Evet donuse artik ben baksaydim kapida cocuklara sen gezinseydin keske diyor neyse bugun goturdum gezdirdim iyi oldu yarin gelicek bize annemle birlikte cocuklara bakicaklaer bizde kocacimla basbasa gidicez ohhh rahat rahat tabi nekadar rahat olabilirsem aklim cocuklrda kalicak eminim deHaklısın hep unutuyorum Özlemcim ama tamamladım 3 lt.yi
Bugün keşke k.validen biraz çocuklarla da ilgilneseymiş, bari azıcık bakinabilseydin hazir çıkmışken. Benim kvalidem de hiç oralı olmaz, zor geliyor çocuklarla haşır neşir olmak sanırım. Sen anlattın ben üzüldüm okuyunca canım.
Bende o illetten cok cektim canim halada cekiyorum allah yardimcin olsunYok canım pko var bende zaten zar zor adet oluyorum ağrı kesici bile bazen kesiyor adetimi ıhlamurlar limonlar portakallar ile atlaymaya çalışıyorum adetim bitsin geçmezse grip o zmn ilaç alıcam ya
Ilk başlangıç kilomu yazayım dedim herkesin ki öyle değil mi?Canim tabloda geri dondugun gun basladigin kilo var baslangic kilon olarak, izin sonrasi 67. Onu degistirmek mi istiyorsun?
Daha önce yarısı mezun olmuştum sonra tekrar dondum kilo alıp ve 67.3 le izne ayrıldım.iste bu mesaja istinaden yazmistim ben baslangic kilonu tabloya, baslangic tarihin de bu mesajin tarihi zaten
Menun güzel olmuş ortağım ama spor yok sanırım.Kızlar ve kaptanım merhaba,bugünkü menüm
Sabah 10 2 tereyağda yumurta,bol domates salatalık,2 çatal peynir,2 minik dilim kepekli ekmek çay
Öğle14 30, 1 porsiyon sütlü tatlı,1 avuç leblebi çay
Akşam yemedim daha,ağır bir şey yemem,belki sebze ya da yoğurtlu birşey yerim.
Su 2 lt
Gece bitki çayı içeceğim,görüşürüz.
Misafirlikteyim çok gelemiyorum,yarın evimdeyim inşallah
Senin adına çok sevindim canım benimKizlar bugun aksama yatili misafirlerimiz var, cok mutluyum :)
Diyeceksiniz ki neden mutlusunCunku hem evimize misafir geliyor bu yuzden mutluyum..
Hemde gelen misafirlerimiz bizim yillarca kapi komsumuzdu Houston'da yasarken.Ne mangallar, ne geziler-piknikler, hatta beraber sucuklar, midye dolmalar bile yapmisligimiz var.Firinlarimizin icine mermerler kestirip, firinci kurekleriyle pide-lahmacun- cig kofte partilerinden alamiyorduk kendimizi.
Aksam olur bir aksam biz gideriz onlara, obur aksam onlar gelirdi bize.
Doktorasini yapti arkadasim, vizesi okadardi, Turkiyeye donmek zorundalardi donduler.
Yillarca hamile kalmaya ugrasti abdde , cocugumuzda vatandas olur diye ama kismet bu ya olmadi cocuklari.
Turkiyeye donduler, onlar dondugunde ne kadar uzuldugumu hala hatirliyorum dun gibi..
Yazin turkiyeye geldikce gorustuk ama icimiz hep buruk kaldi..
Sonra bizim avukatimizla, bizim basvurdugumuz sekilde green carda basvurttuk onlari.
Bu arada arkadasim usak universitesinde ogretim gorevlisi oldu..
Derken nisan ayinda bizim avukatimiz onlarin green kartini aldi ki bu cok ucuk bir ornek, benzeri epey az rastlanir bir durumdu.
Ha bu arada Turkiyede 5 yildir yasiyorlar ve birde ogullari olmustu. :)
Iste bu arkadaslarimiz green kartlari geldi ve californiayi bizi kisacakita olsa ziyarete geliyorlar.
Ve sadece californiadan is bakiyorlar
Aksam menusu icin siparis verdiler, oyuzden benim bugun cooook isim var
Yarin sabah yola cikacaklar , cunku tum californiayi gezmek istiyorlar, 1 gece dahi olsa biz havalara uctuk.
Sizinlede bu guzel haberi paylasmak istedim.
Bugun cok aktif olamayacagim, hem arasin sanat dersi var, hem alisveris yapacagim, hem misafir hazirligi..
Ama her firsatta gelecegim yinede :)
Saol bitanemAnladım tatlım geçmiş olsun. Bari burun spreyi filan kullan. İyi nefes alamamak çok fena
Keşke çözümü olsa bıktım valla herşeyinden adet olamıyorum kilom sürekli oynuyor takılı kalıyor şeker hastalığı çıktı bi ara yendim onu kıl tüy derdi ayrı ağrısı şişliği ayrı cinnet eşiğine getiriyor insanı 3 ay olamadım bir ara psikolojik çok zor ciddenBende o illetten cok cektim canim halada cekiyorum allah yardimcin olsun
@Diyetteanne canim bu hafta hic yoksun, iyi misin?
stitch cim ozledik canim:)
Gonulmeyvesi birkac gun gelemeyecegim demistin ama epey oldu, nerelerdesin?
@DeryaOnDiet nasil oldun canim, daha iyi misin?
@Mavi boncukkk tatil nasil gidiyor?
@tomrs ne var ne yok canim, bebis haberi var mi:)
@tuzsuz_ruh kaptanim nasilsin?
gogo2405 gonca ablam uyanmissin gunaydin:)
Evet bi donem cok ugrastim saydigin herseyle tek tek ugrastim okadar cok sıkintısı oldu ki bana kilolar aldim kısır damgası yedim ooooo en son insulin direnci dediler seker hapi verdiler o donem kilo vermek icin cok cabaladim verdimde sonra gersey yoluna girdi adetlerim gunu gunune olmaya basladi hic bi sıkıntısı kalmadı ama arkama dondum bi baktım hayatım mahvolmus 11 yılım cöp.11 yıl kısırsin dendi ne tedaviler ne sikıntılar cektim olmadi cocugum. Eski Esimden bosandim bu yuzden psikolojim bozulmustu .dedigim gibi seker hapiyla hayatim komple degisti zayiflamistim adetim duzelmisti hersey guzeldi sonra simdiki esimle tanistim evlendik boy boy iki oglum oldu pko yu yendimmmm bakalim dogumdan sonra ilk adetimi gecen ay oldum bu ayda bugun olmam lazimdi olmadim daha.kilooo yani herseyin basi kilo verdim iyilestim benKeşke çözümü olsa bıktım valla herşeyinden adet olamıyorum kilom sürekli oynuyor takılı kalıyor şeker hastalığı çıktı bi ara yendim onu kıl tüy derdi ayrı ağrısı şişliği ayrı cinnet eşiğine getiriyor insanı 3 ay olamadım bir ara psikolojik çok zor cidden
Senin belirtileri nelerdi canım azda olsa çözüm buldun mu?
ayy ne guzel, size iyi hasret gidermeler. Insallah size yakin yerlerde is bulup yakinlara tasinirlarKizlar bugun aksama yatili misafirlerimiz var, cok mutluyum :)
Diyeceksiniz ki neden mutlusunCunku hem evimize misafir geliyor bu yuzden mutluyum..
Hemde gelen misafirlerimiz bizim yillarca kapi komsumuzdu Houston'da yasarken.Ne mangallar, ne geziler-piknikler, hatta beraber sucuklar, midye dolmalar bile yapmisligimiz var.Firinlarimizin icine mermerler kestirip, firinci kurekleriyle pide-lahmacun- cig kofte partilerinden alamiyorduk kendimizi.
Aksam olur bir aksam biz gideriz onlara, obur aksam onlar gelirdi bize.
Doktorasini yapti arkadasim, vizesi okadardi, Turkiyeye donmek zorundalardi donduler.
Yillarca hamile kalmaya ugrasti abdde , cocugumuzda vatandas olur diye ama kismet bu ya olmadi cocuklari.
Turkiyeye donduler, onlar dondugunde ne kadar uzuldugumu hala hatirliyorum dun gibi..
Yazin turkiyeye geldikce gorustuk ama icimiz hep buruk kaldi..
Sonra bizim avukatimizla, bizim basvurdugumuz sekilde green carda basvurttuk onlari.
Bu arada arkadasim usak universitesinde ogretim gorevlisi oldu..
Derken nisan ayinda bizim avukatimiz onlarin green kartini aldi ki bu cok ucuk bir ornek, benzeri epey az rastlanir bir durumdu.
Ha bu arada Turkiyede 5 yildir yasiyorlar ve birde ogullari olmustu. :)
Iste bu arkadaslarimiz green kartlari geldi ve californiayi bizi kisacakita olsa ziyarete geliyorlar.
Ve sadece californiadan is bakiyorlar
Aksam menusu icin siparis verdiler, oyuzden benim bugun cooook isim var
Yarin sabah yola cikacaklar , cunku tum californiayi gezmek istiyorlar, 1 gece dahi olsa biz havalara uctuk.
Sizinlede bu guzel haberi paylasmak istedim.
Bugun cok aktif olamayacagim, hem arasin sanat dersi var, hem alisveris yapacagim, hem misafir hazirligi..
Ama her firsatta gelecegim yinede :)
Dugun ne zaman canim? Son dakika alman daha iyi zaten, her hafta inceliyorsun ne de olsaSelam kizlar bugun dugun icin giyim alisverisine ciktık ama hicbir seye bakaamadim dersem inanirmisiniz.kayinvalidem bj guzel gezdi kendi elbise bakti bende cocuklarla ugrastim butun gun hic bir magazaya giremedim oglumun oglen uykusu kcinca baya huysuzlandi hic bur dukkana girmek istemedi surekli agladi en son attim arabaya geri getirdim eve hepsini ama baya bi kalori harcamisimdir sıcakta cocuklarla artik evde birakip oyle gidicem bakmaya baska turlu olmicak yoksa cocuklarla bosu bosuna gunum öldü.simdide kayinvalidemdeyiz guzel bi salata yaptim onu yicem aksam yemegi yerine insallah yarina guzel sonuclar alirim 🖒@yawrukush kaptanim metabolizmam iyidir ayrica gozunuz aydin kisada olsa hasret giderirsiniz insallah @DeryaOnDiet canim nasil gecti gunun keyifler nasil 500 ip atlayabildin mi.Elmasyuzuk opuldun canim tesekkur ederim alintilayamadim ama gercekten sabah sporu cok iyi geldi elimden geldikce bundan sonra sabahlari yapicam gunduz diyete daha cok odakli oluyorsun bunu anladim bugun ....bu arada herkes iyidir insallah
16 temmuz
Spor: yüzme 3*20 dk
Menü:
Sabah 8.30 yarim dilim ekmek, lor peyniri, 7 zeytin, biraz acı sos, domates salatalık
Ara: çay, yeşil elma, bir galeta
Öğle: pul biberli haşlanmış yumurta, yoğurt, biraz ekmek, domates
Ara: iki kaşık bulgur pilavı, bir bardak kefir
Akşam 17.00 fırında levrek (büyüktü yarım yedim) yanında biraz karışık sebze
19.00:bir dilim karpuz
Gecmis olsun canim, yazin hastalanmak da cok zor oluyorKötü regl oldum ağrım çok üstüne yazın ortasında grip oldum haraket dahi edemiyorum resmen burnum tıkalı boğazım şiş cigerlerim acıyor
Aksam kek yerine baska yemek olsaymis keske. Ben sanki dun de menunde kek gormustum ama yanlis hatirliyor olabilirim16 temmuz menum
Sabah
2 yk menemen 5 zeytin 4 catal peynir sekersiz cay
Ara minik elma
Ikindi gibi
Taze fasulye 4 kasik
Semizotu 2 kasik
Cacik
Aksam
1 dilim kek ve cay
Bolca su ictim
Spor 2 3 saat yuzme
Ekmek biraz fazla geldi canim 4 dilim bir gunde ama menuyu begendim yinede16 temmuz
Sabah 09.00
2 dilim ekmek
1 kk suzme peynir
2 dilim kasar
1 yagda yumurta
Ara 11.30
Sekersiz turk kahvesi
Oglen 15.00
Sade doner
2 dilim ekmek
1 bardak ayran
Ara
1 sade maden suyu
3 bardak sekersiz cay
Aksam 21.00
1 tabak haslanmis tavuklu salata
Su 1.5 li
Spor
50 mekik
20 dak lessie
200 hayali ip
Yawrukush
@DeryaOnDiet
Elmasyuzuk
Yok canim, herkesin geri dondugu gun ve geri donus kilosu tabloda.Ilk başlangıç kilomu yazayım dedim herkesin ki öyle değil mi?
Daha önce yarısı mezun olmuştum sonra tekrar dondum kilo alıp ve 67.3 le izne ayrıldım.
Menun güzel olmuş ortağım ama spor yok sanırım.
Senin adına çok sevindim canım benim
Aksam kacamaklar olmus ama zaten sen de yazmissin. Evine yerlesince daha duzene girer ne de olsaSalı menum.
Sabah 8 de yarım simit peynir domates salatalık
Öğlen 12 de bir kepçe çorba 4 kaşık pilav cacık.
Akşam 18 de bir kepçe çorba bir dilim dalyan köfte 2 kaşık barbunya
22 de çay la az çubuk kraker 2 hanimeller 2 N**** (Siyahi) malum nöbetçiyim gece uzun. Normalde evden bişeyler getiririm de ev olmadığından kaçamak oldu bu defalık.
Su 2.5 lt
Spor gün içi kosturmasi 3400 adım ve 100 hayali ip atlamaElmasyuzuk
Sag ol canim bundan sonra yiyecegim 2 kare bitterin birini senin icin yicemcanım ekmek 2. dilim fazla reçel zaten olmamış
2 bitterin birini bana ayırmalıydın biri senin olmalıydı :)
kalanı güzel
beğendim :)
Yine bir zeytinyağı krizinin eşiğine getirtme beni kankiaynen canım ben zeytin üstüne kekik kırmızı biber ve zeytinyağı döküp banmayı çok severim
Akşamı hafif tutmaya çalıştım ama haklısın canım karbonhidrat fazla oldu, yürüyüşümü yaptım amaRecek tere yagi zeytin yagi poğaça 1 günde hepsi fazla olmus canim spor guzel su iyi ama 1 cezayı hak ettinzıplama vermeyelim yarışma olduğu için ama yürüyüş yapabilirsin yarim saat 40 dakika kadar
Canım allahtan çay içmeyi sevmiyorum yoksa haklısın onu da zyağı ile içerdim utanmadanZeytinyağı iyi de tereyaği olmamış bence canım, bir de az yemişsin sanki Gizemcim
çayı da zeytinyağlı içersin sen şimdi
A evet öyle de var di mi? Unutmuştum ben onları, iyi hatırlattınbana pratik menü olur hem.
Gerçi bugün annem balık yapacak bize
Kolay gelsin canım, izinden sonra nöbetle başlamak da zor olur, hangi servistesin peki? Rahat bir yer olsa bari
İki saatte bir emzir canım ağlamasını bekleme, hayırlı doğumlar
Oo müthişsin hayatim.metabolizmani öpmen lazım senin
Evet bi donem cok ugrastim saydigin herseyle tek tek ugrastim okadar cok sıkintısı oldu ki bana kilolar aldim kısır damgası yedim ooooo en son insulin direnci dediler seker hapi verdiler o donem kilo vermek icin cok cabaladim verdimde sonra gersey yoluna girdi adetlerim gunu gunune olmaya basladi hic bi sıkıntısı kalmadı ama arkama dondum bi baktım hayatım mahvolmus 11 yılım cöp.11 yıl kısırsin dendi ne tedaviler ne sikıntılar cektim olmadi cocugum. Eski Esimden bosandim bu yuzden psikolojim bozulmustu .dedigim gibi seker hapiyla hayatim komple degisti zayiflamistim adetim duzelmisti hersey guzeldi sonra simdiki esimle tanistim evlendik boy boy iki oglum oldu pko yu yendimmmm bakalim dogumdan sonra ilk adetimi gecen ay oldum bu ayda bugun olmam lazimdi olmadim daha.kilooo yani herseyin basi kilo verdim iyilestim ben
Evet İngiltere’deyim.Bir alinti rekoru daha geliyor, 100 sayfa okudum resmen
ama her mesaji alintilayamiyorum, sadece esim ve etiketlendiklerim, kusura bakmayin kizlar ama hepinizi seviyorum
Gel gel, muhabbete gel en azindan
iyi oldugunu duymak guzel canim, bebis nasil? yogunlugunu atarsan bekleriz her zaman muhabbete
Eline saglik kaptanim, biraz degistirme yaptim, paylasirim birazdan xx
sserendipity canim bu hafta kotu bir es oldum kusura bakma, senin icin aktif olacagim cumaya kadar, tum mesajlarini okudum altta yorumlayacagim :)
Ah cok az kalmis doguma, insallah saglikla alirsin canim kucagina ❤
Merhaba canim kaptanim, ben iyiyim cok yogun ve stresliyim, offf. bitse de gitsek moduna girdim, diger islerden bir turlu buraya geri donemedim tam
heheh ben sana guveniyorum kelebegim, arti olsa bile cok olmaz hemen eritirsin sen onlari
benle benle
Ben ancak gelebildim ama cumaya kadar senin icin buralarda olacagim
Olur tabiki, emzirmek cok ise yariyor, neden olmasin. Sen kacamak yapma ve meyveyi dikkatli ye yeter
Hangi film? Ben de You dizisini bitirdim, odev yapmam gerekirken
Hala olamadin mi canim? Kac aylik olmustu bebegin, sanirim 5-6 aylik degil mi? Benim 8. ayda geri gelmisti sanirim ama bazen bir seneyi geciyormus galiba. Ama ben adetim geri gelmeden de cok rahat vermistim kilo, bence kilo vermeyi en cok etkileyen faktor stres ve cok kafaya takma. Sen rahat ol, saglikli ye ve biraz spor
Evet canim kizartma ve sarma iki ogun olmus, ustune bir tabak salata bir de cekirdek
Hic sen degil bu menu, seni birileri bastan cikarmis ama sen telafi edersin zaten, guvenim tam :)
Six packs!
benimki de uzayli kedi/kopek. Sayilir mi?
Canim bence cok guzel menun, az kacamak bol spor
Yarim kavanoz krokan mi
Digerleri ok, ama krokan cok bozmus isi kaptanim, hele ki 4 avuc cekirdekten sonra
Bu menuden sonra eksi gormeyi nasil basarabildin sen?
Supermis toplanip aerobik
iyi fikir aslinda
Ay harika bir haber bu, cok cok cok sevindim. Allah saglikla kavustursun insallah
Harikasin, senin hedefi asagiya cekelim bence biz de gdip birakma bizi
Uzulme canim, o kadar hizli kilo alinmaz, bir vakit buldugumda donup tum menulerine bakip karsilastiracagim
Harika yorum olmus bu
Ben de istiyorum oyle metabolizma yaaa
subhaneke dinimiz amin
Merak etme canim, cuma eksi gelicek
Iste bu, kararli olup devam etmek verdirecek sana kilo
off hic iyi degilim kelebegim, su yazi yazmak hic benlik degil. Gunlerce okudum arastirma yaptim, biliyorum herseyi ama kagida dokmeyi basaramiyorum. Bugun bir tane odevin teslim gunu hala bitiremedim ve migrenim de tuttu
Cok guzel yazmissin
Allah korumus! Kiyamam nasil da korkmustur yavrucak. Cok uzuldum simdi
Dualarimiz seninle
Ben yiyorum canim, hic engel olmadi kilo vermeme. genelde yagsiz aliyorum veya yagi suzulmuslerden. Yoksa yagini ben suzuyorum
Ben diyeti baska seylerle bozuyorum
Misafire ragmen dunden daha bile guzel bence menun
Canim ben 2 kere kullandim. Bebek isteyince cikarttirmistim ve hemen hamile kaldim. Simdi tekrar kullaniyorum ve cok memnunum. Takilmasi/cikarmasi cok kolay ve hic yan etkisi olmadi bende. Ben hormonlu tipten kullaniyorum 5 senelik sureli ama markasini unuttum. Mirelaydi sanirim. Sen de UK'desin degil mi? NHS'te yaptirdim ben.
Guzel canim
Sakin olmak iyidir bence, ben de oyleydim hep. Son haftaya kadar da calistim, hatta bebek erken gelicek demislerdi diye o zaman ayrilmistim, yoksa bir hafta daha planliyordum gitmeyi. Izinden 1 hafta sonra geldi kizim :)
hic sasirmadim. O krokanlar cekirdekler olmasa 49 bile olurdun, hep seni kiskananlardan dolayi
Canim ben oyle zamanlarda midemde cop oluyor bana kilo olarak donup diye dusunup artik birakiyorum. Yoksa eskiden israf diye diye vucudumuzu cope ceviriyordum. Artik az soylemeye calisiyorum ve doyduysam da birakiyorum veya esime veriyorum
Canim kaptanim sagol unutmamissin beni. Ben cok kotuyum, bir odev deadline geldi, digerleri de yaklasti. Ben 1 agustosa kadar izin istiyorum. Arada gelip muhabbete katilirim ama yediklerime dikkat edebilecegimi sanmiyorum cunku stresim cok artti
Seni gordugume cook sevindim canimBir alinti rekoru daha geliyor, 100 sayfa okudum resmen
ama her mesaji alintilayamiyorum, sadece esim ve etiketlendiklerim, kusura bakmayin kizlar ama hepinizi seviyorum
Gel gel, muhabbete gel en azindan
iyi oldugunu duymak guzel canim, bebis nasil? yogunlugunu atarsan bekleriz her zaman muhabbete
Eline saglik kaptanim, biraz degistirme yaptim, paylasirim birazdan xx
sserendipity canim bu hafta kotu bir es oldum kusura bakma, senin icin aktif olacagim cumaya kadar, tum mesajlarini okudum altta yorumlayacagim :)
Ah cok az kalmis doguma, insallah saglikla alirsin canim kucagina ❤
Merhaba canim kaptanim, ben iyiyim cok yogun ve stresliyim, offf. bitse de gitsek moduna girdim, diger islerden bir turlu buraya geri donemedim tam
heheh ben sana guveniyorum kelebegim, arti olsa bile cok olmaz hemen eritirsin sen onlari
benle benle
Ben ancak gelebildim ama cumaya kadar senin icin buralarda olacagim
Olur tabiki, emzirmek cok ise yariyor, neden olmasin. Sen kacamak yapma ve meyveyi dikkatli ye yeter
Hangi film? Ben de You dizisini bitirdim, odev yapmam gerekirken
Hala olamadin mi canim? Kac aylik olmustu bebegin, sanirim 5-6 aylik degil mi? Benim 8. ayda geri gelmisti sanirim ama bazen bir seneyi geciyormus galiba. Ama ben adetim geri gelmeden de cok rahat vermistim kilo, bence kilo vermeyi en cok etkileyen faktor stres ve cok kafaya takma. Sen rahat ol, saglikli ye ve biraz spor
Evet canim kizartma ve sarma iki ogun olmus, ustune bir tabak salata bir de cekirdek
Hic sen degil bu menu, seni birileri bastan cikarmis ama sen telafi edersin zaten, guvenim tam :)
Six packs!
benimki de uzayli kedi/kopek. Sayilir mi?
Canim bence cok guzel menun, az kacamak bol spor
Yarim kavanoz krokan mi
Digerleri ok, ama krokan cok bozmus isi kaptanim, hele ki 4 avuc cekirdekten sonra
Bu menuden sonra eksi gormeyi nasil basarabildin sen?
Supermis toplanip aerobik
iyi fikir aslinda
Ay harika bir haber bu, cok cok cok sevindim. Allah saglikla kavustursun insallah
Harikasin, senin hedefi asagiya cekelim bence biz de gdip birakma bizi
Uzulme canim, o kadar hizli kilo alinmaz, bir vakit buldugumda donup tum menulerine bakip karsilastiracagim
Harika yorum olmus bu
Ben de istiyorum oyle metabolizma yaaa
subhaneke dinimiz amin
Merak etme canim, cuma eksi gelicek
Iste bu, kararli olup devam etmek verdirecek sana kilo
off hic iyi degilim kelebegim, su yazi yazmak hic benlik degil. Gunlerce okudum arastirma yaptim, biliyorum herseyi ama kagida dokmeyi basaramiyorum. Bugun bir tane odevin teslim gunu hala bitiremedim ve migrenim de tuttu
Cok guzel yazmissin
Allah korumus! Kiyamam nasil da korkmustur yavrucak. Cok uzuldum simdi
Dualarimiz seninle
Ben yiyorum canim, hic engel olmadi kilo vermeme. genelde yagsiz aliyorum veya yagi suzulmuslerden. Yoksa yagini ben suzuyorum
Ben diyeti baska seylerle bozuyorum
Misafire ragmen dunden daha bile guzel bence menun
Canim ben 2 kere kullandim. Bebek isteyince cikarttirmistim ve hemen hamile kaldim. Simdi tekrar kullaniyorum ve cok memnunum. Takilmasi/cikarmasi cok kolay ve hic yan etkisi olmadi bende. Ben hormonlu tipten kullaniyorum 5 senelik sureli ama markasini unuttum. Mirelaydi sanirim. Sen de UK'desin degil mi? NHS'te yaptirdim ben.
Guzel canim
Sakin olmak iyidir bence, ben de oyleydim hep. Son haftaya kadar da calistim, hatta bebek erken gelicek demislerdi diye o zaman ayrilmistim, yoksa bir hafta daha planliyordum gitmeyi. Izinden 1 hafta sonra geldi kizim :)
hic sasirmadim. O krokanlar cekirdekler olmasa 49 bile olurdun, hep seni kiskananlardan dolayi
Canim ben oyle zamanlarda midemde cop oluyor bana kilo olarak donup diye dusunup artik birakiyorum. Yoksa eskiden israf diye diye vucudumuzu cope ceviriyordum. Artik az soylemeye calisiyorum ve doyduysam da birakiyorum veya esime veriyorum
Canim kaptanim sagol unutmamissin beni. Ben cok kotuyum, bir odev deadline geldi, digerleri de yaklasti. Ben 1 agustosa kadar izin istiyorum. Arada gelip muhabbete katilirim ama yediklerime dikkat edebilecegimi sanmiyorum cunku stresim cok artti
su ile alakali bizde tv kanalinda izlemiştik tlc idi sanirim arastirmalar tam olarsk senin yazdiklarini soylemisti. O zamana kadar ben suyun yerini hicbirsey tutmaz diye dusunuyorfum ama oyle degilmisSeninde metabolizman cayir cayir calisiyor, masallah canim.
Hosgeldin canim, anne evi dinlenme tesisleriilac gibi gelmistir.:)
Reglide olmussun ne guzel.
Kilo almadin insallah, hemen sIk kemerleri :)
Ah canim sen odevlerini hallet ve don aramiza biz buradayiz :)
Ama ozluyoruz haberin olsun..
Harikasin :)
Canim kizin icmis zaten cok az icmissin okudum onu.
Ama taze sIkILmis meyve sularinin posasi tamamen cop oluyor ve vucudumuzun bu posaya ihtiyaci var.
Posa gidince geriye full seker kaliyor..
Canim bu konuda cok arastirma yaptim, makale okudum.
Bu bilgi curutuldu yapilan arastirmalarla.
Sebebi suydu ki kafeinli icecekler , idrar sokturucu etki yaratiyor (alkol gibi) ve vucut su kaybediyor, dolayisiyla bu kaybi yerine geri koymak gerekiyor tekrar sivi alarak..
Fakat arastirmalar sonrasinda farkedildi ki cay ve kahve o kadar az idrar sokturucu etkiye sahip ki, bu tarz iceceklerden sonra sivi alinmasada vucut dehydrate olmuyor.Sadece bir turu haric espresso shot kahveler oluyor biliyorsundur asiri kafeinli ve icerigindeki su cok az ,dolayisiyla espressolarda alkol ile ayni sinifta sayiliyor.
Daha onceden de kahve ictikten sonra ya da hatta oncesinde su icin denmesinin sebebi suydu; Amerikan ve bati kulturunde insanlar cogunlukla sabah ilk is kahve icerler.Gece boyunca vucut uykudan oturu oruc gibi olur, susuz kalir.Dolayisiyla dehidrasyon olmasin diye uyanir uyanmaz ya da kahvenizden sonra su tuketin, vucudunuz tum gece susuz kaldi temasi islendi, insanlar uyarildi.Bizse bunu biraz yanlis cevirip kendimize uyarladik malesef.
Bir sey daha vucudumuzun ihtiyaci olan siviyi sadece sudan almayiz, sebzelerden , meyvelerden,gidalardan ve iceceklerden aliriz.Yapilan arastirmalarda kadinlarin ortalama olarak gunde 2.5 lt sivi tuketmesinin gerekli oldugu soylenir ama bu da genel gecerdir.Ve bu 2.5 lt siviyi sadece su icerek almamiza gerek yok.Meyve sebze tuketen biriysek,bol salata tuketiyorsak, cay kahve - icecek iciyorsak zaten bu sivinin buyuk bir kismini bunlardan aliyoruz.
Sozun ozu cay ve kahveyi diyetinizde sivi almis olarak sayabilirsiniz.NOT:bunu ben degil mayo klinik dahi soyluyor.
cok guEl xnm afiyet olsun4Kızlar ve kaptanım merhaba,bugünkü menüm
Sabah 10 2 tereyağda yumurta,bol domates salatalık,2 çatal peynir,2 minik dilim kepekli ekmek çay
Öğle14 30, 1 porsiyon sütlü tatlı,1 avuç leblebi çay
Akşam yemedim daha,ağır bir şey yemem,belki sebze ya da yoğurtlu birşey yerim.
Su 2 lt
Gece bitki çayı içeceğim,görüşürüz.
Misafirlikteyim çok gelemiyorum,yarın evimdeyim inşallah
Menulerin ve spor guzel cnmAilemi de özlüyorum düzenimi de seviyorum
İkisi bir arada olmuyor maalesef
Bugün bol bol yürüyüş yaptım
Yaşasın hareketli yaşam
Eki Görüntüle 2289620
15temmuz
Sabah tavada yumurta 1pors, 2d.b.ekmek, 1domates
Ara 6çubuk kraker
Ara 3 kayısı
Ara gofret 4tane, 1pop kek
Akşam 3köfte bol salata
Spor 2000civarı adım
200ip atlama ceza
Su 2lt
16 temmuz menümü yazayım
Ancak fırsatım oldu
Sabah çeyrek domates, yarım kk b.peynir, 1/2d.çavdar ekmeği, 1tk pekmezli tahin
Öğle: yarım pors. Çöp ciğer, bol salata, yeşillik
Akşam 4köfte, 1d.b.ekmek, bol yoğurt
Su: 2lt
Spor 13bin civarı yürüyüş
200ip atlama
Akşam da erkenden yatmayı düşünüyorum. Çocuklar uyursa hemen yatıp dinleneceğim.
@fmad
Elmasyuzuk
stitch
@Derya_the_queen
Cok guzel cnm16 temmuz
Spor: yüzme 3*20 dk
Menü:
Sabah 8.30 yarim dilim ekmek, lor peyniri, 7 zeytin, biraz acı sos, domates salatalık
Ara: çay, yeşil elma, bir galeta
Öğle: pul biberli haşlanmış yumurta, yoğurt, biraz ekmek, domates
Ara: iki kaşık bulgur pilavı, bir bardak kefir
Akşam 17.00 fırında levrek (büyüktü yarım yedim) yanında biraz karışık sebze
19.00:bir dilim karpuz
Cok gecmis olsun tatlım.Kötü regl oldum ağrım çok üstüne yazın ortasında grip oldum haraket dahi edemiyorum resmen burnum tıkalı boğazım şiş cigerlerim acıyor
16 temmuz menum
Sabah
Ara minik elma
Ikindi gibi
Taze fasulye 4 kasik
Semizotu 2 kasik
Cacik
Aksam
1 dilim kek ve cay
Bolca su ictim
Spor 2 3 saat yuzme
Menu guzel cnm ama sen de benim gibi gec saatte yemissin .biaz daha erken bir saat olsa super16 temmuz
Sabah 09.00
2 dilim ekmek
1 kk suzme peynir
2 dilim kasar
1 yagda yumurta
Ara 11.30
Sekersiz turk kahvesi
Oglen 15.00
Sade doner
2 dilim ekmek
1 bardak ayran
Ara
1 sade maden suyu
3 bardak sekersiz cay
Aksam 21.00
1 tabak haslanmis tavuklu salata
Su 1.5 li
Spor
50 mekik
20 dak lessie
200 hayali ip
Yawrukush
@DeryaOnDiet
Elmasyuzuk
Cok iyu olur cnm kendine dr vakit ayirmakEvet donuse artik ben baksaydim kapida cocuklara sen gezinseydin keske diyor neyse bugun goturdum gezdirdim iyi oldu yarin gelicek bize annemle birlikte cocuklara bakicaklaer bizde kocacimla basbasa gidicez ohhh rahat rahat tabi nekadar rahat olabilirsem aklim cocuklrda kalicak eminim de
Bu sartlarda mecbur... afiyet olsunSalı menum.
Sabah 8 de yarım simit peynir domates salatalık
Öğlen 12 de bir kepçe çorba 4 kaşık pilav cacık.
Akşam 18 de bir kepçe çorba bir dilim dalyan köfte 2 kaşık barbunya
22 de çay la az çubuk kraker 2 hanimeller 2 N**** (Siyahi) malum nöbetçiyim gece uzun. Normalde evden bişeyler getiririm de ev olmadığından kaçamak oldu bu defalık.
Su 2.5 lt
Spor gün içi kosturmasi 3400 adım ve 100 hayali ip atlamaElmasyuzuk
16 temmuz menum
Sabah
Ara minik elma
Ikindi gibi
Taze fasulye 4 kasik
Semizotu 2 kasik
Cacik
Aksam
1 dilim kek ve cay
Bolca su ictim
Spor 2 3 saat yuzme
Geçmiş olsun canım, çocuklarla uğraşmak mutlaka çok zordur ama sanki hassasiyetinin yüksek olduğu bir dönemdesin. Neyi çıkartıcaksınız anlamasam da en önemli şey senin ruh ve beden sağlığın, bırak boşver ev batsın çıksın düzeltilir onlarBugün çok kötü birgün geçirdim.
Çocuklarım rujlarımla tüm odayı duvarlar camlar yataklar çekmeceler halılar.
Heryeri boyadılar.
Cif ile 2 saate yakın bitirdim.
Akşam uyumaya koydum.
Bir geldim ki aynı şekilde yine boyamışlar.
Saçımı başımı yola yola ağladım ve temizledim.
Çok kötü gün bugün.
Yarın da direksiyon dersim var.
Nasıl yorgunum bilmiyorum.
Eşimde kesinlikle ilk fırsatta kolundakini çıkarttıracağız manyak gibi bişey oldun. Dedi
Bilmiyorum ama hep ağlamak var içimde ve sinir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?