Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

ayy evet o pırıc patlakları cok guzel en azından dıyet urunu ama ondanda bır tane yıyorum ben hypatıam 1 bana 2 kocısee sonra yarım paketı yarın aksama deyıp kaldırıyorum ama o pırınc patlagı degılkı hypatıam mısır patlagı

Son düzenleme:
mısır yok mısır yok daha yeni kilo vermeye basladın yine durduramazsın vücudunu..

kesinlikle mısır yok zaten eşime ve kızımada dedim mısır alacaksanız ben gelmiyorum diye:))))
ben akşamı bilem sıkıntı yaptım kendime sanki dışardan yesem yeniden kilo alacakmışım gibi korkar oldum zayıflamaya karar verdiğimden beri ilk defa ayaküstü yenen yere gidiyorum. ben çok kararlıyım zayıflayacağım.

:81::81::81::81:

bugunku menum

sabah: 1dılım ekmek, tavada peynir , salam , şekersiz çay

ara:1elma

öğlen: lahana çorbası ,1dilim ekmek ,

ara: beyaz leblebi

akşam. sebze veyeği veye yeteri kadar ızgara et ,yogurt

ara: meyve

benim hatrım için pirinç patlağı olsunn minnoşumm nolcak yanii

bence kahvaltıda salam yerıne cok daha saglıklı olan zeytınden 2 tane alabılırdın tatlım ama menun guzel tebrık ederım:81::81:
benim hatrım için pirinç patlağı olsunn minnoşumm nolcak yanii

senın hatırın ıcınn çiğ tavuk patlagıda olabılır sekercım

iimm cerenim hoşgeldin ..özledim senii daha bu sabah profiline bakmıstım
bebişler nasıl hamileliğin hacıncı haftasındasın cnaım benimm..

kızlar teknik servisten geldiler.. bana az müsade..

24. haftadayız canım bebeklerde ii ler şımarıyolarr sureklı caglayanında kızı olmus sanırım :) ee ozgecım nasıl gorunmuyooo mezun mu oldu yoksaa

24. haftadayız canım bebeklerde ii ler şımarıyolarr sureklı caglayanında kızı olmus sanırım :) ee ozgecım nasıl gorunmuyooo mezun mu oldu yoksaa

cerenim canımm benim demek cağlayanımın kızı doğmuss.. allah analı babalı büytsün inş sende hayırlısıyla bitirirsin gebeliği..

özgem mezun olmadı henüz işleri cok yoğundu ara vermişti tekrar döncek takıma..

cerenim sen bana nasıl uğrulu geldin bu gün bi bilsen az önce ankara sami ulustan becayiş teklifi aldımm ayyy nasıl mutluyum anlatamam gözlerim doluyor mutluluktan..

canım benımm cok sewındım tatlımmm ankaraya gelınce beklerım bı tanemm bende 1 ay sonra donuyorum ankaraya polonya sıktı artık benııı nefret ettım burdann valla nasıl sevındım bılemezsın kurtul artık ordann

offf cocuk hemsire cık
salak ilanımı düzgünce okumadan mesaj atmıs benide sevindirdi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…