- 30 Temmuz 2015
- 25.788
- 73.562
- 598
- 35
ne doktorlar var yahuuuu ve o ilaçlar ne hale getiriyor vücudunu karaciğerini böbreklerini iyi ki yaptırmışsın canım herkes cesaret edemiyor ama bişey yok o kadar valla hacamat kupa ile yapılan sülük tedavisi sadece sülük tutturma diye biliyorum benAslında önce kardiyoloğa çıktım adam resmen benle dalga geçti ,yok efendim aslında bu varis bile değilmiş variscikmiş.Ben bunu istemiyorum operasyon olamazmıyım dedim olmaz dedi,gereksiz dedi ve ilaç verdi.O ilaç varisimi korkunç hale getirdi hatta ağrıdan duramaz oldum ve internette araştırıp sülüğün mucizevi faydasını öğrendim,ve yaptım.Çok şükür rahatladım.yanlış bilmiyorsam sülükle yapılana da hacamat deniyor ama aletsiz yapılanı
Humusu severim,avokado hiç yemedim korkuyorum onu denemeye ama deneyim madem ama bu hafta önce o dediklerinizi yapayım avokadoyu haftaya erteleyim.Ha birde roka ve tere alayım salatalarım için bari hatta şimdiden pazar listesi yapayım çıkayım da ben
süperrrrrrr teşekkür ederim canım şimdi listeye ekleyelim bu şekilde onu ben yapauyım bu defaKullanıcı Adı : saribaykus
İsim (İsteğe Bağlı ): büşra
Mesleginiz: satış temsilcisi
Yaşınız : 26
Medeni Durumunuz : evli
Çocuk Sayısı ve yaşları: yok
Yaşadığınız şehir: istanbul
Boyunuz : 1.60
Kilonuz: 66,70
Hedef kilonuz : 60
Kilo alma hikayeniz : evlendikten sonra ki 1 yıl içerisinde 20 kilo aldım
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? kilolu olmaktan hoşlanmıyorum :)
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ? hayır
tamam canımmmsüperrrrrrr teşekkür ederim canım şimdi listeye ekleyelim bu şekilde onu ben yapauyım bu defa
hastasın ama süpersin süper şimdi kendine çok iyi bakıyorsun yatıp dinleniyorsun canım bol limon portakal mandalina yiyorsun tamam mı hafta başı seni iyi görmek istiyorum geçmiş olsunEki Görüntüle 2206540
Merhaba kızlar kilo bildirimi yapayım
Geçen hafta 76,1
Bu hafta 75,4
Aradaki fark 700 gr
%0,9
O kadar hastayım ki anlatamam
canım seni listeye alalım artık dimi 20 günden fazla olmuş geleli ve aldım bile hayırlı olsun şuan takımı etkiliyor bütün tartılarınEki Görüntüle 2206540
Merhaba kızlar kilo bildirimi yapayım
Geçen hafta 76,1
Bu hafta 75,4
Aradaki fark 700 gr
%0,9
O kadar hastayım ki anlatamam
oooooleeeeey teveccühünüz kaptanım. Şimdiden iyileşmeye başladım .canım seni listeye alalım artık dimi 20 günden fazla olmuş geleli ve aldım bile hayırlı olsun şuan takımı etkiliyor bütün tartıların
Ben geldimmmmm tartı resimlerini gördükçe o kadar mutlu oldum ki anlatamam kızlar tabi benim tembel yardımcılarımın biri bari şu listeyi hallediverseydi ben gelene kadar dolgun maaşla kaptan yardımcısı aranıyor diye ilan vericem profilime
@klbk33Smile Forever @AKovser
Dünkü menümü yazayım bende
Sabah kellogs bir kase
Ara mandalina
Öğlen zeytinyağlı portakallı kereviz ayran bir dilim ekmek tam buğday
Ara sütlü kahve
Akşam köfteli bezelye yemeği bir tabak bir bardak ayran
100 jj
Veevtemizliği tüm gün aralıklarla süren
2 saat ütü (bence spor niyetine sayılabilir bunlar)
Ve sabah tartımıda yazayım 88.4
Yani 300 gr gitmiş gibi.beni hiç mutlu etmedi bu tartı ama yapcek bişey yok
Dünkü menünde sabah kahvaltı güzel hatta dikkat ettim senin kahvaltılar hep bu tarz bana çok uyuyor.Ama sanki akşam çok az sadece çorba salata çok az değilmi kuzum çünkü aralarında da çok az şey var.Bu arada ben bir ara maydanoz kürü yapmıştım anam nasıl eritiyor adamı bide yemene dikkat edersen müthiş birşey.Bana burası yemem gerekenleri hatırlatıyor ha şu keten tohumu ve maydanozu listeme ekledim yarından sonra alacam
Evet biliyormusun aslında tatlıyla aramda hiç iyi değildi doğum beni bozdu valla.Yarın pazar var hep sebze alıcam ve salatalık malzeme alıcam gör sen beni haftaya ama aşureyi gerçekten yarım kase yiyorum.
Afiyet olsun menün güzelmiş.
Bana mı öyle geldi öğlen biraz fazlamı(ay bunu derke de "kızım sen önce kendi menüne bak "diyesim geliyor kendime
Waw menüye gel heleama sabah sanki az ama saat 1 deki hindi günü kurtarmış sanki hele sebze suyunu okuyunca ben Annem bir zamanlar yapıp içerdi zayıflamk için .Hangi sebzeler var içinde,hatta annem lahana yapardı..Sebze suyuyla tam bir diyet menüsü sanki
Evet canım kaynatarak yapıyorum zaten ama içine azda olsa ekliyorum ama bu hafta şekersiz yapacam içine içerken 1 tatlı kaşığı dut pekmezi koyucam
Çok geçmiş olsun acil şifalar canım
Hacamat baş ağrısı içinmi Allah kolaylık versin kaptanım, çok uğraştım ben o hacamat için 40 tane kadar sülük kullanmıştım.Kan yapan şeyler yemen gerekiyor.Yapıldığı zaman 2-3 gün limon tarzı kan sulandırıcı alınmıyordu sanırsam.Türlü tam türlü olmuş valla :)Besleyici
Menün güzel ama akşam yok mu az ya geberirsin tabi,bide öncesinde yürümüşsün bol yakmışsındır yağları
Sanada ve diğer kızlarda hayırlı cumalar,dualarımız kabul olsun dirhem dirhem yağlarımız gitsin
Valla kaptanım ne der bilmem ama pankek fazla sanki meyve mi yoğurt mu yoksa sütmü olsaydı onun yerine bilemedim(sanırsınki ben hiç yemiyorum öyle şeyler)
ay ne güldüm sana
Güzel kilo vermişsin sende emziriyormuşsun zaten senin menündeki suçuklu yumurtalara bayılıyorum aklımda yapacam bende buraya katıldığımdan beri yapmadım
Çok sevindim canım hadi iyileş biran önceoooooleeeeey teveccühünüz kaptanım. Şimdiden iyileşmeye başladım .
Olabilir böyle şeyler napmıyoruz moral bozmuyoruz bozmuyoruz bozmuyoruzzzzzzHayatımda hiç böyle bişey yaşamadımdiyetime tamamen uyup +çıktığım hiç olmamıştı. Veremdiğim zamanları hatırlıyorum ma bunda bi aksilik var sanırım. Şuan listede olsaydım vicdan azabından grubu bırakırdım herhalde
Kilo veren herkesi tebrik ediyorum devamını diliyorum..
Menün güzel biraz vermişsin de bence gerisi gelir.. Sabah yemediğin yumurtayı öğlen yiyebilirdin canım güzel olurdu..
Evet bunu birinin farketmiş olması çok ilginçya saçma bi menü oldu dünkü bi daha olmaz söz
Benim de canımı çektiriyosunuz yawherkesin kasabı yok canım doğal katkısız sucuk bulamıyoruz neyse ne bulursam onu alcam hafta sonu siz görün
Kapa tabi kapaaaaa
Tesekkur 3derimmmmmm,bende seni seviyorumtamam da akşam niye yok onu anlamadım ben sabah süper öğlen muhteşem akşamda olaydı iyiydi
cancagzımmm seviyom kız seni varya en zıt şekilde gelip bir numaraya yerleştin vallahi bak
bak böyle zamanda bebeğim aklında bulunsun yoğurt ve elma yiyorsun yada yoğurt Trabzon hurması tamam mı aç kalmak yok
canım yapmak zor değil o zaman saçını yıkama hasta olmaktansa kendimizin doktoru olucaz bak evladın var sen hasta olursan onlar ne olacak önce kendimiz
nasıl sevdiğim takımdaşım yaaaaaher yediğinde aklına burası gelen insan candır takım arkadaşını düşünen candırrrr cannnn
yine öpücemmmmmmmmm
bak işte yaaaaaaaaaa gel kız seni de öpücemmmmbak bayıldığım menü bu işteeeeeee
bizim evin her yeri gazoz meyve suyu çiğdem tatlı kurabiye
şimdik menü süpertartıya gelince 300 gram az mıııııı sence kaç gün oldu başlayalı iki gün kaçamak vardı zaten bu iki günlük sonuç ve 300 gram çok güzel bir rakam başlangıç için
yaw şahanemisiniz nesiniz bugun öpücemmmmm
seni dövücem kaçıyorsun burdan nerdesin sensevgili yardımcım sen gelmezsen ben naparım haaa naparımmmmmmm ama seni öpücem gelllll
evet canım ben 7 ay kadar önce iki kere sırtımdan yaptırdım bir kere 5 sülük sonra iki ay önce adet ağrılarımdan dolayı yumurtalıklarıma 27 sülük 2 defa hacamat göbeğime 2 sülük yaptırdım yapmışken tam olsun tam arınayım diye bacaklarıma ve kafama yaptırdım dün bir seans daha kafama yaptırıp sonra yüzüme sülük yaptırıcam bir kere daha ama çok memnunum ben başağrım bıçak gibi kesildi 4 gündür gece gündüz ağrıyordu
ye canım afiyet olsun önce bebeğin yemeği önemli zaten istemeyiz sütünün azalmasını
seni öpmem lazım en başta dimi 3 haftadır gaziydin sentebrik ederim canımmm
süperrrrrrrrrrrrrrrr
bak gördün müüüüüüüü bakkkkkkkkkkkkkkvarya nasıl başarı maşallahhhhhhhhhhhh aynen böyle devam aynen durmak yokkkkkkk bugün benden bebişe bir kaçamak hakkı canının istediğini bir porsiyon ye yanına da kaptandan izinli yaz
o nasıl arındırıyor biliyomusun canım senin vücudunu her gün içebilirsin hatta içersen süper olur
lütfennnn moral bozmuyoruz lütfennnnnnnn regl olmuşsun bu hafta gidecek canım
kaç kilocuğun var ki yavaşlamasın yahuuuuu çok güzel gidiyorsun çokkkkkk
Allahım yerim sizi yaaaaaa yerimmmmmmmmmmmananın ellerinden öpdümmmmm
hahahahahaahahahçok sevindim iyi olmana canımmmmmmmmmmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?