Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Geçmiş olsun canım, biraz uyu bari dinlenmeden geçmeyecek belli

Bence menün güzel, ben zaten 50li kiloları ideal buluyorum. Biraz alsan da olur kelebekcim. 😅
(Kızartma miii :skandal:)
hazir evdeyim disari da cikamiyorum diye tezimle ilgili arastirmalara bakiyorum canim, su tez bir bitse o zaman tam dinlenecegim ;) ama zaten dun butun gun yattim bugun bile 1 saat once filan arastirma okumaya basladim.

Afiyet olsun canim, biliyorum normalde daha az yiyordun. adim sayin da az olmus.
Ama mesela oglen yedigin kofte ve salata miktari daha fazla olsa ve ekmek olmasaydi daha guzel olurdu. ve cekirdegin miktari biraz fazla olmus.
Köfte azdı çocuklar yesin diye daha az yedim
Çekirdeğin yanında dondurma da vardı. Kendimi tuttum yemedim. Bugün daha dikkatli yiyeceğim.

Geçmiş olsun canım, biraz uyu bari dinlenmeden geçmeyecek belli

Bence menün güzel, ben zaten 50li kiloları ideal buluyorum. Biraz alsan da olur kelebekcim. 😅
(Kızartma miii :skandal:)
Kızartmanın yanında bamyya vardı. Ben sevmediğimden yiyemedim. Kızartma ve sarma vardı. Bugün menüm şahane olacak.
Şimdi dünü telafi için bahçeye çıkacağım😘

Günaydın güzeller, nasıl geçiyor sabahiniz?:KK25:gidemedim planladigim halde, denizime nazar değdi, bu gün hava tüm gün yağmurluymuş, aglayasim var :mad: çok şartlanmıştim sormayın😣

Ama dünkü bile yetmiş bugün süper eksideydim. Bu sabahın tesellisi 🤗
Ne guzel yeni haftaya eksiyle basliyorsun Deryacim:)
Yagmur kotu olmus ama denize gidemesenizde , gezmeye gitmissiniz, var mi tatil gibisi:)

Yarış yaparız ama yarış eylülden sonra👍🏻 Ben de heyecanlandım aslında şu hafta bi geçsin bakalım kaç kilo alıp döneceğim 😁
eylulde olur Busem, sen gel de :)

anladim canim, iyi plan yapmissiniz bu kotu havayi oren yerinde degerlendirirsiniz, super.
can erigi burda bulmak cok zor canim, galiba hic gormedim. domates salatalik hakliisn bol bol yiyorum onalri ama karpuz filan da cok seviyorum :KK43: azaltmaya calisiyorum elimden geldigince
Deryacim erik, cagla burada Turk ve Indian marketlere geliyor, tam erik - cagla mevsiminde.
Ben cok sevdigim icin sIkI takip ediyorum:)

hazir evdeyim disari da cikamiyorum diye tezimle ilgili arastirmalara bakiyorum canim, su tez bir bitse o zaman tam dinlenecegim :KK66: ama zaten dun butun gun yattim bugun bile 1 saat once filan arastirma okumaya basladim.
Sen dinlen canim, raporda alman cok iyi olur.
Tezine bakabilirsen de harika olur.
Tezin bitse ustunden buyuk bir yuk kalkacak:)

Gecen hafta mezun olanlarin hepsine pro uyelik mi verilmis canim simdi gordum. Tuhh kacirdin mi pro uyeligi :KK43:
Canim her mezuna pro uyelik vermiyor kazen , belli kriterleri varmis, soylemedi kriterlerini, fakat bunlari sagliyorsa mezun uye verecekmis bundan sonrada:)

K klbk33 canim boyun kac, kac kilosun?
Yeni mi mezun oldun?
Yediklerinin icinde 1 tabak karpuz ve cekirdek biraz fazla olmus.
Kotu degil dusundugun kadar menun.
Mesela adim sayin 6000-7000 olsa bu menun hic sIkInti olmazdi.
Evinde degilsin, diyete uygun beslenemen normal.
Sen son gunlerin tadini cikart, evine donunce diyeti istersen, rahatlikla yaparsin.. :KK36:

Ne guzel yeni haftaya eksiyle basliyorsun Deryacim:)
Yagmur kotu olmus ama denize gidemesenizde , gezmeye gitmissiniz, var mi tatil gibisi:)

eylulde olur Busem, sen gel de :)

Deryacim erik, cagla burada Turk ve Indian marketlere geliyor, tam erik - cagla mevsiminde.
Ben cok sevdigim icin sIkI takip ediyorum:)

Sen dinlen canim, raporda alman cok iyi olur.
Tezine bakabilirsen de harika olur.
Tezin bitse ustunden buyuk bir yuk kalkacak:)

Canim her mezuna pro uyelik vermiyor kazen , belli kriterleri varmis, soylemedi kriterlerini, fakat bunlari sagliyorsa mezun uye verecekmis bundan sonrada:)
bizim burdakinde hic cagla veya erik gormedim canim, belki yilda bir bilemedin maksimum iki kere giderim kucucuk zaten, icinde meyve sebze yok. kuru gida veya et/sut urunleri o kadar. buranin marketlerinde sadece kisirlik bulgur yok onun icin gitmistim birkac defa geri kalan herseyi buranin marketlerinden aliyorum.
anladim canim, bakalim bizim deryathequeen mezun olunca verecekler mi ;) ins verirler

himm tmm butun mezunlara vermisler sandim da dedim tuh bizim arkadas kacirdi :KK66:
Devm eden bir durum bu mezun olup kriterlere uyanlara vermeye devam ediyor kazen, kacirdigimiz bir sey yok da, kriterlere bizim mezun olacak arkadaslarin hepsi uyar insallah :)

selam canim, afiyet olsun
Sagol canim, daha iyi misin?

bizim burdakinde hic cagla veya erik gormedim canim, belki yilda bir bilemedin maksimum iki kere giderim kucucuk zaten, icinde meyve sebze yok. kuru gida veya et/sut urunleri o kadar. buranin marketlerinde sadece kisirlik bulgur yok onun icin gitmistim birkac defa geri kalan herseyi buranin marketlerinden aliyorum.
anladim canim, bakalim bizim deryathequeen mezun olunca verecekler mi :KK66: ins verirler
Ben indian markette cok turk urunu buliuyorum, salca, bulgur, pirinc,peynir-zeytin, sucuk, turk cikolata-biskuvileri vs.
Sebze meyvede satiyorlar o yuzden sIk ugruyorum.
Turk market 1 tane san franciscoda var ama bana 45dk hic gitmedim:)
Cocuklarla o kadar yolu goze alamam:KK53:
Birde soyle bir opsiyon var 2 tane online turk market var burada, her seyi buluyorsun.
Birisi californiada oldugu icin ucretsiz kargo, digeri de eski oturdugum eyaletteydi oda ucretsiz kargo yapiyordu.
Acaba senin orayada yolluyorlar midir?
tulumba.com ??

Devm eden bir durum bu mezun olup kriterlere uyanlara vermeye devam ediyor kazen, kacirdigimiz bir sey yok da, kriterlere bizim mezun olacak arkadaslarin hepsi uyar insallah :)

Ben indian markette cok turk urunu buliuyorum, salca, bulgur, pirinc,peynir-zeytin, sucuk, turk cikolata-biskuvileri vs.
Birde soyle bir opsiyon var 2 tane online turk market var burada, her seyi buluyorsun.
Birisi californiada oldugu icin ucretsiz kargo, digeri de eski oturdugum eyaletteydi oda ucretsiz kargo yapiyordu.
tulumba.com ??
ben de online marketten aliyorum canim ama bizim online markette de sadece kuru gidalar var salca ince bulgur filan. taze hicbirsey yok.
aman canim yillardir can erigini sadece turkiyeye veya diger akdeniz ulkelerine tatile gidince yiyorum alistim ;)
ama yiyince de deli gibi yiyorum yani bir oturusta yarim kilo felan :D olmamasi daha iyi galiba

tulumba.com ??
bugun de kotuyum canim, yarin sabahki duruma gore mecburen kalacagim evde birkac gun.
aa cok sevindim o zaman insallah hepimiz mezun oluruz ve kriterleri tuttururuz diyeyim o zaman ;)

ben de online marketten aliyorum canim ama bizim online markette de sadece kuru gidalar var salca ince bulgur filan. taze hicbirsey yok.
aman canim yillardir can erigini sadece turkiyeye veya diger akdeniz ulkelerine tatile gidince yiyorum alistim :KK66:
ama yiyince de deli gibi yiyorum yani bir oturusta yarim kilo felan :KK70: olmamasi daha iyi galiba
Dogru soyluyorsun yillardir o kadar seyden uzagiz ki , onlarsiz yasamayi ogreniyor insan..
Bende cagla erik bulunca utanmasam kasayla aliyorum:)
Esim diyor ki daha alsaydin Ozge, yeter mi bu sana :))

bugun de kotuyum canim, yarin sabahki duruma gore mecburen kalacagim evde birkac gun.
aa cok sevindim o zaman insallah hepimiz mezun oluruz ve kriterleri tuttururuz diyeyim o zaman :KK66:
Daha iyi olursun insallah ama olmazsanda dinelenmeye devam canim:)

Dogru soyluyorsun yillardir o kadar seyden uzagiz ki , onlarsiz yasamayi ogreniyor insan..
Bende cagla erik bulunca utanmasam kasayla aliyorum:)
Esim diyor ki daha alsaydin Ozge, yeter mi bu sana :))

Daha iyi olursun insallah ama olmazsanda dinelenmeye devam canim:)
sagol canim.

13 temmuz menüm

Sabah:
Biberli çırpılmış 2 yumurta + 2 wasa

Ara
Türk kahvesi + sütlü kahve + 2 bitter

Akşam soya soslu sebzeli tavuk + 3 kaşık pilav + 1 dilim ekmek (yağlı ve tuzluydu tavuk ama başka iyi alternatif şansım yoktu pek)

Üstüne
1 sütlü kahve + 2 dilim kavun

3 lt su

Gün içinde 7.5 km yürüyüş
Güzel olmuş menun
13 TEMMUZ MENUM
SABAH 10.30DA

100 kalorilik protein shake

OGLEN 12.30DA
2haslanmis yumurta
2 kk kadar tulum ve keci peyniri
1 dilim tb ekmegi
Bolca domatesli biber(firinlanmis)
1 kucuk salatalik
3 parca karpuz

ARA 16.00DA
Filtre kahve
1 avuc kabuklu yer fistigi
1 hurma

AKSAM 19.00DA
Haslanmis tavuk but
4 kasik pirinc pilavi
1 kepce zeytinyagli taze fasulye

YEMEKTEN 30DK SONRA
5parca karpuz, 1 kucuk parca peynir

SU: 2.5lt
SPOR: 1bucuk saat spor salonunda antreman, ve tum gun kosturmaca..
Süpersin özgem
Günaydın kızlar hepinize sağlıklı zayıflamalar ben buse grubun eskilerindenim 2015-2016 yıllarında grupla beraber 22 kg verdim. Bu güne kadar da hiç dikkat etmediğim için yavaş yavaş geri aldım. Şu an diyetteyim. Yine 82 ile başlayıp 76 lara düştüm. Haftaya tatile gideceğim dönüşte baskülüm ve ben sizinle olmak isterim. Yeni bir maraton olacak. Grup kuralları vs herşeyi unuttum güzel kaptanım ne diyorsun alacak mısınız gruba beni🙏🏻
Kilo bildirimleri menü bildirimleri hesap kitap işleri konusunda aksaklık olmayacağına söz veriyorum. Sporu bilemem🙄
Hoşgeldin busem ne güzel olur kız eski günlerde ki gibi kap gel tartiyi

K klbk33 canim boyun kac, kac kilosun?
Yeni mi mezun oldun?
Yediklerinin icinde 1 tabak karpuz ve cekirdek biraz fazla olmus.
Kotu degil dusundugun kadar menun.
Mesela adim sayin 6000-7000 olsa bu menun hic sIkInti olmazdi.
Evinde degilsin, diyete uygun beslenemen normal.
Sen son gunlerin tadini cikart, evine donunce diyeti istersen, rahatlikla yaparsin.. :KK36:
1.58boyum
50kiloydum. Şimdi aldım sanırım. Eve gidince tartılabileceğim. Burada tartım yok.
1yılı geçti mezun olalı.

Back
X