Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Bugünkü kilom 64.6
Çok almıştım biliyorum, her yerim şişmişti sanki
Gerçi hala da öyleyim, çözemedim ben bu işi
Ne güzel 62yi görmüştüm
Yine başa döndük
canim ne yazik ki benim de durumum farkli degil. Ama artik geri dondun hadi gel beraber SIKI sarilalim ve haftaya insallah guzel eksilerle gelelim.

Bua arda ben dün dayanamadım bir muz bir cennet hurması yedim maalesef çünkü resmen sütüm azaldı
canim benim tek meyve ye. Ama mumkunse muzu sabah saatlerinde ye. Bana cok guzel sut yapan bir tarif canim, sana: 1 kase yogurt icine 1 elmayi kucuk kes ve karistir, icine 2 yk kadar yulaf koy eger gunduz cok findik ceviz yemediysen ustune 1 avus kadar da findik ceviz badem karisimi at, hem cok lezzetli hem de bol sut yapiyor canim.
Ve sutunu azaltan en onemli etken az su icmektir. Lutfen gunluk mumkunse 3 litre su ic. Ben 4 iciyordum. Icebilirsen daha iyi olur.
Bebisine saglik uzun bol sutlu omurler annesiyle babasiyla

Gül gül patatesi görünce beni de bi gülme aldı zaten Ama kusarken gülmeyin, boğuluyodum az daha bugün zımba gibiyim ama aynı kilodayim diye dert yanıyodum 400 gram da gitmiş

Tesekkur ederim canm ,ye tabiki eks8k etme menunden sadece ekmek yememeye calis ben bayadir ekmek yemiyorum haftasonundan haftasonuna
nasıl ekmeksiz bir hayat öylemi,denerim ama başarabilirmiyim söz veremiyorum

Teşekkür ederm canım verdiğin tarifi yazdım telime not ettim öğlenleri güzel olu hatta şimdi dolabıma bakacam yulafım nerde bakim ya.Ama bazen keten tohumu da yaparım onu yulaf yerine.Bu arada canım doğumdan beri en az 3 litre su içiyorumAmin canım Allah hepimizinkine inşallah
@tuzsuz_ruh kaptanım aşure bitmesin biterse yerini başka şey alıyor hatta şuanda çikolatalı kurabiye yapıldı(annem sağolsun dolabı hiç boş bırakmıyor)İkiside buz dolabında kuzu kuzu yatıyor ama yinede yemiyorum.Peki neden size nasıl hesap veririm diye.Valla burası gerçekten etkili.Eskiden olsa hem aşureyi hem de kurabiyeyi hemde çifter çifter gömerdimŞimdi birini yersem diğerini yemiyorum eğer ikisini de yiyeceksem arayla ve az yiyorum bu sayede kilo verdim.Yalnız kurabiye sağlıklı:tam tereyağ ve siyez unundan yapıldı.

Teşekkür ederim canım benim, bugün iyiyim hamdolsun..

Eki Görüntüle 2206423 Geçen hafta 52.5 dim bu hafta 52.3üm -200 çok az kaç haftadır -100 ve -200 çok yavaşladı
Canım verecek çok kilo olunca insan hızlı veriyor ama vericek kilo az olunca tabiki gram gram gidiyor bence güzel almamışsın en azından
dtcf canım sen de kilo vermişsin,tebrik ederim.
Kızlar eriyoruz ya biz yavaş yavaşinanamıyorum

Evet eriyoruz ama gerçen çoooook yavaş yavaş (gamlı baykuş sıtayla ) Haftada giden 900 gramlarımi özledim...

Ben geldimmmmm tartı resimlerini gördükçe o kadar mutlu oldum ki anlatamam kızlar tabi benim tembel yardımcılarımın biri bari şu listeyi hallediverseydi ben gelene kadar dolgun maaşla kaptan yardımcısı aranıyor diye ilan vericem profilime
K klbk33 Smile Forever @AKovser

***4. Takım 596.Etap***

Sibal57(72.4///%)
DeryaOnDiet(66///%)sabit

Tomrs (62.2///%)
Saksi_Degilim_Ben(54,6///%)
stitch(67.9///%)
hega8286(64.///%)
Semurcan(49.5///%)bildirimde bulunmadı

matilda34(77///%)
dtcf(57.4///%)

4. Takım ortalaması %0.369

AKovser (62.1///%)479. etapta izne ayrılan üye geri döndü. Bildirimde bulunmadı
glsmhmt(52.7?///%)
tuzsuz_ruh(?///%)
Papillon_ (?///%)

Konus dinliyorum(68///%)yeni üye başlangıç tarihi 2 kasım başlangıç kilo 68 hedef kilo 53
inkpin(79///%)yeni üye başlangıç tarihi 24 ekim başlangıç kilo 79 hedef kilo 59

selinbs(72///%)yeni üye başlangıç tarihi 4 kasım başlangıç kilo 72 hedef kilo 63
Harpy(77///%)yeni üye başlangıç tarihi 4 kasım başlangıç kilo 78 hedef kilo 60
imzaben(72.5///%)yeni üye başlangıç tarihi 5 kasım başlangıç kilo 72.5 hedef kilo 60
zsaracoglu(78.5///%)yeni üye başlangıç tarihi 6 kasım başlangıç kilo 78.5 hedef kilo 65

kızlar herkes kilosunu listeye eklesin lütfen

Kızlar 76.7 çıktım. iğne vuruldum eve gidiyorum şimdi listeye yazcam eve gidince.çok az gitti menülerimde çok güzeldi niye böyle oldu anlamadım iğnenin etkisi olur mu ya ofEki Görüntüle 2206446
her hafta aynı gidecek diye bir kural yokki önce bunu sokalım kafaya lütfen yavaş ve kalıcı kılo vermek değilmi amacımız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…