Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Anammm rus salatası diyorr, kumpir diyorr gerçi kumpir nasıl birşey bilmiyorum ama sonuçta pattiss :)

Atış serbest kaptanımm, istediğini yapabilirsinn :)

Günaydın kıslar bu sabah da tartılcaktım cesaret edemedim.. Ptesiye kadar bekleyelim bakalım.. Bi de aklıma geldi demir vitamini ve probiotiğin bu işte parmağı olabilir mi? Ha bi de kas gevşetici

Tost 2 dlm dengeden her zamanki gibi.. 2 dlm hakkımı öyle kullanıyorum... Neyse haftaya bi de diyetisyene gideyim en iyisi bayağı oldu zaten gitmedim...
Başka kaçamak yok söz kaptişim zaten birazda leptinlerimi dürtüklemek için böyle bişi yaptım..

Bence çok da kötü değil.. Kaptişim mübalağa ediyorsunuz

Dün ki menün
Sabah
kaşarpeyniri bir pküçük parça
Mantar lı biber kavurma yağsız gibi
Üç zeytin
Bir.brd çay şekersiz
Bir tereyağlı yumurta
Bir dilim ekmek
Öğlen
6 adet muşmula
Bir türk kahvesi az şekerli
Akşam
Zeytinyaplı kereviz
Bir bardak ayran
Ara
Bir mandalina

1.5 lt su
20 mekik
30 jj
3000 adım

Tesekkur ederim

Tesekkurler kaptan, bana tarif veri4misin eksimaya nasil elde ediyor ne yapmaliyim
Canım organik un ve su ile oluyor hergün üzerine un ve su ekleyerek zamanla bakteri üretiyor YouTube da buragın ekmek teknesi var orda yapımı var birde instagramda bergüzar erden haticelikes var onları takip edip görebilirsin yapılan ekmekleri yukarıdaki benim ekmeğim

Günaydın kızlar..
Dün çok yoğun geçti gelemedim..
Bakıyorum gayet güzel kilolar verilmiş MaşaAllah .
İnşaAllah hep böyle devam eder de çabucak kurtulursunuz kilolardan :)
Seni de bekliyoruz aramıza
İki haftaya sonuç listesi bizde o görev sende Ona göre cano ceza olarak
Anammm rus salatası diyorr, kumpir diyorr gerçi kumpir nasıl birşey bilmiyorum ama sonuçta pattiss :)
Rus salatası havuç Mısır bezelye yoğurt bide pattisssss
Yahu korkmayın şu tartıdan olacak yükselecek alçalacak bu kiloyu bir günde mi aldın bir günde vereceksin 3 gün olsun bak nasıl düşecek bol su iç yeter
süper ötesi bir menü şahaneeeeeee

woaw süperrr

İns canm 63 u gor 60 da gor canm bende 60 altina inseydim, dikkat edersin canm,spor da yapiyormusun
Sporla desteklersen ekmegide biraz daha azaltirsan olacak bence canm ins
Canim benim ayagimdaki sorundan dolayi yurumem bile yasak. Koltuk degnegiyle simdilik. O yuzden spor yok. Bolgesel hareket yapiyorum o kadar.

Ellerine saglik kaptanim. Super gozukuyor

Offf çok güzelmişş, eline sağlık canım.

Tamamdır kaptanım, cezama razıyımm :)

Bide siteye girip yazmaması
Hem ilk Cuma girmiş hemde sonraki Salı o yüzden canım sıkıldı zaten bak dtcf kız neler atlattı ama iki hafta sonra yazdı gelip burası Yok geçen hanı değil malesef en önce benim sorumluluğum var her diskalifiye beni üzüyor

Ellerine saglik kaptanim. Super gozukuyor

Offf çok güzelmişş, eline sağlık canım.

Tamamdır kaptanım, cezama razıyımm :)
Teşekkür ederim kızlar o kadar güzel ki iki gün uğraşıyorum ama değiyor her seferinde yediğiniz an sindirilmeye başlıyor en çok da onu seviyorum ve tamamen doğal olması yani vakti olanın kendini düşünenin oturup uğraşıp yapması gerekli tabi sadece bu değil özellikle sıfır grubu kana sahip olanların endüstriyel mayayı tamamen bırakması gerekiyor mizaçlarından dolayı hazmedemiyorlar

Öğlen biraz hafif kaçmış ama kahvaltı sağlam o yüzden dengelemiş.. Afiyet olsun :)

O nasıl bir kuzu öyle yaa maşallah nazar değmesin eline sağlık inanılmaz görünüyor..

Peki Kaptişim. Tartıdan korkmuyoruz,bol su içiyoruz. (asker selamı aradım ama yok )

Teşekkür ederim canım ahahahha iyi bişey mi söyledin kötü bişey mi asker selamı derken
Askerrrrrr hazırolllllll tüfekkkkkkkkkk omuzaaaaa aman su şişesi eleeeeeeee

Haklısın
En azından iyi demekki hiç girmese daha çok endişe ederdik sağlık olsun

vay işte bilinçli annenin kısçesiay inşallah benimkide ilerde öyle olur inadına daha çok aburcubur isteyecek diye ödüm kopuyor,çok güzel başetmişsin bu durumla bence helal olsun valla
Harpy canım at mı o kadar mı fena istblda kasaplar şaşırdım ama aslında kendi sucuğumuzu yapmamız da iyi kaptanın dediği gibi

kumpir fırında oluyor sonuçta kızartma değil boyutuda fazla değil içine konan şeylerde zaten garnitür bence güzel olmuş kaptanım hatta sankim az hiç ara yok,iyi valla iyi ayakta kalıyrsunuz bu kadar az besinle

çok leziz görünüyor bende yapçam ya.Bi zaman okumuştum yapılışını izlemiştimde ama hergün mayalananın yarısını alıyorduk uğraşlı ve uzun gelmişti.ellerine sağlık kaptanım

menüm kızlar
Sabah yarım simit+ 1 kibrit kutusundan biraz büyük tulum peyniri
Saat öğlen 3 gibi 1 h. yumurta+1 t.t dilimin yarısı+9 tane zeytin+1 kase yoğurt(yoğurt içinde 2 yk dut pekmzi+1 tatlı kaşığı bal+1 yk keten tohumu)
akşam 6 gibi 1 tabak kapuska yemeği+1 dilim tam t. ekmeği+dünkü barbunya salatasında yiyeceğim
Saat 8 gibide 1 bardak meyve suyu ev yapımı
bu arada sabah erkenden 30 dk leslie yaptım
şuan 1.5 lt su içtim büyük ihtimal 3 ltyi bulurum yatana kadar

Dün çok yoğundum bakamadım maalesef. Moralim de bozuk biraz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…