arkadaşlar beni bilgilendirirseniz sevinirim. ara öğünü acıkmasanızda yapıyormusunuz. ben hiç acıkmıyorum. fazla kalori almamak için çoğunlukla yapmıyorum yada yapmayı unutuyorum. ara öğün yapmadığımda ana öğünlerde fazlada yüklenmiyorum. denedim gördüm. mesala öğlen sadece tost yedim onun bile yarısında tıkandım ve kalanını attım bitiremedim bu saat oldu hala açıkmadım. yani acıkmasamda ara öğün yapmalımıyım.
Canım ara öğün yap ama miktarını azalt. misal bir tatlı ya da yemek kaşığı kadar kuru üzüm, küçük bir mandalina gibi. hem kalorisiz hem de metabolizman için gerekli.
burcu esmersoy 3 ana öğün yerine 3 ana öğün 3 ara öğün yemeye başladıktan sonra hiçbir şey yapmadan 2 kg vermiş bir ayda. bir programda söylüyordu, sağlıklı beslenmenin önemini o zmn anladım diye...
ya canım benim çooook saol
ben sevdim bu diyeti, aslında öğlen simit ayran bana çok uyar çünkü benm iş yerinde yemek çıkmıyo, hep sorun benm öğle yemeklerim.
aslında simiti çok kalorili diye bilirim, ama sen madem denedin, ben de deniycem bunu, peki nasıl yavaş mı verdiriyo , normal mi, ben aynı zamanda hipotroidi hastasıyım, yani metabolızmam çok yavaş çalışıyo ondan sordum,
tahıl bar için de teşekkürler canım
eee ben senin gibi öğrenci değilim annemler harıç herkes sıkıstırıyor düğün düğün die
Ceyiz bakıom yaaaa
canım ben önermiş gibi olmıyım, biliyorsun her diyet her bünyede işe yaramıyo
ama ben bu diyetle 5 ayda 10 kilo verdim
eğer denemeye karar verirsen umarım sen de benim kadar memnun kalırsın
ayy zevcanım çeyiz işi kafayı yediriyo valla insana
ben de çıldırmış gibi bişeyler bakıp, alıyorum sürekli
sen annenlerle konuşabildin mi? son durumlar nası
minosum 35 tl ye bi döküm bbuldum esse nin onu alıcam et için..
ESSENSO CAST IRON TRIBECA BALIK TAVASI - www.esse.com.tr bak canım bu
minosum 35 tl ye bi döküm bbuldum esse nin onu alıcam et için..
ESSENSO CAST IRON TRIBECA BALIK TAVASI - www.esse.com.tr bak canım bu
canım aksamustu ben cıktıktan sonra yazmıssın kusura bakma tatlım ben seramık tavalarımıda esseden aldım cok memnunum dokum tavaları esse de bırde tantıtonı de gordum ıkısıde cok ıyı ama yınede gormeden alma netten tatlımm .
meyvem ve kızlarr sıze bısey soylemek ıstıyorum annem bırazcık rahatsızlarndı yanı mıdesı agırıyor sureklı cıkarıyor daha oncede gıtmıstı doktoraa ılac kullanıyordu , mıde fıtıgı dedı doktor. sımdı yarın tekrardan doktora goturucem annemı trabzona . babam goturemıyor ee yanlızda gıdıcek halı yok yarın ve cuma gunu yokum bu durumda. yanı olsamda tartılıcak bır yer yok dayımlarda kalıcam ama bu sabah 66 kıloydum ıstersenız benı 66 dıye lısteye alın . yada ızınlı gosterın meyvem. inşallah annecımınde hıcbısesı cıkmaz cuma gecesı donerız kızlar dua edın olurmu
meyvem ve kızlarr sıze bısey soylemek ıstıyorum annem bırazcık rahatsızlarndı yanı mıdesı agırıyor sureklı cıkarıyor daha oncede gıtmıstı doktoraa ılac kullanıyordu , mıde fıtıgı dedı doktor. sımdı yarın tekrardan doktora goturucem annemı trabzona . babam goturemıyor ee yanlızda gıdıcek halı yok yarın ve cuma gunu yokum bu durumda. yanı olsamda tartılıcak bır yer yok dayımlarda kalıcam ama bu sabah 66 kıloydum ıstersenız benı 66 dıye lısteye alın . yada ızınlı gosterın meyvem. inşallah annecımınde hıcbısesı cıkmaz cuma gecesı donerız kızlar dua edın olurmu
canım ben önermiş gibi olmıyım, biliyorsun her diyet her bünyede işe yaramıyo
ama ben bu diyetle 5 ayda 10 kilo verdim
eğer denemeye karar verirsen umarım sen de benim kadar memnun kalırsın
hımm ayda 2 kilo demek. bakalım daha tam karar vermedim canım saol
selam canım nasılsınn .
daha iyiyim , çok şükür , ilaçlara devam tabiiiii:97::97:
haftaya bomba gibi başlamak için kendimi motiveyle meşgulum. senin nasıl gidiyor
canım yaaa çok geçmiş olsun anneciğine
gecmiş olsun minnosumm.. yarın sabah tartıl o kilonu geceriz nete giremezsen bana mesaj at kilonu.
inşallah anneciğin iilesir canım benim.. mide strese moral bozukluğuna hiç gelmiyor cok cabuk etkileniyor dikkat etsin anneciğin.üzme sende kendini yeni atlattın hastalığı minnosumm ..
sabah kilonu bekliyor olacağımm
sagolun canlarım cok teseskkur ederımm . ınsallah kotu bırseyı yoktur hersey babannemın yengemınn yasattıgı olaylar yuzunden oluyor bılıyorum kadın sıkıntı stress kafayı yıycektı onun yerıne mıdesı fesat ettı ıste neyse konustukca cok sınırlenıyorum . ınsallah kotu bısey cıkmaz. ıyı hatırlattın meyvem ben kendı hastalaıgımı unutmusum ılacımı bılem ıcmedımben yarın sabah tartılırım sababh 7 de yola cıkıcagız sana msj atarım tatlım cok sagolun anlayısınız ıcın ben ızınlı yazarsınız dıye dusundum . neyse bu hafta zaten hıc kılo veremedım hastalık su bu derken ama haftaya bomba gıbı gelıcemm soz verıyorumm sızee
inşallah annen iileşir canımdaa sen bomba gibin dönersin..
bu haftan böyle gecti napalım olur arada öyle vücudunda bu kiloya alısmıs oldu buda ii birsey..
haftaya 64 sün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?