Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

harikasın kuzum
yulafı nasıl yapıyorsun

canım son zamanlarda çok olay yaşadın bence ağlaman iyi olmuş ama kendine zarar verme
ağla rahatla dışa vur
ah bu çocuklar....
inşallah yarın harika geçer

ilerde anlatırsın sıpalara yaa siz evimi iki kere ne hale koymuştunuz diye:)

su spor muhteşem o yüzden pideyi mazur görüyorum :)

geçmiş bitti:) bugün harika bir yere gittim kızlar menüm yine bozuldu.. ama çok güzel bir gündü
sahildeydim full yürüdüm güneş de vardı
eve gelince de bayılmışım direkt uyan kalk namaz vs derken kendime geldi buraya da geldim :)

16 Temmuz

12.30
peynirli yumurta 1 dilim ekmek 1yk zeytinyağı1çk fıstık ezmesi

16.30
soda
ayran
4 ızgara köfte
3 dilim fırın patates
2yk pilav(dışarda köfteyle geldi)
paçanga böreği ucundan (pastırma sevmem güzel vs diye ısrar ettiler ondan bir küçük parça aldım ucundan)
domates

uyudum uyandım

21.40
4 yk tavuklu şehriyr salatası
erik suyu bir bardak
yarım muz kakao
(regl bitti ama canım deli gibi kaçamak yapmak istiyor dondurma da yemedim tüm gün güneş alnında olduğum halde ama gece artık dedim donmuş muzum yetiş..)

su 1.5 L sanırım

spor
sahil yürüyüşü 1 saat güneş altında :) ama çok güzeldi kii:)

ve kötü ve iyi 2 haberim var
1. sabah 59.5 çıktım
2. wc gece çıktım 2. haber iyi haber

bakalım cumaya neler olaak uf çok üzgünüm
hayııır mutluyum günüm güzel geçti:)

Yawrukush
stitch
Elmasyuzuk
K klbk33 FitFiliz

sabah sağlam bi kahvaltı yapmalıydın
Elle tutulur bişey yememişsin
Sanırım dünü telafi etmek istedin
Ozaman bayrama kadar bizimlesin
hep buradayım :)
Listedesin unutma
Menün güzel
Ama akşam çok geç yemişsin
Bir Fıstık ezmesi canavarı daha :)
Çok fıstık ezmesi ödem yapabilir mi acab
Dışarıda olunca menü ayarlamak zor oluyor

Allah kolaylik versin canım ağlarsan rahatlarsın belki dinlenmeye bak boş kalınca ah bu çocuklar çok yaramazlar

nasıl oldu arkadaşın canım
umarım eski neşesine kavuşmuştur çBaucak kavuşur ya da
Dün çok iyiydi canım unuttum dedi unutması gerekiyor çünkü daha 20 yaşında bukadar takılacak birşey yok çok genc daha kimler cikacak karşısına sağol canım ❤

Kıyamam sana neler çekmişsin, bundan sonra hep mutlu ol canım
Evet, biraz ilgi beklediğimiz doğrudur
Hayırdır feyzacim hastane demişsin bugün için?

harikasın kuzum
yulafı nasıl yapıyorsun
Sağol canım
Başlıyorum yulafi canım önce 100 ml süt ve 200 ml su ile karıştırıp içine normalde tarcın atıyorum birde tat vermesi için muz koyuyorum ama muz olmadığı zamanlar 2 küp tatlandirici atıyorum içine suyunu çekmesine yakın ocaktan alıyorum üzerine 200 ml e yakın süt ekliyorum tekrar busekilde çok lezzetli oluyor hoşuma gidiyor ama muz ve tatlandirici dışında başka yakışan meyve bulamadım güzel olmuyor yiyemiyorum hiç olmadı son çare içine nesfitin yulafli gevreğinden koyuyorum 1yk oda pek tatlı değil ama yinede yenilebilir oluyor

Kaç yaşındaydı seninkiler? Benimki şimdi 9olan küçükken çook yaramazdi. Ojelerimi açıp dökmüştü yatakodamizin her yerine
Bak şimdi bir anı sadece
Geçecek hepsi biraz daha zaman, sakin kalmaya çalış canım sadece. Relax çaylar var burda, sizde kesin vardır. Öyle bir çay al istersen pasiflorali, işe yarıyor

Menüleri düzeltmeye bak canım cuma yaklaşıyor ama yaptığın şeyden çok pişmanlık duyma asıl ozaman kilo alıyor insan sitres üzüntü yapınca dün dünde kaldı önemli olan bundan sonrasi maşallah neguzel eğlenmişsin gezmişsin zaten menüde gözüme takılan borekti oda küçük 1 ısırık çok sıkıntı değil bu kalan günler de spor yap bol bol hemen gider o artılar oturmadığı için aslında kilo almak çok kolay bir iş değil nette okudum dinledim kolay verilmediği gibi alınmıyor ilk giden kilolar ödem ve ilk aldiklarimizda ödem ve vücutta dolan depolar vs. oyuzden gelip geçici kilolar bunlar sen dikkat etmeye başla spor yap göreceksin
Sular az olmuş 2. Habere sevindim

Kizlar günaydın
Ben bu sabah kötü uyandım ya sirtim belim yanlarım çok ağrıyor birde dün salondan gelirken yolda ayağımı burktum kaldırımdan inerken akşam krem sürdüm ama hala çok ağrıyor oynatınca özellikle sabah sporu yapacaktım emin değilim en azından azda olsa yapmaya çalışıyım çok zorlanır acırsa bırakırım artık napiyim dünde salon üyeligim bitti annem tekrar kayıt olma bu ay ev de ol dinlen dedi yalvarsamda ikna edemedim bi süre spora evde devam edeceğim mecburen öğlenleri yürüyüş yaparım akşam egzersiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…