minnoş durup dururken segünü çocugu ilan etmişim doğum
prensperi iyiki doğdun canım
mısır hep seker ustune bıde tuz eklıyoruzz ohh gelsın karayaglar . vucutta en cabuk yaga donusen seyın seker oldugunu bılıyormusun karcıcegım
ayy tesekkur ederımde pembe pantercımm benım dogumgunum 11 agustossprensesın dogumgunusu bugun
ay bugün de değil 24'ünde
Canım bir simit/ lahmacun ayran olabilir. dışarıda tavuklu salata yiyemez misin peki?
illa mısır özlediysen eti form'un pirinç patlakları var ya yuvarlak onları yiyebilirsin. mısırı mı zayıf hallerini mi daha çok özledin karçiçeğim??? karar senin...
o zaman akşama 1 lahmacun salata ve ayran olacak menüm
ama biliyormusunuz sinema mısırınıda çok özledim ama çok kalorili değilmi
mısır yok mısır yok daha yeni kilo vermeye basladın yine durduramazsın vücudunu..
kesinlikle mısır yok zaten eşime ve kızımada dedim mısır alacaksanız ben gelmiyorum diye:))))
ben akşamı bilem sıkıntı yaptım kendime sanki dışardan yesem yeniden kilo alacakmışım gibi korkar oldum zayıflamaya karar verdiğimden beri ilk defa ayaküstü yenen yere gidiyorum. ben çok kararlıyım zayıflayacağım.
ayy evet o pırıc patlakları cok guzel en azından dıyet urunu ama ondanda bır tane yıyorum ben hypatıam 1 bana 2 kocıseesonra yarım paketı yarın aksama deyıp kaldırıyorum ama o pırınc patlagı degılkı hypatıam mısır patlagı
bugunku menum
sabah: 1dılım ekmek, tavada peynir , salam , şekersiz çay
ara:1elma
öğlen: lahana çorbası ,1dilim ekmek ,
ara: beyaz leblebi
akşam. sebze veyeği veye yeteri kadar ızgara et ,yogurt
ara: meyve
zewcan naber fıstıgım nasılsınn
bence kahvaltıda salam yerıne cok daha saglıklı olan zeytınden 2 tane alabılırdın tatlım ama menun guzel tebrık ederım:81::81:bugunku menum
sabah: 1dılım ekmek, tavada peynir , salam , şekersiz çay
ara:1elma
öğlen: lahana çorbası ,1dilim ekmek ,
ara: beyaz leblebi
akşam. sebze veyeği veye yeteri kadar ızgara et ,yogurt
ara: meyve
benim hatrım için pirinç patlağı olsunn minnoşumm nolcak yanii
iimm cerenim hoşgeldin ..özledim seniidaha bu sabah profiline bakmıstım
bebişler nasıl hamileliğin hacıncı haftasındasın cnaım benimm..
kızlar teknik servisten geldiler.. bana az müsade..
24. haftadayız canım bebeklerde ii ler şımarıyolarr sureklı caglayanında kızı olmus sanırım :) ee ozgecım nasıl gorunmuyooo mezun mu oldu yoksaa
cerenim canımm benim demek cağlayanımın kızı doğmuss.. allah analı babalı büytsün inş sende hayırlısıyla bitirirsin gebeliği..
özgem mezun olmadı henüz işleri cok yoğundu ara vermişti tekrar döncek takıma..
cerenim sen bana nasıl uğrulu geldin bu gün bi bilsen az önce ankara sami ulustan becayiş teklifi aldımm ayyy nasıl mutluyum anlatamam gözlerim doluyor mutluluktan..
canım benımm cok sewındım tatlımmm ankaraya gelınce beklerım bı tanemm bende 1 ay sonra donuyorum ankaraya polonya sıktı artık benııı nefret ettım burdann valla nasıl sevındım bılemezsın kurtul artık ordann
offf cocuk hemsire cık
salak ilanımı düzgünce okumadan mesaj atmıs benide sevindirdi..
tühhh hayırlısı guzelımm boswer uzulme wardır herseyde bır hayırrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?