Kaptan menüsü geliyorrrrrrrrrr çıkarın kılıçları
Sabah yarım simit domates çay peynir yemedim hacamattan dolayı
Ara bir Trabzon hurması
Akşam bir küçük patatesten evde yaptıgım kumpiryalnız Rus salatası sadece yoğurttan yapılma Dövün Kaptanı
Su 2 buçuk spor yarım saat yürüyüş
tamam da akşam niye yok onu anlamadım ben sabah süper öğlen muhteşem akşamda olaydı iyiydi
cancagzımmm seviyom kız seni varya en zıt şekilde gelip bir numaraya yerleştin vallahi bak
bak böyle zamanda bebeğim aklında bulunsun yoğurt ve elma yiyorsun yada yoğurt Trabzon hurması tamam mı aç kalmak yok
canım yapmak zor değil o zaman saçını yıkama hasta olmaktansa kendimizin doktoru olucaz bak evladın var sen hasta olursan onlar ne olacak önce kendimiz
nasıl sevdiğim takımdaşım yaaaaaher yediğinde aklına burası gelen insan candır takım arkadaşını düşünen candırrrr cannnn
yine öpücemmmmmmmmm
bak işte yaaaaaaaaaa gel kız seni de öpücemmmmbak bayıldığım menü bu işteeeeeee
bizim evin her yeri gazoz meyve suyu çiğdem tatlı kurabiye
şimdik menü süpertartıya gelince 300 gram az mıııııı sence kaç gün oldu başlayalı iki gün kaçamak vardı zaten bu iki günlük sonuç ve 300 gram çok güzel bir rakam başlangıç için
yaw şahanemisiniz nesiniz bugun öpücemmmmm
seni dövücem kaçıyorsun burdan nerdesin sensevgili yardımcım sen gelmezsen ben naparım haaa naparımmmmmmm ama seni öpücem gelllll
evet canım ben 7 ay kadar önce iki kere sırtımdan yaptırdım bir kere 5 sülük sonra iki ay önce adet ağrılarımdan dolayı yumurtalıklarıma 27 sülük 2 defa hacamat göbeğime 2 sülük yaptırdım yapmışken tam olsun tam arınayım diye bacaklarıma ve kafama yaptırdım dün bir seans daha kafama yaptırıp sonra yüzüme sülük yaptırıcam bir kere daha ama çok memnunum ben başağrım bıçak gibi kesildi 4 gündür gece gündüz ağrıyordu
ye canım afiyet olsun önce bebeğin yemeği önemli zaten istemeyiz sütünün azalmasını
seni öpmem lazım en başta dimi 3 haftadır gaziydin sentebrik ederim canımmm
süperrrrrrrrrrrrrrrr
bak gördün müüüüüüüü bakkkkkkkkkkkkkkvarya nasıl başarı maşallahhhhhhhhhhhh aynen böyle devam aynen durmak yokkkkkkk bugün benden bebişe bir kaçamak hakkı canının istediğini bir porsiyon ye yanına da kaptandan izinli yaz
o nasıl arındırıyor biliyomusun canım senin vücudunu her gün içebilirsin hatta içersen süper olur
lütfennnn moral bozmuyoruz lütfennnnnnnn regl olmuşsun bu hafta gidecek canım
kaç kilocuğun var ki yavaşlamasın yahuuuuu çok güzel gidiyorsun çokkkkkk
Allahım yerim sizi yaaaaaa yerimmmmmmmmmmmananın ellerinden öpdümmmmm
hahahahahaahahahçok sevindim iyi olmana canımmmmmmmmmmmmmmmmm
Kaçamak hakkınız bitti mi hegacığım gerçi bir tane yemişsin zararı Yok olur arada öyle evde yap leslieeeeeeeer
Önemli değil canım güzel yüzdeni ben yazayım dedim
Afiyet olsun hakkettin
Çok çok güzel tebrik ederim canımmmmmm
afiyet olsun canımmmmmm süpersin özlüyor seni ne yapsın küçük daha anneye ihtiyacı var demekki onla oyna biraz daha spor yapma sende
bende çok önem veririm sucuğa hatta kendim de yaparım arada bağırsak satılıyor kasaplarda canım alıp kendin doldurabilirsin çok kolay aslında yapmak
Çok şahane menü beğendim
Leslie evde Leslie dur sen Pazartesi’den itibaren gelecek Leslie videosu hergün yapılacak bundan sonra
Ben yapıyorum ekşi maya ekmeği kendim yaptım mayamı da normal ekmekle uzaktan yakından alakası Yok ve 2 hafta durup bozulmuyor ekmek
Donut dışında güzel bir menü aslında tabi tost ne kadar o önemli kaçamak hakkı doldu donutla o zaman
Afiyet olsun gayet güzelll
Ben hiç istemezdim diskalifiye etmek ama 3 hafta bildirim yapmayan otomatik diskalifiye oluyor kural bu
Çiğ köfte mi yedin kızzzz canım çekiyor bu ara afiyet olsun
bazen olur böyle ama akşamki tam vitamin deposu güzel olmuş
Kaptan menüsü geliyorrrrrrrrrr çıkarın kılıçları
Ara bir Trabzon hurması
Akşam bir küçük patatesten evde yaptıgım kumpiryalnız Rus salatası sadece yoğurttan yapılma Dövün Kaptanı
Tesekkur ederimYok canım öyle değil.. Dosya yükle butonuna basınca hiç birşey olmuyor.. Öyle olsa küçültürüm..
Tebrikler canım..
Çok iyi vermişsin :)
Gayet güzel, böyle devam :)
Olsun canım, haftaya verirsin İnşaAllah
Aynen canım aynenn..
Dün bir elbise aldım 44 beden, utanmadım değil yani..
Verecek kilon az, o yüzden az az gitmesi çok normal..
Tebrik ederim..
Immm şeyy ımmm...
Utancından yerin dibine geçen smile yokmuyduuu? :)
Tebrikler canım..
MaşaAllah, çok güzel..
Çok geçmiş olsun bu arada
Çok iyii :) Tebrikler..
Canım organik un ve su ile oluyor hergün üzerine un ve su ekleyerek zamanla bakteri üretiyor YouTube da buragın ekmek teknesi var orda yapımı var birde instagramda bergüzar erden haticelikes var onları takip edip görebilirsin yapılan ekmekleri yukarıdaki benim ekmeğimTesekkurler kaptan, bana tarif veri4misin eksimaya nasil elde ediyor ne yapmaliyim
Seni de bekliyoruz aramızaGünaydın kızlar..
Dün çok yoğun geçti gelemedim..
Bakıyorum gayet güzel kilolar verilmiş MaşaAllah .
İnşaAllah hep böyle devam eder de çabucak kurtulursunuz kilolardan :)
İki haftaya sonuç listesi bizde o görev sende Ona göre cano ceza olarakYok canım öyle değil.. Dosya yükle butonuna basınca hiç birşey olmuyor.. Öyle olsa küçültürüm..
Tebrikler canım..
Çok iyi vermişsin :)
Gayet güzel, böyle devam :)
Olsun canım, haftaya verirsin İnşaAllah
Aynen canım aynenn..
Dün bir elbise aldım 44 beden, utanmadım değil yani..
Verecek kilon az, o yüzden az az gitmesi çok normal..
Tebrik ederim..
Immm şeyy ımmm...
Utancından yerin dibine geçen smile yokmuyduuu? :)
Tebrikler canım..
MaşaAllah, çok güzel..
Çok geçmiş olsun bu arada
Çok iyii :) Tebrikler..
Rus salatası havuç Mısır bezelye yoğurt bide pattisssssAnammm rus salatası diyorr, kumpir diyorr gerçi kumpir nasıl birşey bilmiyorum ama sonuçta pattiss :)
Yahu korkmayın şu tartıdan olacak yükselecek alçalacak bu kiloyu bir günde mi aldın bir günde vereceksin 3 gün olsun bak nasıl düşecek bol su iç yeterGünaydın kıslarbu sabah da tartılcaktım cesaret edemedim.. Ptesiye kadar bekleyelim bakalım.. Bi de aklıma geldi demir vitamini ve probiotiğin bu işte parmağı olabilir mi? Ha bi de kas gevşetici
Tost 2 dlm dengeden her zamanki gibi.. 2 dlm hakkımı öyle kullanıyorum... Neyse haftaya bi de diyetisyene gideyim en iyisi bayağı oldu zaten gitmedim...
Başka kaçamak yok söz kaptişim zaten birazda leptinlerimi dürtüklemek için böyle bişi yaptım..
Bence çok da kötü değil.. Kaptişim mübalağa ediyorsunuz
süper ötesi bir menü şahaneeeeeeeDün ki menün
Sabah
kaşarpeyniri bir pküçük parça
Mantar lı biber kavurma yağsız gibi
Üç zeytin
Bir.brd çay şekersiz
Bir tereyağlı yumurta
Bir dilim ekmek
Öğlen
6 adet muşmula
Bir türk kahvesi az şekerli
Akşam
Zeytinyaplı kereviz
Bir bardak ayran
Ara
Bir mandalina
1.5 lt su
20 mekik
30 jj
3000 adım
woaw süperrrEki Görüntüle 2206835
Canım organik un ve su ile oluyor hergün üzerine un ve su ekleyerek zamanla bakteri üretiyor YouTube da buragın ekmek teknesi var orda yapımı var birde instagramda bergüzar erden haticelikes var onları takip edip görebilirsin yapılan ekmekleri yukarıdaki benim ekmeğim
Canim benim ayagimdaki sorundan dolayi yurumem bile yasak. Koltuk degnegiyle simdilik. O yuzden spor yok. Bolgesel hareket yapiyorum o kadar.İns canm 63 u gor 60 da gor canm bende 60 altina inseydim, dikkat edersin canm,spor da yapiyormusun
Sporla desteklersen ekmegide biraz daha azaltirsan olacak bence canm ins
Ellerine saglik kaptanim. Super gozukuyorEki Görüntüle 2206835
Canım organik un ve su ile oluyor hergün üzerine un ve su ekleyerek zamanla bakteri üretiyor YouTube da buragın ekmek teknesi var orda yapımı var birde instagramda bergüzar erden haticelikes var onları takip edip görebilirsin yapılan ekmekleri yukarıdaki benim ekmeğim
Eki Görüntüle 2206835
Seni de bekliyoruz aramıza
İki haftaya sonuç listesi bizde o görev sende Ona göre cano ceza olarak
Rus salatası havuç Mısır bezelye yoğurt bide pattisssss
Yahu korkmayın şu tartıdan olacak yükselecek alçalacak bu kiloyu bir günde mi aldın bir günde vereceksin 3 gün olsun bak nasıl düşecek bol su iç yeter
süper ötesi bir menü şahaneeeeeee
Bide siteye girip yazmamasıBen hiç istemezdim diskalifiye etmek ama 3 hafta bildirim yapmayan otomatik diskalifiye oluyor kural bu
Hem ilk Cuma girmiş hemde sonraki Salı o yüzden canım sıkıldı zaten bakBide siteye girip yazmaması
woaw süperrr
Ellerine saglik kaptanim. Super gozukuyor
Teşekkür ederim kızlar o kadar güzel ki iki gün uğraşıyorum ama değiyor her seferinde yediğiniz an sindirilmeye başlıyor en çok da onu seviyorum ve tamamen doğal olması yani vakti olanın kendini düşünenin oturup uğraşıp yapması gerekli tabi sadece bu değil özellikle sıfır grubu kana sahip olanların endüstriyel mayayı tamamen bırakması gerekiyor mizaçlarından dolayı hazmedemiyorlarOfff çok güzelmişş, eline sağlık canım.
Tamamdır kaptanım, cezama razıyımm :)
Dün ki menün
Sabah
kaşarpeyniri bir pküçük parça
Mantar lı biber kavurma yağsız gibi
Üç zeytin
Bir.brd çay şekersiz
Bir tereyağlı yumurta
Bir dilim ekmek
Öğlen
6 adet muşmula
Bir türk kahvesi az şekerli
Akşam
Zeytinyaplı kereviz
Bir bardak ayran
Ara
Bir mandalina
1.5 lt su
20 mekik
30 jj
3000 adım
Eki Görüntüle 2206835
Seni de bekliyoruz aramıza
İki haftaya sonuç listesi bizde o görev sende Ona göre cano ceza olarak
Rus salatası havuç Mısır bezelye yoğurt bide pattisssss
Yahu korkmayın şu tartıdan olacak yükselecek alçalacak bu kiloyu bir günde mi aldın bir günde vereceksin 3 gün olsun bak nasıl düşecek bol su iç yeter
süper ötesi bir menü şahaneeeeeee
Teşekkür ederim canım ahahahha iyi bişey mi söyledin kötü bişey mi asker selamı derkenÖğlen biraz hafif kaçmış ama kahvaltı sağlam o yüzden dengelemiş.. Afiyet olsun :)
O nasıl bir kuzu öyle yaa maşallah nazar değmesin eline sağlık inanılmaz görünüyor..
Peki Kaptişim. Tartıdan korkmuyoruz,bol su içiyoruz.(asker selamı aradım ama yok )
HaklısınHem ilk Cuma girmiş hemde sonraki Salı o yüzden canım sıkıldı zaten bakdtcf kız neler atlattı ama iki hafta sonra yazdı gelip burası Yok geçen hanı değil malesef en önce benim sorumluluğum var her diskalifiye beni üzüyor
vay işte bilinçli annenin kısçesiSiyez unu olabilir aslinda benm kizim krep seviyor yapiyorum arada, bend3 cok dikkat ederim canm,kolay kolay paket yiyecek almam, abur c7bur hic almamm,gecen kizima markete gittik cikolatali goflet istedi, kizim once bir icerigine bakslim dedim,ben okudum okudum, anne almayalim dedi cidden sasirdim, ben sana evde pudung yapayim olur mu dedim tamm dedi, kizima surekli anlatirim zararli icinde koruyucu var, anne yemeklerinden yemelisin felan die, keske dahada bilinlendireb8lsem,ama cogu zamn onune gecemiyoruz heryerde reklamlari var, arkadaslarinda goruyor,Teyzeler felan b8seyler aliyor
Bu arada dogal eksimayayida arastirayim
kumpir fırında oluyor sonuçta kızartma değil boyutuda fazla değil içine konan şeylerde zaten garnitür bence güzel olmuş kaptanım hatta sankim az hiç ara yok,iyi valla iyi ayakta kalıyrsunuz bu kadar az besinleKaptan menüsü geliyorrrrrrrrrr çıkarın kılıçları
Ara bir Trabzon hurması
çok leziz görünüyor bende yapçam ya.Bi zaman okumuştum yapılışını izlemiştimde ama hergün mayalananın yarısını alıyorduk uğraşlı ve uzun gelmişti.ellerine sağlık kaptanımEki Görüntüle 2206835
Dün çok yoğundum bakamadım maalesef. Moralim de bozuk biraz..Ben geldimmmmm tartı resimlerini gördükçe o kadar mutlu oldum ki anlatamam kızlar tabi benim tembel yardımcılarımın biri bari şu listeyi hallediverseydi ben gelene kadar dolgun maaşla kaptan yardımcısı aranıyor diye ilan vericem profilime
K klbk33 @Smile ForeverDahlia_
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?