Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Menün güzel olmuş canım sağlıklı ve doyurucu..

Ay kızlaaar bugün varya ömrümden ömür gitti resmen.. hayatımın en korkulu anları yaşadım.. büyük bi avmye gittik. Çocukları oyun alanına bıraktık eşimle geziyoruz.. bi anons; "bu önemli bir duyurudur, lütfen en yakın acil çıkış kapısından avmyi boşaltınız" normalde çocuklar yanımda olsa sağa sola bakar neden ki derim belki yavaşça ilerlerim çıkışa falan.. ama çocuklar oyun odasında olunca elim ayağım titremeye başladı.. ben tabi hemen çocukların olduğu tarafa yöneldim eşimde sallana sallana peşimden geliyo hadi diyorum nolmuş ki diyo.. insanlar koridorlarda fil sürüsü gibi haldır haldır koşuyor.. neyse çocukları tam oyun odasından çıkartırken görevliler yanlış alarm falan deyince döndük ama oğlum da çok korktu dudakları bembeyaz oldu kuzumun biraz ağlaştık beraber sonra geri döndük oyun odasına.. meğer son bir kaç gündür oluyormuş.. herhalde dışardan sigara dumanı girince yangın alarmı devreye giriyor..

insan hep çocuklarını düşünüyor böyle anlada.. allah korusun ben oyun odasında bişey olmuştur diye çok endişelendim.. çok şükür herkes iyi

Tabiki canim cocugun yaninda olmayinca insan korkar. Cok gecmis olsun. Sukurler olsun ki herkes iyiymis

Menüm
Sabah
1 dlm ekmek
Omlet
5-6 dlm sucuk
1 tk reçel
1çk tereyağı
1 kuru kayısı

Öğlen
Küçük latte
Minik mozzarella sandviç

Akşam
5 yk lahana
3 çatal spagetti
4 yk yoğurt
Salata

Ara kefir
1 dlm elma

Spor telaşla sağa sola koşturmak

Guzel manu canim. Anlasildi cumaya 70e veda var. Afiyet olsun

Ay canım çok geçmiş olsun gerçekten çocuklar söz konusu olduğunda insan donup kalıyor iyi bari önemli bişi yokmuş oğluşuna daha fazla üzüldüm kıyamam kuzum

insan hep çocuklarını düşünüyor böyle anlada.. allah korusun ben oyun odasında bişey olmuştur diye çok endişelendim.. çok şükür herkes iyi
geçmiş olsun. Bu da sana akıl dayağı olsun. Çocukları bırakma. Yanlarında ol. Benzerini düğünde yaşadım. Hadi sen de oyna diye tutturdular. Çocuğu biz alırız dediler. Bir kavga çıktı. Ben başladım çocuğu aramaya. Kadın akraba ama ben mafoldum çocuğu ararken. Ömrümden ömür gitti. Çocuğu bulmam 2dk sürdü ama benim için daha fazlaydı sanki. Olası tehlikede herkes kendini düşünüyor. Ben anneyim çocukları düşünüyorum. Benim olayda da eşim kavga edenlere bakmaya gitti. Baksana çocuğuna. Babalar anneler gibi değil. Ne varsa annede var. Çok geçmiş olsun. Neyse ki kimseye bişey olmamış.

Menüm:
Sabah: 1kk b.peynir, yarım pors.sucuklu yumurta, az yeşillik, 1y.k.reçel, 4zeytin, 3dilim beyaz ekmek
Öğle: ıspanaklı börek(3dilim)
Ara: 4kurabiye, 2lokum, 4bisküvi
Ara: yarım kivi, yarım portakal
Ara: 3avuç leblebi, 1avuç kuru üzüm
Spor yok
Su 3lt

Menüm berbat kızın bana yaa. Böyle giderse çok kilo alacağım..regl dönemi çok zorlanıyorum

Bu günkü menum
12.30
2 kk beyaz peynir 7 tane zeytin
1 tatlı kaşığı tereyağı ve bal
1 lokma simid 1 çatal ucuyla börek
1 dilim tb ekmek 1 yumurta
Açık çay çeyrek domates

13.20
Ara 2 lokma tahin pekmez

17.10
1 fincan dibek kahve

Akşam 19.40
1 tabak taze sebze guveç
Bol yeşillik salata

Su üç lt spor

Ay canım çok geçmiş olsun gerçekten çocuklar söz konusu olduğunda insan donup kalıyor iyi bari önemli bişi yokmuş oğluşuna daha fazla üzüldüm kıyamam kuzum

Teşekkürler canım. Aslında ben donmadım eşim beni yavaşlattı yoksa ben bile şaşırdım o kadar hızlı bir şekilde olayı kavrayıp gerekeni yapmak için harekete geçişime.. hatta o süre zarfında bir kısmı film ve dizilerden alıntı olmakla birlikte bin çeşit felaket senaryosu yazabildim kafamdan yetenek işte

Sorma canım yaa çıldırıyorlar oyun odası diye.. biz de aynı katta bi tur atarız demiştik hatta 2-3 dükkan ilerideydik daha bilsem bırakır mıydım çocukları hiç.. bi daha o avmye gitmem o ayrı

Gerçekten çocukları bir an bile barkmaya gelmez ben çok panik ve sanki hiç kimseye güvenmiyorum babalarına bile bıraktığım her zaman bu son olsun diye kendime söz veriyorum babamız çok rahat çocuklar bazı şeyleri yaşasın hayata hazırlansın der durur ama ben günümüzde de o kadar olaylara tanık oluyorum ki kimse ye güvenmemekte haklı buluyorum kendimi on yıllık ust komşum 50 yaşındaki adam çocuk istismarı suçundan içerde şimdi iyiki hiç çocuklarımı siteye ve komşulara brakmamışım diye kendimi takdir ediyorum belki biraz fazla abartıyorum ama oyun odasında kapalı alan parklarda hata gezmede başka odada bile braksam içim şişer ya yanlarında olurum ya da perişan bir halde aklım onlarda kalır ama çocuklarım küçük büyük hepsi bana çok düşkün ve güveniyor Rabim evlat acısı vermesin bütün kötülüklerden korusun inşallah evlatlarımızı aslana saldıran tavuk nasıl yavrusunu korumak istiyorsa her annede yavrusu söz konusu olduğunda aslan kesilir çok konuştum kızlar benden hepinize

Oooooo klbkcim neler yemissin öyle hemen 1000 mekik ceza olsun

Doğru söylüyorsun kimseye bırakmamak lazım hele samimi olmadığın komşuya falan. Çok çok mecbur kalırsam samimi bi arkadaşıma bırakırım büyüğü ama küçük yanlız başına kalmaz okul dışında..
doğrusu eşine bu konuda katılıyorum çocukların kendi sorumluluklarını almaları taraftarıyım her zaman.. ilk yürümeye başladıkları andan itibaren ayaklarını sağlam basmaları için elimden geleni yaptım.. eğer o adımı atacaksa düşmeyi göze almalarını istedim.. koltuğa tırmanırsa bir adım geride durdum ki benim varlığıma güvenip savsak davranışlarda bulunmasın (tabi o yükseklikten düşerse yakalardım ama tabi onun bundan haberi yok ) .. eninde sonunda okula gidecek kendi sorumluluğunu almayı bilmeliler. Benim kızım 1.5-2 yaşlarında kendi yemeğini hiç yardım almadan yerken oğlumun 7 yaşındaki sınıf arkadaşını annesi yediriyordu.. sanırım gurur duymakta haklıyım gene de

oğlum bazen dışarı çıkarken bana cüzdanını aldın mı diye sorar aldım babacım derim hemen..

Allah evlatlarımızı korusun, dediğin gibi birisi zarar vermeye kalksa eminim her anne hiç düşünmeden katil olur

Hepinize teşekkür ederim kızlar..ayrı ayrı yazamadım hakkınızı helal edin dünkü menüm

Sabah (12:00)

Sucuklu yumurta
2 dilim ekmek
1 tk acılı ezme
1 tk bal
1 dilim ıspanaklı borek

Akşam 18:00)

1 dilim dana bonfile
2 yk pilav
4 adet kara lahana sarması

Su 1.5 lt
Spor yok

Canim farkettim sende de aksam yok. Vaktin olmadigi icin mi? Yojsa borek yedin diye mi bilerek yemedin? Ve aksami atlayinca kilo vermeni nasil etkiliyor? Bu aralar ben de bazen atlamak zorunda kaliyorum aksami.
Gayet iyi oluyor aslında hele sadece 1 meyve yersem elma gibi sabah eksiler daha rahat görülüyor canim. Hem börek yediğimden hemde acele yola çıktığımızda yemedim..işten geldim hemen valizi hazırladım yola çıktık..

Oturmalarda salata filan da olsa keske onlarla gecistirirdin.
salata da var canım ama seçenekler şöyle
Kısır
Şalgamlı bulgur salatası
Patates salatası
Şehriye salatası
Yani yine kh ağırlıklı salatalar. Nerde bir nohutlu salata, ton balıklı salata :-D

Zıplama yarışması tüm hızıyla devam ediyor. Az olsun bizim olsun diyorum.

Kizlar dunku menum

Sabah
1h.yumurta
1 k.k peynir,biraz cecil peyniri
3 zeytin
Aci sos
1dilim t.t ekmek

Ara
1 bardak ayran
2 ceviz

Oglen
2 tavuk sis
2 y.k pilav
Salata

Ara
Kahve
2 hurma

Aksam
Brokoli salatasi
3 y.k ev yogurdu

Su 3.5 litre
Süper menü

menüler çok güzel ve lezzetli geldi bana. Afiyet olsun.

güzel rakibim çok geçmiş olsun. Allah beterinden korusun.
Bende mesajları okurken aklıma şu bi çocuğun yüzüne kezzap atan amcasi vardı ya aklıma o olay geldi.
Allah yavrularımızı korusun.

güzel sağlıklı menü.

bu menü bu takımda olmadı amaa
off sucuklu tost kurabiye hepsini de çok severim. Börek De çok güzel olur. yeme de yanında yat.

değişik olmuş, ama dengelemişsin akşam.
Afiyet olsun.

oğluNu öp benim için. Benimki de büyüyünce öyle minnak davranışlar yapsın. Bayılırım ben ona yaa.

Sıkı kahvaltı, hafif akşam yemeği.

Dunku menum kizlar
Sabah
1 kasarli tost (t.t ekmek ile)
Yesillik ve cay

Ara
Kahve ve 12-13 tane a.fistigi

Oglen
Tavuklu salata
Soda

Ara
1 porsiyon meyve (elma,portakal vs karisik)

Aksam
1 koca tabak pirasa yemegi
3 kasik ev yogurdu
1 dilim t.t ekmek

Su 3 litre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…