Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

stitch stitch eş olmusuz canim. bu hafta en cok kiloyu biz verelim diycem ama cuma sabitken ben bu sabah artidaydim. Neyse insallah pazartesiye iyi bir eksiyle baslayip haftayi guzel kapatiriz. Bu hafta en azindan yuzde 1 olsun istiyorum, onun icin de 900 gr vermeliyim yani 84.0 i gormem lazim. Olur mu ki??
Oluuur niye olmasın ♥️

Bu mesaj bana sanırım
Hayır kaptan ödüle saymaaaaa :KK43: yarın ödül yapacağım ceza ver :KK43:
Canim tamam yarin yap odulunu, menun kalori olarak iyi kucucuk bir ceza vereyim:)

Kahvaltıyı çok halsiz hissediyordum kalkamadım ve dedim günde ısrar edecekler en azından orası kahvaltı gibi olsun 2 öğün yapayım
Ondan öyle oldu
Tamam canim :)

Canim tamam yarin yap odulunu, menun kalori olarak iyi kucucuk bir ceza vereyim:)

Tamam canim :)
Spor yapabilseydim keşke şu iki gün
Annemin gelmesiyle tüm düzenim bir garip oldu yataktan çıkamıyorum 🤦🏻‍♀️
Bir de havalar
Misafir git gel sporum bu hafta felaket
Yarın kendimi motive etmem lazım 🤦🏻‍♀️

Spor yapabilseydim keşke şu iki gün
Annemin gelmesiyle tüm düzenim bir garip oldu yataktan çıkamıyorum 🤦🏻‍♀️
Bir de havalar
Misafir git gel sporum bu hafta felaket
Yarın kendimi motive etmem lazım 🤦🏻‍♀️
Bugun cocuk pesinde kosmussun , onu spora sayiyorum canim..
Yarin odulunu yap kendine gel.
Diger takimlar asiri motiveler, bizimde onlara yetismemiz gerek kuzum..

Bizim planlar degisti, gidemedik ciftlige.
Sisme havuzu doldurduk, 1 saat oynadi cocuklar.
Sonra onlari yika, giydir, doyur.
Simdide bahceye cikartacagim, ayy bu annelerin cilesi bitmez:))
Esimde hala alisveriste, bana mesaj atiyor, sunu mu alayim, bunu mu:)
Birazdan yeteeeeeer diye bagiracagim :p :KK53:

13 TEMMUZ MENUM
SABAH 10.30DA

100 kalorilik protein shake

OGLEN 12.30DA
2haslanmis yumurta
2 kk kadar tulum ve keci peyniri
1 dilim tb ekmegi
Bolca domatesli biber(firinlanmis)
1 kucuk salatalik
3 parca karpuz

ARA 16.00DA
Filtre kahve
1 avuc kabuklu yer fistigi
1 hurma

AKSAM 19.00DA
Haslanmis tavuk but
4 kasik pirinc pilavi
1 kepce zeytinyagli taze fasulye

YEMEKTEN 30DK SONRA
5parca karpuz, 1 kucuk parca peynir

SU: 2.5lt
SPOR: 1bucuk saat spor salonunda antreman, ve tum gun kosturmaca..

:KK200:En Büyük TÜRKİYETUM CITIRLARIN DIKKATINEEn Büyük TÜRKİYE:KK200:

• Uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
  • Tablomuzdaki ODUL ibaresinin anlami, haftada 1 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
D: Dans

:KK200::kk77:CUMARTESI GUNU MENU VE SPOR CIZELGEMIZ:kk77::KK200:
Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.

İsimCumaCumartesiPazarPazartesiSalıÇarşambaPerşembe
Harpy
Aomine Daiki
Minikpanda1107
Gonulmeyvesi
Konus dinliyorumODUL :KK36::nazar: :nazar:
Derya_the_queen:KK76::KK76::KK36::KK36::nazar: :nazar:
enimenime:KK36::KK36:
Elmasyuzuk:KK76::KK76::KK36::KK36::nazar: :nazar:
DeryaOnDiet:KK76::KK76::KK36::KK36::nazar: :nazar:
Diyetteanne:nazar: :nazar:
YawrukushODUL :KK76::KK36::KK36::nazar: :nazar:
stitch :nazar: ??
cinecin:KK36::KK36:
DenizinYosunKokusu:KK76::KK76:
fmad:KK76::KK76:100IA :KK36::nazar::nazar:
Sertugba
klbk33
tomrs
Kozmogirl17ODUL :KK76::KK36::KK36::nazar: :nazar:
Mavi boncukkk:KK76::KK76::KK36::KK36::nazar: :nazar:
Fatmanur dr:nazar: :nazar:
gogo2405ODUL :KK36:

:KK5:***4. TAKIM ES LISTESI*** :KK5:

*4. takimin citirlari, haftaya cuma gunu yarismamiza kadar, birbirleriyle eslesen arkadaslarimiz, eslerini yakindan taniyacak,:KK25:
*Eslerinin menulerini-sporlarini inceleyecek, yorum yapacak, hal hatir soracak,:kk77::spor:
*Esler birbirini motive edecek , destek olacak, kacamak yapmaya izin vermeyecek,:KK5:
*Esler birbirlerini egzersiz yapmaya tesvik edecek,:KK6:
*Gerekirse diger eslerle , kirici olmayan tatli bir rekabete girilecek.:p:rapci:
Kurallarimiz bunlar kizlar, amacimiz takimimiza hareket ve farkli bir enerji getirmek.

Gelelim es listesine;

1. @DenizinYosunKokusu & gogo2405 gogo2405
2. Kozmogirl17 Kozmogirl17 & DeryaOnDiet DeryaOnDiet
3. K klbk33 & fayfeyfiy fayfeyfiy & FitFiliz FitFiliz
4. Elmasyuzuk Elmasyuzuk & D Diyetteanne
5. Yawrukush Yawrukush & K Konus dinliyorum & F Fatmanur dr
6. stitch stitch & @enimenime
7. cinecin cinecin & Mavi boncukkk Mavi boncukkk
8. sertugba sertugba & tomrs tomrs

Iyi geceler..
13 temmuz
Sabah 10.00
1.5 haslanmis yumurta
3 zeytin domates salatalik 2 kasik kadar çökelek 1 dilim ekmek

Ara 6 findik

14.00
1 kase yogurtlu corba
5 kasik nohut yemegi
2 kasik pilav ve tavuk
Bol salata

16.00
Sade kahve 1 kurabiye

19.30
1 tabak nohut yemegi ve 2 tavuk but

2.5 litre su
Yarim saat yürüyüş
50 squat
100 ip
Ve 5 kez 20ser saniyelik plank
Canim menun genel olarak guzel ama sana tavsiyem baklagillerle et tavuk tuketme hepsi ayni gruba girdigi icin fazla yemis oluyorsun yag yakman onun icin zor olur.benim diyet listemde ornegin ya 3 tane kofte ya 1 parca tavuk yada et ya 8 yk kurubaklagil diyordu hepsini ayni gruba koyuluyor yani

13 TEMMUZ MENUM
SABAH 10.30DA

100 kalorilik protein shake

OGLEN 12.30DA
2haslanmis yumurta
2 kk kadar tulum ve keci peyniri
1 dilim tb ekmegi
Bolca domatesli biber(firinlanmis)
1 kucuk salatalik
3 parca karpuz

ARA 16.00DA
Filtre kahve
1 avuc kabuklu yer fistigi
1 hurma

AKSAM 19.00DA
Haslanmis tavuk but
4 kasik pirinc pilavi
1 kepce zeytinyagli taze fasulye

YEMEKTEN 30DK SONRA
5parca karpuz, 1 kucuk parca peynir

SU: 2.5lt
SPOR: 1bucuk saat spor salonunda antreman, ve tum gun kosturmaca..

Kaptanim tebrikler yine guzel bir menu cikmis
Ozeniyorum valla sana cocuklarla nasil bukadar dikkat ediyorsun ama dun baska bi arkadasa da soyledim meyveyi yemekle birlikte tuketmesen daha iyi olurdu.araya en az 1 saat koymalisin bence.
Gunaydin Ozlemcim, dinlenebildin mi?

Hayır kaptanım sizin yaninizdan ayrildim tam icim geciyordu esim kahve istedi kalktim ona kahve yaptim sonra buyuk oglum durmadi sabaha kadar huysuzdu bi ara bacaklarima kramp gibi bisiler oldu galiba adet gunum geliyor sabahta tartildim hala ayniuim kilo gitmemis odemmi acaba diyorim okadar dikkat ettim spor yaptim gitmesi lazim yani sinir oldum sabah sabah

Günaydın kızlar hepinize sağlıklı zayıflamalar ben buse grubun eskilerindenim 2015-2016 yıllarında grupla beraber 22 kg verdim. Bu güne kadar da hiç dikkat etmediğim için yavaş yavaş geri aldım. Şu an diyetteyim. Yine 82 ile başlayıp 76 lara düştüm. Haftaya tatile gideceğim dönüşte baskülüm ve ben sizinle olmak isterim. Yeni bir maraton olacak. Grup kuralları vs herşeyi unuttum güzel kaptanım ne diyorsun alacak mısınız gruba beni🙏🏻
Kilo bildirimleri menü bildirimleri hesap kitap işleri konusunda aksaklık olmayacağına söz veriyorum. Sporu bilemem🙄

Canim menun genel olarak guzel ama sana tavsiyem baklagillerle et tavuk tuketme hepsi ayni gruba girdigi icin fazla yemis oluyorsun yag yakman onun icin zor olur.benim diyet listemde ornegin ya 3 tane kofte ya 1 parca tavuk yada et ya 8 yk kurubaklagil diyordu hepsini ayni gruba koyuluyor yani

Kaptanim tebrikler yine guzel bir menu cikmis
Ozeniyorum valla sana cocuklarla nasil bukadar dikkat ediyorsun ama dun baska bi arkadasa da soyledim meyveyi yemekle birlikte tuketmesen daha iyi olurdu.araya en az 1 saat koymalisin bence.

Hayır kaptanım sizin yaninizdan ayrildim tam icim geciyordu esim kahve istedi kalktim ona kahve yaptim sonra buyuk oglum durmadi sabaha kadar huysuzdu bi ara bacaklarima kramp gibi bisiler oldu galiba adet gunum geliyor sabahta tartildim hala ayniuim kilo gitmemis odemmi acaba diyorim okadar dikkat ettim spor yaptim gitmesi lazim yani sinir oldum sabah sabah
Canim esimde bende dikkat ediyoruz, ikimizde diyette olunca menuler guzel oluyor.
Ben gunlerdir karpuz yememistim, regli oldum, dayanamadim tatli diye.
Yoksa meyve cok nadir tuketiyorum.
Onerini dikkate alacagim kuzum:)

Günaydın kızlar hepinize sağlıklı zayıflamalar ben buse grubun eskilerindenim 2015-2016 yıllarında grupla beraber 22 kg verdim. Bu güne kadar da hiç dikkat etmediğim için yavaş yavaş geri aldım. Şu an diyetteyim. Yine 82 ile başlayıp 76 lara düştüm. Haftaya tatile gideceğim dönüşte baskülüm ve ben sizinle olmak isterim. Yeni bir maraton olacak. Grup kuralları vs herşeyi unuttum güzel kaptanım ne diyorsun alacak mısınız gruba beni🙏🏻
Kilo bildirimleri menü bildirimleri hesap kitap işleri konusunda aksaklık olmayacağına söz veriyorum. Sporu bilemem🙄
Gunaydin canim, hosgeldin, biran seni cevirimici gorunce heyecanlandim.
Eski 4. takimi toplayacagim ben:))
Kurallari ben bile unuttum kuzum, sen haftaya baskulunle beraber gel :KK200:
Eski gunlerdeki gibi yaris bilem yapariz busem, spor senin icin cerez.:p

Son düzenleme:
Back
X