Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Ay geçmişi okuya okuya zor bitirdim yaw ne tatlı sohbetler etmişsiniz siz öyle

Minnoşcum çok sevindim 0 600 gramıda verceksin cumaya kadar inş ayy boşver sen onu 65 in altına inceksin nasılsa o zaman görür dalga geçmeyi

canım benim hayırlısıyla gitsin hayırlısıyla gelsin inşallah özlicez seni kendine iyi bak canımcım

günaydın güzel bayanlar zayıflayınca çıtır bayanlar diyeceğim nasılsınız ben sabah tartıldım 69.500 çıktı sizce 3 günde yarım kilo verebilirmiyim

verirsin tabi karçiçeğim veririsin canım düzenli menü spor ve bi bakmışın yarım kilo gitmiş

afiyet olsun canım harikasın cumaya -lerdesin inş

canım kurabiyem çok sevindim taltım ya bravo sana maşallah nazar değmesin

menün güzel tatlım afiyet olsun

duymaz mıyız hiçç kurabiyem duyduk bile senden kurtulmak ne demek hayatım aşk olsun sen hep burda ol bize destek verirsin :78:

inşallah bizde senin peşinden mezun oluruz bakalım amöma sana geçkten çok sevindim çok az kaldı

afiyet olsun canım güzell

menün çok güzel hypatiam afiyet olsun canım

waaw harikasın minnoşum harika bir menü afiyet olsun canım

afiyet olsun canım güzel görünüyor

kızlar sağolun ciddi bir şey değil müdür gıcık bir tip zaten herkes tartışıyor onunla...

karçiçeğim sen ayrı apayrısın seni tenzih ediyorum senin kadar tatlı müdür olacağınıda sanmıyorum keşke tüm müdürler senin gibi olsa

sınıftaki bir çocuk azcık sorunlu da kendisi sandalyelerden biri kırıktı bende sabahki dalgınlıkla en arkaya koymuşum bununda oraya oturacağı tutmuş her zaman öne oturuyo saf sen git otur o sandalyeye bir düştü bu sormayın komedi

sonra bi tane kzı dedi fatma bilerekmi yaptın tuzak mı kurdun filan şakasına dedi ama bu saf ciddiye aldı vay sen neden böyle yapıyosun filan olayı siyasi boyuta taşıdı benim siyasi görüşüm hakkında bir kaç şey söyledi müdüre de o yüzden gittik beni şikayet etmiş gerizekalı. çocuk ya resmen müdürde bu çocuğu tanıyor 2 senedir burda zaten çocuk onu savundu ben siyasi olaylardan bahsedemezmişim filan kendimi savundum zaten aman neyse ya uzatmadım kim nasıl isterse öyle düşünsün dedim birde odadan çıkmadan bir laf ettim sanırım biraz ağır oldu ama napim içimde kalmıştı şöyle dedim "Müdürlük sadece o koltukta oturmakla olmuyo" dedim çıktım geldim sinirden.öyle işte

yarın kesin konuşcak yine benimle aman neyse marttan sonra gitmiycem zaten dersaneye kursum başlıyo böyle kızlar bilmiyorum haksız olmadığımı düşünüyorum ama neyse

ayy fatmacımmm olay cok komik olmusss kızınkide işgüzarlık sana ne ne konusuyorsun
takma canım sonucda parasıyla gidiyorsun kimse seni suclayamaz haksız yere bilerek koymadınki o sandalyeyi oraya..
hem müdürse sınıfları denetlesin kırık dökük ne varsa tamir ettirtsin..

valla annacımm dershanelerı buyuzden cok sevıyorum paranı verıyorsun gıdıyorsun özgurce dusuncelerını soyleyebılıyorsun buyuzden , okuldakı mudure söyleyemezsın aynı seyı bosver söyledıysen haketmıs demektır sıkma canını

ay sorma bitanem gülermisin ağlar mısın

o kız çok fena ya tüm hocalar yaka silkiyo o kızdan oda ayrı manyak

yani keşke bilerek koysaydım yahu iyi oldu ona oturamadı poposunun üstüne tüm ders

yok kız ne tamiri odadan dışarıya çıktığı yok ki çocuklar ona koltuğa yapışık yaşıyo filan diyolar 70'ten beri orada diye dalga geçiyolar.

ay aynen minnoşcum benim dersane en rahatı ama ben hayatta siyasi birşeyle ilgili konuşmam hiç de hoşlanmam sonuçta biz sınava hazırlanmak için gidiyoruz ders görüyoruz yani amacımız bu neyse sağol canım sıkmıyorum zaten bana ne gayet rahatım ben olan çocuğun totosuna oldu kendi etti kendi buldu

yakında banada öyle diceklerr

Bugünkü menüm:

Sabah: bir elma bir portakal
Ara:1 kutu süt (200 ml olan kutulardan) 3 adet kepekli bisküvi
Öğle:Izgara tavuk ve salata
Ara:1 kase yoğurt keten tohumlu
ara:1 elma
Akşam:1 kase çorba,1 saat sonra ananas
ara:yine meyve

bugün canım acayip bir şekilde meyve istiyo ya hayırlısı bakalım

afiyet olsun cnaım süper bir menü olmus.. Sporda yapıcakmısın bakimmm ..

super menu afferımm sekercım:81::81:

gayet güzel afiyet olsun canım. spor ve suyu da eklersen harika bir gün olacak gibi.

cumaya biz bomba olarak geleceğiz ve minnoş'un intikamını alacağızzz niahahhaha

gayet güzel afiyet olsun canım. spor ve suyu da eklersen harika bir gün olacak gibi.

cumaya biz bomba olarak geleceğiz ve minnoş'un intikamını alacağızzz niahahhaha

evet kızlar minnosa arkadas aranıyor yokmu nisan mezunu

kan kan intikam

Puahhahahahha

evett ıntıkammmmm göze göz dişe dişş
haydı bakalım çıtırlarım bu haftakı derece lıstesını 4. takım doldursun 1. 4 .takım 2. 4.takım ayy 3. de 4 . takım yıhuhuhuh ee tabı takımlar bırıncısı tabıkıde 4. takım yazsınlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…