlen muhteşem akşamda olaydı iyiydi
cancagzımmm seviyom kız seni varya en zıt şekilde gelip bir numaraya yerleştin vallahi bak
bak böyle zamanda bebeğim aklında bulunsun yoğurt ve elma yiyorsun yada yoğurt Trabzon hurması tamam mı aç kalmak yok
canım yapmak zor değil o zaman saçını yıkama hasta olmaktansa kendimizin doktoru olucaz bak evladın var sen hasta olursan onlar ne olacak önce kendimiz
nasıl sevdiğim takımdaşım yaaaaaher yediğinde aklına burası gelen insan candır takım arkadaşını düşünen candırrrr cannnn
yine öpücemmmmmmmmm
bak işte yaaaaaaaaaa gel kız seni de öpücemmmmbak bayıldığım menü bu işteeeeeee
bizim evin her yeri gazoz meyve suyu çiğdem tatlı kurabiye
şimdik menü süpertartıya gelince 300 gram az mıııııı sence kaç gün oldu başlayalı iki gün kaçamak vardı zaten bu iki günlük sonuç ve 300 gram çok güzel bir rakam başlangıç için
yaw şahanemisiniz nesiniz bugun öpücemmmmm
seni dövücem kaçıyorsun burdan nerdesin sensevgili yardımcım sen gelmezsen ben naparım haaa naparımmmmmmm ama seni öpücem gelllll
evet canım ben 7 ay kadar önce iki kere sırtımdan yaptırdım bir kere 5 sülük sonra iki ay önce adet ağrılarımdan dolayı yumurtalıklarıma 27 sülük 2 defa hacamat göbeğime 2 sülük yaptırdım yapmışken tam olsun tam arınayım diye bacaklarıma ve kafama yaptırdım dün bir seans daha kafama yaptırıp sonra yüzüme sülük yaptırıcam bir kere daha ama çok memnunum ben başağrım bıçak gibi kesildi 4 gündür gece gündüz ağrıyordu
ye canım afiyet olsun önce bebeğin yemeği önemli zaten istemeyiz sütünün azalmasını
seni öpmem lazım en başta dimi 3 haftadır gaziydin sentebrik ederim canımmm
süperrrrrrrrrrrrrrrr
bak gördün müüüüüüüü bakkkkkkkkkkkkkkvarya nasıl başarı maşallahhhhhhhhhhhh aynen böyle devam aynen durmak yokkkkkkk bugün benden bebişe bir kaçamak hakkı canının istediğini bir porsiyon ye yanına da kaptandan izinli yaz
o nasıl arındırıyor biliyomusun canım senin vücudunu her gün içebilirsin hatta içersen süper olur
lütfennnn moral bozmuyoruz lütfennnnnnnn regl olmuşsun bu hafta gidecek canım
kaç kilocuğun var ki yavaşlamasın yahuuuuu çok güzel gidiyorsun çokkkkkk
Allahım yerim sizi yaaaaaa yerimmmmmmmmmmmananın ellerinden öpdümmmmm
hahahahahaahahahçok sevindim iyi olmana canımmmmmmmmmmmmmmmmm
Oluyor canım hamileliklerde şükür sağlıklısınız ya kilo verilir merak etme küçülür mide alışınca yemek istemeyeceksin valla yürüyüş çok güzel süper kilo geçen hafta nasıldı2 öğün yemek beni çok mutlu ediyor.
Akşam o yemişlik mayışmasını sevmiyorum.
Çoktan karnım doymuş diğer kalan zamanda bol su içmek bana iyi geliyor.
Zaten hergün ne yiyeceğim diye düşünüyorum.
Günde 2 yemek asla beceremem
Eskiden hep az yerdim doyana kadar yemek nasıl bişey bilmiyordum.
Hamilelik felan beni mahvetti.
Şimdi istiyorum ki miğdem eskisi gibi küçülsünamin.
Dün 4.6 km yürümüşüm gösteriyor telefon ama daha fazla eminim telefon az söylüyor
Bugün kilom 66.600 gr :)
TAMAM COK SAGOLben hallettim cano yalnız bir dahakine yapmak için tarif edeyim başındaki ve sonundaki ouete yazan yerleri sileceksin sadece
o zaman bundan başlatalım canım formu yeniden doldur en baştakikızlar güncel kilomu hatırlamıyorum gruba geri döndüğümde güncel kiloma bakmamıştım
şuanda güncel kilo : 66,7
tamam canım :)o zaman bundan başlatalım canım formu yeniden doldur en baştaki
Aslında önce kardiyoloğa çıktım adam resmen benle dalga geçti ,yok efendim aslında bu varis bile değilmiş variscikmiş.Ben bunu istemiyorum operasyon olamazmıyım dedim olmaz dedi,gereksiz dedi ve ilaç verdi.O ilaç varisimi korkunç hale getirdi hatta ağrıdan duramaz oldum ve internette araştırıp sülüğün mucizevi faydasını öğrendim,ve yaptım.Çok şükür rahatladım.yanlış bilmiyorsam sülükle yapılana da hacamat deniyor ama aletsiz yapılanıpeki ne durumda varislerin önce hacamat yapmadınız mı o zaman daha kolay geçiyor aslında çok sükür küçücük bir hayvanın o kadar büyük yeri varki tedavide hayran kalmamak şükretmemek imkansız
Humusu severim,avokado hiç yemedim korkuyorum onu denemeye ama deneyim madem ama bu hafta önce o dediklerinizi yapayım avokadoyu haftaya erteleyim.Ha birde roka ve tere alayım salatalarım için bari hatta şimdiden pazar listesi yapayım çıkayım da benbol yeşillik hatta avokado al humus yap nohut avokado tahin limon sarımsak yag hepsini çekiyorsun sahane oluyor hemde tok tutucu ve içindekiler süt yapıcı özellikle roka ve tere taze soğan müthiş süt yapar
akıllı kadınlara bayılıyorum***4. Takım 596.Etap***
Sibal57(72.4/72.1/0.3/%0.41)
DeryaOnDiet(66///%)sabit
Tomrs (62.2/61.1/1.1/%1.77)
Saksi_Degilim_Ben(54,6/54.4/0.2/%0.37)
stitch(67.9/67.4/0.5/%0.74)
hega8286(64.1/63.6/0.5/%0.78)
Semurcan(49.5///%)bildirimde bulunmadı
matilda34(77/76.7/0.3/%0.39)
dtcf(57.4/57/0.4/%0.69)
4. Takım ortalaması %0.572
AKovser (62.1///%)479. etapta izne ayrılan üye geri döndü. Bildirimde bulunmadı
glsmhmt(52.5/52.3/0.2/%0.20)
tuzsuz_ruh(?///%)
Papillon_ (?///%)
Konus dinliyorum(68///%)yeni üye başlangıç tarihi 2 kasım başlangıç kilo 68 hedef kilo 53
inkpin(79///%)yeni üye başlangıç tarihi 24 ekim başlangıç kilo 79 hedef kilo 59
selinbs(72///%)yeni üye başlangıç tarihi 4 kasım başlangıç kilo 72 hedef kilo 63
Harpy(77///%)yeni üye başlangıç tarihi 4 kasım başlangıç kilo 78 hedef kilo 60
imzaben(72.5///%)yeni üye başlangıç tarihi 5 kasım başlangıç kilo 72.5 hedef kilo 60
zsaracoglu(78.5///%)yeni üye başlangıç tarihi 6 kasım başlangıç kilo 78.5 hedef kilo 65
kaju(73.3/71.3/2/%2.72)yeni üye başlangıç tarihi 11kasım başlangıç kilo 73.3 hedef 62
BamfirADB(/88.4//%)yeni üye başlangıç tarihi başlangıç kilo hedef kilo
hedef kilomu ve giriş tarihimi girdim
akıllı kadınlara bayılıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?