evet 65.9 olmus canım yarına daha eksilerde cıkardı bu kesin ama tartılamıcak yarın..
inş sende yarına sabit cıkarsın tatlım..
simit diyetini bosver canım benim senin yeme düzenine iş yerindeki yemekler daha uygun ...ben inanıyorum bu hafta toparlanma haftan olduğundan böyle oldu haftaya süper olucaksın o kilocuklar pıtır pıtır gidecekler..
sen sporuna diyetine devam et. hafta sonu kilo alma görbak cumaya nasıl vermiş olucaksın...
evet canım kalori sayımı yapayım dimi.. Böylece kilomu korumus olurum.. Dönüncede kaldığım yerden veririm pıtır pıtırgünaydın kızlar bugün bende tartıldım vermişim sankii ama yarın sanah netleşcek 1kilo versem diyorum ama okadar olmıcak galba,çok kasamıyom diyeti malum emzirince çok acıkıyorum,neyse - ye düşeyim de yeter inş:)
meyve bence kalori sayımı yap,babacıın için:)
sağol canım... Ben de öyle inanıyorum. Verdiğim aradan sonra bu hafta toparlanma oldu. Inş. Güzel sonuçlar elde edeceğim :/
meyvecimmm bence kalori hesabıyla hem diyetini korur hem de sizinkileri kırmamış olursun. Kalori hesabı yap bence...
ince bir dilim pasta kac kalori ederki :26::26:
Metabolizmam günde 1500 kalori yakıyor..
üstündeki süslerini profiterolünü fıstığını çikolatasını ayırarak gerçekten ince bir dilim pasta yiyebilirsin. iki parmak kalığınlığını kesinlikle geçmeyecek şekilde, bir kalın parmak gibi düşün.. doktorum böyle göstermişti bana ama ben tam anlatamadım. ayrıca o gün kahvaltıda vs. karbonhidratlardan ekmeklerden uzak durabilirsin.
bol su ve yeşilçay da içtin mi tamamdır bence.
anladım canım 2 parmak kalınlığında üzerindekileri ayırarak yedimmi bu iş tamamdır.
ozamn şöyle yapayım
sabah yumurtalı kahvaltı..
ara elma
öğlen tavuklu salata ayran dısarda olacağımdan
ara elma
aksam balık salata
ara pasta
3 litre suyumuda içerim yeşil cayı aksam ve kahvaltıdan sonra 2 kupa içerim
nasılll böyle olurmu :26:
kızlar ben korse kullanmaya karar verdim bacaklarımdaki yumusları toparlar belki yürürken sallanmazlarr
bence gayet güzel canım... inş. güzel bir haftasonu olur. babanın d.günü de şimdiden çook kutlu olsun inş. hep birlikte nice senelere girin görün:)
tam tersi korse tarzı şeyler tembellik yapar diye biliyorum ben
nasıl tembellik anlamadm :26:
Günaydın kızlar
Benim bünye kesin direnişe geçti yaa :84: Dün diyetime harfiyen uydum ama anca 300 gr gitmiş
Neyse madem inatlaşıyoruz, ben varım
Bugün hypatianın diyetinin 2. günü, cuma-cmts-pazar nasıl besleniceğime karar veremedim bi türlü ama pazartesi simit diyetime dönüyorum
Bi de bundan sonra yürüyüşü biraz bırakıp, haftada 3 gün pilates yapmaya karar verdim
2 gün bacak yapıcam, 1 gün de pilates plus
Pazar günleri de fırsat bulabilirsem stretch yaparımOhh mis olur valla
Bugünkü menüm
Sabah: 1 muz
Ara: 1 bardak yarım yağlı süt
Öğle: Salata, 1 kase mercimek çorbası
Ara: 1 kivi
Akşam: 2 dilim yağsız b. peynir, Salata, 1 dilim t.t. ekmek
Ara: Yağsız sütlü kahve
canım bence günde 300 gr. hiç fena değil gayet güzel vermişsin, bu diyet bende artık işe bile yaramaz oldu, spor yapmam ve harfiyen uymama rağmen. bu günde en az 300 gram gider inş..
sen aynen devam et...
canım ben sadece 1 kere yapmıştım bunu daha önce
bi de zaten geçen hafta gayet sıkı diyet ve spora rağmen + çıkmıştım, bu hafta aynı şekilde devam ettim ya o yüzden 300 gr az dedim
bu 300 gr la anca 2 hafta önceki kiloma dönebildim
anlamadım gitti bu işi :44:
Günaydın kızlar
Benim bünye kesin direnişe geçti yaa :84: Dün diyetime harfiyen uydum ama anca 300 gr gitmiş
Neyse madem inatlaşıyoruz, ben varım
Bugün hypatianın diyetinin 2. günü, cuma-cmts-pazar nasıl besleniceğime karar veremedim bi türlü ama pazartesi simit diyetime dönüyorum
Bi de bundan sonra yürüyüşü biraz bırakıp, haftada 3 gün pilates yapmaya karar verdim
2 gün bacak yapıcam, 1 gün de pilates plus
Pazar günleri de fırsat bulabilirsem stretch yaparımOhh mis olur valla
Bugünkü menüm
Sabah: 1 muz
Ara: 1 bardak yarım yağlı süt
Öğle: Salata, 1 kase mercimek çorbası
Ara: 1 kivi
Akşam: 2 dilim yağsız b. peynir, Salata, 1 dilim t.t. ekmek
Ara: Yağsız sütlü kahve
canım kas tembelliği oluşturur derler ya. hatta gece yatarken bile sütyeni çıkarın diye tavsiye ederler. ben öyle biliyorum :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?