hedefler belli karnemize ulasmak için yapmamız gerekenleri biliyoruz..
ben 1 martta 59 sayfasını kapatmalıyımm öyle bi karar aldım kendimce...
en güzel kararı almışsın meyvemm.. tebrik ediyorum... ben de mart sonu 60, nisan sonu 55 ile kapatmak istiyorum. rejimi bırakınca 57-58 olurum, öyle de gideyim istiyorum hep.. inş... inş..
kızlar aksam netten film izlemek istiyorum bana önerebileceğiniz bişi varmı
kotam dolmamıs bu günde son günü izliyeyim diyorum
en güzel kararı almışsın meyvemm.. tebrik ediyorum... ben de mart sonu 60, nisan sonu 55 ile kapatmak istiyorum. rejimi bırakınca 57-58 olurum, öyle de gideyim istiyorum hep.. inş... inş..
kızlar aksam netten film izlemek istiyorum bana önerebileceğiniz bişi varmı
kotam dolmamıs bu günde son günü izliyeyim diyorum
hadı ben cıkıyorum kızlar kocıs gelmeden yemek yapıcam ona ogln kıyma cıkarmıstımm hadı sonra grs sekerlerım bende 1 nısanda 59,5 kılo olucam 30 nısandada 55 kılo ıle mezun olucam yıhuhuhu
ii aksamlar minnosummhadı ben cıkıyorum kızlar kocıs gelmeden yemek yapıcam ona ogln kıyma cıkarmıstımm hadı sonra grs sekerlerım bende 1 nısanda 59,5 kılo olucam 30 nısandada 55 kılo ıle mezun olucam yıhuhuhu
ben incir reçeli'ni pek bir beğenmiştimm.. seyredebilirsin bence.. ama komedi istiyorsan eyvah eyvah 2 de güzeldi...
konuş onunla.. yabancı film bu da olabilir.
bende cıkıyorummm hoscakalınn
mayıs 12 oğlumun ilk doğum günü,o gün 60 olsam süper olur( inşallah hepimiz hedeflerimize sağlıkla ulaşırızzz
mayıs 12 oğlumun ilk doğum günü,o gün 60 olsam süper olur( inşallah hepimiz hedeflerimize sağlıkla ulaşırızzz
sağolun kızlar bu grup çok iyi motivasyon kaynağıı:=)
Anna sende boğa burcusun demek:) burcun özelliklerini biliomusun bizim sıpa çok yoruyo benii:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?