Slm kizlar
Bugunku menum
@tuzsuz_ruh K klbk33
11:00--> 2 dilim ekmek, 1 buyuk tabak ispanakli biberli salata, 1 yk aci sos, 1 yumurtadan kiymali yumurta, 1 fincan sutlu kahve.
16:30--> 5 kofte, 1 buyuk kase rokali kuru domatesli biberli naneli salata, salataya 1 yk kenevir yagi ekledim. 1 bucuk dilim ekmek. 1 elma.
2 fincan siyah cay
1 fincan bitki cayi
2,5 lt su
Sagol canim.Menün güzel olmuş canım sağlıklı ve doyurucu..
Tabiki canim cocugun yaninda olmayinca insan korkar. Cok gecmis olsun. Sukurler olsun ki herkes iyiymisAy kızlaaar bugün varya ömrümden ömür gitti resmen.. hayatımın en korkulu anları yaşadım..büyük bi avmye gittik. Çocukları oyun alanına bıraktık eşimle geziyoruz.. bi anons; "bu önemli bir duyurudur, lütfen en yakın acil çıkış kapısından avmyi boşaltınız" normalde çocuklar yanımda olsa sağa sola bakar neden ki derim belki yavaşça ilerlerim çıkışa falan.. ama çocuklar oyun odasında olunca elim ayağım titremeye başladı.. ben tabi hemen çocukların olduğu tarafa yöneldim eşimde sallana sallana peşimden geliyo hadi diyorum nolmuş ki diyo.. insanlar koridorlarda fil sürüsü gibi haldır haldır koşuyor.. neyse çocukları tam oyun odasından çıkartırken görevliler yanlış alarm falan deyince döndük ama oğlum da çok korktu dudakları bembeyaz oldu kuzumun biraz ağlaştık beraber sonra geri döndük oyun odasına.. meğer son bir kaç gündür oluyormuş.. herhalde dışardan sigara dumanı girince yangın alarmı devreye giriyor..
insan hep çocuklarını düşünüyor böyle anlada.. allah korusun ben oyun odasında bişey olmuştur diye çok endişelendim.. çok şükür herkes iyi
Guzel manu canim. Anlasildi cumaya 70e veda var. Afiyet olsunMenüm
Sabah
1 dlm ekmek
Omlet
5-6 dlm sucuk
1 tk reçel
1çk tereyağı
1 kuru kayısı
Öğlen
Küçük latte
Minik mozzarella sandviç
Akşam
5 yk lahana
3 çatal spagetti
4 yk yoğurt
Salata
Ara kefir
1 dlm elma
Spor telaşla sağa sola koşturmak
Ay canım çok geçmiş olsun gerçekten çocuklar söz konusu olduğunda insan donup kalıyor iyi bari önemli bişi yokmuş oğluşuna daha fazla üzüldüm kıyamam kuzumAy kızlaaar bugün varya ömrümden ömür gitti resmen.. hayatımın en korkulu anları yaşadım..büyük bi avmye gittik. Çocukları oyun alanına bıraktık eşimle geziyoruz.. bi anons; "bu önemli bir duyurudur, lütfen en yakın acil çıkış kapısından avmyi boşaltınız" normalde çocuklar yanımda olsa sağa sola bakar neden ki derim belki yavaşça ilerlerim çıkışa falan.. ama çocuklar oyun odasında olunca elim ayağım titremeye başladı.. ben tabi hemen çocukların olduğu tarafa yöneldim eşimde sallana sallana peşimden geliyo hadi diyorum nolmuş ki diyo.. insanlar koridorlarda fil sürüsü gibi haldır haldır koşuyor.. neyse çocukları tam oyun odasından çıkartırken görevliler yanlış alarm falan deyince döndük ama oğlum da çok korktu dudakları bembeyaz oldu kuzumun biraz ağlaştık beraber sonra geri döndük oyun odasına.. meğer son bir kaç gündür oluyormuş.. herhalde dışardan sigara dumanı girince yangın alarmı devreye giriyor..
insan hep çocuklarını düşünüyor böyle anlada.. allah korusun ben oyun odasında bişey olmuştur diye çok endişelendim.. çok şükür herkes iyi
Ay kızlaaar bugün varya ömrümden ömür gitti resmen.. hayatımın en korkulu anları yaşadım..büyük bi avmye gittik. Çocukları oyun alanına bıraktık eşimle geziyoruz.. bi anons; "bu önemli bir duyurudur, lütfen en yakın acil çıkış kapısından avmyi boşaltınız" normalde çocuklar yanımda olsa sağa sola bakar neden ki derim belki yavaşça ilerlerim çıkışa falan.. ama çocuklar oyun odasında olunca elim ayağım titremeye başladı.. ben tabi hemen çocukların olduğu tarafa yöneldim eşimde sallana sallana peşimden geliyo hadi diyorum nolmuş ki diyo.. insanlar koridorlarda fil sürüsü gibi haldır haldır koşuyor.. neyse çocukları tam oyun odasından çıkartırken görevliler yanlış alarm falan deyince döndük ama oğlum da çok korktu dudakları bembeyaz oldu kuzumun biraz ağlaştık beraber sonra geri döndük oyun odasına.. meğer son bir kaç gündür oluyormuş.. herhalde dışardan sigara dumanı girince yangın alarmı devreye giriyor..
geçmiş olsun. Bu da sana akıl dayağı olsun. Çocukları bırakma. Yanlarında ol. Benzerini düğünde yaşadım. Hadi sen de oyna diye tutturdular. Çocuğu biz alırız dediler. Bir kavga çıktı. Ben başladım çocuğu aramaya. Kadın akraba ama ben mafoldum çocuğu ararken. Ömrümden ömür gitti. Çocuğu bulmam 2dk sürdü ama benim için daha fazlaydı sanki. Olası tehlikede herkes kendini düşünüyor. Ben anneyim çocukları düşünüyorum. Benim olayda da eşim kavga edenlere bakmaya gitti. Baksana çocuğuna. Babalar anneler gibi değil. Ne varsa annede var. Çok geçmiş olsun. Neyse ki kimseye bişey olmamış.
Ay canım çok geçmiş olsun gerçekten çocuklar söz konusu olduğunda insan donup kalıyor iyi bari önemli bişi yokmuş oğluşuna daha fazla üzüldüm kıyamam kuzum
geçmiş olsun. Bu da sana akıl dayağı olsun. Çocukları bırakma. Yanlarında ol. Benzerini düğünde yaşadım. Hadi sen de oyna diye tutturdular. Çocuğu biz alırız dediler. Bir kavga çıktı. Ben başladım çocuğu aramaya. Kadın akraba ama ben mafoldum çocuğu ararken. Ömrümden ömür gitti. Çocuğu bulmam 2dk sürdü ama benim için daha fazlaydı sanki. Olası tehlikede herkes kendini düşünüyor. Ben anneyim çocukları düşünüyorum. Benim olayda da eşim kavga edenlere bakmaya gitti. Baksana çocuğuna. Babalar anneler gibi değil. Ne varsa annede var. Çok geçmiş olsun. Neyse ki kimseye bişey olmamış.
Gerçekten çocukları bir an bile barkmaya gelmez ben çok panik ve sanki hiç kimseye güvenmiyorum babalarına bile bıraktığım her zaman bu son olsun diye kendime söz veriyorum babamız çok rahat çocuklar bazı şeyleri yaşasın hayata hazırlansın der durur ama ben günümüzde de o kadar olaylara tanık oluyorum ki kimse ye güvenmemekte haklı buluyorum kendimi on yıllık ust komşum 50 yaşındaki adam çocuk istismarı suçundan içerde şimdi iyiki hiç çocuklarımı siteye ve komşulara brakmamışım diye kendimi takdir ediyorum belki biraz fazla abartıyorum ama oyun odasında kapalı alan parklarda hata gezmede başka odada bile braksam içim şişer ya yanlarında olurum ya da perişan bir halde aklım onlarda kalır ama çocuklarım küçük büyük hepsi bana çok düşkün ve güveniyor Rabim evlat acısı vermesin bütün kötülüklerden korusun inşallah evlatlarımızı aslana saldıran tavuk nasıl yavrusunu korumak istiyorsa her annede yavrusu söz konusu olduğunda aslan kesilirgeçmiş olsun. Bu da sana akıl dayağı olsun. Çocukları bırakma. Yanlarında ol. Benzerini düğünde yaşadım. Hadi sen de oyna diye tutturdular. Çocuğu biz alırız dediler. Bir kavga çıktı. Ben başladım çocuğu aramaya. Kadın akraba ama ben mafoldum çocuğu ararken. Ömrümden ömür gitti. Çocuğu bulmam 2dk sürdü ama benim için daha fazlaydı sanki. Olası tehlikede herkes kendini düşünüyor. Ben anneyim çocukları düşünüyorum. Benim olayda da eşim kavga edenlere bakmaya gitti. Baksana çocuğuna. Babalar anneler gibi değil. Ne varsa annede var. Çok geçmiş olsun. Neyse ki kimseye bişey olmamış.
Oooooo klbkcim neler yemissin öyle hemen 1000 mekik ceza olsunMenüm:
Sabah: 1kk b.peynir, yarım pors.sucuklu yumurta, az yeşillik, 1y.k.reçel, 4zeytin, 3dilim beyaz ekmek
Öğle: ıspanaklı börek(3dilim)
Ara: 4kurabiye, 2lokum, 4bisküvi
Ara: yarım kivi, yarım portakal
Ara: 3avuç leblebi, 1avuç kuru üzüm
Spor yok
Su 3lt
Menüm berbat kızın bana yaa. Böyle giderse çok kilo alacağım..regl dönemi çok zorlanıyorum
Gerçekten çocukları bir an bile barkmaya gelmez ben çok panik ve sanki hiç kimseye güvenmiyorum babalarına bile bıraktığım her zaman bu son olsun diye kendime söz veriyorum babamız çok rahat çocuklar bazı şeyleri yaşasın hayata hazırlansın der durur ama ben günümüzde de o kadar olaylara tanık oluyorum ki kimse ye güvenmemekte haklı buluyorum kendimi on yıllık ust komşum 50 yaşındaki adam çocuk istismarı suçundan içerde şimdi iyiki hiç çocuklarımı siteye ve komşulara brakmamışım diye kendimi takdir ediyorum belki biraz fazla abartıyorum ama oyun odasında kapalı alan parklarda hata gezmede başka odada bile braksam içim şişer ya yanlarında olurum ya da perişan bir halde aklım onlarda kalır ama çocuklarım küçük büyük hepsi bana çok düşkün ve güveniyor Rabim evlat acısı vermesin bütün kötülüklerden korusun inşallah evlatlarımızı aslana saldıran tavuk nasıl yavrusunu korumak istiyorsa her annede yavrusu söz konusu olduğunda aslan kesilirçok konuştum kızlar benden hepinize
Gayet iyi oluyor aslında hele sadece 1 meyve yersem elma gibi sabah eksiler daha rahat görülüyor canim. Hem börek yediğimden hemde acele yola çıktığımızda yemedim..işten geldim hemen valizi hazırladım yola çıktık..Canim farkettim sende de aksam yok. Vaktin olmadigi icin mi? Yojsa borek yedin diye mi bilerek yemedin? Ve aksami atlayinca kilo vermeni nasil etkiliyor? Bu aralar ben de bazen atlamak zorunda kaliyorum aksami.
salata da var canım ama seçenekler şöyleOturmalarda salata filan da olsa keske onlarla gecistirirdin.
Zıplama yarışması tüm hızıyla devam ediyor. Az olsun bizim olsun diyorum.Günaydın şekerim.. Ayy gezmeler çok fenasamimi insanlarsa arayıp zahmet etmemelerini söyleyebilirsin belki..
Kalori olarak da 1000 kalorinin altına düşünce hiç bişey yememiş oluyosun zaten canım çok tehlikeli sonrası anoreksia zatenbana sizin şuan yedikleriniz bile çok yetersiz geliyor..
Tabiki değişmesini istemiyorum
Böylesi daha mantıklı oldu bence de ama çok spor yapanlar hene bu yarışmada dezavantajlı olurlar.. Sanırım yine en iyisi zıplama yarışması@tuzsuz_ruh
Süper menüKizlar dunku menum
Sabah
1h.yumurta
1 k.k peynir,biraz cecil peyniri
3 zeytin
Aci sos
1dilim t.t ekmek
Ara
1 bardak ayran
2 ceviz
Oglen
2 tavuk sis
2 y.k pilav
Salata
Ara
Kahve
2 hurma
Aksam
Brokoli salatasi
3 y.k ev yogurdu
Su 3.5 litre
menüler çok güzel ve lezzetli geldi bana. Afiyet olsun.Slm kizlar
Bugunku menum
@tuzsuz_ruh K klbk33
11:00--> 2 dilim ekmek, 1 buyuk tabak ispanakli biberli salata, 1 yk aci sos, 1 yumurtadan kiymali yumurta, 1 fincan sutlu kahve.
16:30--> 5 kofte, 1 buyuk kase rokali kuru domatesli biberli naneli salata, salataya 1 yk kenevir yagi ekledim. 1 bucuk dilim ekmek. 1 elma.
2 fincan siyah cay
1 fincan bitki cayi
2,5 lt su
güzel rakibim çok geçmiş olsun. Allah beterinden korusun.Ay kızlaaar bugün varya ömrümden ömür gitti resmen.. hayatımın en korkulu anları yaşadım..büyük bi avmye gittik. Çocukları oyun alanına bıraktık eşimle geziyoruz.. bi anons; "bu önemli bir duyurudur, lütfen en yakın acil çıkış kapısından avmyi boşaltınız" normalde çocuklar yanımda olsa sağa sola bakar neden ki derim belki yavaşça ilerlerim çıkışa falan.. ama çocuklar oyun odasında olunca elim ayağım titremeye başladı.. ben tabi hemen çocukların olduğu tarafa yöneldim eşimde sallana sallana peşimden geliyo hadi diyorum nolmuş ki diyo.. insanlar koridorlarda fil sürüsü gibi haldır haldır koşuyor.. neyse çocukları tam oyun odasından çıkartırken görevliler yanlış alarm falan deyince döndük ama oğlum da çok korktu dudakları bembeyaz oldu kuzumun biraz ağlaştık beraber sonra geri döndük oyun odasına.. meğer son bir kaç gündür oluyormuş.. herhalde dışardan sigara dumanı girince yangın alarmı devreye giriyor..
güzel sağlıklı menü.Menüm
Sabah
1 dlm ekmek
Omlet
5-6 dlm sucuk
1 tk reçel
1çk tereyağı
1 kuru kayısı
Öğlen
Küçük latte
Minik mozzarella sandviç
Akşam
5 yk lahana
3 çatal spagetti
4 yk yoğurt
Salata
Ara kefir
1 dlm elma
Spor telaşla sağa sola koşturmak
bu menü bu takımda olmadı amaaMenüm:
Sabah: 1kk b.peynir, yarım pors.sucuklu yumurta, az yeşillik, 1y.k.reçel, 4zeytin, 3dilim beyaz ekmek
Öğle: ıspanaklı börek(3dilim)
Ara: 4kurabiye, 2lokum, 4bisküvi
Ara: yarım kivi, yarım portakal
Ara: 3avuç leblebi, 1avuç kuru üzüm
Spor yok
Su 3lt
Menüm berbat kızın bana yaa. Böyle giderse çok kilo alacağım..regl dönemi çok zorlanıyorum
değişik olmuş, ama dengelemişsin akşam.Bu günkü menum
12.30
2 kk beyaz peynir 7 tane zeytin
1 tatlı kaşığı tereyağı ve bal
1 lokma simid 1 çatal ucuyla börek
1 dilim tb ekmek 1 yumurta
Açık çay çeyrek domates
13.20
Ara 2 lokma tahin pekmez
17.10
1 fincan dibek kahve
Akşam 19.40
1 tabak taze sebze guveç
Bol yeşillik salata
Su üç lt spor
oğluNu öp benim için. Benimki de büyüyünce öyle minnak davranışlar yapsın. Bayılırım ben ona yaa.Doğru söylüyorsun kimseye bırakmamak lazım hele samimi olmadığın komşuya falan. Çok çok mecbur kalırsam samimi bi arkadaşıma bırakırım büyüğü ama küçük yanlız başına kalmaz okul dışında..
doğrusu eşine bu konuda katılıyorum çocukların kendi sorumluluklarını almaları taraftarıyım her zaman.. ilk yürümeye başladıkları andan itibaren ayaklarını sağlam basmaları için elimden geleni yaptım.. eğer o adımı atacaksa düşmeyi göze almalarını istedim.. koltuğa tırmanırsa bir adım geride durdum ki benim varlığıma güvenip savsak davranışlarda bulunmasın (tabi o yükseklikten düşerse yakalardım ama tabi onun bundan haberi yok) .. eninde sonunda okula gidecek kendi sorumluluğunu almayı bilmeliler. Benim kızım 1.5-2 yaşlarında kendi yemeğini hiç yardım almadan yerken oğlumun 7 yaşındaki sınıf arkadaşını annesi yediriyordu.. sanırım gurur duymakta haklıyım gene de
oğlum bazen dışarı çıkarken bana cüzdanını aldın mı diye soraraldım babacım derim hemen..
Allah evlatlarımızı korusun, dediğin gibi birisi zarar vermeye kalksa eminim her anne hiç düşünmeden katil olur
Sıkı kahvaltı, hafif akşam yemeği.Hepinize teşekkür ederim kızlar..ayrı ayrı yazamadım hakkınızı helal edin dünkü menüm
Sabah (12:00)
Sucuklu yumurta
2 dilim ekmek
1 tk acılı ezme
1 tk bal
1 dilim ıspanaklı borek
Akşam 18:00)
1 dilim dana bonfile
2 yk pilav
4 adet kara lahana sarması
Su 1.5 lt
Spor yok
Merhaba canım sana da hayırlı pazarlarMerhaba kızlar. Herkese iyi pazarlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?