Tesekkur ederim gecen hafta eh iste.Oluyor canım hamileliklerde şükür sağlıklısınız ya kilo verilir merak etme küçülür mide alışınca yemek istemeyeceksin valla yürüyüş çok güzel süper kilo geçen hafta nasıldı
Grup genel durumu nasil iyi mi?***4. Takım 596.Etap***
Sibal57(72.4/72.1/0.3/%0.41)
DeryaOnDiet(66///%)sabit
Tomrs (62.2/61.1/1.1/%1.77)
Saksi_Degilim_Ben(54,6/54.4/0.2/%0.37)
stitch(67.9/67.4/0.5/%0.74)
hega8286(64.1/63.6/0.5/%0.78)
Semurcan(49.5///%)bildirimde bulunmadı
matilda34(77/76.7/0.3/%0.39)
dtcf(57.4/57/0.4/%0.69)
4. Takım ortalaması %0.572
AKovser (62.1///%)479. etapta izne ayrılan üye geri döndü. Bildirimde bulunmadı
glsmhmt(52.5/52.3/0.2/%0.20)
tuzsuz_ruh(?///%)
Papillon_ (?///%)
Konus dinliyorum(68///%)yeni üye başlangıç tarihi 2 kasım başlangıç kilo 68 hedef kilo 53
inkpin(79///%)yeni üye başlangıç tarihi 24 ekim başlangıç kilo 79 hedef kilo 59
selinbs(72///%)yeni üye başlangıç tarihi 4 kasım başlangıç kilo 72 hedef kilo 63
Harpy(77///%)yeni üye başlangıç tarihi 4 kasım başlangıç kilo 78 hedef kilo 60
imzaben(72.5///%)yeni üye başlangıç tarihi 5 kasım başlangıç kilo 72.5 hedef kilo 60
zsaracoglu(78.5///%)yeni üye başlangıç tarihi 6 kasım başlangıç kilo 78.5 hedef kilo 65
kaju(73.3/71.3/2/%2.72)yeni üye başlangıç tarihi 11kasım başlangıç kilo 73.3 hedef 62
BamfirADB(/88.4//%)yeni üye başlangıç tarihi başlangıç kilo hedef kilo
hedef kilomu ve giriş tarihimi girdim
Siyez unu olabilir aslinda benm kizim krep seviyor yapiyorum arada, bend3 cok dikkat ederim canm,kolay kolay paket yiyecek almam, abur c7bur hic almamm,gecen kizima markete gittik cikolatali goflet istedi, kizim once bir icerigine bakslim dedim,ben okudum okudum, anne almayalim dedi cidden sasirdim, ben sana evde pudung yapayim olur mu dedim tamm dedi, kizima surekli anlatirim zararli icinde koruyucu var, anne yemeklerinden yemelisin felan die, keske dahada bilinlendireb8lsem,ama cogu zamn onune gecemiyoruz heryerde reklamlari var, arkadaslarinda goruyor,Teyzeler felan b8seyler aliyorÖyle cesaret işi ama faydalarını okuyunca hatta gözlerim dolmuştu resmen insan için özenle yaratılmış bir yaratık çok şifalı.Evet canım ikisine de hacamat deniyor birine aletle hacamat deniyor,o zaman bir çok bilgi okumuştum bu konuyla ilgili.
geçmiş olsun canım çok güzel kilo vermişsin tebrikler
canım arkadaşında dediği gibi yumurtlama dönemi öyle olabiliyor ya da adet öncesi.Yada bazen vücut su tutabiliyor yediğimiz birşeyden ötürü.Bugün yerinde saymış olman haftaya da sayacan anlamına gelmez,belki biz yerimizde sayacağız sen vereceksin.Sanırsam vücut kilo verince belli bir süre uyum sağlamaya çalışıyor yerinde sayıyor sonra tekrar devam ediyor vermeye.
karnıbahar kalorisi en düşük sebzelerdenmiş ama sabahki hamur kızartmasını affettirirmi bilemem
canım evet farkındayım hatta hamileyken sürekli siyez unundan krep yapıp ekmek yerine tükettim.Hatta şimdide siyez unundan ekmek yapmak istiyorum.Aslında asıl problem yediğimiz ekmeğin unu.Çok zararlı bir de üzerine katkı maddesi ekliyorlar tam oluyor.İşte tam tahıl alıp kendimizi kandırıyoruz ama ötekide gerçekten çok uğraştı.Bir ara karbonatla yaptım ekmeğimi doğal olsun diye ama o da çok çabuk bozuluyor.Doğal ekşi maya denemek lazım,bak sen bir adım atmışsın bile ne güzel.
Canim belki yumurtlama donemindir veya regly oncesi. \ben ozellikle yumurtlama doneminde hep arti cikarim
İyi akşamlar kızlar
Bütün kilo veren arkadaşları tebrik ediyorum.
Sabah evden erken çıktığım için yazma fırsatım olmadı benim de.
Geçen hafta 70.8
Güncel 69.7
Fark: 1.1
Yüzde: 1.55%
Tartı fotoğrafını da eve döndüğümde yüklerim
Umarım.. Sana layık bir rakibe olamadım ama haftaya olcamMorelini bozma canım haftaya daha iyi olur sen aynen devam et
Ne güEl anlattın dostm türkiyenin her yerinde geçerlidir bu ama istanbul hariç öyle kenar mahalle kasabında bırak eşşeği atı domuz eti bile yedirirler insana.. Bizim burada güzel bir kasap var ama o da yasal olarak katkı malzemesi koymak zorundayız diyorHarpy canım sucuk önemli konu,nereye gidersem suçukcumu bulurum.İlk iş oranın gerçek yerlilerinde en sağlıklı güvenilir kasap bulunur o sucuk alınır .Bana hayatını sürdürmek için bir besin seç deseler o kesinlikle sucuk olurdu.Sende bulabilirsin oranın en eski şöyle az göbekli yemeyi içmeyi seven bir bey amcaya yanaşcan sohbeti yemek yemeye getireceksin sonra da kasaba. Bak benim kasabım hatta gerçek hayvan bağırsağına dolduruyor sucuğu öyle kasaplar bile var hala(bu arada ben 4 sene afyonda yaşadım sucukta bilir kişi oldum oradaki tüm markaları denedim)
Cok dikkat etmedim canim ama artik edicem ben de goreyim su 64u 63uAcaba hormonlarda mi b8 sikinti var, yada aksamlari felan gec mi yiyorsun ,ekmegide seviyorsun galiba
tesekurler kaptanim, arti yok ama az az gidiyo, bu hafta karatay yapicamyaw şahanemisiniz nesiniz bugun öpücemmmmm
İns canm 63 u gor 60 da gor canm bende 60 altina inseydim, dikkat edersin canm,spor da yapiyormusunCok dikkat etmedim canim ama artik edicem ben de goreyim su 64u 63u
Menu guzel canm ,afiyet olsunmenum kizlar
10.00 2 yumurta, 5 zeytin,1 kase yulaf lapasi,yarim elma,4 ceviz
12.00 2 dilim mandalina
14.00 1 tabak turlu patates vardi, 3-4 parca pancar tursusu
18.00 1 tabak isirgan corbasi
20.00 20 fistik
3 litre su. agzim durmadi bugun
Kaçamak hakkınız bitti mi hegacığım gerçi bir tane yemişsin zararı Yok olur arada öyle evde yap leslieeeeeeeerBUGUNKU MENÜ
sabah: omlet,peynir zeytin,az bal ceviz,1 dilim ekmek,1 parça hamur kızartması
öğle :
fırında karnıbahar,yoğurt
ara: 1 küçük yerli muz,1 minik ayva
akşam: 1 kase tarhana çorbası.
spor henuz yok. hava çok kötü salona gidesim de yok
Önemli değil canım güzel yüzdeni ben yazayım dedimKomsudaydim giremedim kusura bakmayin, kaptan yuzdeyi de h3saplayamadim
Benede baslarda seningibiydim yarim ekmek ceyrek ekmek felan derken bir dilime dustu onuda biraktimgibi oldu, zorgibi ama zamnla azalttim, bide gecenle4de cann karatay izlemistim,yedigimiz ekmeklerde katki maddesi bayagi barmis,biranda kestim,simdi evde bile hamurumu acip kizima bazlamav corek yapiyorum,ben cok cok az tadiyorum
Afiyet olsun hakkettinCok tesekkur ederim kaptan komsuda caydaydim firsatim olmadi
Çok çok güzel tebrik ederim canımmmmmmİyi akşamlar kızlar
Geçen hafta 70.8
Güncel 69.7
afiyet olsun canımmmmmm süpersin özlüyor seni ne yapsın küçük daha anneye ihtiyacı var demekki onla oyna biraz daha spor yapma sendeBugünkü menüm
Sabah 7.30 gibi 10 kadar badem+20 kadar kuru üzüm(adet dönemim o yüzden yiyorum)
Saat 10.30 gibi 1 haşlanmış yumurta+5 zeytin+1 k.k tulum peyniri+1 çeri domates+1 dilim tam.t.ekmek
Saat 12.30 gibi en küççüğünden aşure /kaptandan izinliyim bugünlük.
Saat 14.30 gibi bir tane siyez unundan yapılma avuç içinden küçük kurabiye.
Saat 16.00 gibi 1 tabak kapuska yemeği + havuçlu soğanlı yoğurtlu barbunya salatası+1 dilim t.t
yatana kadar başka birşey yemeyi düşünmüyorum sadece 1 bardak elmalıerikli ev yapımı meyve suyum olacak herzamanki gibi fix
su şuan 2 litre oldu yatana kadar 3 ü bulur rahat
Aslında bu menü bir spor isterdi ama şuan çok zor vakit bulamıyorum ama bulacam bebeğim biraz büyüsün ,ya bu kızan gündüz hiç uyumuyor,okuldan geliyorum beni görünce iyice azıtıyor
bende çok önem veririm sucuğa hatta kendim de yaparım arada bağırsak satılıyor kasaplarda canım alıp kendin doldurabilirsin çok kolay aslında yapmakHarpy canım sucuk önemli konu,nereye gidersem suçukcumu bulurum.İlk iş oranın gerçek yerlilerinde en sağlıklı güvenilir kasap bulunur o sucuk alınır .Bana hayatını sürdürmek için bir besin seç deseler o kesinlikle sucuk olurdu.Sende bulabilirsin oranın en eski şöyle az göbekli yemeyi içmeyi seven bir bey amcaya yanaşcan sohbeti yemek yemeye getireceksin sonra da kasaba. Bak benim kasabım hatta gerçek hayvan bağırsağına dolduruyor sucuğu öyle kasaplar bile var hala(bu arada ben 4 sene afyonda yaşadım sucukta bilir kişi oldum oradaki tüm markaları denedim)
Çok şahane menü beğendimSelam kızlar
Bugün ki menüm;
Sabah
1 çeyrek sandwiç + 1 şekersiz çay
Öğle
2 parça tavuk pirzola + 1 dilim ekmek
Ara öğün
2 adet bisküvi şekersiz çay
Akşam
1 kase çorba + 1 adet but + 1 kase yoğurt
1 litre su
40 dakika yürüyüş
Leslie evde Leslie dur sen Pazartesi’den itibaren gelecek Leslie videosu hergün yapılacak bundan sonraTesekkur ederim gecen hafta eh iste.
Bu hafta daha guzel oldu benim icin.
Kis geldi burda cok hergun yagmur olur.
Cocuklarla cok zor olacak.
Ben yapıyorum ekşi maya ekmeği kendim yaptım mayamı da normal ekmekle uzaktan yakından alakası Yok ve 2 hafta durup bozulmuyor ekmekSiyez unu olabilir aslinda benm kizim krep seviyor yapiyorum arada, bend3 cok dikkat ederim canm,kolay kolay paket yiyecek almam, abur c7bur hic almamm,gecen kizima markete gittik cikolatali goflet istedi, kizim once bir icerigine bakslim dedim,ben okudum okudum, anne almayalim dedi cidden sasirdim, ben sana evde pudung yapayim olur mu dedim tamm dedi, kizima surekli anlatirim zararli icinde koruyucu var, anne yemeklerinden yemelisin felan die, keske dahada bilinlendireb8lsem,ama cogu zamn onune gecemiyoruz heryerde reklamlari var, arkadaslarinda goruyor,Teyzeler felan b8seyler aliyor
Bu arada dogal eksimayayida arastirayim
Donut dışında güzel bir menü aslında tabi tost ne kadar o önemli kaçamak hakkı doldu donutla o zamanMenümü de paylaşatım sopaları hazır edin
Sabah
Kıvırcık
2 h yumurta
Süzme peynirli tost
5 zeytin
Öğlen
5 yk kıyma
Salata
Fırınlanmış sarımsak
Ayran
Ara
Sütten neskafe
Akşam
İnce lavaştan dürüm döner
Ayran
1 krema dolgulu dougnut
Spor: 1 saat zumba
Adımım daha fazla ama çantamı bebek arabasına asmıştım ondan 2500 görünüyor..
2 yeşil
1.5 su 2 ye tamamlarım..
Afiyet olsun gayet güzelllmenum kizlar
10.00 2 yumurta, 5 zeytin,1 kase yulaf lapasi,yarim elma,4 ceviz
12.00 2 dilim mandalina
14.00 1 tabak turlu patates vardi, 3-4 parca pancar tursusu
18.00 1 tabak isirgan corbasi
20.00 20 fistik
3 litre su. agzim durmadi bugun
Ben hiç istemezdim diskalifiye etmek ama 3 hafta bildirim yapmayan otomatik diskalifiye oluyor kural bu
Çiğ köfte mi yedin kızzzz canım çekiyor bu ara afiyet olsunBugun menum
Sabah,uyuya kalmisim yine kizcemle
11, 3 kabuklu cigf8stik
Ogle,komsuya caya davetliydim,2 civari
7 sıkıma kadar vardi,yan8na tursu,salata,ayran ve yesillik
3 civari cayin yanina yarim dilim kek
Aksam,6 civari
4 yk etlisebze yemegi,1yk bulgur pilavi
1 bucuk litre su
YuruyusEki Görüntüle 2206786
bazen olur böyle ama akşamki tam vitamin deposu güzel olmuşİyi geceler kIzlar bugünun menüsünü vereyim
Sabah 08:30 1/4 simit 1 kaşık peynir domates salatalık
Ara fırsat ve iştah olmadı
Öğlen yiyemedim
Ara yok
Akşam 18:00 4-5 kaşık pirasa 3 kaşık haşlanmış karnibahar 2 dilim ekmek
Su 1000 cc
3000 kusur adım yürüyüş
Kötü bir menü oldu evet inşallah yarın daha iyi olursam iyi bir menü çıkarırım
Tesekkurler kaptan, bana tarif veri4misin eksimaya nasil elde ediyor ne yapmaliyimKaçamak hakkınız bitti mi hegacığım gerçi bir tane yemişsin zararı Yok olur arada öyle evde yap leslieeeeeeeer
Önemli değil canım güzel yüzdeni ben yazayım dedim
Afiyet olsun hakkettin
Çok çok güzel tebrik ederim canımmmmmm
afiyet olsun canımmmmmm süpersin özlüyor seni ne yapsın küçük daha anneye ihtiyacı var demekki onla oyna biraz daha spor yapma sende
bende çok önem veririm sucuğa hatta kendim de yaparım arada bağırsak satılıyor kasaplarda canım alıp kendin doldurabilirsin çok kolay aslında yapmak
Çok şahane menü beğendim
Leslie evde Leslie dur sen Pazartesi’den itibaren gelecek Leslie videosu hergün yapılacak bundan sonra
Ben yapıyorum ekşi maya ekmeği kendim yaptım mayamı da normal ekmekle uzaktan yakından alakası Yok ve 2 hafta durup bozulmuyor ekmek
Donut dışında güzel bir menü aslında tabi tost ne kadar o önemli kaçamak hakkı doldu donutla o zaman
Afiyet olsun gayet güzelll
Ben hiç istemezdim diskalifiye etmek ama 3 hafta bildirim yapmayan otomatik diskalifiye oluyor kural bu
Çiğ köfte mi yedin kızzzz canım çekiyor bu ara afiyet olsun
bazen olur böyle ama akşamki tam vitamin deposu güzel olmuş
C
Canm gunaydin,benm telefonda da oyle oluyor malesef,ben resm8 kirpiyorum o zamn boyutu azaliyor yukleniyor,
Gecen hafta 67.9
Bu hafta 67.4
Fark 0.5
Yuzde %0.74
Gunaydin kizlar ben uyuya kalmisim kizcemle,
Gecen hafta kilo, 62,2
Bu hafta, 61,1Eki Görüntüle 2206407
bu gün kilomuzu yazacağız heralde
ben size katıldığımda ne kadar 72 yazsam da resim çekmiştim
pazar günüydü 73.3 kiloydum sonra
pazartesi de 72.5 düm
bugün 71.3 olmuşum
pazartesi gününümü baz alacam eğer öyleyse 1.2 gr vermişim.%12 mi oluyor ay matematik ne zayıf benim ya
Kizlar ben bugun regly oldum ve sabitim
aslinda bu hafta cook dikkat ettim ama umarim reglydendir ve haftaya eksi gelirim. Off su 65 bir gitsin yaa. 64u ucundan azicik goreyim.
canim ne yazik ki benim de durumum farkli degil. Ama artik geri dondun hadi gel beraber SIKI sarilalim ve haftaya insallah guzel eksilerle gelelim.
Eki Görüntüle 2206423 Geçen hafta 52.5 dim bu hafta 52.3üm -200 çok az kaç haftadır -100 ve -200 çok yavaşladı
Geçen Hafta: 57.4
Bu Hafta: 57.0
Fark: 400 gr
Yüzde: 0.69
Gelecek Hafta Hedef Kilo: 56.6
Ben geldimmmmm tartı resimlerini gördükçe o kadar mutlu oldum ki anlatamam kızlar tabi benim tembel yardımcılarımın biri bari şu listeyi hallediverseydi ben gelene kadar dolgun maaşla kaptan yardımcısı aranıyor diye ilan vericem profilime
@klbk33 @Smile ForeverDahlia_
Geçen hafta 54,6
Bugün 54,4
Fark 200 gram
Yüzde 0,36
Eki Görüntüle 2206540
Merhaba kızlar kilo bildirimi yapayım
Geçen hafta 76,1
Bu hafta 75,4
Aradaki fark 700 gr
%0,9
O kadar hastayım ki anlatamam
İyi akşamlar kızlar
Geçen hafta 70.8
Güncel 69.7
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?