- 5 Şubat 2017
- 19.657
- 59.324
- 598
harikasin canim masallahVardık çok şükür
Varır varmaz tartıldım gece
Sonuç
Eki Görüntüle 2289411
Bu da sabah wc den sonrali tartı sonucum
Eki Görüntüle 2289412
Ah şu eltiler
Bana kilo almışsın diye diye moralimi bozdu hep. Yediğimi içime sinerek yiyemedim
IcimdekiSonsuzDeniz bak canım kilo almamışım
Nasıl mutluyum anlatamam
fayfeyfiy
FitFiliz
Kankilerim kilo almamışım
Oh rahatladım
Zeytinyağı iyi de tereyaği olmamış bence canım, bir de az yemişsin sanki Gizemcim15 temmuz menüm
Öğlen:
2 haşlanmış yumurta + 2 dilim ekmek + 1 tatlı kaşığı reçel + 1 tatlı kaşığı tereyağ + küçük bir kapta (valla 2 çorba kaşığı vardır) Ayvalık’tan gelen zeytinyağı
Ara
1 sütlü kahve + 2 bitter
Akşam
2 fit kepekli (peynir + kurutulmuş domatesli) poğaça
2.5 lt su
6km yürüyüş
50 ip atlama
Yawrukush Elmasyuzuk
Zeytinyağını yemesem iyiydi ama ayıptır söylemesi bana ömür billah başka bir yemek vermesinler, şu Ayvalık’tan zeytinyağı üstüme boca etsinler öyle seviyorum öyle seviyorum ki ❤❤❤ Dayanamadım gelince valla
Aaaa günah allah çarpar valla
Markettekiler dandik ama canım, gerçek zyağı değil çoğunlukla. Hakikisinin de çeşitleri var; filtresiz denemiş olabilirsin mesela ya da asidite oranı yüksek bir yöreninkini denemiş olabilirsin, ondan ağır gelmiştir belkiÇok çeşit olduğundan sevdiğini bulmak zaman alabiliyor ama bulduktan sonra daha güzel bir şey düşünemiyorum ya
Zeytinyağı bir tutkudur, imza: canan karatay & gizo
A evet öyle de var di mi? Unutmuştum ben onları, iyi hatırlattıncanım zeytinyağlı olanlar var onlar sanırım evet
yağını süzüp kullanırsan bence diyetlik ya
Kolay gelsin canım, izinden sonra nöbetle başlamak da zor olurGünaydınlar. Uyandım özgem minibüsteyim işe gidiyorum 24 nöbetçiyim bugün. Izin bitti.
İki saatte bir emzir canım ağlamasını bekleme, hayırlı doğumlarÇok şükür iyiyim canım sen nasılsın?
Tam hazır değil ama yavaş yavaş hazırlanıyor :) fazla sakinim galiba :)
Baştan beri gittiğim hastanede doğum yapacağım, kendi doktorumu istiyorum..
Hiç duymadım buralarda öyle bir kurs, gerçekten çok iyi olurdu ama.. İlk çocuk ve hiç bir bilgim yok.. Annemler falan gerçi yardım edecekler işte bakalım..
Havalar öyle sıcak ki, hiçbirşey yapmaya takatim olmuyor bütün gün, daha eksiklerim var, çıkıp almam gerek.. Zaman daralıyor ben evde yuvarlanıyorum ancak
Oo müthişsin hayatim.Vardık çok şükür
Sonuç
Eki Görüntüle 2289411
Eki Görüntüle 2289412
Ah şu eltiler
Bana kilo almışsın diye diye moralimi bozdu hep. Yediğimi içime sinerek yiyemedim
Nasıl mutluyum anlatamam
fayfeyfiy
FitFiliz
Oh rahatladım
Kapattım ya tam kesinleşsinAyy senin hamilelik takvimini sevsinler :))
İnşallah cnm sağolasın50 mekik yaptım olurmuu
+700 fark var ama
Yeme yeme sakın dagıt gitsinnn
Ettim insallah bugun
200 Ia tamam kaptan
Super bi donus olmus tebrikler insallah degerlerinde kat kat artar canim
Bogurtlen ahududu dondurma hepsi biraradami canım cık cık cık genel olarak guzel canim hasta halinle sporda yapmissin tebrik ediyorum seni
Hiiii sakın cıssss yapma kuzum bole seyler biz gucluyuz hemen pes etmeyizz ama cabuk toparlamissin gordugum kadariyla cumaya gelcek eksiler.
Bu wc ye cikmamis halinse bravoo valla tatlim
Evet canim ya baya baya olmamis ama bugun toparlicam insallah
Sende bizdensin kaptan.
Iyi eglenceler canim.
canim benim insallah keseyi gorunce takvimini paylasirsin :*Kapattım ya tam kesinleşsin
Yukte hafif pahada ağır olmuş. Meyveyi sıkınca posasi gidiyor sırf şeker kalıyor.15 temmuz menum
09:30_ 1 paket cubuk kraker, 1 kutu kola.
13:00_ 1 tabak peynirli salata
18:30 _ 1 tabak somon balikli salata, 1 bardak taze SIKILmis portakal suyu (kizim icecegim diye siparis verdi, cmeyince yazik olmasin diye ictim)
20:00_ 1 kase bogurtlen, 2 ince dilim peynir
su: 3 litreye yakin
spor: 500 ipsiz ip, 50 mekik, 30 dakika leslie
Yawrukush Elmasyuzuk stitch Kozmogirl17
Sağol canım çocuk servisindeyim.Zeytinyağı iyi de tereyaği olmamış bence canım, bir de az yemişsin sanki Gizemcim
çayı da zeytinyağlı içersin sen şimdi
A evet öyle de var di mi? Unutmuştum ben onları, iyi hatırlattınbana pratik menü olur hem.
Gerçi bugün annem balık yapacak bize
Kolay gelsin canım, izinden sonra nöbetle başlamak da zor olur, hangi servistesin peki? Rahat bir yer olsa bari
İki saatte bir emzir canım ağlamasını bekleme, hayırlı doğumlar
Oo müthişsin hayatim.metabolizmani öpmen lazım senin
canim kizim istedi neredyse yarisini da icti, o yuzden yazik olmasin diye geri kalanini da ben ictim.Yukte hafif pahada ağır olmuş. Meyveyi sıkınca posasi gidiyor sırf şeker kalıyor.
Sağol canım çocuk servisindeyim.
İnşallah canım 2-3 haftaya görülürcanim benim insallah keseyi gorunce takvimini paylasirsin :*
Süpersin sen ❤ sabah sporu insanı tüm gün dinç tutuyor gerçekten yapmadigim gün ruh gibi geziyorum birde daha çok yiyorum nedenseGunaydin canim bende yaptim sporumu 100 ip atlama 50 mekik 30 dak lessie sabah sabah cocuklar uyurken guzel oluyormus oglenden sonrada vakit bulursam yapicam biseyler .kaptanın sozunu dinlemeyen yarismaci yapmislar ama napim seviyorum ip atlamayi gerci sizin kadar yapamam 1 likte 2likte 3 lukte gozum yok yarismaya katkim olsunyeter bana eee azda bana katkisi olur ohhh tadindan yenmez
Sabahki kola ve kraker hariç menü çok güzel canım su güzel spor şahane ❤hemen not aliyorum15 temmuz menum
09:30_ 1 paket cubuk kraker, 1 kutu kola.
13:00_ 1 tabak peynirli salata
18:30 _ 1 tabak somon balikli salata, 1 bardak taze SIKILmis portakal suyu (kizim icecegim diye siparis verdi, cmeyince yazik olmasin diye ictim)
20:00_ 1 kase bogurtlen, 2 ince dilim peynir
su: 3 litreye yakin
spor: 500 ipsiz ip, 50 mekik, 30 dakika leslie
Yawrukush Elmasyuzuk stitch Kozmogirl17
Çok sağol canım inşallah ❤wuuwuu o kadar sporla o dondurmalar coooktan erimistir zaten canim, masallah. yine harikasin
Aynen canım en büyük ödül kilo vermek gerisi teferruat ❤ inşallah canım süpersin hergun az az arttirabilirsinen buyuk odulum hic degilse gecen haftaki kilomu gormek olacak benim icindun 500 ip ataladim, bugun de hedefim en az 500 bakalim
Kaptanim çay bi nebze tamam suyun yerini tutmasada oluru var ama kahve tam tersine içtiğin bardak sayisi kadar su icmen gerekiyorArtik cok az kalmis canim ,sen dinlen, son zamanlarin tadini cikart.
Esyalari, dogum cantanida tamamla canim :)
Harikasin :)
Canim hersey yolunda olsun, sen ve bebegin saglikli olun, insallah hayirlisiysa normal dogum olur , dogum sonrasi kolayca toparlanirsin.
Ama diyelim ki sezeryan oldu , muhim olan saglikla , yavrunla birbirinize kavusmaniz.
Sen kendini bir doguma odaklama, en iyisi ne ise sizin icin o olsun..
Dualarim sizinle canim.
Canim 2.5 lt su, cay, kahve ile rahat 4 lt olmustur, cok bile su yahu :))
Bence haftaya harika bir eksiyle takima gireceksin :)
Cok sevindim simdi iyi olmana...
Hay Allah kiyamam kuzuna, insallah artmadan hastaligi toparlanir.
Oda sende daha iyi olun canim.
canim ip atlaman, leslie harika..
Ama cubuk kraker, cola ve portakal suyu cok kalorili junk foodlar.
Eminim bir daha tuketmeyeceksin.
Bugunku menu ile aksam isleyecegim tabloya :)
Gel gel, muhabbete gel en azindanGelemiyorum
iyi oldugunu duymak guzel canim, bebis nasil? yogunlugunu atarsan bekleriz her zaman muhabbetestitch canımmm iyiyim çok sağol beni sormuşsun. Eskisi kadar fırsatım olmuyor canım yaa yine de ara ara uğramaya çalışayım
Eline saglik kaptanim, biraz degistirme yaptim, paylasirim birazdan xx*** 4. Takım 631. Etap ***
Derya_the_queen (65///%)
enimenime (84.9///%)
Elmasyuzuk (56.1///%)
Diyetteanne (66///%)
Yawrukush (65.5///%)
cinecin (60.2///%)
fmad (59.1///%)
Kozmogirl17 (77.3///%) Yeni uye, baslangic tarihi:28.06.19 , baslangic kilosu:78.5 , hedef kilosu:70
4. Takım ortalaması:%
***Eriyen Citirlar 631. Etap***
Harpy (65.///%)430. etapta izne ayrildi
DenizinYosunKokusu (72.2///%) 589. etapta 73.4kg ile izne ayrildi
DeryaOnDiet (69.4///%) 619. etapta 67.9kg ile izne ayrildi
stitch (66.3///%) 622. etapta 63.6kg ile izne ayrildi
tomrs (57.4///%) 613. etaptan mezun uye geri dondu, baslangic tarihi 30.04.19, hedef kilo 53
sertugba (75.8///%) 338. etapta diskalifiye edilen uye geri dondu, baslangic tarihi 21.06.19, baslangic kilo 78, hedef kilo 65
Mavi boncukkk (85///%) Yeni uye, baslangic tarihi:02.07.19 , baslangic kilosu:88 , hedef kilosu:78
Konus dinliyorum (67.1///%) Yeni uye, baslangic tarihi:02.07.19 , baslangic kilosu:67 , hedef kilosu:55
Gonulmeyvesi (71.0///%) Yeni uye, baslangic tarihi:04.07.19 , baslangic kilosu:71 , hedef kilosu:57
gogo2405 (68.1///%) 496. etapta 67.3kg ile izne ayrildi
Aomine Daiki (57.7///%) 629. etapta 57.7kg ile izne ayrildi
Wizardmom (62.2///%) 629. etapta 62.2kg ile izne ayrildi
Canfeb (63.0///%) izinde 622. etapta 63.0kg ile izne ayrildi
Fatmanur dr (108.0///%) Yeni uye, baslangic tarihi:09.07.19 , baslangic kilosu:108 , hedef kilosu:61
Bilgeasya (70.0///%) Yeni uye, baslangic tarihi:10.07.19 , baslangic kilosu:70 , hedef kilosu:61
Minikpanda1107 (89.2///%)430. etapta izne ayrildi.
Kizlar gelecek haftanin listesi bu sekilde olacak.Liste disinda kilo veren arkadaslarimizin listesine eriyen citirlar ismini verdim.fayfeyfiy eriyenler demisti bende citirlari ekledim.Her hafta yeni bir oneri sunabilirsiniz, degistiririz.
***4. TAKIM ES LISTESI***
*4. takimin citirlari, haftaya cuma gunu yarismamiza kadar, birbirleriyle eslesen arkadaslarimiz, eslerini yakindan taniyacak,
*Eslerinin menulerini-sporlarini inceleyecek, yorum yapacak, hal hatir soracak,
*Esler birbirini motive edecek , destek olacak, kacamak yapmaya izin vermeyecek,
*Esler birbirlerini egzersiz yapmaya tesvik edecek,
*Gerekirse diger eslerle , kirici olmayan tatli bir rekabete girilecek.
Kurallarimiz bunlar kizlar, amacimiz takimimiza hareket ve farkli bir enerji getirmek.
Gelelim es listesine;
1.IcimdekiSonsuzDeniz & gogo2405
2.Kozmogirl17 & DeryaOnDiet
3. K klbk33 &fayfeyfiy & FitFiliz
4.Elmasyuzuk & D Diyetteanne
5.Yawrukush & K Konus dinliyorum & F Fatmanur dr
6.stitch & sserendipity
7.cinecin & Mavi boncukkk
8.sertugba & tomrs
Ah cok az kalmis doguma, insallah saglikla alirsin canim kucagina ❤Sağol canım benim..
Kaptanlığa dönüş yapmışsın :) hayırlı olsun.. Özlemişim tablolarını :)
Kısa zamanda beni de o tabloya alman umuduylaa
Normal doğum yaparsam çabuk toparlanırım da, sezeryan olursa spora dönmem zaman alacak gibi, hayırlısı..
Merhaba canim kaptanim, ben iyiyim cok yogun ve stresliyim, offf. bitse de gitsek moduna girdim, diger islerden bir turlu buraya geri donemedim tamGünaydın ❤❤❤❤❤Nasılsınız bakalım kızlar nasıl gidiyor diyet
heheh ben sana guveniyorum kelebegim, arti olsa bile cok olmaz hemen eritirsin sen onlariEvet canım
Sana bir sır vereyim. Artık takımlar çok iyi. Neredeyse 300gr aldın diye etap sonuncusu oluyordun. Başka üyenin ysnlış hesaplandığı görülünce (+400gr almış o üyede) sonuncu olmadın. Yani üyeler çok iyi. Bu iyi biley aslında. Azimle devam et ve mezun olduğunu görelim. Pro üyelik de verirler belki.fayfeyfiy da eşimiz. Neler yapacağız bu hafta. Sanırım bende kilo aldım stitch
O kadar dikkat ettiğim halde. Ah bu anneler. Çıta gibi kalmışsın diye diye.. Bu hafta bol yürüyüş düşünüyorum ben. Paylaşırım burada da.
benle benleBen kimle eslestim acaba?? Baktim ama goremedim eşleşmeleri...
Ben ancak gelebildim ama cumaya kadar senin icin buralarda olacagimHu huu kimse yok mu??? Esimin telinin netine baglanip kullanayim dedim ama kimse yok mu?
Olur tabiki, emzirmek cok ise yariyor, neden olmasin. Sen kacamak yapma ve meyveyi dikkatli ye yeterstitch eş olmusuz canim. bu hafta en cok kiloyu biz verelim diycem ama cuma sabitken ben bu sabah artidaydim. Neyse insallah pazartesiye iyi bir eksiyle baslayip haftayi guzel kapatiriz. Bu hafta en azindan yuzde 1 olsun istiyorum, onun icin de 900 gr vermeliyim yani 84.0 i gormem lazim. Olur mu ki??
Hangi film? Ben de You dizisini bitirdim, odev yapmam gerekirkenCocuklari uyutup film izleyelim demistik. Film de bitmek bilmedi. Baktim esim de uyumus hemen onun netini actim.. simdi de bebis uyandi onu emziriyorum. Sabah nasil kalkcam bilemiyorum. Sen nasilsin kac gundur ugrayamiyordum hersey yolundadir ins.?
Hala olamadin mi canim? Kac aylik olmustu bebegin, sanirim 5-6 aylik degil mi? Benim 8. ayda geri gelmisti sanirim ama bazen bir seneyi geciyormus galiba. Ama ben adetim geri gelmeden de cok rahat vermistim kilo, bence kilo vermeyi en cok etkileyen faktor stres ve cok kafaya takma. Sen rahat ol, saglikli ye ve biraz sporAyy insallah insallah daha once de demistim ya 1 sene regl olmuyorum o sure de de kolay veremiyorum ama regl den sonra cabuk cabuk gidiyo sanki kilolar yani ilk ikisinde oyle olmuştu.. insallah hepimizden gitsin kilocuklar saglikla
Evet canim kizartma ve sarma iki ogun olmus, ustune bir tabak salata bir de cekirdekGüne rağmen menün harika.
Benim menüm berbat.
13temmuz
Sabah: domates salatalık 1haşlanmış yumurta 1kk b peynir
Öğle 2 köfte, 3.d.beyaz ekmek, salata, biraz dondurma
Ara biraz kızarma, 1tabak karpuz, 3sarma
Ara ağacından 5 kayısı(ağaçtan pek tatlıydı)
Akşam 1tabak kızartma, 4sarma, yoğurt
Ara çekirdek 3 avuç
Su 3lt
Spor yürüyüş 2000 adım
Çok mu kötü geçmiş normalde bu kadar yemem
Elmasyuzuk
stitch
Yawrukush
fayfeyfiy
FitFiliz
Six packs!Süpesin, hem insanın canı spor istemese de başlayınca gerisi geliyor
Ben de böyle eforlu spor yapmayi özledim. Yakında inşallah yeniden tempoyu arttirabilirim.
Karın çalışasım var özellikle
Profilinde kedi resmi olanlardır umarım
Canim bence cok guzel menun, az kacamak bol sporIyi geceler kizlar.
14 temmuz
Sabah 10.30
5 zeytin
Cokelekli yumurta
1 dilim ekmek az tahin ve azcik reçel
Ara 1 dilim karpuz
Oglen 15.30
Yarim tabak baklali dolma
Salatalik
Aksam 19.00
3 kasik nohut yemegi
3 kasik et sote (azcik yufka ekmege sardim)
2 catal karpuz
Su 2.5 litre
Sabah 50 squat 50 jj
60 saniye plank (3 set toplam 60 sn)
Cocuklarla sentetik saha da yarim saat top oynama
Ayrica birazdan yine 50squat plank ve jj yapcam ins.
stitch sen nasilsin canim??
Yarim kavanoz krokan miEn iyisi ben kendimi 50de sabitleyeyim.
Yarım kavanoz yerdim
Şimdi metabolizmamız zayıflasın diye kahve içelim dedik.yanına krokan çıkarınca işler bozuldu
14temmuz menüm
Sabah yağda yumurta, bol domates' 2 d ekmek
Ara 4avuç çekirdek
Ara 2 salatalık
Ara 1 közde kuru soğan
Akşam közde patlıcan salatası, mangal(et tavuk),
Ara yarım kavanoz krokan
Su 1.5lt
Spor 4000 adım
Yawrukush
Elmasyuzuk
stitch
fayfeyfiy
FitFiliz
Artık normal hayatıma dönmek istiyorum
Yedikçe yiyoruz burada. Hareket yok.
14 Temmuz
11.40
yarım haşlanmış yumurta
yarım dilim ekmek
1 dilimcik salatalık
15.00-17.00
2 yk kısır
7-8 sarma
2 dilim tiramisu
yarım zeytinli poğaça
1 dilim kıymalı börek
1 çörekotlu kurabiye
6-7 tane belki daha bile fazla yumurtadan yapılan kurabiye (gittim geldim yedim..)
1 çiğköfte
2yk semizotu yoğurtlu
su 2L yakın ama 1.5 falan galiba evet az oldu
spor
giderken gelirken falan yürüdük 30 dk diyim
1 saati geçkin ev temizliği akşam eve gelince
kötü bir gündü ve wc de çıkamadım
yarın da bizde misafir var ama tutacağım kendimi inşallah
Yawrukush
stitch
Elmasyuzuk
K klbk33
FitFiliz
kankilerim yarından itibaren kemerleri sıkıyoruz
uffff yarın sabah benim buluşmam da vae onu unuttum haber beklemedeyim
korktuğum kadar oldu bu hafta gerçekten
Supermis toplanip aerobik
Biraz fazla olmuş.
Hatta baya fazla cıs yemişsin
İşte yemek yemeyince ne varsa onu yiyoruz
Sanırım bu hafta artı geleceksin
Ben artık gün kültürünü değiştirmek istiyorum.
Hani kemal sunal filminde vardı ya toplanıp aerobik yapıyorlardı
Birde kahve
Yanınada bi kare bitter
Aperatif şeyler de lazım, soğuk mezelerden
Yeter aslında
Ne alemi var toplanıp dünyaları yemenin
Hatta misafirlik kültürünü de değiştirmek istiyorum. Toplandık mı evde ne var sil süpür yiyoruz
Birde yemeyince küsüyorlar ya
Pes
Ay harika bir haber bu, cok cok cok sevindim. Allah saglikla kavustursun insallahGünaydın kızlar ben tatilden döndüm
Eki Görüntüle 2289029
Ve şuan durumum budaha kesinleştirmedik ama inşallah gerçekten vardır
Harikasin, senin hedefi asagiya cekelim bence biz de gdip birakma bizi
Uzulme canim, o kadar hizli kilo alinmaz, bir vakit buldugumda donup tum menulerine bakip karsilastiracagimKafayi yiyecegim ya cok uzuldum, sabah bir ciktim baskule 71.1 neredeyse 2 kilo fazla cumaya bakarakmotivasyonum yerlerde
Harika yorum olmus buAaaaa
Sanal teyze oluyoruuuuzinşallah
Ben de istiyorum oyle metabolizma yaaaAhhahaha haklısın kuzum
Ama metabolizmam bir anormal çok ilginç kaçamak yapmak bir iyi geliyor sanırım bana
Belki moral depoluyorum diye mi yoksa normalde öyleyim diye mi
subhaneke dinimiz aminBana dua edin
Yarın tartıda 50 kg çıkayım fatiha amin
Merak etme canim, cuma eksi gelicekinsallah oyledir canim, sen de bozma moralini cumaya guzel eksiler getirelim ins (bugun pek umudum yok o artiyi gordukten sonra ama eleimden geleni yapacagim).
Spor yaptim az once - 30 dakika leslie ve bolgesel karisik, 500 ipsiz ip ve 50 mekik. Simdi teze devam
Mrb kizlarr... bende 84.8 yani -100 gr.cik vermisim. Cumaya 83 u gorcem insallah.
Aomine Daiki guzel haberlerini bekliyoruz canim...
Iste bu, kararli olup devam etmek verdirecek sana kilobenim hiic suphem yokcok sagol canim ya sabah inan beni cok rahatlattin. degilse ben hazirlamistim kendimi yemeyince de veremiyorum amaaan yiyeyim bari diye hatta evde hic ciss yok dedim markete gidip gozume kestirdigimi alayim, ama sonradan kalkip spor yaptim ve dedigin gibi aciktikca su ve bitki cayi ictim. leslie yaparken deli gibiu ziplayip durdum insallah cubuk krakerin bir kismini eritmisimdir
off hic iyi degilim kelebegim, su yazi yazmak hic benlik degil. Gunlerce okudum arastirma yaptim, biliyorum herseyi ama kagida dokmeyi basaramiyorum. Bugun bir tane odevin teslim gunu hala bitiremedim ve migrenim de tuttu
Cok guzel yazmissinÖyle iyi anlıyorum ki canım seni. Benim de takıldığım ya da durduk yere artı çıktığım zamanlarda amaan bunu da yiyeyim ne olacak dediğim çok.
Ama şöyle düşün devam edip o direnci kırmak lazım, hem çabuk gelen çabuk gider. Sonuçta yemenin sonu yok. Bana deseler ki hayat boyu 70 kalicaksin ama istediğin kadar yiyebilirsin, valla kabul ederim. Ama öyle bi garanti yok ki 80lere dayanması da var bunun, Allah korusun.
A, bir de ilaç kullaniyorsan onun bile yan etkisi olmuştur. Yani usanmadan devam canım
Maydanozu kaynatıp icebilirsin belki iyi gelir. Ben böyle durumlarda çok kafama taktiysam (genelde tuvalete de çıkamamış olduğumdan) arada bir kabızlık için gliserinli fitillerden kullanıyorum laf aramızda. Ertesi sabah biraz eksiye düşmüş oluyorum o zaman.
Bir de çok düşünme deryacim, bak kızını alacakmişsın onla oyna biraz dikkatin dağılır hem.
Allah korumus! Kiyamam nasil da korkmustur yavrucak. Cok uzuldum simdiKizlar dun sitede kuzularim bisiklet suruyordu bizde esimle peslerinde yuruyorduk.
Bir baktik kucuk 3 yaslarinda bir kiz cocugu sokakta geziyor tek basina.
Takip ettim bir eve girecek mi diye , girmedi, baktim evini ariyor, hemen gittim yanina.
Konusamiyorda yavrum, hem belki ingilizce bilmiyor..
Neyse komsulari ayaklandirdik , her buldugumuza sorduk , yaklasik 15dk ailesini bulamadik.
Sonunda bir komsu 44 numarada oturuyor heralde daha once gormustum dedi, 44 numarayi caldik 5 dk kapiyi acmadilar
Sonunda actilar ve evde misafirleri varmis farketmemisler cocugun ciktigini, sizi rahatsiz ettiyse kusura bakmayin dedi annesi..
Ben neye ugradigimi sasirdim, sitede her yer yol, surekli araba geciyor, kucucuk cocuk yola ciksa ezilecek, kotu birisi yalniz oldugunu farketse alip kaciracak vs vs..
Asla kinamiyorum ama bir kez daha ne kadar farkli kulturden insanla, ne kadar degisik insan yaklasimlariyla dolu bir ulkede oldugumu hatirladim.
Sizinlede paylasmak istedim..
Dualarimiz seninleGösterdim..doktorda kimseye şuan hamileyim deme dedi.. dikkat edeceğim şeyleri söyledi.. iki gün sonra gidipbtekrar kan vereceğim değerim yukselmismi diye sonrasına bakacagiz
Ben yiyorum canim, hic engel olmadi kilo vermeme. genelde yagsiz aliyorum veya yagi suzulmuslerden. Yoksa yagini ben suzuyorumKizlar konserve ton balık sizce diyetlik birşey mi? Sanırım kalorisi fazla değil. (Ama light olanları kastetmiyorum sevemedim light halini)
Misafire ragmen dunden daha bile guzel bence menunGelelim bugünün menüsüne
15 temmuz
12.30 (misafirlerim geldi ansizin o yuzden biraz gec oldu hazirlamak)
Yumurta salatasi 3 kasik kadar
Yogurtlu kabak salatasi 4 kasik
Küçük kase muzlu kakaolu muhallebi (tatli olarak en masumu bu olur diye bundan yaptim)
4 cilek
17.00
1 tabak etli yesil fasulye
1 kase cacık
20.00
2 kasik kadar haslanmis et
Kavun (kalin 1 dilim kadar)
3 kayisi
Su 2.5 litre
Sabah 50 jj 50 squat ve 3 set 15 sn plank
100 ip
Gun icinde yarim saatlik yuruyus
Az önce 500 ip
Suan bebisi emzirıyorum birazdan 50 squat ve jj yaparim ins.
Canim ben 2 kere kullandim. Bebek isteyince cikarttirmistim ve hemen hamile kaldim. Simdi tekrar kullaniyorum ve cok memnunum. Takilmasi/cikarmasi cok kolay ve hic yan etkisi olmadi bende. Ben hormonlu tipten kullaniyorum 5 senelik sureli ama markasini unuttum. Mirelaydi sanirim. Sen de UK'desin degil mi? NHS'te yaptirdim ben.Spiral izledim internette korktum asla istemiyorum
Guzel canim15 Temmuz
12.00 1yk çörekotu yağı
3yk yulaf az süt 2 kuru kayısı kakao ve 1 tk fıstık ezmesini pişirdim ama yarısından az fazlasını yiyebildim..
2 Türk kahvesi
18.00
yarım demet semizotu ve salatalıktan salata + 1 dilim ekmek + 1 çk fıstık ezmesi
yarım muz
annem haşhaşlı çörek yaptı ondan bir parça yedim(misafirler geldi yanlarında hiçbir şey yemeden duramadım..)
1 dilim karpuz az kiraz ve yarım şeftali
(bugün hiç adam gibi doymadım)
su 2L
spor
Lelsli 45dk
200 zıp (100ü ceza 100ü yarış)
100 yana eğilme
Yawrukush Elmasyuzuk stitch
K klbk33FitFiliz
Sakin olmak iyidir bence, ben de oyleydim hep. Son haftaya kadar da calistim, hatta bebek erken gelicek demislerdi diye o zaman ayrilmistim, yoksa bir hafta daha planliyordum gitmeyi. Izinden 1 hafta sonra geldi kizim :)Tam hazır değil ama yavaş yavaş hazırlanıyor :) fazla sakinim galiba :)
Baştan beri gittiğim hastanede doğum yapacağım, kendi doktorumu istiyorum..
Hiç duymadım buralarda öyle bir kurs, gerçekten çok iyi olurdu ama.. İlk çocuk ve hiç bir bilgim yok.. Annemler falan gerçi yardım edecekler işte bakalım..
Havalar öyle sıcak ki, hiçbirşey yapmaya takatim olmuyor bütün gün, daha eksiklerim var, çıkıp almam gerek.. Zaman daralıyor ben evde yuvarlanıyorum ancak
Vardık çok şükür
Sonuç
Eki Görüntüle 2289411
Eki Görüntüle 2289412
Ah şu eltiler
Nasıl mutluyum anlatamam
fayfeyfiy
FitFiliz
Oh rahatladım
Canim ben oyle zamanlarda midemde cop oluyor bana kilo olarak donup diye dusunup artik birakiyorum. Yoksa eskiden israf diye diye vucudumuzu cope ceviriyordum. Artik az soylemeye calisiyorum ve doyduysam da birakiyorum veya esime veriyorumcanim kizim istedi neredyse yarisini da icti, o yuzden yazik olmasin diye geri kalanini da ben ictim.
Artik pro uye oldugumdan, kimler sayfada gorebiliyorum
Hala alisamasamda bu ozellige :)
Ozaman hal hatir soralim..
K klbk33 nasilsin canim, donus ne zaman eve?
stitch kuzum sen calisiyor musun odevlerine? Aktif kullaniyor musun iznini?
tomrs nasilsin canim, senden her an bebek haberi duyabilirim diye bekliyorum:)
Harpy kuzum pazar mi yola cikiyordunuz?
gogo2405 daralma tablosundaki eksik bilgileri yazarsan guncelleyeyim ablalarin guzeli :)
FitFiliz canim senide opuyorum:)
stitch canim yarin donuyor musun aramiza?
Elmasyuzuk nerelerdesin canim, yine merak ediyorum seni?
IcimdekiSonsuzDeniz senide goremedim bugun:)
Canim kaptanim sagol unutmamissin beni. Ben cok kotuyum, bir odev deadline geldi, digerleri de yaklasti. Ben 1 agustosa kadar izin istiyorum. Arada gelip muhabbete katilirim ama yediklerime dikkat edebilecegimi sanmiyorum cunku stresim cok arttiD Diyetteanne canim bu hafta hic yoksun, iyi misin?
stitch cim ozledik canim:)
Gonulmeyvesi birkac gun gelemeyecegim demistin ama epey oldu, nerelerdesin?
DeryaOnDiet nasil oldun canim, daha iyi misin?
Mavi boncukkk tatil nasil gidiyor?
tomrs ne var ne yok canim, bebis haberi var mi:)
@tuzsuz_ruh kaptanim nasilsin?
gogo2405 gonca ablam uyanmissin gunaydin:)
İSİM | YAŞ | BOY | EMZIRIYOR? | BAŞLAMA TARİHİ | BAŞLANGIÇ KG | HEDEF KG | GÜNCEL KG | VERILEN YUZDE | VERILEN KG | KALAN KG |
| 37 | 159 | Hayir | 29/04/2019 | 72.8 | 64.0 | 65.0 | 10.71% | 7.8 | 1.0 |
| 30+ | 170 | Hayir | 08/06/2019 | 61.6 | 58.0 | 60.2 | 2.27% | 1.4 | 2.2 |
| 21 | 160 | Hayir | 24/05/2019 | 61.9 | 53.0 | 56.1 | 9.37% | 5.8 | 3.1 |
| 23 | 163 | Hayir | 25/06/2019 | 62.6 | 56.0 | 59.1 | 5.59% | 3.5 | 3.1 |
| 34 | 158 | Evet | 30/04/2019 | 57.0 | 53.0 | 57.4 | -0.70% | -0.4 | 4.4 |
@Aomine Daiki | 26 | 155 | Hayir | 21/12/2018 | 64.0 | 53.0 | 57.7 | 9.84% | 6.3 | 4.7 |
| 37 | 170 | Hayir | 23/04/2019 | 71.6 | 57.0 | 62.2 | 13.13% | 9.4 | 5.2 |
@Harpy | 37 | 164 | Hayir | 04/11/2018 | 78.0 | 60.0 | 65.5 | 16.03% | 12.5 | 5.5 |
D Diyetteanne | 29 | 170 | Hayir | 31/05/2019 | 69.6 | 60.0 | 66.0 | 5.17% | 3.6 | 6.0 |
| 42 | 167 | Hayir | 14/06/2019 | 67.0 | 62.0 | 68.1 | -1.64% | -1.1 | 6.1 |
@Canfeb | 27 | 165 | Hayir | 03/01/2019 | 68.0 | 56.0 | 63.0 | 7.35% | 5.0 | 7.0 |
@Mavi boncukkk | 31 | 172 | Hayir | 02/07/2019 | 88.0 | 78.0 | 85.0 | 3.41% | 3.0 | 7.0 |
| 39 | 167 | Hayir | 20/02/2018 | 81.8 | 65.0 | 72.2 | 11.74% | 9.6 | 7.2 |
| 34 | 157 | Hayir | 29/06/2019 | 78.5 | 70.0 | 77.3 | 1.53% | 1.2 | 7.3 |
| 30 | 170 | Hayir | 07/06/2019 | 70.8 | 58.0 | 65.5 | 7.49% | 5.3 | 7.5 |
B bilgeasya | 33 | 163 | Evet | 10/07/2019 | 70.0 | 61.0 | 70.0 | 0.00% | 0.0 | 9.0 |
@DeryaOnDiet | 33 | 160 | Hayir | 25/06/2018 | 68.7 | 60.0 | 69.4 | -1.02% | -0.7 | 9.4 |
| 33 | 164 | Hayir | 21/06/2019 | 78.0 | 65.0 | 75.8 | 2.82% | 2.2 | 10.8 |
@stitch | 34 | 168 | Hayir | 08/07/2018 | 70.0 | 55.0 | 66.3 | 5.29% | 3.7 | 11.3 |
@Konus dinliyorum | 25 | 170 | Hayir | 02/07/2019 | 67.0 | 55.0 | 67.1 | -0.15% | -0.1 | 12.1 |
| 23 | 155 | Hayir | 04/07/2019 | 71.0 | 57.0 | 71.0 | 0.00% | 0.0 | 14.0 |
@Minikpanda1107 | 21 | 168 | Hayir | 28/02/2019 | 92.6 | 75.0 | 89.2 | 3.67% | 3.4 | 14.2 |
| 34 | 170 | Evet | 04/05/2019 | 94.0 | 70.0 | 84.9 | 9.68% | 9.1 | 14.9 |
F fatmanur dr | 17 | 170 | Hayir | 09/07/2019 | 108.0 | 61.0 | 108.0 | 0.00% | 0.0 | 47.0 |
insallah canimAynen canım en büyük ödül kilo vermek gerisi teferruat ❤ inşallah canım süpersin hergun az az arttirabilirsin
insallah kilo degildir canim . cumaya kadar tutacagim kendimi ve tartilmayacagim, bugun regli oldum bakalimBir alinti rekoru daha geliyor, 100 sayfa okudum resmen
ama her mesaji alintilayamiyorum, sadece esim ve etiketlendiklerim, kusura bakmayin kizlar ama hepinizi seviyorum
Gel gel, muhabbete gel en azindan
iyi oldugunu duymak guzel canim, bebis nasil? yogunlugunu atarsan bekleriz her zaman muhabbete
Eline saglik kaptanim, biraz degistirme yaptim, paylasirim birazdan xx
sserendipity canim bu hafta kotu bir es oldum kusura bakma, senin icin aktif olacagim cumaya kadar, tum mesajlarini okudum altta yorumlayacagim :)
Ah cok az kalmis doguma, insallah saglikla alirsin canim kucagina ❤
Merhaba canim kaptanim, ben iyiyim cok yogun ve stresliyim, offf. bitse de gitsek moduna girdim, diger islerden bir turlu buraya geri donemedim tam
heheh ben sana guveniyorum kelebegim, arti olsa bile cok olmaz hemen eritirsin sen onlari
benle benle
Ben ancak gelebildim ama cumaya kadar senin icin buralarda olacagim
Olur tabiki, emzirmek cok ise yariyor, neden olmasin. Sen kacamak yapma ve meyveyi dikkatli ye yeter
Hangi film? Ben de You dizisini bitirdim, odev yapmam gerekirken
Hala olamadin mi canim? Kac aylik olmustu bebegin, sanirim 5-6 aylik degil mi? Benim 8. ayda geri gelmisti sanirim ama bazen bir seneyi geciyormus galiba. Ama ben adetim geri gelmeden de cok rahat vermistim kilo, bence kilo vermeyi en cok etkileyen faktor stres ve cok kafaya takma. Sen rahat ol, saglikli ye ve biraz spor
Evet canim kizartma ve sarma iki ogun olmus, ustune bir tabak salata bir de cekirdek
Hic sen degil bu menu, seni birileri bastan cikarmis ama sen telafi edersin zaten, guvenim tam :)
Six packs!
benimki de uzayli kedi/kopek. Sayilir mi?
Canim bence cok guzel menun, az kacamak bol spor
Yarim kavanoz krokan mi
Digerleri ok, ama krokan cok bozmus isi kaptanim, hele ki 4 avuc cekirdekten sonra
Bu menuden sonra eksi gormeyi nasil basarabildin sen?
iyi fikir aslinda
Ay harika bir haber bu, cok cok cok sevindim. Allah saglikla kavustursun insallah
Uzulme canim, o kadar hizli kilo alinmaz, bir vakit buldugumda donup tum menulerine bakip karsilastiracagim
Harika yorum olmus bu
Ben de istiyorum oyle metabolizma yaaa
subhaneke dinimiz amin
Merak etme canim, cuma eksi gelicek
Iste bu, kararli olup devam etmek verdirecek sana kilo
off hic iyi degilim kelebegim, su yazi yazmak hic benlik degil. Gunlerce okudum arastirma yaptim, biliyorum herseyi ama kagida dokmeyi basaramiyorum. Bugun bir tane odevin teslim gunu hala bitiremedim ve migrenim de tuttu
Cok guzel yazmissin
Allah korumus! Kiyamam nasil da korkmustur yavrucak. Cok uzuldum simdi
Dualarimiz seninle
Ben yiyorum canim, hic engel olmadi kilo vermeme. genelde yagsiz aliyorum veya yagi suzulmuslerden. Yoksa yagini ben suzuyorum
Ben diyeti baska seylerle bozuyorum
Misafire ragmen dunden daha bile guzel bence menun
Canim ben 2 kere kullandim. Bebek isteyince cikarttirmistim ve hemen hamile kaldim. Simdi tekrar kullaniyorum ve cok memnunum. Takilmasi/cikarmasi cok kolay ve hic yan etkisi olmadi bende. Ben hormonlu tipten kullaniyorum 5 senelik sureli ama markasini unuttum. Mirelaydi sanirim. Sen de UK'desin degil mi? NHS'te yaptirdim ben.
Guzel canim
Sakin olmak iyidir bence, ben de oyleydim hep. Son haftaya kadar da calistim, hatta bebek erken gelicek demislerdi diye o zaman ayrilmistim, yoksa bir hafta daha planliyordum gitmeyi. Izinden 1 hafta sonra geldi kizim :)
hic sasirmadim. O krokanlar cekirdekler olmasa 49 bile olurdun, hep seni kiskananlardan dolayi
Canim ben oyle zamanlarda midemde cop oluyor bana kilo olarak donup diye dusunup artik birakiyorum. Yoksa eskiden israf diye diye vucudumuzu cope ceviriyordum. Artik az soylemeye calisiyorum ve doyduysam da birakiyorum veya esime veriyorum
Canim kaptanim sagol unutmamissin beni. Ben cok kotuyum, bir odev deadline geldi, digerleri de yaklasti. Ben 1 agustosa kadar izin istiyorum. Arada gelip muhabbete katilirim ama yediklerime dikkat edebilecegimi sanmiyorum cunku stresim cok artti
Seni çook özlemişimBir alinti rekoru daha geliyor, 100 sayfa okudum resmen
ama her mesaji alintilayamiyorum, sadece esim ve etiketlendiklerim, kusura bakmayin kizlar ama hepinizi seviyorum
Gel gel, muhabbete gel en azindan
iyi oldugunu duymak guzel canim, bebis nasil? yogunlugunu atarsan bekleriz her zaman muhabbete
Eline saglik kaptanim, biraz degistirme yaptim, paylasirim birazdan xx
sserendipity canim bu hafta kotu bir es oldum kusura bakma, senin icin aktif olacagim cumaya kadar, tum mesajlarini okudum altta yorumlayacagim :)
Ah cok az kalmis doguma, insallah saglikla alirsin canim kucagina ❤
Merhaba canim kaptanim, ben iyiyim cok yogun ve stresliyim, offf. bitse de gitsek moduna girdim, diger islerden bir turlu buraya geri donemedim tam
heheh ben sana guveniyorum kelebegim, arti olsa bile cok olmaz hemen eritirsin sen onlari
benle benle
Ben ancak gelebildim ama cumaya kadar senin icin buralarda olacagim
Olur tabiki, emzirmek cok ise yariyor, neden olmasin. Sen kacamak yapma ve meyveyi dikkatli ye yeter
Hangi film? Ben de You dizisini bitirdim, odev yapmam gerekirken
Hala olamadin mi canim? Kac aylik olmustu bebegin, sanirim 5-6 aylik degil mi? Benim 8. ayda geri gelmisti sanirim ama bazen bir seneyi geciyormus galiba. Ama ben adetim geri gelmeden de cok rahat vermistim kilo, bence kilo vermeyi en cok etkileyen faktor stres ve cok kafaya takma. Sen rahat ol, saglikli ye ve biraz spor
Evet canim kizartma ve sarma iki ogun olmus, ustune bir tabak salata bir de cekirdek
Hic sen degil bu menu, seni birileri bastan cikarmis ama sen telafi edersin zaten, guvenim tam :)
Six packs!
benimki de uzayli kedi/kopek. Sayilir mi?
Canim bence cok guzel menun, az kacamak bol spor
Yarim kavanoz krokan mi
Digerleri ok, ama krokan cok bozmus isi kaptanim, hele ki 4 avuc cekirdekten sonra
Bu menuden sonra eksi gormeyi nasil basarabildin sen?
iyi fikir aslinda
Ay harika bir haber bu, cok cok cok sevindim. Allah saglikla kavustursun insallah
Uzulme canim, o kadar hizli kilo alinmaz, bir vakit buldugumda donup tum menulerine bakip karsilastiracagim
Harika yorum olmus bu
Ben de istiyorum oyle metabolizma yaaa
subhaneke dinimiz amin
Merak etme canim, cuma eksi gelicek
Iste bu, kararli olup devam etmek verdirecek sana kilo
Cok guzel yazmissin
Allah korumus! Kiyamam nasil da korkmustur yavrucak. Cok uzuldum simdi
Dualarimiz seninle
Ben yiyorum canim, hic engel olmadi kilo vermeme. genelde yagsiz aliyorum veya yagi suzulmuslerden. Yoksa yagini ben suzuyorum
Ben diyeti baska seylerle bozuyorum
Misafire ragmen dunden daha bile guzel bence menun
Canim ben 2 kere kullandim. Bebek isteyince cikarttirmistim ve hemen hamile kaldim. Simdi tekrar kullaniyorum ve cok memnunum. Takilmasi/cikarmasi cok kolay ve hic yan etkisi olmadi bende. Ben hormonlu tipten kullaniyorum 5 senelik sureli ama markasini unuttum. Mirelaydi sanirim. Sen de UK'desin degil mi? NHS'te yaptirdim ben.
Guzel canim
Sakin olmak iyidir bence, ben de oyleydim hep. Son haftaya kadar da calistim, hatta bebek erken gelicek demislerdi diye o zaman ayrilmistim, yoksa bir hafta daha planliyordum gitmeyi. Izinden 1 hafta sonra geldi kizim :)
hic sasirmadim. O krokanlar cekirdekler olmasa 49 bile olurdun, hep seni kiskananlardan dolayi
Canim ben oyle zamanlarda midemde cop oluyor bana kilo olarak donup diye dusunup artik birakiyorum. Yoksa eskiden israf diye diye vucudumuzu cope ceviriyordum. Artik az soylemeye calisiyorum ve doyduysam da birakiyorum veya esime veriyorum
Canim kaptanim sagol unutmamissin beni. Ben cok kotuyum, bir odev deadline geldi, digerleri de yaklasti. Ben 1 agustosa kadar izin istiyorum. Arada gelip muhabbete katilirim ama yediklerime dikkat edebilecegimi sanmiyorum cunku stresim cok artti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?