hoşgeldin annacım..herkese selaaammm
ben geldim kızlar nasılsınız bakalım güzellerim nasıl geçiyor gününüz
benim çok gergindi dersanenin müdürüyle tartıştım sınıftan bir çocukla kavga ettim diyeneyse geçmişi okuyup geliyorum
ayy meyvecım
bende cok sevındım yazıcaktım megerse olmamıs olsun hayırlısı olsun tatlım uzulme olurmu
kocamannn bır yesıl elmayııı mıdeye ındırdımm
ben bu günün kırıklığı üzerine suda içmicem baska bişide yemicem yarın sabaha kadar odadan cıkmak bile istemiyorum
herkese selaaammm
ben geldim kızlar nasılsınız bakalım güzellerim nasıl geçiyor gününüz
benim çok gergindi dersanenin müdürüyle tartıştım sınıftan bir çocukla kavga ettim diyeneyse geçmişi okuyup geliyorum
anaa meyvemmm ama nıye boyle yapıyorsun yaa uzulmek yok demedımmı ben sana hem belkı o cocugun geldıgı yerde hıc mutlu olmıycaktın yanı hayırlısı neyse o olsun tatlım uzulme olurmubıse yememek olmaz ne olodu sabah bıze verdıgın sozler saglıklı ve duzenlı beslenecegızz
hosgeldın annacımmsıkma canını butun mudurler aynıdır bıraz gıcık senden kaynaklanmıyor yanı tatlım
bütün müdürler öylemi aşkolsun
kocamannn bır yesıl elmayııı mıdeye ındırdımm
ayy meyvecım bende cok sevındım yazıcaktım megerse olmamıs olsun hayırlısı olsun tatlım uzulme olurmu
ben bu günün kırıklığı üzerine suda içmicem baska bişide yemicem yarın sabaha kadar odadan cıkmak bile istemiyorum
öyle canım hayırlısı ama nasıl sevinmiştim bi bilsenn ucucak gibi hissediyordum kendimii .. nys artık bu sevincimde yarım kaldı..
polonyadan kesin dönüş yapıyorsun dimi tatlım sen bir daha gitmiceksin..
kızlaaaaar kızlarrrrrrr... moral bozmak yok. canlanın ve diyetimize harfiyen uyalım... hiçbir neden kaçamak yaptıramaz bizee.
kızz okul müdürlerini diyooo ooo
donuyorum canım evet hadı ben sızın muhabbetınızı bolmeyeyım ıı sohbetler sızee
cerenim bitanem gel sık sık özlüyorum ben seni cağlayanada cok selam söyle
ok canım sende kendıne ıı bak optum tatlısımıııı ınsallah mayısta bende burdayımmm caglayanda en kısa surede doner zatenn takılırız yınee :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?