- 5 Şubat 2017
- 19.657
- 59.324
- 598
canim ne yazik ki benim de durumum farkli degil. Ama artik geri dondun hadi gel beraber SIKI sarilalim ve haftaya insallah guzel eksilerle gelelim.Bugünkü kilom 64.6
Çok almıştım biliyorum, her yerim şişmişti sanki
Gerçi hala da öyleyim, çözemedim ben bu işi
Ne güzel 62yi görmüştüm
Yine başa döndük
canim benim tek meyve ye. Ama mumkunse muzu sabah saatlerinde ye. Bana cok guzel sut yapan bir tarif canim, sana: 1 kase yogurt icine 1 elmayi kucuk kes ve karistir, icine 2 yk kadar yulaf koy eger gunduz cok findik ceviz yemediysen ustune 1 avus kadar da findik ceviz badem karisimi at, hem cok lezzetli hem de bol sut yapiyor canim.Bua arda ben dün dayanamadım bir muz bir cennet hurması yedim maalesef çünkü resmen sütüm azaldı
Canim kilon az zaten eksidesin ya onemli olan o. TebriklerEki Görüntüle 2206423 Geçen hafta 52.5 dim bu hafta 52.3üm -200 çok az kaç haftadır -100 ve -200 çok yavaşladı
Gül gül patatesi görünce beni de bi gülme aldı zatenHoşgeldin tekrar canım inşallah Azimle herşey olacak sen hiç merak etme
sirke başlı başına bağışıklık güçlendiren bişey bence denenir aspir yağını hiç denemedim ama duyuyorum tabi ikisinin bir özelliği de yumurta gelişimini destekliyor yani kullanacaksan ve çocuk istemiyorsan bence sağlam korun
Ahahahahah evet o kocalardan benimkinde işte yaaaaaaaaa evet gazoz içtim
tamam canım Pazartesi burda ol o zaman bekliyoruz
Bak bugün az daha sınırlandırmışsın yalnız kuru meyvelerin şeker oranı daha yüksektir her zaman avucu kapattığın zaman üzüm kalmasın o şekilde sana yetecek bir miktardır şu aşure bi bitmedi gitti kazanla mı yaptınız maşallah
Var var gazoz var ahahahha
Yok başka bişey o kadar
şimdik kuzucugum bunu tam uygula lütfen tutulmuş omuzlar senin spordan terden belli biraz Kaya tuzunu alıyorsun ister mikrodalgada ister tavada kavuruyorsun bir bez keseye koyup sıcak sıcak tutulan yerlere koyuyorsun mutlaka yap ve sıcak tut öyle terleyip hemen duşa koşup birde dışarı çıkma bir kaç dakika bekle terini sil duşunu al biraz kurulan bekle öyle dişarı çık
sabah elmayı yiyebilirsin akşam yeme maksat o birde porsiyon kontrolü önemli ayda 3 e kadar senin için ideal bi defa ayda bir kilo verirsen motivasyonun düşer yıllar mı sürecek diyetin normal bir insan ayda en çok 5 kilo vermeli diyor uzmanlar sen olmadı 3 ver ama düzenli vermek önemli misal bir kilo verir 2 kilo alırsan vücut şaşırıyor bu da kötü oluyor
Süperrrrrrrr
offfff menüye gelllll
Güzel güzel afiyet olsun erken yemişsin kendini yeme tamam ceza Yok
Güzel olmuş gerçekten beğendim
İnşallah fayda olacak canım canını sıkma pozitif düşün Allah kaldıramayacağı yükü verir mi kuluna
Bak yaaaaaa
Tabi bu diş macunu florürsüz ve beyazlatıcısız olmalı arkadaşlar ağız içi özel bir bölge ne koyarsanız ağıra direk önce enzim olarak alıyor o yüzden organik macun kullanmak gerekli
istemsizce güldüm Vallahi bak özür dilerim burnumdan patates çıktı deyince
Tesekkur ederim canm ,ye tabiki eks8k etme menunden sadece ekmek yememeye calis ben bayadir ekmek yemiyorum haftasonundan haftasonuna
Teşekkür ederm canım verdiğin tarifi yazdım telime not ettim öğlenleri güzel olu hatta şimdi dolabıma bakacam yulafım nerde bakim ya.Ama bazen keten tohumu da yaparım onu yulaf yerine.Bu arada canım doğumdan beri en az 3 litre su içiyorumAmin canım Allah hepimizinkine inşallahcanim benim tek meyve ye. Ama mumkunse muzu sabah saatlerinde ye. Bana cok guzel sut yapan bir tarif canim, sana: 1 kase yogurt icine 1 elmayi kucuk kes ve karistir, icine 2 yk kadar yulaf koy eger gunduz cok findik ceviz yemediysen ustune 1 avus kadar da findik ceviz badem karisimi at, hem cok lezzetli hem de bol sut yapiyor canim.
Ve sutunu azaltan en onemli etken az su icmektir. Lutfen gunluk mumkunse 3 litre su ic. Ben 4 iciyordum. Icebilirsen daha iyi olur.
Bebisine saglik uzun bol sutlu omurler annesiyle babasiyla
Teşekkür ederim canım benim, bugün iyiyim hamdolsun..Dünkü menünde sabah kahvaltı güzel hatta dikkat ettim senin kahvaltılar hep bu tarz bana çok uyuyor.Ama sanki akşam çok az sadece çorba salata çok az değilmi kuzum çünkü aralarında da çok az şey var.Bu arada ben bir ara maydanoz kürü yapmıştım anam nasıl eritiyor adamı bide yemene dikkat edersen müthiş birşey.Bana burası yemem gerekenleri hatırlatıyor ha şu keten tohumu ve maydanozu listeme ekledim yarından sonra alacam
Evet biliyormusun aslında tatlıyla aramda hiç iyi değildi doğum beni bozdu valla.Yarın pazar var hep sebze alıcam ve salatalık malzeme alıcam gör sen beni haftaya ama aşureyi gerçekten yarım kase yiyorum.
Afiyet olsun menün güzelmiş.
Bana mı öyle geldi öğlen biraz fazlamı(ay bunu derke de "kızım sen önce kendi menüne bak "diyesim geliyor kendime
Waw menüye gel heleama sabah sanki az ama saat 1 deki hindi günü kurtarmış sanki hele sebze suyunu okuyunca ben Annem bir zamanlar yapıp içerdi zayıflamk için .Hangi sebzeler var içinde,hatta annem lahana yapardı..Sebze suyuyla tam bir diyet menüsü sanki
Evet canım kaynatarak yapıyorum zaten ama içine azda olsa ekliyorum ama bu hafta şekersiz yapacam içine içerken 1 tatlı kaşığı dut pekmezi koyucam
Çok geçmiş olsun acil şifalar canım
Hacamat baş ağrısı içinmi Allah kolaylık versin kaptanım, çok uğraştım ben o hacamat için 40 tane kadar sülük kullanmıştım.Kan yapan şeyler yemen gerekiyor.Yapıldığı zaman 2-3 gün limon tarzı kan sulandırıcı alınmıyordu sanırsam.Türlü tam türlü olmuş valla :)Besleyici
Menün güzel ama akşam yok mu az ya geberirsin tabi,bide öncesinde yürümüşsün bol yakmışsındır yağları
Sanada ve diğer kızlarda hayırlı cumalar,dualarımız kabul olsun dirhem dirhem yağlarımız gitsin
Valla kaptanım ne der bilmem ama pankek fazla sanki meyve mi yoğurt mu yoksa sütmü olsaydı onun yerine bilemedim(sanırsınki ben hiç yemiyorum öyle şeyler)
ay ne güldüm sana
Canım verecek çok kilo olunca insan hızlı veriyor ama vericek kilo az olunca tabiki gram gram gidiyor bence güzel almamışsın en azındanEki Görüntüle 2206423 Geçen hafta 52.5 dim bu hafta 52.3üm -200 çok az kaç haftadır -100 ve -200 çok yavaşladı
Evet eriyoruz ama gerçen çoooook yavaş yavaşCanım verecek çok kilo olunca insan hızlı veriyor ama vericek kilo az olunca tabiki gram gram gidiyor bence güzel almamışsın en azından
dtcf canım sen de kilo vermişsin,tebrik ederim.
Kızlar eriyoruz ya biz yavaş yavaşinanamıyorum
gözün aydın şuan mezun görünüyorsun canoGeçen hafta 54,6
Bugün 54,4
Fark 200 gram
Yüzde 0,36
Olley beee bu gurur bana yeter :)gözün aydın şuan mezun görünüyorsun cano
çok kısa zamanda 6 kilo verdin daha ne olsun ama salmam seni bir yere koruma yapacaksın bir süreOlley beee bu gurur bana yeter :)
Yinede 54,00 olana kadar devam edeceğim :)
her hafta aynı gidecek diye bir kural yokki önce bunu sokalım kafaya lütfen yavaş ve kalıcı kılo vermek değilmi amacımızKızlar 76.7 çıktım. iğne vuruldum eve gidiyorum şimdi listeye yazcam eve gidince.çok az gitti menülerimde çok güzeldi niye böyle oldu anlamadım iğnenin etkisi olur mu ya ofEki Görüntüle 2206446
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?