Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

her ne kadarrr bu haftakı derecede rakıbem olsanda sportmen bır mınnos olarak senı ayakta alkıslıyorumm:87::87::87::87: alkısı bulamadım barım gobek atayım
aferım hypatıam sakın yenılme pıss o pastlar pıs pıss böğüü

ayy evet yaa ben 55 olana kadar yok pasta borek dıyımm ananın evındemı gormustun boregı dıyımm ay boyle dersem adam benı kapıya koyar soyle soylıyım kocısımm canım cıgerım ayy un yok evde yagda yok hadı markete gıdelım gıderkende ben kendıme cıcıler alırım derım hemen vazgecer
ayy doğum günüm 2 hafta kutlandı mezuniyetim heralde 1 ay kutlanır

senın mezunıyetını 40 gun 40 gece kutluycagız meyvemm okadar kutlama pasta borek sonra tekrar hep beraber takıma doneriz

kesin ben o kutlamadan sonra yine 60 olurum 1 sende daha takımda 55 olmak için uğrasırım

bugunku menum

sabah 08:30 2 dilim tam bugday ekmegıne kaşarlı tost

ara : 3 tane badem

öğle : 12:30 1 kupa nesquıklı sut içine 3 tatlı kaşığı yulaf ezmesi koydum

ara : 1 tane yesıl elma

akşam : 4 yemek kasıgı yesıl fasulye 1 dılım tam bugday ekmegı

ara : 1 tane portakal yada baska bır meyve henuz karar vermedım

suana kadar 1.5 lıtre su aksama 2.5 olur herhalde .

spor 15 dk yuruyus aksamda 40 dk daha yururyus

Son düzenleme:
arkadaşlar akşam eve gitmeden iş çıkışı direk sinamaya gideceğim o yüzden akşam yemeğim riske girdi sadece simit yesem olurmu alternatif lahmacun var pizza ve iskender zaten olmaz bana bir fikir verin menümü ona göre yazacağım

bence sımıt yerıne bol yesıllık bır tane lahmacun ve bır bardak ayran dah saglıklıdır ama tabı bıde kaptanıma sormak lazım bıde senı daha cok tok tutar dıye dusunuyorum

gün içinde karbonhidratı az aldıysan aksam simit ayran olabilir ama karbonhidratı cok aldıysan ve baska yicek bi alternatifin yoksa lahmacun bol yeşillikli..
ama bana sorarsan ızgara tavuklu yada ton lu salata dedim ben :112:

gün içinde karbonhidratı az aldıysan aksam simit ayran olabilir ama karbonhidratı cok aldıysan ve baska yicek bi alternatifin yoksa lahmacun bol yeşillikli..
ama bana sorarsan ızgara tavuklu yada ton lu salata dedim ben :112:

o zaman ben menümü yazayım akşama birlikte karar verelim
sabah
1 bardak çay. 1 dilim ekmek. 1 haşlanmış yumurta 2 tane zeytin 2 çatal peynir
ara
1 yeşil elma
öğle
haşlama et avcumun içi kadardı. bir tabak salata
ara
1 portakal
akşam
??????????????

selaaaam

kızlar kaynatmıssınız yine burayı,

hypatıam o kadar pastaya , pis yağlara dayandığın pes etmediğin için tebrikler

minnoş doğum günün kutlu olsun canım hediyeni güle güle kullan

Canım bir simit/ lahmacun ayran olabilir. dışarıda tavuklu salata yiyemez misin peki?

o zaman akşama 1 lahmacun salata ve ayran olacak menüm
ama biliyormusunuz sinema mısırınıda çok özledim ama çok kalorili değilmi

illa mısır özlediysen eti form'un pirinç patlakları var ya yuvarlak onları yiyebilirsin. mısırı mı zayıf hallerini mi daha çok özledin karçiçeğim??? karar senin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…