Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Evet donuse artik ben baksaydim kapida cocuklara sen gezinseydin keske diyor neyse bugun goturdum gezdirdim iyi oldu yarin gelicek bize annemle birlikte cocuklara bakicaklaer bizde kocacimla basbasa gidicez ohhh rahat rahat tabi nekadar rahat olabilirsem aklim cocuklrda kalicak eminim de

Yok canım pko var bende zaten zar zor adet oluyorum ağrı kesici bile bazen kesiyor adetimi ıhlamurlar limonlar portakallar ile atlaymaya çalışıyorum adetim bitsin geçmezse grip o zmn ilaç alıcam ya
Bende o illetten cok cektim canim halada cekiyorum allah yardimcin olsun

Canim tabloda geri dondugun gun basladigin kilo var baslangic kilon olarak, izin sonrasi 67. Onu degistirmek mi istiyorsun?
Ilk başlangıç kilomu yazayım dedim herkesin ki öyle değil mi?
iste bu mesaja istinaden yazmistim ben baslangic kilonu tabloya, baslangic tarihin de bu mesajin tarihi zaten
Daha önce yarısı mezun olmuştum sonra tekrar dondum kilo alıp ve 67.3 le izne ayrıldım.
Menun güzel olmuş ortağım ama spor yok sanırım.
Senin adına çok sevindim canım benim

Salı menum.
Sabah 8 de yarım simit peynir domates salatalık

Öğlen 12 de bir kepçe çorba 4 kaşık pilav cacık.

Akşam 18 de bir kepçe çorba bir dilim dalyan köfte 2 kaşık barbunya

22 de çay la az çubuk kraker 2 hanimeller 2 N**** (Siyahi) malum nöbetçiyim gece uzun. Normalde evden bişeyler getiririm de ev olmadığından kaçamak oldu bu defalık.

Su 2.5 lt
Spor gün içi kosturmasi 3400 adım ve 100 hayali ip atlama Elmasyuzuk

Bende o illetten cok cektim canim halada cekiyorum allah yardimcin olsun
Keşke çözümü olsa bıktım valla herşeyinden adet olamıyorum kilom sürekli oynuyor takılı kalıyor şeker hastalığı çıktı bi ara yendim onu kıl tüy derdi ayrı ağrısı şişliği ayrı cinnet eşiğine getiriyor insanı 3 ay olamadım bir ara psikolojik çok zor cidden
Senin belirtileri nelerdi canım azda olsa çözüm buldun mu?

Evet canım haklısınız
İnşallah yarından itibaren bildireyim
Baya zormuş taşınmak yerleştir yerleştir bitmiyor

Evet bi donem cok ugrastim saydigin herseyle tek tek ugrastim okadar cok sıkintısı oldu ki bana kilolar aldim kısır damgası yedim ooooo en son insulin direnci dediler seker hapi verdiler o donem kilo vermek icin cok cabaladim verdimde sonra gersey yoluna girdi adetlerim gunu gunune olmaya basladi hic bi sıkıntısı kalmadı ama arkama dondum bi baktım hayatım mahvolmus 11 yılım cöp.11 yıl kısırsin dendi ne tedaviler ne sikıntılar cektim olmadi cocugum. Eski Esimden bosandim bu yuzden psikolojim bozulmustu .dedigim gibi seker hapiyla hayatim komple degisti zayiflamistim adetim duzelmisti hersey guzeldi sonra simdiki esimle tanistim evlendik boy boy iki oglum oldu pko yu yendimmmm bakalim dogumdan sonra ilk adetimi gecen ay oldum bu ayda bugun olmam lazimdi olmadim daha.kilooo yani herseyin basi kilo verdim iyilestim ben

ayy ne guzel, size iyi hasret gidermeler. Insallah size yakin yerlerde is bulup yakinlara tasinirlar
Biz de hep yakin arkadaslarimizi kandirip buraya getirmeye calisiyoruz
Dugun ne zaman canim? Son dakika alman daha iyi zaten, her hafta inceliyorsun ne de olsa

Kötü regl oldum ağrım çok üstüne yazın ortasında grip oldum haraket dahi edemiyorum resmen burnum tıkalı boğazım şiş cigerlerim acıyor
Gecmis olsun canim, yazin hastalanmak da cok zor oluyor
16 temmuz menum
Sabah
2 yk menemen 5 zeytin 4 catal peynir sekersiz cay
Ara minik elma
Ikindi gibi
Taze fasulye 4 kasik
Semizotu 2 kasik
Cacik
Aksam
1 dilim kek ve cay
Bolca su ictim
Spor 2 3 saat yuzme
Aksam kek yerine baska yemek olsaymis keske. Ben sanki dun de menunde kek gormustum ama yanlis hatirliyor olabilirim 100 sayfayi bir kerede okuyunca
Ekmek biraz fazla geldi canim 4 dilim bir gunde ama menuyu begendim yinede
Yok canim, herkesin geri dondugu gun ve geri donus kilosu tabloda. Yawrukush sence herkesin ilk yarismaya giris kilosunu mu tutmak gerekir? Ben bu tabloyu ilk ne kadar vermisiz ne kadar surede, gaza gelelim diye hazirlamaya baslamistim
Aksam kacamaklar olmus ama zaten sen de yazmissin. Evine yerlesince daha duzene girer ne de olsa ustalarla ugrasmak zor, onlar varken bir de yemek hazirlamak daha da zor

canım ekmek 2. dilim fazla reçel zaten olmamış
2 bitterin birini bana ayırmalıydın biri senin olmalıydı :)
kalanı güzel
beğendim :)
Sag ol canim bundan sonra yiyecegim 2 kare bitterin birini senin icin yicem
aynen canım ben zeytin üstüne kekik kırmızı biber ve zeytinyağı döküp banmayı çok severim
Yine bir zeytinyağı krizinin eşiğine getirtme beni kanki
Recek tere yagi zeytin yagi poğaça 1 günde hepsi fazla olmus canim spor guzel su iyi ama 1 cezayı hak ettin zıplama vermeyelim yarışma olduğu için ama yürüyüş yapabilirsin yarim saat 40 dakika kadar
Akşamı hafif tutmaya çalıştım ama haklısın canım karbonhidrat fazla oldu, yürüyüşümü yaptım ama
Canım allahtan çay içmeyi sevmiyorum yoksa haklısın onu da zyağı ile içerdim utanmadan

Ay inşallah bende vericem fazla kiloları çok zor bi hastalık canım ya üzüldüm o kadar yıl kolay değil

16 temmuz menüm

Sabah
1 muz + 1 dünden kalan kepekli poğaça

Ara
Türk kahvesi + 2 kare bitter

Akşam
Karışık kebap (et yedim yani) + domates + 3 kaşık falan da bulgur pilavı

2.5 lt su

Üstüne
Sütlü kahve + şekersiz hurmalı kek (gündüz çok şey yemedim, sabah kahvaltıyı da normal saatimden çok erken yaptım ve akşam yemeğinde tam doymadığım için saldırmamak adına yedim keki)

Spor
40 dk yürüyüş
20 squat

16 temmuz sali
Sabah 6 yk yulaf ezmesi 300 ml süt 1 bardak filtre kahve

Öğlen 8 adet kiraz 1 kayısı 1 çok küçük nektari 1 küçük kase yogurtlu nesfit yulafli gevrek

Ara 25 gram cig yer fistigi 2 top dondurma

Spor öncesi (geç gittiğim için akşam yemek istemedim spor oncesi yedim)
6 yk haşlama bulgur 3 yk et sote 1 yk yoğurt 1 bardak yeşil çay

Akşam yok
Sadece proteinli süt içtim

Su 4 litre

Spor Sabah
15 dakika tüm vücut egzersiz videosu
10 dakika göbek bel egzersiz videosu
17 dakika karin ve altkarın egzersiz videosu
10 dakika bel ve yanlar için egzersiz videosu
12 dakika bel göbek egzersiz videosu
1100 ip atlama(ip ile) (yarışma için)
60 mekik
50 dambilli mekik
100 sağ kol dambil kaldırma
100 sol kol dambil kaldırma

Öğlen
700 hayali ip atlama (yarışma için)
80 squat

Spor akşam salonda
46 dakika eliptik bisiklet
21 dakika koşu bandı
15 dakika dikey bisiklet
35 dakika ağırlık çalışması

Evet İngiltere’deyim.
Hiçbişey kullanmayı düşünmüyorum.
Bir zahmet kendi kullansın artık.

Bugün çok kötü birgün geçirdim.
Çocuklarım rujlarımla tüm odayı duvarlar camlar yataklar çekmeceler halılar.
Heryeri boyadılar.
Cif ile 2 saate yakın bitirdim.
Akşam uyumaya koydum.
Bir geldim ki aynı şekilde yine boyamışlar.
Saçımı başımı yola yola ağladım ve temizledim.

Çok kötü gün bugün.
Yarın da direksiyon dersim var.
Nasıl yorgunum bilmiyorum.

Eşimde kesinlikle ilk fırsatta kolundakini çıkarttıracağız manyak gibi bişey oldun. Dedi
Bilmiyorum ama hep ağlamak var içimde ve sinir.

Hellööööğ

Seni gordugume cook sevindim canim
Bebisim 5 aylık oldu cok şükür. Bilmiyorum stres yaptigim icin mi dikkat etmesem hic azalmiyo kilo. Surekli dikkat etmem lazim.. emzirirken de insanin cani nasil da tatli istiyo bilirsin. Hatta bu gruba gelmeden once hergun cikolata yiyordum mutlaka. Biliyorum sut icin hiiiic bir faydasi yok ama iste canin istegi bedene şifa
Sana da kolay gelsin cnm bir an once bitir de kurtul su stresten ins. Tez yazmak yeni birsey uretmek kolay degil ne diyim Allah yardimcin olsun bu arada amerika da bi uni de yapiyordun dimi 3
su ile alakali bizde tv kanalinda izlemiştik tlc idi sanirim arastirmalar tam olarsk senin yazdiklarini soylemisti. O zamana kadar ben suyun yerini hicbirsey tutmaz diye dusunuyorfum ama oyle degilmis
cok guEl xnm afiyet olsun4
Menulerin ve spor guzel cnm
Cok guzel cnm
Kötü regl oldum ağrım çok üstüne yazın ortasında grip oldum haraket dahi edemiyorum resmen burnum tıkalı boğazım şiş cigerlerim acıyor
Cok gecmis olsun tatlım.
16 temmuz menum
Sabah
2 yk menemen 5 zeytin 4 catal peynir sekersiz cay
Ara minik elma
Ikindi gibi
Taze fasulye 4 kasik
Semizotu 2 kasik
Cacik
Aksam
1 dilim kek ve cay
Bolca su ictim
Spor 2 3 saat yuzme
Menu guzel cnm ama sen de benim gibi gec saatte yemissin .biaz daha erken bir saat olsa super
Cok iyu olur cnm kendine dr vakit ayirmak
Bu sartlarda mecbur... afiyet olsun

16 temmuz
12.00
Ceyrek muzla yapilmis muzlu süt ve 5 cilekle yapilmis cilekli süt ikisi toplamda 1 su bardafi filan
14.30 (köye bi akrabamiza gittik bizim icin firinlarinda pide yapmislar yemsem gercekteb cok ayip olurdu)
1 parca pide (ceyrek pide kadar filan)
2 kasik barbunya salata 5 sarma ve booool salata
17.00
6 çilek (dalindan yeni kopmus mis kokulu
20.00
1 kepce corba
3 parca kirmizi et ve bol salata

Su 3 litreyi geçti
Spor; sabah 1 saatten fazla yuruyus ama yavas tempoda
Aksam 50 jj 50 squat 50 sn plank (setler halinde)
Ayrica 500 ip Elmasyuzuk

Geçmiş olsun canım, çocuklarla uğraşmak mutlaka çok zordur ama sanki hassasiyetinin yüksek olduğu bir dönemdesin. Neyi çıkartıcaksınız anlamasam da en önemli şey senin ruh ve beden sağlığın, bırak boşver ev batsın çıksın düzeltilir onlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…