Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

herkese selaaammm

ben geldim kızlar nasılsınız bakalım güzellerim nasıl geçiyor gününüz

benim çok gergindi dersanenin müdürüyle tartıştım sınıftan bir çocukla kavga ettim diye neyse geçmişi okuyup geliyorum

hoşgeldin annacım..
benim ii gibi işte herzamnki gibi diyeyim gecsin gitsin
kız nevarda kavga ediyon elin oğluyla
bende cok sevındım yazıcaktım megerse olmamıs olsun hayırlısı olsun tatlım uzulme olurmu

ben bu günün kırıklığı üzerine suda içmicem baska bişide yemicem yarın sabaha kadar odadan cıkmak bile istemiyorum

anaa meyvemmm ama nıye boyle yapıyorsun yaa uzulmek yok demedımmı ben sana hem belkı o cocugun geldıgı yerde hıc mutlu olmıycaktın yanı hayırlısı neyse o olsun tatlım uzulme olurmu bıse yememek olmaz ne olodu sabah bıze verdıgın sozler saglıklı ve duzenlı beslenecegızz

hosgeldın annacımm sıkma canını butun mudurler aynıdır bıraz gıcık senden kaynaklanmıyor yanı tatlım

ama sabah ben yılmamıstım kiii
sami ulus düşünsene yaa ne güzel bi hastanede calısıcaktım hayal kurmustumama gel gör ki dalga gecer gibi görmedim ben sizin lab.tek . olduğunuzu dedi..
nys minnosum cok mutsuzum suan
sağıklı beslenme falan düşünemiyorum beynim durdu

kocamannn bır yesıl elmayııı mıdeye ındırdımm

ben deeeee

ayy meyvecım bende cok sevındım yazıcaktım megerse olmamıs olsun hayırlısı olsun tatlım uzulme olurmu

ben deee
hayırlısı olsun meyvecim.. daha güzel daha iyi yerler olur inş.

ben bu günün kırıklığı üzerine suda içmicem baska bişide yemicem yarın sabaha kadar odadan cıkmak bile istemiyorum

meyvemmm kaptanımmm kara kuru üzümüm... yapma böyle lütfen... gayet güzel düzgün düzgün azar azar ye.. akşama kaç mil leslie demiştin? 5 mi?

yapamazsın kiiiiiii

öyle canım hayırlısı ama nasıl sevinmiştim bi bilsenn ucucak gibi hissediyordum kendimii .. nys artık bu sevincimde yarım kaldı..

polonyadan kesin dönüş yapıyorsun dimi tatlım sen bir daha gitmiceksin..

donuyorum canım evet hadı ben sızın muhabbetınızı bolmeyeyım ıı sohbetler sızee

kızlaaaaar kızlarrrrrrr... moral bozmak yok. canlanın ve diyetimize harfiyen uyalım... hiçbir neden kaçamak yaptıramaz bizee.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…