Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Canım ara öğün yap ama miktarını azalt. misal bir tatlı ya da yemek kaşığı kadar kuru üzüm, küçük bir mandalina gibi. hem kalorisiz hem de metabolizman için gerekli.

burcu esmersoy 3 ana öğün yerine 3 ana öğün 3 ara öğün yemeye başladıktan sonra hiçbir şey yapmadan 2 kg vermiş bir ayda. bir programda söylüyordu, sağlıklı beslenmenin önemini o zmn anladım diye...

oy oy kimler gelmiş nasılsın canım

aa öylemi demiş 6 öğün olcak toplam dimi canım haklısın iyi vermiş ya doğru ama

canım ben önermiş gibi olmıyım, biliyorsun her diyet her bünyede işe yaramıyo
ama ben bu diyetle 5 ayda 10 kilo verdim
eğer denemeye karar verirsen umarım sen de benim kadar memnun kalırsın

eee ben senin gibi öğrenci değilim annemler harıç herkes sıkıstırıyor düğün düğün die
Ceyiz bakıom yaaaa

ayy zevcanım çeyiz işi kafayı yediriyo valla insana
ben de çıldırmış gibi bişeyler bakıp, alıyorum sürekli

sen annenlerle konuşabildin mi? son durumlar nası

ayyy gizemim annemle sürekli konusuyorum ama kadın nuh diyor peygamber demiyor .. nolcak bu işin sonu bilmiyorum..
çeyiz olayı zaten hepten delirtiyorr dediğin gibi..

meyvem ve kızlarr sıze bısey soylemek ıstıyorum annem bırazcık rahatsızlarndı yanı mıdesı agırıyor sureklı cıkarıyor daha oncede gıtmıstı doktoraa ılac kullanıyordu , mıde fıtıgı dedı doktor. sımdı yarın tekrardan doktora goturucem annemı trabzona . babam goturemıyor ee yanlızda gıdıcek halı yok yarın ve cuma gunu yokum bu durumda. yanı olsamda tartılıcak bır yer yok dayımlarda kalıcam ama bu sabah 66 kıloydum ıstersenız benı 66 dıye lısteye alın . yada ızınlı gosterın meyvem. inşallah annecımınde hıcbısesı cıkmaz cuma gecesı donerız kızlar dua edın olurmu

canım yaaa çok geçmiş olsun anneciğine

gecmiş olsun minnosumm.. yarın sabah tartıl o kilonu geceriz nete giremezsen bana mesaj at kilonu.
inşallah anneciğin iilesir canım benim.. mide strese moral bozukluğuna hiç gelmiyor cok cabuk etkileniyor dikkat etsin anneciğin.üzme sende kendini yeni atlattın hastalığı minnosumm ..
sabah kilonu bekliyor olacağımm

canım yaaa çok geçmiş olsun anneciğine

sagolun canlarım cok teseskkur ederımm . ınsallah kotu bırseyı yoktur hersey babannemın yengemınn yasattıgı olaylar yuzunden oluyor bılıyorum kadın sıkıntı stress kafayı yıycektı onun yerıne mıdesı fesat ettı ıste neyse konustukca cok sınırlenıyorum . ınsallah kotu bısey cıkmaz. ıyı hatırlattın meyvem ben kendı hastalaıgımı unutmusum ılacımı bılem ıcmedım ben yarın sabah tartılırım sababh 7 de yola cıkıcagız sana msj atarım tatlım cok sagolun anlayısınız ıcın ben ızınlı yazarsınız dıye dusundum . neyse bu hafta zaten hıc kılo veremedım hastalık su bu derken ama haftaya bomba gıbı gelıcemm soz verıyorumm sızee

inşallah annen iileşir canımdaa sen bomba gibin dönersin..
bu haftan böyle gecti napalım olur arada öyle vücudunda bu kiloya alısmıs oldu buda ii birsey..
haftaya 64 sün

inşallah annen iileşir canımdaa sen bomba gibin dönersin..
bu haftan böyle gecti napalım olur arada öyle vücudunda bu kiloya alısmıs oldu buda ii birsey..
haftaya 64 sün

evet zevcanım sana soz verıyorum haftaya 64 kıloyumm ınsallah allahın ıznıyle super spor yapıcam vee harıka fıt bır vucutlann 64 olucam yıhuhu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…