Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

o zaman şöyle yapalım siz o kurabiyelerden hep yapın yada siyezli poğaça günde iki tane benden sana açık kapı ama aşure yeter artık şekerini düşürüp tekrar fırlatıyorsun bu şekilde zaten önemli olan birini yiyip diğerini yememek oyle veriliyor birde sen emziriyorsun daha kolay verirsin sonra iyiki yapmışım diyeceksin

Çok mutlu oldum tuzsuz
Burası sayesinde oldu gerçekten de
Yoksa kendi kendime verememiştim biliyorsun
İyiki gelmişim aranıza

Bu hafta da olayım
cancağzım herşey senin sayende sen istemesen hiç bir şey olamazdı biz sadece arkada desteğiz anlamadım bu hafta mı mezun oluyorsun

cancağzım herşey senin sayende sen istemesen hiç bir şey olamazdı biz sadece arkada desteğiz anlamadım bu hafta mı mezun oluyorsun
Kuzu bu hafta mezun yazma önümüzdeki haftada aynen bu şekilde devam edeyim ama hedefime ulaşmış olmanın gururunu yaşayacağım tabiki

tamam da akşam niye yok onu anlamadım ben sabah süper öğlen muhteşem akşamda olaydı iyiydi
Tesekkurler kaptan,oolsun cezaya raziyim
cancagzımmm seviyom kız seni varya en zıt şekilde gelip bir numaraya yerleştin vallahi bak
Az iş ne az
Dışardan geç gelince yemek istemedim gece vicdanım dürtecek niye yedin diye
Az miğdem dürtsün bişi olmaz dedim sabahı bekliyorum
Teşekkür ederim herkese bol eksiliiii
bak böyle zamanda bebeğim aklında bulunsun yoğurt ve elma yiyorsun yada yoğurt Trabzon hurması tamam mı aç kalmak yok

canım yapmak zor değil o zaman saçını yıkama hasta olmaktansa kendimizin doktoru olucaz bak evladın var sen hasta olursan onlar ne olacak önce kendimiz

günaydın kızlar hayırlı cumalar
nez amandır pek giremiyorum yoğun günler geçirdim.
ama ne yesem aklıma grup geliyor fazla yiyemiom:))
nasıl sevdiğim takımdaşım yaaaaaher yediğinde aklına burası gelen insan candır takım arkadaşını düşünen candırrrr cannnn
geçen cuma: 64.1
bugun: 63.6
verilen kg: 0.5kg
yüzde: %0.78

sonunda 63 leri gördüm , darısı 62lere inş
yine öpücemmmmmmmmm
bak işte yaaaaaaaaaa gel kız seni de öpücemmmm bak bayıldığım menü bu işteeeeeee
bizim evin her yeri gazoz meyve suyu çiğdem tatlı kurabiye
şimdik menü süper tartıya gelince 300 gram az mıııııı sence kaç gün oldu başlayalı iki gün kaçamak vardı zaten bu iki günlük sonuç ve 300 gram çok güzel bir rakam başlangıç için
gunaydin kizlar

gecen hafta: 72.4
bu hafta: 72.1
fark: 0.3 (% 0.4)
Eki Görüntüle 2206371
yaw şahanemisiniz nesiniz bugun öpücemmmmm
Bugünkü kilom 64.6
Çok almıştım biliyorum, her yerim şişmişti sanki
Gerçi hala da öyleyim, çözemedim ben bu işi
Ne güzel 62yi görmüştüm
Yine başa döndük
seni dövücem kaçıyorsun burdan nerdesin sen sevgili yardımcım sen gelmezsen ben naparım haaa naparımmmmmmm ama seni öpücem gelllll
evet canım ben 7 ay kadar önce iki kere sırtımdan yaptırdım bir kere 5 sülük sonra iki ay önce adet ağrılarımdan dolayı yumurtalıklarıma 27 sülük 2 defa hacamat göbeğime 2 sülük yaptırdım yapmışken tam olsun tam arınayım diye bacaklarıma ve kafama yaptırdım dün bir seans daha kafama yaptırıp sonra yüzüme sülük yaptırıcam bir kere daha ama çok memnunum ben başağrım bıçak gibi kesildi 4 gündür gece gündüz ağrıyordu
Bua arda ben dün dayanamadım bir muz bir cennet hurması yedim maalesef çünkü resmen sütüm azaldı
ye canım afiyet olsun önce bebeğin yemeği önemli zaten istemeyiz sütünün azalmasını
Gecen hafta 67.9
Bu hafta 67.4
Fark 0.5
Yuzde %0.74
seni öpmem lazım en başta dimi 3 haftadır gaziydin sen tebrik ederim canımmm
Gunaydin kizlar ben uyuya kalmisim kizcemle,
Gecen hafta kilo, 62,2
Bu hafta, 61,1Eki Görüntüle 2206407
süperrrrrrrrrrrrrrrr
bak gördün müüüüüüüü bakkkkkkkkkkkkkk varya nasıl başarı maşallahhhhhhhhhhhh aynen böyle devam aynen durmak yokkkkkkk bugün benden bebişe bir kaçamak hakkı canının istediğini bir porsiyon ye yanına da kaptandan izinli yaz
sebze suyunda domates, kirmizi pancar, maydonoz ve ceyrek elma veya ceyrek limon koyuyorum canim. Limon veya elma olmadan cok aci oluyor.
o nasıl arındırıyor biliyomusun canım senin vücudunu her gün içebilirsin hatta içersen süper olur
Kizlar ben bugun regly oldum ve sabitim
aslinda bu hafta cook dikkat ettim ama umarim reglydendir ve haftaya eksi gelirim. Off su 65 bir gitsin yaa. 64u ucundan azicik goreyim.
lütfennnn moral bozmuyoruz lütfennnnnnnn regl olmuşsun bu hafta gidecek canım
Eki Görüntüle 2206423 Geçen hafta 52.5 dim bu hafta 52.3üm -200 çok az kaç haftadır -100 ve -200 çok yavaşladı
kaç kilocuğun var ki yavaşlamasın yahuuuuu çok güzel gidiyorsun çokkkkkk
Geçen Hafta: 57.4
Bu Hafta: 57.0
Fark: 400 gr
Yüzde: 0.69
Gelecek Hafta Hedef Kilo: 56.6
Allahım yerim sizi yaaaaaa yerimmmmmmmmmmm ananın ellerinden öpdümmmmm

Gül gül patatesi görünce beni de bi gülme aldı zaten Ama kusarken gülmeyin, boğuluyodum az daha bugün zımba gibiyim ama aynı kilodayim diye dert yanıyodum 400 gram da gitmiş
hahahahahaahahah çok sevindim iyi olmana canımmmmmmmmmmmmmmmmm

ayyy kaptanım çok sevindim ya teşekkür ederim valla yerken bin dene vicdan azabından geçiyorum.İzni kopardığımı görünce bendeki hal
demek baş ağrısınıda kesiyor iyi aklımda dursun bu.yalnız sülüklerin açtığı yaralar zor geçiyor ,geçiyor sonunda ama.
Ya ben utanarak bir şey soracam listeye nasıl yazıyorum kendimi,deminden beri araştırıyorum kuralları da okudum diyetler zayıflama yarışmaları bölümünde bende sıkıntı var galiba,İnan yarım saattir araştırıyorum benim salaklığım heralde

***4. Takım 596.Etap***

Sibal57(72.4/72.1/0.3/%0.41)
DeryaOnDiet(66///%)sabit

Tomrs (62.2/61.1/1.1/%1.77)
Saksi_Degilim_Ben(54,6/54.4/0.2/%0.37)
stitch(67.9/67.4/0.5/%0.74)
hega8286(64.1/63.6/0.5/%0.78)
Semurcan(49.5///%)bildirimde bulunmadı

matilda34(77/76.7/0.3/%0.39)
dtcf(57.4/57/0.4/%0.69)

4. Takım ortalaması %0.

AKovser (62.1///%)479. etapta izne ayrılan üye geri döndü. Bildirimde bulunmadı
glsmhmt(52.5/52.3/0.2/%0.20)
tuzsuz_ruh(?///%)
Papillon_ (?///%)

Konus dinliyorum(68///%)yeni üye başlangıç tarihi 2 kasım başlangıç kilo 68 hedef kilo 53
inkpin(79///%)yeni üye başlangıç tarihi 24 ekim başlangıç kilo 79 hedef kilo 59

selinbs(72///%)yeni üye başlangıç tarihi 4 kasım başlangıç kilo 72 hedef kilo 63
Harpy(77///%)yeni üye başlangıç tarihi 4 kasım başlangıç kilo 78 hedef kilo 60
imzaben(72.5///%)yeni üye başlangıç tarihi 5 kasım başlangıç kilo 72.5 hedef kilo 60
zsaracoglu(78.5///%)yeni üye başlangıç tarihi 6 kasım başlangıç kilo 78.5 hedef kilo 65

kaju(73.3/71.3/2/%2.72)yeni üye başlangıç tarihi başlangıç kilo 73.3 hedef
BamfirADB(/88.4//%)yeni üye başlangıç tarihi başlangıç kilo hedef kilo

kızlar herkes kilosunu listeye eklesin lütfen dedim ama yine iyisiniz ben ekledim bugün:)

ekledim bile ben
sana vermedim ki bebişe verdim süt olsun diye

Şimdi yazmaya girmiştim 1 dk ile kaçırmışım Teşekkürler kaptancım

yüzdeki sülükler küçük olanlardan olduğu için hemen geçiyor ama kasıklarımdakiler geçmedi daha zaten bi ben bi kocam görüyor sorun yok aman geçmese de olur gülüm ben kıvranıyordum adet olduğumda bin şükür sebep olan Rabbime inanılmaz faydasını gördüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…