Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

canım minnoşum çok geçmiş olsun annene dualarım seninle dikakt et kendine ve de iyi bak

iyi geceler kızlarr
baya geç oldu bugün gelebilmem ama menümü yazmadan da yatmak istemedim

bugün yediklerim
sabah- Kepek Ekmeğe Domatesli-Beyaz Peynirli Tost
ara- Leblebi, 1/4 Yeşil Elma
öğlen-Mezgit Tava, Salata ve Coca Cola light
ara- Leblebi, 1 galeta. 1/4 Yeşil elma
akşam-Domates çobası, 3-4 dal maydanoz ve 1 dilim kızarmış ekmek

1lt kadar su + 5i bir arada çay

2011-02-16 tarihli kaloricetveliniz Miktar Kalori
[1] Kızarmış Ekmek 1 DİLİM 35
[2] SUSAMLI GALETA-UZUN 1 adet 45
[3] Maydanoz 10 gr 4
[4] Domates Çorbası 1 PORSİYON 161
[5] Coca Cola Light 1 kutu 6.6
[6] Patates Püresi 60 gr 36
[7] Marul Salata 1 PORSİYON 93
[8] Mevsim Salata 1 POR.(150GR.) 45
[9] Mezgit Tava 100 GRAM 160
[10] Elma 0.5 ADET 30
[11] Leblebi Sarı 1.5 AVUÇ 30
[12] Şeker (küp) 4 ADET 78
[13] Kepek Ekmeğe Domatesli-Beyaz Peynirli Tost 1 adet 167
Toplam : 890.6 kal.

Son düzenleme:
günaydın kızzzlarrr..

hadi canlanın bakalımm uyanın uyanın yarın cumaaa

bizim günümüzzz hanii elleri göremiyorummm halayaaaaaa

canlarım ben bu sabak - cıktımm cok mutluyumm cokkkkk

inş yarın hepimiz - cıkarızzz

günaydın kızlar, ben hala artıdayım malesef

şimdi kepekli sandviç arasına keçi peynirli tost ve sütle kahvaltımı yaptım. menümü öğleden sonra yazıcam.

öpüldünüzz:)

canım hiç su yokkk
bak yarın cumaa hem sen bide emziriyorsun bol bol su içmen lazım kendin için bebek için bu durum hiç sağlıklı değil...
bide o sitede bi cok seyin kalorisini düşük veriyor tatlım dikat et..

günaydın canım çok sevindim eksi çıkmana bende bu sabah tartıldım bende eksideyim az da olsa vermişim galiba ben gram gram vereceğim tatlım. kurabiyenin ayda 2 kilo verdiren diyeti nasıl sence galiba simit diyeti. ne düşünüyorsun bu diyet konusunda?

günaydın karciceğim..
herkesin metabolizması farklı malesefki..
o diyet cok güzel bence bende denemek istedim ama simit bulmam zor oluyor malesefki benim ilcede olduğumdan burda simit cok az oluyor ve sabah ben evden cıkmadan bitiyor..
sebzede bulamıyorum tabi diyete göre eğer yapabilecek imkanın vaktin varsa o diyeti uygula derim zaten şimdide o diyet kadar kalori alıyorsun..

Bu demektir ki 65'leri görmüş demek ki... çok güzel....

ben artılardayım ve işlerim yoğun. bir de canım sıkkın yazamıyorum. kusura bakmayın kızlar.

simit diyetini ben de yapmak isterdim ama işyerinde öğle yemeklrimiz çok güzel hem diyet açısında da güzel menüler çıkıyor. onları es geçmek istemiyorum

evet 65.9 olmus canım yarına daha eksilerde cıkardı bu kesin ama tartılamıcak yarın..

inş sende yarına sabit cıkarsın tatlım..

simit diyetini bosver canım benim senin yeme düzenine iş yerindeki yemekler daha uygun ...ben inanıyorum bu hafta toparlanma haftan olduğundan böyle oldu haftaya süper olucaksın o kilocuklar pıtır pıtır gidecekler..
sen sporuna diyetine devam et. hafta sonu kilo alma görbak cumaya nasıl vermiş olucaksın...

bu günkü menün

sabah yoğurtlu yulaf ezmesi

ara yeşil elma

öğlen tavuk haslama marul yaprakları belki domates

ara yeşil elma keten tohumlu yoğurt 1 kasık

aksam arnıbahar haslaması yoğurt.

leslie (cok yapmıcam ağırlık yapmasın vücuduma)

3 litre su

kızlar ben hafta sonu nasıl besleneyim sizce kalori hesabımı yapayım yoksa montimi..
babamın doğum günü vardı evdekiler tutturmuslar sen gelince pasta kesicez die.. yok dedim siz yiyin ben diyet yapıyorum yiyemem die ama beni bekliyorlar kalori hesabı yaparsam pastadan incebir dilim yiyebilirim ama monti yaparsam yiyemem ne diyorsunuz nasıl besleneyim..
kilo almadan dönmek istiyorum haftaya 59 olmam lazımm..
ayy 900 gr kilom kaldı 59 u görmek için bu kadar yaklasıp yaklasıp kaybetmek cok üzüyor beni..
bana bi akıl verin babamı kırmadan bu işin içinden nasıl cıkarım..

cumartesi normal kahvaltı yaparım
öğlen dısarda ölucaz lazer kontrolüm var simit yerim aksam annemin yaptığı yemeklerden azar azar yiyip sonrasında ince bir dilim pasta yersem olurmu ki..

pazar zaten pasta krıizini atlatınca kolay gecer..o gün elma diyetini bile yapabilirim...

**4. TAKIM 194. ETAP**

meyvenull ( 61/)
pamukcuk ( 73.1)geri dönmek üzere ayrıldı
Kuyabiye(56.2/)
PrensesPeri( 77.7)
hypatia(68.7/)
Anna_maria(69.2/)
karcicegi71(70.0/)
pembepanter1(63.5/)
minnoş prenses(66/65.9/0.1/%0.15)
nidah( 69.4/)
katrem ( 78.2/)

4. TAKIM TOPLAM KİLO ( )

özge bu hafta giricekmi girmicek mi bilmiyorum kızlar.. gelirse listeye alıcam.
şimdi düne kısa bi yolculuk yapayım ben :86:.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…