Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Teşekkür ederim canım ahahahha iyi bişey mi söyledin kötü bişey mi asker selamı derken
Askerrrrrr hazırolllllll tüfekkkkkkkkkk omuzaaaaa aman su şişesi eleeeeeeee
İyi bişi demek istedim tabiki içiyorum suyumu merak etme

Yaa olmaz mı bizim mahallede bi kasap vardı gazeteye çıkmıştı çift tırnaklı satıyor diye neyseki oradan hiç almadık...

Canım o 10 günlük bir dönem sonra haftada bir beslemek yetiyor zaten ben haftada bir ekmek yapıyorum iki tane eşim öğlen yemeğe geldiği halde yetiyor bize dene bence İnan kokusunu duyunca ben bu zamana kadar ne yemişim diyeceksin bende her zaman yardımcı olurum bir sorun oldugunda

Gayet hoş bir menü afiyet olsun

Kumpir mi
Kaptanı kumpir yerse inkpin de boş durmaz buzluktaki dondurmayı eritip götürür gün bu gün kIzlar kaptan bize kizamicak
Şaka bi yana dondurmanın hesabını nasıl vereceğim diye düşünürken bunu görmek rahatlattı beni.

Anacım seni yer kaptanım. Aşırı mutluyum

Teşekkür ederim :)

Semurcan'ın olayını şimdi öğrendim ve çok üzüldüm. Hem Sermucan için hem senin için kaptanım. Çok çaba sarfediyosun gerçekten, Allah razı olsun...

kaptanım izledim hatırladım artık yarın denemeye başlıyorum 10 gün sonra anlatırım nasıl olduğunu.

Gayet hoş bir menü afiyet olsun
teşekkür ederim,iyi geceler kızlar benim dizim başlar çoocuğuda uyutmuşum daha ne isterim.Walla kaptanım ne yalan sölim I inkpin e katılasım geliyor buz dolabındaki kurabiye beni çağırıyor elimize koz verdin

selam herkese iyi akşamlar

Menümü yazim

Sabah
2 yumurta
Süzmeli tost
5 zeytin

Ara
Sütlü kahve
2 ceviz

Öğlen
Balık
Salata

Akşam
Tavuk çorbası
Salata
Minik bi elma
Ara muhtemelen kahve içerim ya da yoğurt henüz karar vermedim

Spor 1 saat belly fit
Bolll su (kaptişimin emriyle )
3 yeşil 1 form
Azbişi adım yazmaya değmez
Diyetisyenin menüsüne pek uyamadım ama doydum..

Ödem atayım diye detokstayım kızlar...

Sabah
2 yemek kaşığı lor peyniri
1 dilim kepekli tost ekmeği
Bol dereotu, maydonoz
1 küçük salatalık
Yarım domates

Ara
1 küçük salatalık

Öğle yemeği
3 kaşık kepekli makarna
2 adet sade probiyotik yoğurt
Pul biber, dereotu, nane

Akşam yemeği
1 tabak semizotu

Ara
1 çay bardağı kefir
1 küçük salatalık

2 litre su
30 dakika egzersiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…