Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Kizlar bugun aksama yatili misafirlerimiz var, cok mutluyum :)
Diyeceksiniz ki neden mutlusun Cunku hem evimize misafir geliyor bu yuzden mutluyum..
Hemde gelen misafirlerimiz bizim yillarca kapi komsumuzdu Houston'da yasarken.Ne mangallar, ne geziler-piknikler, hatta beraber sucuklar, midye dolmalar bile yapmisligimiz var.Firinlarimizin icine mermerler kestirip, firinci kurekleriyle pide-lahmacun- cig kofte partilerinden alamiyorduk kendimizi.
Aksam olur bir aksam biz gideriz onlara, obur aksam onlar gelirdi bize.
Doktorasini yapti arkadasim, vizesi okadardi, Turkiyeye donmek zorundalardi donduler.
Yillarca hamile kalmaya ugrasti abdde , cocugumuzda vatandas olur diye ama kismet bu ya olmadi cocuklari.
Turkiyeye donduler, onlar dondugunde ne kadar uzuldugumu hala hatirliyorum dun gibi..
Yazin turkiyeye geldikce gorustuk ama icimiz hep buruk kaldi..
Sonra bizim avukatimizla, bizim basvurdugumuz sekilde green carda basvurttuk onlari.
Bu arada arkadasim usak universitesinde ogretim gorevlisi oldu..
Derken nisan ayinda bizim avukatimiz onlarin green kartini aldi ki bu cok ucuk bir ornek, benzeri epey az rastlanir bir durumdu.
Ha bu arada Turkiyede 5 yildir yasiyorlar ve birde ogullari olmustu. :)
Iste bu arkadaslarimiz green kartlari geldi ve californiayi bizi kisacakita olsa ziyarete geliyorlar.
Ve sadece californiadan is bakiyorlar
Aksam menusu icin siparis verdiler, oyuzden benim bugun cooook isim var
Yarin sabah yola cikacaklar , cunku tum californiayi gezmek istiyorlar, 1 gece dahi olsa biz havalara uctuk.
Sizinlede bu guzel haberi paylasmak istedim.
Bugun cok aktif olamayacagim, hem arasin sanat dersi var, hem alisveris yapacagim, hem misafir hazirligi..
Ama her firsatta gelecegim yinede :)

Canim tabloda geri dondugun gun basladigin kilo var baslangic kilon olarak, izin sonrasi 67. Onu degistirmek mi istiyorsun?
Yok canım böyle kalsın,bu doğru. ben dememiştim bu konuda bir şey şimdi okudum da sanırım Gogo.ya yazakacmişsin zaten. Teşekkürler

Son düzenleme:
Selam kizlar bugun dugun icin giyim alisverisine ciktık ama hicbir seye bakaamadim dersem inanirmisiniz.kayinvalidem bj guzel gezdi kendi elbise bakti bende cocuklarla ugrastim butun gun hic bir magazaya giremedim oglumun oglen uykusu kcinca baya huysuzlandi hic bur dukkana girmek istemedi surekli agladi en son attim arabaya geri getirdim eve hepsini ama baya bi kalori harcamisimdir sıcakta cocuklarla artik evde birakip oyle gidicem bakmaya baska turlu olmicak yoksa cocuklarla bosu bosuna gunum öldü.simdide kayinvalidemdeyiz guzel bi salata yaptim onu yicem aksam yemegi yerine insallah yarina guzel sonuclar alirim 🖒@yawrukush kaptanim metabolizmam iyidir ayrica gozunuz aydin kisada olsa hasret giderirsiniz insallah DeryaOnDiet canim nasil gecti gunun keyifler nasil 500 ip atlayabildin mi. Elmasyuzuk opuldun canim tesekkur ederim alintilayamadim ama gercekten sabah sporu cok iyi geldi elimden geldikce bundan sonra sabahlari yapicam gunduz diyete daha cok odakli oluyorsun bunu anladim bugun ....bu arada herkes iyidir insallah

Özleriz bak arada geleceksin söz verdin
Yazma işinde kolaylıklar dilerim canım, paragrafa başlamak en zoru bence, ama halledersin sakin ol canim
Ellerine sağlık
Çok mutlu oldum senin adına, keyifli vakitler geçirin beraberce. Ne güzel, heyecanın bana bile geçti

16 temmuz
Spor: yüzme 3*20 dk
Menü:
Sabah 8.30 yarim dilim ekmek, lor peyniri, 7 zeytin, biraz acı sos, domates salatalık
Ara: çay, yeşil elma, bir galeta
Öğle: pul biberli haşlanmış yumurta, yoğurt, biraz ekmek, domates
Ara: iki kaşık bulgur pilavı, bir bardak kefir
Akşam 17.00 fırında levrek (büyüktü yarım yedim) yanında biraz karışık sebze
19.00:bir dilim karpuz

Menu super tebrikler suyu yazmamissin canim

Gözün aydın canım
Çook sevindim mutlu olmana

Güzel bilgiler öğrenmiş oldum ozaman ben günde 4 litreden fazla içiyorum demek oluyor super

Menu super tebrikler suyu yazmamissin canim
Haklısın hep unutuyorum Özlemcim ama tamamladım 3 lt.yi
Bugün keşke k.validen biraz çocuklarla da ilgilneseymiş, bari azıcık bakinabilseydin hazir çıkmışken. Benim kvalidem de hiç oralı olmaz, zor geliyor çocuklarla haşır neşir olmak sanırım. Sen anlattın ben üzüldüm okuyunca canım.

Çok güzel açıklayıcı bir makale çok sağol kaptanım çok önemli şeyler yazıyor ama bukadar alışmışken nasıl sporu azaltacağım onu bilmiyorum içim içimi yiyor yapmadigimda daha az yapsam diyorum ama kaptiriyorum kendimi spora bi çare lazım bana

Geçmiş olsun, hep üst üste gelmiş desene
İlaç aldın mı peki?

Yok canım pko var bende zaten zar zor adet oluyorum ağrı kesici bile bazen kesiyor adetimi ıhlamurlar limonlar portakallar ile atlaymaya çalışıyorum adetim bitsin geçmezse grip o zmn ilaç alıcam ya

Yeniden bir dr.a gitsen ya Ayşe'cim. Annen kızmıyormu sana . İhmal etme kendini,bak ne zamandır aynı şeyden muzdaripsin. Belki bir tedavi önerir. Sanırım doğum kontrol hapı ile adeti düzene sokabiliyorlar.
Arkadaşın nasıl oldu?
Sigara azaltmıştın, nasıl gidiyor?

Ricaederim canım sende öpüldün sağol ❤
Aynen oyle canım sabah sporu hem gün içinde enerji ve aktiflik sağlıyor hem daha az yemeyi sağlıyor özellikle tatlı abur cubur konusunda ben spor yapmazsam illa kaçamak oluyor menümde mesela pazar günleri

Yok canım pko var bende zaten zar zor adet oluyorum ağrı kesici bile bazen kesiyor adetimi ıhlamurlar limonlar portakallar ile atlaymaya çalışıyorum adetim bitsin geçmezse grip o zmn ilaç alıcam ya
Anladım tatlım geçmiş olsun. Bari burun spreyi filan kullan. İyi nefes alamamak çok fena

Gidicem canim useniyorum ama çok uğraştırıyor devlet hastaneleri
Kızmaz olurmu sürekli tartışıyoruz ama.vazgecemiyorum nedense
Rahim incelmesi var ilaç veriyor oluyorum tekrarlıyor çıldırıcam.en sonunda
arkadaşım bugün çok daha iyi canım baya toparladı çok sağol ❤❤
Sigara azalmıştım ama.bugun biraz fazla.ictim Buara çok sitresliyim ya sigara içeceğim ya bisiler yiyeceğim duramıyorum

16 temmuz menum
Sabah
2 yk menemen 5 zeytin 4 catal peynir sekersiz cay
Ara minik elma
Ikindi gibi
Taze fasulye 4 kasik
Semizotu 2 kasik
Cacik
Aksam
1 dilim kek ve cay
Bolca su ictim
Spor 2 3 saat yuzme
Menun gayet basarili canim aksam yemegi yemedigin icin bence kekide gormezden gelebiliriz.

16 temmuz

Sabah 09.00
2 dilim ekmek
1 kk suzme peynir
2 dilim kasar
1 yagda yumurta

Ara 11.30
Sekersiz turk kahvesi

Oglen 15.00
Sade doner
2 dilim ekmek
1 bardak ayran

Ara
1 sade maden suyu

3 bardak sekersiz cay

Aksam 21.00

1 tabak haslanmis tavuklu salata

Su 1.5 li
Spor
50 mekik
20 dak lessie
200 hayali ip

Yawrukush
DeryaOnDiet
Elmasyuzuk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…